Komentari na vest

Odlazak najvećeg lutkara Serije A: Dao 27.000.000 evra da spasi Đenovu, pa najvećem rivalu poklonio Evropu

V

Vojvodina V

pre preko 2 godine

Đwnova je Titule osvolijla kad niko nije igro fudbal a zadnje 2 je osvojila 23 i 24 kad je uveliko vladao fašista musoloni. Dok je Sampdoriju osnovana 46 ima više navijača u Đenovi a zahvaljujući našem Velikom Vujketu od 86 do 92 je osvojila Skudwto Evropski KUP Kupova igrala Finale Kupa Šampiona i dala dva svetska igrača fudbalu Vijalija i Manćiniju kakve Đwnova nije imala niti će imati. Toliko o istoriji sveznalci
V

Vojvodina V

pre preko 2 godine

Al su mu zato zahvalni navijači Vojvodine koji su te 2015 u spektakularno i najboljoj igri nekog našeg kluba pobedili Sampdoriju sa 4 0 u Italiji i ušli u istoriju. Hvala blesavo lutkaru jer Đwnova je mnogo manji klub id Sampdorije bez obzira na 9 titula iz doba musolunija. Napravi navijačima Đenove lutka Pinokija za adio
J

Juventino10

pre preko 2 godine

Kojeg musolinija? Ispade sad genoa musolinijev klub? Kakve gluposti necu procitat! Genoa je osvojila sve svoje titule davno prije musolinija!!! Ne lupaj gluposti nego nauci nesto!!!

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Kakav gospodin, pravi biznismen.

ST8

pre preko 2 godine

Klub koji ima vise titula u Seriji A od Rome, Napolija, Lacija i Fiorentine zajedno. Najstariji klub u Italiji. Zaslužuje vise od borbe za opstanak.
Z

Zdravko Stanišić

pre preko 2 godine

Pro Verceli je najstariji itakijanski klub 6.gidina stariji od Đenove. Genova ima 8,a P. Verceli 7 titula, iz perioda 1900_1925 znači prije Musolinija.
r

rgrgtr

pre preko 2 godine

@Zdravko Stanišić@ Nije tacno to sto si napisao, razlika je samo 1 godinu za Pro Verceli ali ne fudbalske selekcije nego nastanak sportskog drustva. Pro Verceli je nastao 1892 godina gimnastika a Djenova ili Djenoa kao Englezi izgovaraju je 1893 kriket. Ali fudbalski klub je nastao 1897 dok je Pro Verceli 1903 tako da nisu u pravu da je najstariji. Istina je da vode godinu nastanka drustva na grbu. Vidi se da su medju starijima oba kluba kao i Milan-o i jos neki po grbu gde je Engleska zastava.
G

Gost83

pre preko 2 godine

Najstariji klub u Italiji, poseban stadion i uvek najlepši dresovi.
M

Marco

pre preko 2 godine

Dresovi su isti kao Bolonjini-obicni teget-crveni!