Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela
Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela

Oglasio se Zvezdan Terzić: Ovo je nedopustivo, zaslužujemo kritike, nećemo da se skrivamo...

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.08.21. | 13:56

„Sad moramo da budemo hrabri i pametni i petu godinu zaredom igramo u UEFA takmičenjima“, poručio generalni direktor Crvene zvezde

Crvena zvezda je podbacila kada nije smela. Ceo projekat sveo se, ako ne na plasman u Ligu šampiona, onda u ulazak u plej-of kvalifikacija za elitno takmičenje kako bi srpski šampion ubrao ozbiljne finansijske blagodeti.

Međutim, od svega toga neće biti ništa. Ima šansu klub sa Marakane da se petu godinu zaredom domogne lepog takmičenja, ali jasno je svima u Ljutice Bogdana da je ovo vreme kritika.

Izabrane vesti

To je, u izjavi dostavljenoj medijima, poručio i prvi čovek Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

Razočaran sam. I kao navijač i kao direktor. Odigrali smo ispod svakog nivoa, nedopustivo je da Crvena zvezda ispadne od Šerifa u dve utakmice. Ovo nije bila realna slika vrednosti našeg tima. Imamo grupu izvanrednih igrača i odličan stručni štab, ali već dugo ne možemo da uhvatimo pravu formu. Ovo nije poraz kao neki drugi, ovaj će da boli dugo, jer je ulog bio veliki, a mi nismo bili pravi. Imali smo velike ambicije a nismo bili na visini zadatka. Niko od nas“, rekao je Zvezdan Terzić.

On je dodao da će ozbiljna analiza uslediti posle dvomeča sa Klužom.

„Svi zaslužujemo kritike jer Crvena zvezda ne sme da izgleda onako kao sinoć. Sada moramo da budemo hrabri i pametni, da se fokusiramo na utakmice sa rumunskim Klužom i da peti put zaredom izborimo plasman u grupnu fazu UEFA takmičenja. Posle toga ćemo da napravimo ozbiljnu analizu da vidimo gde se grešilo i donećemo adekvatne odluke“.

Čak se dotakao i pojedinačne odgovornosti.

"Crvena zvezda se neće sakrivati iza objašnjenja ni zbog sebe ni zbog armije vernih navijača, već će kao i uvek tražiti rešenja, da zaigramo onako kako Zvezda zaslužuje i budemo tamo gde pripadamo, a to je društvo najboljih“.


tagovi

Zvezdan Terzić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara