Ohi Omoidžuanfo (©Starsport; ©brondby.com)
Ohi Omoidžuanfo (©Starsport; ©brondby.com)

Ohi posle potpisa za Brendbi: Rekli su mi da tražim drugi klub, osetio sam se nepoželjnim u Zvezdi

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.08.22. | 23:00

"Milojević mi rekao da bih ostao da je ranije došao na klupu. Hvala navijačima, saigračima, trenerima... Odlazim iz kluba u koji sam se zaljubio", napisao je norveški napadač na društvenim mrežama

Došao je uz veliku pompu, najavljen kao gol mašina iz Norveške. Tresao je u dresu Moldea nemilice mreže, napravio euforiju u zvezdaškoj javnosti, ali se na stadionu Rajko Mitić zadržao samo osam meseci. Ohi Omoidžuanfo je i zvanično napustio srpskog šampiona i preselio se u danski Brendbi.

Izabrane vesti

"Ohi, želimo ti mnogo sreće u nastavku karijere!", stoji u objavi crveno-belih.

U Zvezdu je stigao kao slobodan igrač u januaru tekuće godine, a odlazi za obeštećenje od oko 1.000.000 evra. Sa velikanom danskog fudbala potpisao je trogodišnju saradnju i dobio dres sa brojem devet.

Oglasio se norveški napadač i na društvenim mrežama se oprostio od Crvene zvezde, ali i pojasnio šta je dovelo do rastanka.

"Napuštam klub i navijače u koje sam se brzo zaljubio. Nažalost, nisam imao drugi izbor posle razgovora koje sam obavio sa upravom pre 3-4 nedelje. Rečeno mi je da bolje potražim novi klub jer će mi vreme na terenu biti smanjeno. Pokušao sam da ih ubedim da želim da ostanem i borim se za mesto u timu, svestan da sam sposoban da se za njega izborim. Rečeno mi je da neću dobiti dovoljno minuta da izvedem i kao što ste mogli da primetite nisam igrao u prvenstvu, ni u kvalifikacijama za Ligu šampiona iako sam bio jedini napadač na klupi. Kada je Dejan Stanković podneo ostavku, dobio sam priliku da startujem posle duže vremena. Razgovarao sam i sa trenerom Milošem Milojevićem posle utakmice, preneo mu šta mi je rekla uprava i pitao ga da li me želi u timu. Rekao je da bi ostao da je on došao pre tri nedelje, ali da je Zvezda sada u procesu potpisivanja novog napadača. Osećao se nepoželjim i nije bilo drugog načina osim da se rastanem sa Crvenom zvezdom. Želeo bih da se zahvalim igračima za vreme koje smo proveli zajedno, želim im svima puno sreće u budućnosti. Zahvalio bih se i stručnom štabu za sve što je uradio za mene. Bilo je zadovoljstvo raditi sa svima njima. Moram da napomenem i da nikada nisam imao problem sa Dejanom Stankovićem. Imali smo profesionalan odnos, pun poštovanja", napisao je Omoidžuanfo.

Očekuje se da Norvežanina koji je postigao 12 golova u crveno-belom dresu (24 nastupa) na Rajku Mitiću zameni Adolfo Gaič iz moskovskog CSKA. Više o tome OVDE.




tagovi

BrondbiOhi OmoidžuanfoLetnji prelazni rok 2022FK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara