Kvinsi Menig slavi gol (©AFP)
Kvinsi Menig slavi gol (©AFP)

Odbijena i druga ponuda Partizana za Kvinsija Meniga

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.08.21. | 16:23

Tako tvrde holandski mediji

Tehnički direktor Tventea Jan Štrojer otkrio je da je klub odbio prvu ponudu Partizana, trener Aleksandar Stanojević da Parni valjak ne gleda samo Kvinsija Meniga, a mediji iz Holandije tvrde – nije prošao ni drugi zvanični pokušaj crno-belih da dođu do nekadašnjeg polaznika Ajaksove škole.

21.00: (1,17) Partizan (7,50) Voždovac (16,0)

Izabrane vesti

Kako tvrde izvori bliski Tventeu, ubrzo pošto je odbijena prva, na adresu kluba stigla je i druga ponuda iz Humske 1, ali da ni ona nije bila dovoljno dobra!

Nije poznato o kojem se novcu radi, ali je tamošnji novinari tvrde da nije bila adekvatna. Odnosno, na nivou onoga što Tvente želi za svog ponajboljeg igrača. Čini se da Tvente i dalje samo tvrdi pazar, odnosno da pokušava da izvuče više novca od Partizana. Doduše, Stanojević je poručio da je Partizan poslao ponudu i na drugu adresu, pošto se traži igrač Menigovih kvaliteta.

Ono što šef stručnog štaba Partizana želi jesu igrači koji mogu da pokriju oba krila, plus još jednog centarfora. Podsetimo, Partizanu je u međuvremenu propala ofanziva na Žilijena Ngoja iz Eupena.

Kvinsi Menig je odigrao dobru sezonu u dresu holandskog tima, pošto je na 32 ligaške utakmice upisao osam golova i dve asistencije. Specijalizovani sajtovi procenjuju da je Menigova vrednost na tržištu oko 900.000 evra.



tagovi

Kvinsi Menigletnji prelazni rok 2021FK PartizanTvente

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara