Lazar Marković (©MN Press)
Lazar Marković (©MN Press)

Oglasio se Lazar Marković: Dragi Partizane, reprogram je najmanji problem

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.05.23. | 23:43

Bivši fudbaler crno-belih potvrdio da mu je zabranjen ulazak na Teleoptik

Takmičarski gledano, jedna od najcrnjih sezona u istoriji Partizana je završena, jer uoči poslednjeg kola Mozzart Bet Superlige crno-beli ne mogu ni napred ni nazad u odnosu na četvrto mesto. Ipak, problemima nije kraj. Vrelo leto očekuje se u Humskoj kada je u pitanju borba za rukovođenje klubom, a trenutno su u prvom planu zabrane bivšim igračima da dolaze u Sportski centar Teleoptik. I to trojici sa podužim stažom u dresu Partizana: Lazaru Markoviću, Milošu Jojiću i Ivanu Obradoviću.

Vest koju je plasiro Telegraf u izjavi za Informer potvrdio je generalni direktor crno-belih Miloš Vazura, demantujući da je razlog to što pomenuti igrači nisu pristali na reprogram duga, već je naveo da niko ko trenutno nije pod ugovorom sa Partizanom ne može da koristi usluge sportskog centra u Zemunu bez znanja kluba.

Izabrane vesti

Oglasio se potom i Lazar Marković, od prošlog leta igrač turskog Gazijantepa, objavom na društvenim mrežama.

"Dragi Partizane, tolike godine sam proveo sa tobom i sa sigurnošću mogu da kažem da sam branio sveti grb koliko na terenu toliko i van terena, časno i svim srcem, ispravno! Reprogram je najmanji problem, taj isti Partizan me je naučio da su poštovanje, čast i moralne vrednosti iznad svega. Stavljam tačku na dalje oglašavanje povodom ove sramotne situacije. Kafu ću i dalje piti, to je sigurno, a da li će biti lepše od kafe na Teleoptiku, neće...", napisao je Marković, uz poruku "samo još jače i više voleti naš Partizan".

Što se tiče teme dugovanja, Vazura je prethodno rekao da su Marković, Jojić i Obradović - za kog tvrdi da je samoinicijativno koristio klupsku teretanu - u celosti isplaćeni.

"Lazar je dobio 450.000 evra, Jojić 260.000, a Ivan Obradović 80.000. Ne duguje im se više ništa. Blokirali su bili klub, a onda su odsekli svaki kontakt sa ljudima iz klub", rekao je Vazura za Informer.



tagovi

Lazar MarkovićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara