Komentari na vest

Ohi posle potpisa za Brendbi: Rekli su mi da tražim drugi klub, osetio sam se nepoželjnim u Zvezdi

G

Gost1987

pre preko 1 godinu

Trebao im je taj milion. Za sta to je vec pitanje. Mislim da oni ponida za druge igrace nisu imali. Kao sto partizan sve rasporodao za koga jebstigla ponuda, to je realnost
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

По мом мишљењу, мало ко Охија заиста сматра недовољно добрим за Звезду. Чини ми се да је ова мутна управа уз помоћ грађевинског предузимача који је у слободно време био и тренер Звезде, систематски и доследно креирала јавно мњење против Охија. Тако смо могли да чујемо да међу нама лаицима одједном ничу стручњаци који почињу да се фрљају изразима типа "тражити дубину", "нападати простор" и слично. А пошто, ваљда, Охи нема те особине, онда, наравно, није играч за Звезду. Момак је гол машина, то је чињеница, не сналази се најбоље ван шеснаест, па шта??? Или је неко веровао да ћемо довести Габријела Жезуса? Управа је, благо речено, испала тотално нефер према Охију и понела се као мали провинцијски клуб. Имам осећај да ћемо зажалити за Охијем, али, нажалост, више га нећемо видети у Звезди.
C

Cjepka123

pre preko 1 godinu

Sa njim smo mogli da imamo špica za naredne tri sezone i da ne razmišljamo..... neverovatno, ovaj Kulibali i Pešić su za njega balvani, realno.Sad će čovek dati 15+ golova u danskoj u nastavku sezone.....a mi koji smo videli kolika je ovo greška uprave ćemo se još više nervirati.
Д

Делија 91

pre preko 1 godinu

Много пре Охија је полиција требала да реагује... Звезда једини клуб на свету која плаћа излазни трансфер..То је трансфер Алексе Терзића у Фиорентину.. Па Немачки рачун где лежу паре од трансфера играча...Па трансфери 50%50... Има ту посла за органе реда...
O

Ode vam Ohi

pre preko 1 godinu

Dobro je da su on i Pavkov otisli jer su prosecni igraci. Kulibali i Pesic su za klasu bolji. Posebno mi je drago zbog ovog "ohijevog kluba obozavalaca"... ;-)
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Bitno da je ostao veliki finansijski mah Terza i nenadmašni sportski direktor Drkela. Dogodine dug veći za još deset miliona evra. Mislim, koliki slepac treba da budeš pa da podržavaš ovu dvojicu štetočina.
Z

ZAL

pre preko 1 godinu

Imate situaciju da jedan Ohi, najbolji strelac Norveške lige, koji je plaćen unapred i na kojeg se čekalo pola godine, volšebno odlazi posle samo šest meseci u klubu bez adekvatno date šanse i sa smešnim obeštećenjem. Da je ovo država, a ne banana, policija bi ih obojicu direktno sa Marakane sprovela u maricu i propitala o tim transferima.
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Ne samo to sve sto si naveo vec...Ohi je dosao kao najbolji strelac Norveske lige i ekipe koja je osvojila prvensto...a u kvalifikacijama nike imao mesta u startnoj postavi dok ih je u obe utakmice protiv Izraela rasturio napadac koji je u klub dosao iz druge lige Francuske....paradoks.
T

Trener

pre preko 1 godinu

Zvezda se ogresila Mnogo o Ovoga Decka Nepravda Velika Prema Njemu.
A

Assistent

pre preko 1 godinu

Bravo...zato su i ispali od Makabija...sretno Ohi...
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

U Zvezdi jedan čovek se pita za sve! Ostali statiraju!
R

RSB

pre preko 1 godinu

Velika nepravda Prema tebi srecno majstore...

PsyhoDelija

pre preko 1 godinu

Velika nepravda prema ovom momku,uprava ima sreće sto klub osvaja titule i igra proleća u Evropi,inace bi snosili odgovornost
P

Pol skolss

pre preko 1 godinu

Eto kolko se smotani Milojevic Cokna pita, kao da nije trener... Pa ko ti dovodi tog drugog napadaca od 31g ako tebi odgovara Ohi, jel se pitas ti covece za nesto ili samo klimas glavom ?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD ()

pre preko 1 godinu

@ - Vladan Milojević se pitao nešto malo, ali samo u početku - Dejan Stanković se pitao, jedva nešto malo, i to uglavnom oko manje važnih ili potpuno nevažnih stvari. - A ovaj Milojević se ne pita baš ništa. ONO ŠTO JE ZAJEDNIČKO SVOJ TROJICI JE: OKO TRANSFERA, BILO ULAZNIH, BILO IZLAZNIH PITALI SU SE ISTO KOLIKO I KAFE KUVARICA U KLUBU, ILI BABA SERA U HOTELU MOSKVA.
I

Ildzo

pre preko 1 godinu

Ovaj covek je dosao kao prvi strelac norveskog prvenstva! Covek je dao 11 golova u prvoj polusezoni! Secate se koliko su ga Katai i Ivanic kulirali? Da je dobijao vise lopti, mogao je jos koji gol da da. Suditi o njemu na osnove jedne utakmice protiv Rendzersa i takvom igracu ne dati pravu sansu... a sa druge strane redovno dovoditi igrace van ritma, koji su presedeli na klupi, bili dugo povredjeni...? Koliko smo cekali druge igrace koji NISTA nisu pokazali u prvih godinu dana? Imao sam tu srecu da ga upoznam, jedna prijatna i dobra dusa... nije ovo zasluzio, i to mnogi kako vidim na komentarima imaju isto misljenje. Zelim mu sve najbolje i ajde da vidimo kako ce da odigra za Brondbi... daj boze da iskida tamo i svima zapusi usta.
T

TNT

pre preko 1 godinu

Rekao sam pre njegovog dolaska da nije za Stankovićeva ekipu. I obrazložio 2-3x i zašto. I. ni jedan centarfor u zvezdi koji zavisi od tima i lopti veznog reda a naročito kada zajedno igraju Katai i Ivanić, neće uspeti u zvezdi osim Pešića, koji se samostalno bori za oduzimanje lopti protivniku.
J

Joo

pre preko 1 godinu

Nemas pojma cao!!!
S

SilverSurfer

pre preko 1 godinu

Ispada da je epilog ovakav: Crvena zvezda je umesto Ohija dovela dvojicu napadača koji su zajedno dali manje golova nego on za polusezonu. Ohi je prešao ekspresan put od igrača kakav je potreban Zvezdi do toga da nema kvalitet za Zvezdu. Mnogi kao prelomnu tačku uzimaju utakmicu protiv Rendžersa. Samo što niko ne piše ko je tu utakmicu odigrao dobro? Da nije Magiko? Koji se nije video u dve utakmice i još je promašio penal koji je Zvezdu mogao da vrati u život. Da nije Ivanić? Za njega još ne mogu da utvrde da li je putovao u Glagzov? Da nije Srnić? Kreator brodoloma jer je napravio nepotreban penal ali je on vojnik pa je to isto to napravio i protiv Makabija. Da nije Rodić? Bez centaršuta za 180 minuta protiv Rendžersa da bi istu partiju ponovio i protiv Makabija. Za njega su na Mozzart-u napisali da je bio dezorijentisan u revanšu protiv Izraelaca. Piše se da golovi koje je Ohi dao nisu važni jer su postignuti u domaćem prvenstvu. Gde ih je dao Katai? U Ligi Evrope postigao je dva gola i to oba iz penala. Zato pre svega treba biti realan jer Ohi nije dobio pravu šansu. Pre svega da igra u kontinuitetu što je potrebno svakom napadaču. Često je igrao samo poluvreme jer se gurao Pavkov da bi se nekako prodao. Dešavalo se da tokom poluvremena ne dobije nijednu loptu. Slično prolazi i Pešić. Kada se pogleda ko sve igra u Zvezdi onda priča o kvalitetu ne pije vodu. Verovatno je glavni problem nastao ukoliko je odbio da ide u Ameriku. Pre su to mogli da budu razlozi zbog kojih je izgubio mesto u ekipi nego bilo šta drugo. Mnogo negativnih stvari se dogodilo pred derbi i Monako. Pitanje koliko Milojević za ovako kratko vreme može da oporavi ekipu. Pre svega na psihološkom planu.
R

Rasputin

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar, sve je tacno… dodao bih jos i ocajnog Picinija… Na kraju Ohi ispao jedino kriv za rendzers a svi odigrali ispod nivoa…
@

@Silver

pre preko 1 godinu

I po meni je velika greška rešiti se Ohija, a dovoditi druge. Ohi je po meni sasvim korektno odigrao, veliko je pitanje kako će se snaći Kulibali koji je poslednju sezonu koju je odigrao dobro je sezona '18/19. a Gaič kako je došao u Evropu, uopšte se nije snašao. Takođe treba istaći da će najviše igrati Pešić pa je veliko pitanje koliko će biti minutaže za dvojicu rezervnih napadača. Trebali su ostati Pešić i Ohi kako je, uostalom, i trener Milojević predložio...
j

jesi se

pre preko 1 godinu

nalupao,ko maksim... idi na jutjub pa pogledaj hajlajtse te dve utakmice...najvise presecenih lopti na obe utakmice Ivanić,najopasnijiji na obe utakmice po njihov go Katai,da je imaao bolje špiceve osim dva antifudbalska statična teleta u vidu Pavkova i Ohija drugu bi pesmu sad pevali...a Rodić je bio baš na nivou u oba smera bez ispadanja i u Glazgovu sa njegove strane i preko njega i Ivanića su postignuta dva brza gola koji su poništeni zbog bukvalno cemtimetara...problem je bio nejaki Srnić nije se video protiv daleko snažnijih protivnika,problem je bio Eraković koji na oba meča ima opasnih 8 ili 9 ispadanja i apsolutno nerezonskih štoperskih postavljanja,problem je ne zamenjeni Pićini na poluvrenu... Kada je Srnić na zadnjeem veznom i Kanga i Ivanić se spuštaju mnogo niže nego kada je na terenu Sanogo,upravo zbog njegove fizičke inferiornosti u odnosu na poziciju,džaba stigne protivnika kada je "skakavac" i ne može da ga izbaci iz težišta za razliku od Sanoga koji mnogo manje kretanja ima ali je uvek gotovo savršeno postavljen i razgrće ih kao "grtalca" ali i ne povlači saigrače toliko da ga pokrivaju kada izgubi duel jer on ne gubi duel i samim tim vidimo Ivanića daleko "višlje" nego kada je Srnić u igri i čim se.čovek manje troši u igri u nazad vidimo ga više i korisniji je napred... Ne kapiram zašto dođete ovde i pljujete ljude koji su nas uveli u 1/8 finaala LE? Jedino ako ne bi bili srećniji da smo.ispali još u Julu,drugi razlog ne vidim ... i pišete dovedi ovog,dovedi onog,glupi su,nema ugradnje pa ne dovode...pa zapitaj se da imaš noge koje vrede i lepo ti zgrću pare da li bi ti prvi hteo da igraš u Srbiji ili nekoj Grčkoj,Turskoj,Slovačkoj... Ne možeš nekog privesti na silu ili za milion dovesti Mesija,Neimara,Ronalda...
@

@jesi se

pre preko 1 godinu

Kakve ima veze Slovačka liga koja je na nivou naše i Turska i Grčka koje su neuporedivo jače po svemu...
r

ranGo

pre preko 1 godinu

ne da ne moze da piravi brzo nego nece mici nikako, vremena nema utakmice savaki treci dan neke balvane dovode sada a one koji su prosli pripreme daju za kikiriki sve da je ovaj madjionicar be moze da zaustavi potop.... ako veceras izgube zaredjace poraze i u nasoj ligi za le sve jedno gubimo sve na strani mozda uspemo protiv madjara u bg bod ali i to vrlo tesko
j

jbgti

pre preko 1 godinu

ima veze jer stranci pre idu u bilo koju ligu pre naše,kod nas
D

Dmitar

pre preko 1 godinu

Koliko samo pompe oko njegovog dolaska. Rezultat nula. Korist će imati samo abolirani gazda Terza. Slika i prilika stanja u Komšinici.
z

zaks

pre preko 1 godinu

A kakvo je to stanje kod komšinice ? Grupna faza LE, prvi na tabeli sa 100 % - nim učinkom, 5 uzastopnih titula . I to je za paljenje alarma, je li ? Niko od nas na ovim vijestima ne zna kako se igrači ponašaju na treninzima, kakvi su u svlačionici, to najbolje treneri poznaju.
G

Gost 8

pre preko 1 godinu

Konačno doveli napadača koji daje golove, ali ne vama ne valja . Šta reći namesti šansu Pavkovu protiv Rendžersa samo da ukliza , a on gleda kao tele . Nemate pojma o fudbalu špic se rađa a ovaj je imao njuha za gol koga boli za drobling za asistenciju za kojekakvo pokrivanje prostora . Jedino merilo su golovi . Što Pančevo znao da dribla, a Inzagi znao da prihvati dugačku loptu sa onom konstitucijom. Samo golovi a promašio šansu u Glazgovu , a ovaj promašio penal .
K

K1996

pre preko 1 godinu

Bravo za ovo oko Rendžersa! Igrao je konstantno sa dvojicom na leđima, namestio šansu Pavkovu, borio se celu utakmicu, dok Pavkov nije ni pokušao da krene na loptu, i promašio i zicer pre toga. Isto tako Pešiću već 5 godina zameraju polušansu protiv CSKA u Moskvi, a niko ne spominje Benov zicer na kraju sa peterca, a da ne kažem Radonjin 1 na 1 u Beogradu... Pozdrav!
B

Bar Kohba

pre preko 1 godinu

Da nije davao golove ja bi razumeo da ga prodaju, ali decko sa prosecnom sansom sasvim solidan u Zvezdi. Ovo je sad rizik, Pesic ne moze sam i nije top golgeter, igra za tim, asistira, pa sada bez Pavkova i Ohija imamo ovog novog koji treba da se uhoda, a lako moze biti i promasaj kao neki slucajevi od ranije, pa ce rezultati da ispastaju. Kada je Dioni stigao nije se brzo uklopio, a brzo su ga poslali na klupi, gledam ga za Anzi daje golove i igra solidno, tako da tu nesto nije u redu. Ohi je mogao ovu sezonu lagano da da 20 golova u svim takmicenjima, ovako nelogicno prodati korektnog golgetera posle 8 meseci, koji je pokazao ljubav prema klubu i zeleo je da igra.
z

zaks

pre preko 1 godinu

Nije isto igrati za ekipe koje se bore da ostanu u ligi , bilo kojoj, kao i za one koje traže samo prvo mjesto i stalno učešće u Evropi. Pritisak na igrače nije isti, neko to može iznijeti , a neko ne.
D

Djordjo

pre preko 1 godinu

Steta sve najbolje
W

WanBi

pre preko 1 godinu

Eto... Razumeo bih da imamo boljeg napadača pa da čovek ne igra. Nadam se da ste srećni, jer ipak je Pavkov morao da igra. Za ovo je isključivo kriva uprava, ali i Stanković kome se neki "navijači" zahvaljuju. On možda jeste bio odličan fudbaler i legenda, ali ne možeš ga hvaliti ako je kao trener bio obična kanta. Igrač i trener su dva različita posla. Lalatović je sve tačno rekao, kada su mu dali papir sa igračima koji moraju da igraju, to se dešava godinama posle njega i dešavaće se ko zna koliko još. Sramota.
g

ghost11

pre preko 1 godinu

Ne mogu da verujem da 95% ljudi što piše ovde komentare piše napamet. Da li ste gledali Ohija u Zvezdi? Odigrao je preko 20 utakmica, što je dovoljno da pokaže da nema kvalitet za Zvezdu. Manite se golova protiv Mladosti, Javora, Pazara to bi postigao i Petar Orlandić. Milion evra za njega je sasvim dobar posao.
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Jesi ti puko??? Nema kvalitet?? Više je pokazao od Pavkova i Pešića zajedno!!! Posle Boaćija iz prvog mandata, najviše pokazao!! A ti idi gledaj boćanje!!!
E

Ej ti

pre preko 1 godinu

Gobeljić je odigrao skoro 200 utakmica pa je još tu.
@

@Realno

pre preko 1 godinu

I moje je mišljenje da je najbolji centarfor posle Boaćija iz prvog mandata. Po meni je bolji i od Pešića...
S

Strasno

pre preko 1 godinu

Ajde sve ovo na stranu da ne ulazim u price o sukobu sa Stankovicem ili sa Terzicem i zasto je covek sklonjen, ali mi ljudi spica koji je bio najbolji strelac Norveskog prvenstva i koji je kod nas dao 12 gola za 6 meseci prodajemo za milion evra...eeej za samo MILION. Pa sta onda da se nadamo kad budu trebali ovi ostali igraci da odlaze, 6 godina igramo u Evropi a i dalje nam odlaze igraci za sicu ili sa cistim papirima.
N

Neša78

pre preko 1 godinu

Ne brini, sad će Erakovića da prodaju za 15 milki, otimaju se najjači evropski klubovi oko njega😂
S

Srbija Majka

pre preko 1 godinu

Evo decko sve objasnio...i nemojte da se prave bespotrebne kuloarske price. Naprosto nije zadovoljio struku (na stranu Stankovic), koja je imala puno vise prilike da vidi njegove mogucnosti i prepozna da li je on igrac koji moze da doprinese Crvenoj Zvezdi. Ocekivalo se puno...dobilo se malo realno, mozda prekretnica njegovog bitisanja u Zvezdi je ta utakmica Rendzersa i ukazana mu prilika protiv jakog protivnika, koju realno nije iskoristio i dobro odigrao. Zelim mu sve najbolje u nastavku karijere i ljepo od njega sto je u superlativu pricao o Zvezdi i njenim navijacima. Decko je na mjestu kada su ljudski kvaliteti u pitanju...ali Zvezda na tako delikatnoj i bitnoj poziciji mora traziti drugo rjesenje i raznovrsnijeg igraca od Ohija, ako hocemo da se pohrvamo sa ovako kvalitetnim protivnicima kakve imamo u grupi Lige Evrope!!!
K

Krivi Stojko

pre preko 1 godinu

Nadavao se golova pre Zvezde i dace ih puno posle zvezde, pa ti gledaj gde je problem?!
a

aleksa101

pre preko 1 godinu

Ah šta uradiše čoveku..
A

Au au

pre preko 1 godinu

Ahaha,ti si se baš zabrinuo.Šta uradi Barcelona svom kapitenu Albi,koji je toliko dugo igrao pa mu kažu da je suvišan.Šta rade De Jongu Ili šta Junajted radi Ronaldu?
b

brxysd

pre preko 1 godinu

A sta mu uradise. Dao je neke bitne golove pa nepravedno nije igrao....
G

Gos

pre preko 1 godinu

Štancaj samo obeštećenja i šalji dalje igrače...
L

Lex

pre preko 1 godinu

Hvala ti Deki ,ako si ti oterao ovu neznalicu,hvala ti Deki za titulu u avgustu i i to što smo prvi učesnik naredne LŠ.Bol paćenika je neopisiva i svakim danom sve veća .
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Hvala Deki za Omoniju, Šerif i Haifu. Hvala Deki što si nam uspešno iz dzepa izbio 50 miliona evra.
S

Sreće

pre preko 1 godinu

Hvala ti Deki za Omoniju, Šerif, Haifu...Hvala ti Deki što smo nam osvojiš titulu u prvenstvu gde naš klub vredi sam koliko svih ostalih 15 zajedno...Pa veća je razlika u kvalitetu Zvezde u našem prvenstvu, nego PSG-a i Bajerna u njihovom...I NEKO KAŽE HVALA DEKI!!! Dajem glavu da ću ja da osvojim titulu sa CZV u ovakvoj konkurenciji...
L

Lex

pre preko 1 godinu

@ Ognjen Drinski....Je l' si ti onaj koji se hvali da se sportom bavio igrajući basket ispred zgrade?Verovatno si dodavao lopte drugima.Da je lako uspeti u sportu i ti bi bio sportista.Šta da kaže Siti koji toliko ulaže a nema LŠ?A sigurno tebi nije ništa izbio iz džepa jer nisi ništa ni imao.Ajde nastavi da lažeš sebe kako si sjajan investitor. .
A

Aлександар1

pre preko 1 godinu

Терзин финансијски план т.ј буџет од 40 милиона је пропао. Сад се вади на трансфермима од по милион евра. Битно је да имамо Мотику од 2,5 м, да Крстичић, Панков, Родић, Срнић, Спиридоновић, Фалко и Гобеља коштају на годишњем нивоу око 2,5 милиона. Погледајмо како изгледа ОФК
Ž

Žika Živulence

pre preko 1 godinu

Bravo srbende, dovodite SS napadača, zvezda stub srpstva.

Bürgermeister

pre preko 1 godinu

Mnogi ne znaju ko mu je zamena. 10 puta gori igrac...
G

Gost1989

pre preko 1 godinu

Da se zna koliko uprava i svi u CZ lažu i stvaraju farse. Juče oko 12h trener daje izjavu "Ohi je u karantinu i spreman za derbi" naravno Zvezdin portal sve to prenese. A ja sam lično sreo tog Ohija na aerodromu šest sati ranije pre izjave. Čovek sam bez bilo kakve pratnje ode ko popišan. Terza mađija i Mrkela sposobnost će od Zvezde napraviti šta i od prethodnog njihovog kluba. "Sistem te LAŽE"
N

Nista neobicno

pre preko 1 godinu

Hvala za sve Ohi. Posebno za zvanicni prvenac u nasem dresu. I sve najbolje u buducnosti.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

E ko je nama dao gol u derbiju...
O

Ojo

pre preko 1 godinu

Svako dobro i puno sreće i zdravlja u nastavku karijere
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Nazalost, nije se uklopio u stil Zvezde (Stankovica). Inace, respekt kako se poneo pri odlasku. Uz veliko postovanje kluba. Hvala Ohi.

Bojank91

pre preko 1 godinu

Stanković je stavio lični interes ispred Zvezde.
G

Gostsss

pre preko 1 godinu

kako se nece pobiti nakon Glazgova kako je igrao trebalo mu je tad dati ispisnicu. pa kukavce znas li sta je za tebe bio Milanko Raskovic???
m

miile sveznajući

pre preko 1 godinu

muvao je Dejanovu ženu,zato je oteran
B

Bivsu ili sadasnju?

pre preko 1 godinu

Bivsu ili sadasnju?
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Bas me interesuje ko mu je sastavljao izjavu. Sve super ovo, super ono, postovanje vamo, postovanje tamo, a rekli mu da trazi novi klub i sikanirali ga kao zadnje g... bez ikakvog jasnog razloga.
M

Micas

pre preko 1 godinu

Ne valja vam ohi? Sigurno je ovaj novi crnac bolji?? K.... ste vi napravili od zvezde toliki fond igraca a sve sama boranija..
g

gde ode

pre preko 1 godinu

Zlatna kopacka univerzuma? Čuš zaljubio se u klub, čuš haha to mu madjija diktirao sigurno
J

Joakim

pre preko 1 godinu

Veliki si covek i igrač Ohi! Hvala ti na svemu! Zvezda će uvek biti deo tebe i ti deo nje! Uprava nema pojma šta radi! Prvo Pavkov pred Makabi sad ti pred derbi! Smrdi nešto bas

магикоо!

pre preko 1 godinu

Управа напоље! Ово је један од хиљаду разлога због ког треба да идете. Доста сакривања иза тренера, играча, навијача! ОХИ ТЕБИ СРЕЋНО ДАЉЕ И СВЕ НАЈБОЉЕ!
g

glavati zekin petric

pre preko 1 godinu

REALNO NISI NI ZA K TO SE VIDELO POSLE RENDZERSA JOS....NEMAS DRIBLING, NE MOZES DA SACUVAS LOPTU, SKOK NISTA KOD PRIJEMA LOPTE POSLATE OD ODBRANE, BRZ NISI, TEHNIKA NISTA, KAD SI SAM NEOMETAN SUTIRAS KO BABA I PADAS UNAZAD....DA DACES NEKE GOLOVE I OTPATKE NA TO STO JE ZVEZDA MOCNA U LIGI PA SE I TI UPISES....U JEVROPI SI DAO NULA GOLOVA....PAMETNOME DOSTA...TAKVIH KAO TI IMA U LIGI NA DESETINE BOLJIH....NISI PROBLEM TI NEGO DRKELA I TERZA STO SU TE DOVELI
B

BokiUSA

pre preko 1 godinu

Ne mlati praznu slamu. Niko nam nije dobar. Eto sad dovodimo onu Africku banderu i onog SS division iz Argentine. Pa ce biti golova ...
c

ciganska posla

pre preko 1 godinu

a kad je dolazio bio bolji od Levandovskog ...e moji vi
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Дебели че смршати, али са будалама шта и како, нико још није дао одговор! Охију сречно, паметан и културан момак, у концепцији без концепције где су Иваниќ и Катаи господари живота, се није уклопио. Него долази ли Адолф дадо Топиќ? Упсс, судетски шваба т. ј фолкс дојчер Гаич!
G

Gost11111

pre preko 1 godinu

Samo neka Pesic ima sve od navedenog i onako mu Ohi nije ni do kolena, kakva je tek to gol masina!
G

GostPa

pre preko 1 godinu

Realno, dao si u sustini tacan komentar, ali nisi morao da budes vulgaran. Ocigledno se radi o jako dobrom momku. Zeleli smo da on bude igrac koji na 90 % utakmica daje gol, ali nije. Moze neko reci da takve procente imaju samo najveci igraci, ali ti igraci su igrali protiv jacih protivnika. Ohi ima lepu kretnju, ali se Pesic jos bolje krece. Ohi ne ucestvuje u gradnji igre, Pesic ucestvuje. Egzekutorske sposobnosti su im slicne. Skok igra im je slicna. Pesic ume da povuce kontranapad, da se oslobodi rivala u takvim situacijama, a to u 24 utakmice nismo videli od Ohija. Doduse, mora se priznati da Ohi nije odigrao 24 utakmice po 90 min, vec je cesto igrao samo jedno poluvreme, retko koju utakmicu je odigrao celu. Ni Ohi ni Pesic nemaju sposobnost da daju gol iz daleka, Ohi je neprecizan i na treningu (postoji klip gde uvezbava sut iz daljine sa Stankovicem i Pavkovom, ono je blagi uzas, Pavkov je dao najvise, jedan manje je dao Stankovic, Ohi otprilike dva gola manje od Stankovica), dok Pesic ima mlak udarac. Ohi je kralj peterca, dok je Pesic neko ko dobro prati centarsuteve i koristi inerciju centarsuta kako bi pojacao snagu svog udarca. Ohi je mogao da bude od koristi, ima vise kvaliteta nego mana, na prvom mestu je ljudskost. Ipak, Zvezda definitivno mora da nadje nekog napadaca koji ce da bude simbol tima, kao svojevremeno sto su to bili napadaci poput Boacija iz prvog mandata, Zigica, Mrdje, Drulica, Pjanovica i Kovacevica, da ne idem u dalju proslost. Zvezda ima problema i na drugim poljima, prosek godina ekipe je porazavajuci, retko ko u timu ima snage za 90 min. trcanja. Dobro je da smo podmladili tim Bukarijem, Kangvom i Mitrovicem, ali poslednja dvojica moraju jos mnogo da napreduju. Lose je sto nije dosao Ado, koji je najavljivan kao siguran igrac u nasim redovima. Verovatno bismo ga i doveli da smo eliminisali Makabi. Ovako, morali smo da prodamo Pavkova i Ohija za 2-2,5 miliona evra i da dovedemo besplatnog Kulibalija i pitanje je koga jos posto pregovori oko Adolfa Gajica nisu bas bez problema. Ocigledno da je nastao manjak u budzetu, eliminacijom iz Lige sampiona i da je to primoralo upravu da prodaju ova dva igraca (ako prerpostavimo da ipak ne muvaju sa transferima). Voleo bih da kroz koju godinu dirigentsku palicu u klubu preuzmu Veljko Nikolic, Kangva, Mitrovic i Bukari, a da igraci poput Kataija i Ivanica ulaze povremeno sa klupe u poslednjih pola sata (nesto slicno sto se desava sa Benom sada). Ohiju zelim sve najlepse, ali okrecemo se novim igracima i nadamo se najboljem. P. S. nadamo se desnom beku, zadnjem veznom i jos jednom napadacu.
t

tja....

pre preko 1 godinu

da li je Darko Pančev imao dribling???Njegov posao je da daje golove.Mani se tih priča
L

Luja

pre preko 1 godinu

Znaš li , uopšte, koliko je Ohi odigrao utakmica u Evropi za Zvezdu?
F

Fiat

pre preko 1 godinu

Dobar komentar, samo si mnogo vulgarna može to da se napiše lepo i korektno. Samo zbog toga dobio si minus od mene...
K

Koan

pre preko 1 godinu

@ tja....Pančev davao golove Bajernu I drugim velikim klubovima,Pančev davao u ondašnjoj Jugoslovenskoj ligi a Ohi ubode neki gol protiv Voždovca.Uostalom ,smešno je upoređivali fudbal pre 35 godina i danas .I Lazarević ili Prljinčević(ako uopšte znaš ko su ) su isto tako davali golove .Da I njih poredimo?
l

lopino

pre preko 1 godinu

obrati paznju...
I

Igokea since 2007

pre preko 1 godinu

Тужно је то што данас ботови одлучјуу о броју плусева и минуса на овом сјајту...
з

зато

pre preko 1 godinu

Ћемо и да нестанемо као клуб, јер плаћени индијанци говлреушта треба да раде... Да се не терају ова два муфљуза
K

Kup

pre preko 1 godinu

Čovek sve lepo rekao, a vi i dalje pričajte u superlativima o Terziću... Čovek je zacrtao, da mora otići...tako to ide dovodi koga hoće, ugradi se u tim transferima... A ovde priča o ozbiljnosti kluba...na kraju OFK Beograd će dobiti društvo...
X

XD

pre preko 1 godinu

I treba pričati u superlativu o Terziću. Zvezdu nije digao Ohi iz pepela nego Terzić. Drugo, nije Terzić odlulio d aga odstrani nego Stanković. Ako trener ne želi igrača uprava mora da ga proda.
L

Luja

pre preko 1 godinu

@XD, stvarno misliš da se klimoglav Stankela pitao oko ičega?
@

@XD

pre preko 1 godinu

A gde je sad taj trener? I zar nije Milojevic izjavio da racuna na njega?!
N

Najrealnije mišljenje

pre preko 1 godinu

Ohi je dao samo jedan ključni gol, možda 2. Otpadak na derbiju i za izjednačenje Metalcu. Nikakav doprinos ni rezultatu ni igri tima. A Instagram ne igra na terenu.
S

Stankovic je krivac

pre preko 1 godinu

Ohija je licno Stankovic oterao iz kluba i to zna cela Srbija! Cak je i on sam to potvrdio pred utakmicu sa Makabijem kad je za TV pink izjavio da se "nada" da ce Ohi sto pre otici iz kluba!
B

Blek Stena,

pre preko 1 godinu

@ Ne laži, To Stanković noje rekao nikad u takvom kontekstu
G

Gost+31

pre preko 1 godinu

Sve poštujem što je urađeno do sada od rezultata, poštujem čak i dosta promašaja koji su se dešavali prilikom dovođenja raznorazni igrača("pojačanja") ali koliko je sramota tretirati i na ovakav način oterati ovakvog igrača i čoveka, samo jedna reč je dovoljna koju ću upotrebiti kao zaključak svega što je učinjeno pomenutom - sramota, ko god da je zaslužan za tretman prema njemu.
H

Haha

pre preko 1 godinu

Kakav je tretman imao Lazovic, od laznog doktora, pobegulje nista ne treba da nas cudi. Samo sto vise transfera a sudjenja ce da cekaju neka bolja vremena.
6

6-ta u nizu...

pre preko 1 godinu

Da se stankovic nije potukao sa ohijem pre par meseci,decko bi i dalje bio u klubu,ovo je sad posledica tog sukoba!
D

Djovani

pre preko 1 godinu

Ohiju zena pravi problem od prvog dana, ne zeli da zivi u srbiji i to je osnovni problem. Nije se on najbolje snasao da se ne lazemo, ne moze da zagradi loptu, glavom isto tanko. Pesic je mnogo bolji igrac.
c

crveno bela mašina

pre preko 1 godinu

Svakom igraču koji je nosio dres našeg voljenog kluba želim sreću u daljoj karijeri, naročito onima koji su klub zavoleli kao Ohi. Procenili su da je za klub najbolje da ga prodaju. To je u redu. Mene zanima vrednost izlaznih transfera u poslednjih 6 godina. Ne samo ovog.
k

kopajmo zajedno

pre preko 1 godinu

uzeo se procenta na njemu i vise nije bitan ,paljba
A

Aek

pre preko 1 godinu

hahaha... citam dole komentare i grohotom se smejem kako se vucelini ubaceni botovi sa laznih profila iz petnih zila trude da za odlazak Ohija okrive Terzica,Mrkelu i upravu a cela Srbija zna da se stankovic pobio sa Ohijem na treningu i da je to jedini i pravi razlog zasto je Ohi precrtan u Zvezdi! Pogledajte Ohijevu objavu na tviteru nakog Glazgova i sve ce vam biti jasno! On decko iz pristojnosti nece sad da prica o tome jer ga navijaci vole,ali je zato porukom na tviteru nakon Glazgova sve otkrio sta se zaista desilo izmedju njega i Stankovica i da je u pitanju fizicki sukob zbog koga mu je trener zabranio da vise igra u opste i primorao upravu da ga otera iz kluba i proda na prvu ponudu!
G

Gost717

pre preko 1 godinu

Sta ja napisao u tvitu?
C

Capo del tutti

pre preko 1 godinu

Uprava napolje!!! Mrkela prvi da leti!!!
N

Nikad trener

pre preko 1 godinu

STANKOVIC JE IMAO FIZICKI SUKOB SA OHIJEM POSLE GLAZGOVA,NAKON TOGA JE LICNO TRAZIO OD UPRAVE DA GA PRODAJU,OVO JE SVE POSLEDICA TOGA!
U

U inat dusmanima

pre preko 1 godinu

Najveći Vučelini i Vazura Botovi, NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA, Don Vito Corleone, DSCZ, Visente Del Boske, Iz šljivika, SilverSurfer, itd itd. Godinama vode lažnu propagandu protiv Dr Terzića. Ali ja da im kažem, Dr fudbala Terzić će do penzije voditi Zvezdu, U INAT DUŠMANIMA!
P

Prizeman

pre preko 1 godinu

Da ti deca budu dr svojih profesija isto koliko je Terzic dr fudbala, eto to ti zelim...
N

NAJVEĆI ZVEZDA...

pre preko 1 godinu

Sto se tice mene,jes da sam bot i radim za mog gazdu vucelu koji me poslao ovde da spinujem lazi protiv Terzica,ali moram priznati da od Terze biljeg i sposobnijeg sportskog direktora nema na celom Balkanu,rezulti,titule LS i LE sve govore! Tako sposoban covek nikad nece voditi moj klub iz ZG koji u Evropi rrdovno prima po 8.komada od omladinaca iz Fejnorda,Aeka,Flore,Sarloa..itd itd
r

riđobradi

pre preko 1 godinu

Moj klub iz ZG? Prosinečki ili Adolfo Gajč koji lajkujte Tompsona? Kairat, šerif, omonia, miĆiland sila, egzotična Haifa...gol razlika u LŠ, 3:20....
D

DraganKojic

pre preko 1 godinu

Gde nestadose onoliki botovi sa severa da daju minuse, il im nisu platili za danasnje vesti ?
S

Sarloa

pre preko 1 godinu

Samo da obavestim ove placene botove iz komsiluka poslate ovde od strane vucele pred derbi da Lazu i spinuju protiv Terze i uprave Zvezde pripisujuci im toboze "teranje" Ohija i slicne gluposti i notorne lazi! Prava i jedina istina je da se Stankovic potukao sa Ohijem u svlacionici i da je nakon toga dao ultimatum upravi da Ohija moraju da sklone iz kluba kako bilo jer on vise nece da ga vidi u klubu,to je upravo i glavni razlog Sabotaze Ohija od strane laznog mistera sto je cak potvrdio i njegov prijatelj italijan pomocni trener! Znaci Stankovic je taj koji je sredio otkaz Ohiju u Zvezdi a ne Terza i uprava kako neki ovde pokusavaju lazno da predstave i iskoriste odlazak Ohija da bi spinovali protiv Terze! Toliko su botovi iz komsiluka postali Providni da im se ljudi smeju sta sve pisu lazno se predstavljajuci kao "Zvezdasi"
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

У реду је брате то, сви више знају! Потуко се мистер и са Павковим и са Борјаном, али је неко ипак ставио рампу на њихово терање и вратио их у тим, као и Кангу после инцидента у хофенхајму. Није баш даје мистерова увек била задња, питала се ту и Снежа, а богами највише Терза!
U

Upitnik

pre preko 1 godinu

Meni je zao sto nije dobio sansu da pokaze koliko je drvo,da vi strucnjaci prestanete da sudite po snimcima sa youtuba koliko je on zver od igraca
A

Ahhhh

pre preko 1 godinu

Dobio je šansu na polusezoni i to po pola poluvremenu i za to vreme dao je 11golova…toliko o tome da je drvo..
D

Delija istok

pre preko 1 godinu

Tanak igrač, golove postizao u izglednim šansama, ne učestvuje mnogo u igri, tehnički vrlo slab. Sve u svemu mora bolji.
W

WanBi

pre preko 1 godinu

Pavkov je bolji. Morate shvatiti da Zvezda neće ili ne može naći nekog fenomenalnog napadača. Zašto bi neko uopšte došao u Zvezdu, kada se i dalje zna da menadžerski igrači moraju da igraju.
L

Lex

pre preko 1 godinu

Hvala ti Deki što si osvojio titulu u avgustu i što smo prvi učesnici LŠ.Ovi trolovi i pristalice Žeksa neka pate.
W

WanBi

pre preko 1 godinu

Hvala mu i što je gurao redovno penzionere i polufudbalere da igraju. Hvala mu što je iz Zvezdine škole napravio toliko igrača. Hvala mu što je sve ključne utakmice on gubio svojim ludačkim izmenama. Hvala mu za sve, ali dalje od nas. Ne samo on, i uprava.
G

Gost1204

pre preko 1 godinu

Najaca je fora sto su tog istog Ohija cekali 6 meseci da mu istekne ugovor, hteli da plate obestecenje Moldeu da ga puste ranije, i kad su ga doveo, proda ga posle 6 meseci, u cemu je problem
H

Hannibal

pre preko 1 godinu

Neshvatljiva mi je prodaja Ohija u ovom trenutku. Za nešto više od pola godine, Ohi se pokazao kao solidan špic, a uz to već poznaje i tim i grad! Dok se novi, inače neefikasni napadač Kulibali adaptira na novu sredinu, sezona će već ozbiljno odmaći! Sve ovo liči na slučaj Pićinija. Iako mi se uopšte nije dopadao kao igrač, njegova prodaja je bila još besmislenija i ostavila je tim bez alternative na bekovskim pozicijama. Zvezda ima dobru osnovu, ali igrače poput Degeneka, Gajića, Falćinelija i sada Ohija je trebalo zadržati, mnogo pre nego stihijski kupovati neproverene fudbalere koji gotovo sigurno neće ostaviti veći trag čak ni u rotaciji. Zato po svaku cenu treba zadržati makar Sanoga, jer nam bez njega srednji red i odbrana liče na truli švajcarski sir! Žalosno je samo što novi trener nije pokazao zube i zahtevao da Ohi ostane...
P

Podrska za Ohija

pre preko 1 godinu

ETO VAM VASEG "STRUCNJAKA MISTERA" USPEO JE DA OTERA SVAKOG SPICA KOJI JE VREDEO U FKCZ,A OSTAVIO BENA I PESICA OD 40.GOD KOJI GOL DAJU NA SVAKIH 15-20 MECEVA,SACUVAJ BOZE...🤦
Č

Čoveče

pre preko 1 godinu

Pa taj Ben je među 10 najboljih strelaca ikada u Zvezdi,ne lupetaj
a

abc

pre preko 1 godinu

Ohi otišao a obsj piše "podrška za Ohija" hahahahaha Grobaru, imaš moju podršku da oteraš upravu, baš me zanima da li ćete uspeti.
U

Ue

pre preko 1 godinu

Don umislio da je njegova prćija,običan prodavac magle...ničija nije večna
n

ne Lazi...

pre preko 1 godinu

...nije ga Terza oterao vec licno Stankovic koji se pobio sa Ohijem u svlacionici pred svima i nakon toga dao ultimatim upravi da mora da ga proda na silu,to je otkrio pomocni trener italijan koji je bio tu u trenutku incidenta!
O

O Ohiju

pre preko 1 godinu

Za Ohijem danas žale uz suze oni koji su ga najstrašnije pljuvali, sa pravom, posle Rendžersa. Lik se ne vidi na 90% minuta koje provede na terenu čekajući otpatke. Stanković je odmah rekao tada da Zvezdi treba novi špic. Danas se oseti i ta grobarska propagandistička akcija u kojoj su iskoristili Ohija za proizvodnju nemira u Zvezdi.
L

Lex

pre preko 1 godinu

Toliko providno da je smehotresno....Zabavlja me koliko se upinju da nešto rovare,ali ne vredi .Zvezda nikad jača ,šampion u avgustu i prvi učesnik LŠ.😜
R

Rasputin

pre preko 1 godinu

Jos jedan dokaz da Terzic i Mrkela kradu i zaduzuju klub… Imamo 5-6 igraca koji nose igru vec 3 sezone i koji su za nasu ligu premija, a uz ocajan partizan i sasvim dovoljna garancija za titulu svake sezone… To su Borjan, Rodic, Katai, Ivanic, Kanga i od prosle Dragovic… A sad evo sta rade ova dva lopova iz uprave - dovode sumnjive igrace kao na traci, peru pare preko njih i nadaju se dobrom zrebu kao nosiocu na istom i ulasku u LS na srecu kao protiv Salcburga i YB… Da bi onda mogli da pokriju svoje mahinacije i da operu jos vise love kao sto je bilo vise primera u poslednih par godina… Evo skupih pojacanja (transfer i/ili plata) - La Para, Kafu, Ebisilio, Causic, Kanjas, Mateo Garsija, Jirka, Zander, Picini, Dioni, Tomane, Falko itd… Kad se ulazilo u LS bacale su se maks pare npr. La Para samo transfer 1,2 miliona plus plata 750 soma po sezoni a raskinut ugovor ili Jirka dosao za 700 000 i platu od 400 soma a otisao za 300 000 i oprost dela duga… Medjutim posto onih par igraca sa pocetka nisu dovoljni da udjemo u LS (zato sto se i sreca zasluzuje i Bog nagradjuje one koji rade posteno) onda mora da se prodaju igraci za knjigovodstveno jedne iznose a realno druge i oprost za plate sto im se duguje da bi se zaradio “projektovani budzet”… pa se te pare dalje “uloze” u napadace od 30 godina koji daju 3 gola za sezonu, ili se produzi ugovor Gobeljicu po semi laPo-laPo, a Rodicu koji ima snage za 45 min u Evropskim mecevima se da povisica po istom principu ili se vrati Silja Pesic… Umesto da se uloze pare u ozbiljnog desnog beka i napadaca mi se uzdamo u srecu na zrebu i srecu u dvomecu… Neki ce reci “pa da ali prosli smo grupu prosle sezone u LE” - jeste, to je tacno, ali smo prvo ispali od Serifa u kval. za LS a sezonu pre od Omonije… Nijednog mladog igraca nismo ispostovali u prvom timu i naplatili ga za ozbiljne pare - npr. Gavric i Nikolic, odbili su T&M navodne ponude od 3 do 5 miliona a onda su jednog dali za milion a drugog hoce da salju na pozajmicu u Napredak… Sa Erakovicem tek treba da vidimo sta ce da se desi… Sve u svemu vreme je za promene u upravi i odlazak ova dva diletanta…
T

Terza...

pre preko 1 godinu

...ti stavio🔒na jsd klub,5.god bez titule i preko 20 bez LS,razumem te zasto imas tolike komplekse od njega!
D

Da vas čujem

pre preko 1 godinu

Baš bi voleo da mi neko objasni zašto dečku lupate minuse kada mu je komentar 100 posto tačan.
S

Samrok

pre preko 1 godinu

Rasputine, pozdravi gazdu vucelu, zasluzio si sendvic🥪
D

Drvozmama

pre preko 1 godinu

Lagano dolazis Agrentinac Gajič Adolofo hahahahahahah Covek igrao sa Mesijem i Dimarijom
r

roby cz

pre preko 1 godinu

erakovic je slab materijal,ne ide on nigde.za par godina mozda ..u Almeriji!
I

Igokea since 2007

pre preko 1 godinu

Ко је бре тај Охи да бисмо жалили за њим, јесте ви нормални? Треба нам више српских играча попут Пешића и Павкова, ко ј*бе Охија.
p

pesic amater

pre preko 1 godinu

pesic od 50.god ni u Radnickom da igra ne bi mogao,Ohiju nije ni do kolena,kakav je to amatwrski spic koji gol daje na svakih 17 utakmica,za njega je 33.gola koliko je Ohi dao samo san koji nikad dosanjati nece!
n

neshha

pre preko 1 godinu

Ovom majstoru,ovoj fudbalskoj zveri zelim sve najbolje u karijeri i zivotu.Zelim mu da postigne svake sezone 40 golova,zasluzio je.Nikad se nismo ogresili o nekog igraca kao o Ohija,ali on je i posle svega ljudina i daje korektne izjave.Nadam se da ce jednog dana,i to uskoro,reci sta je pravi razlog ove strasne nepravde!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD ()

pre preko 1 godinu

Ova Zvezda koju vode "ovi" NIJE DOSTOJNA OVOG IGRAČA. Danima spin majstori guraju priču kako se Ohi potukao sa Stankvićem i sl.,,,,,, a sada je jasno da je Deki čist u ovom slučaju. Ohija je oterao na džukački način onaj koji nije dostojan ni kopačke da mu očisti,,,,, onaj koji plaća onog jadnika "U INAT DUŠMANIMA" i njemu sličnima da na svojevrstan način brukaju Zvezdu i Zvezdaše svojom bljutavom glupošću. HVALA TI OHI ZA OVO PISMO OPROŠTAJA,,,, I SVI PRAVI ZVEZDAŠI TI ŽELE SVE NAJBOLJE U ŽIVOTU I DALJOJ KARIJERI. OTIŠO SI I SPASIO SI SE.
d

dottore 13

pre preko 1 godinu

Mita i Mađija mešetare, nije htio dati dio kolača barabama, e to je. Ne dovode se desni bek i Ado, nego se mešetari na sve strane. Davno je umesto Motike mogao biti potpisan Ado, ali Krampić daje lovu gdje treba i sve super. Zvezda je njihova prčija očigledno.
F

Familija

pre preko 1 godinu

Sa srećom Ohi napred majstore
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Igraš pet godina, i evo šesta, evropska takmičenja. Dođeš u situaciju da svoje igrače ne možeš da prodaš za više od milion-dva. I da dovodiš polovnjake. I to što prodaš, ode na Bliski Istok ili u klubove sa kojima imaš dogovor. Apsolutno budite uvereni da klubovi sa strane mnogo bolje od nas znaju sa kime imaju posla. I prema tome se postavljaju. Kao i kvalitetni igrači. Kada ovi odu, klub će ličiti na najezdu skakavaca.
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Igraš pet godina, i evo šesta, evropska takmičenja. Dođeš u situaciju da svoje igrače ne možeš da prodaš za više od milion-dva. I da dovodiš polovnjake. I to što prodaš, ode na Bliski Istok ili u klubove sa kojima imaš dogovor. Apsolutno budite uvereni da klubovi sa strane mnogo bolje od nas znaju sa kime imaju posla. I prema tome se postavljaju. Kao i kvalitetni igrači. Kada ovi odu, klub će ličiti na najezdu skakavaca.
D

Delije Cikago

pre preko 1 godinu

Jedini transfer koji navijaci zele jeste transfer Terze iz Zvezde u centralni zatvor.
L

Lex

pre preko 1 godinu

Ahaha ,navijači iz bunkera .Ajde ne brukaj se lažnim predstavljanjem.Niti si Delija niti iz Čikaga.Grobari su iz neke vukojebine
D

Delije Cikago

pre preko 1 godinu

@lex jedini koji podrzavaju ovu upravu su placenici sa severa koji su dobili ozbiljne poslove od drzave, par njih ima diplomatske pasose koji im omogucavaju da putuju svuda po svetu. Svi znamo ko je terza, ko je bio i sta je uradio sa ofk beogradom. Pogledaj gde je ofk trenutno, njihov stadion itd… Dovodi se 15 igraca ovaj prelazni rok, nijedan desni bek. Gomilamo igrace na istim pozicijama. Dovodimo neka polupojacanja. Katastrofa.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Nažalost mi Zvezdaši smo podeljeni oko nekih stvari. Oko nekih igrača za koje neki misle da nisu za nas, dok neki misle da su dobri za nas. Ali sve to je manje više nije nikakav problem. Ovde je glavni problem Don Terzinjo, ima Zvezdaša koji mu se dive i gledaju u njega kao u Boga, i oni drugi koji to gledaju malo dublje sa svih strana i vide dosta toga što ovi drugi ne vide. Što se tiče Ohija meni je lično žao što je otišao jer je imao dosta dobar učinak minuti golovi. Pre tri meseca Zvezda je za Ohija imala ponudu iz MLSa za 3 miliona evra, nisu ga pustili. Sada ga posle tri meseca puštaju za tri puta manje para. Nema šta odličan posao. Ali za koga, pa za Prevaranta. Namerno je sklonio Ohija da bi mu oborio cenu. Sada ga prodaješ za milion klubu i pola miliona Prevarantu na račun u Nemačkoj Banci. I svi srećni i zadovoljni. Dečko niti je bio povredjen niti su mu objasnili šta se dešava, samo su mu rekli da traži drugi klub. Ma nema šta, baš pošten odnos klub i igrač, ali u nekoj seoskoj ligi. Želim Ohiju sve najbolje, baš je korektan pošten momak, i sa velikim dostojanstvom je završio ovak košmar za njega. Želim mu da u Brondbiju da golova kao u Moldeu i da ode u neki dobar klub u ligi petice. Pa da ovaj Prevarant rikne od muke. Pratim Zvezdu od kada sam se rodio, maltene skoro 40 godina i nisam video da je neko ovako džukački oteran iz kluba. Zamolio bih Gospodu iz Mocarta da objave komentar, hvala.
G

Gost RS

pre preko 1 godinu

Kakva crna gospoda,oni puštaju najprizemnije komentare u kojima se vrijeđaju članovi porodice al znaju da cenzurišu neke neugodne. Samo izgleda da su večeras odlučili da daju oduška nezadovoljstvu Zvezdaša. Sve više vjerujem u priče o talovima kroz plate igrača, izgleda da Ohi nije davao kovertu.
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

@Gost RS. Ima jedna stara izreka koja ide ovako, SVE ŠTO SE RODI TO I UMRE, SAMO SRAMOTA ŽIVI VEČNO. Ali ima mnogo ljudi koji nemaju ni sramotu ni obraz, koji gaze preko mrtvih zarad svojih ličnih interesa. U to se uveravamo svaki dan.
H

Hasselbaink

pre preko 1 godinu

Podsetio bih na još jednog igrača koji je isto tako dzukački oteran, to je Srdjan Babić, nepunu godinu dana kasnije momak postaje kapiten tima iz La lige.
G

Goostt

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar. Od reči do reči je tako. Banda vodi klub mešetare i bogate se...
G

Gost1122

pre preko 1 godinu

Bezobrazan potez uprave Crvene Zvezde a pogotovo Zvezdana Terzića, jer će posle izvesnog vremena videti kakvog su napadača oterali i da su se prema Ohiju okrutno ponašali prethodnih 8 meseci. Ohi koji je neverovatno odličan spic i trebalo mu je pružiti šansu da pokaže da je sposoban za veliku evropsku scenu. Ali jbg Terzić zločin koji traje.
p

polakote

pre preko 1 godinu

pa zasto nisi prihvatio da se talis sa terzicem dobio bi vecu platu deo naravno ispod stola radojku koji cekoverat odneti terzicu i jos bi bio nezamenjiv u napadu bez obzira kakoigrao.
А

Анти портир

pre preko 1 godinu

Хаха стандардно портири и деца пљују, интернет треба угасити
B

BokiUSA

pre preko 1 godinu

Ohi hvala na igrama i zalaganju golovima. Puno srece i uspeha u daljoj karijeri... za upravu samo poruka mars u pm lopovsku. Niste ni trebali da dovodite ove vucibatine i igrate se nasim intelektom i osecajima. Pravite nas budalama. Ako on nije valjao to je u redu ali niko ne moze da me ubedi da su ovi bolji....
J

Jan

pre preko 1 godinu

Šta li je ovde pozadina? Toliko muke da ga dovedemo, čovek odigrao polu sezonu pošteno, solidno a uprava ga najurila.
L

Lazni mister...

pre preko 1 godinu

...se potukao sa Ohijem i zato je naterao upravu da ga prida na silu!

AvantiStellaRossa

pre preko 1 godinu

Dali je realno da smo oterali ovog momka?! Sramota za upravu, mars napolje djilkosi!
K

Keket

pre preko 1 godinu

U cemu li je ovde fora, nikad necemo saznati, nadao sam se da ce reci stranim novinarima kad ode ali decko je ostao dostojanstven do kraja
G

Gost ali bukvalno

pre preko 1 godinu

Uzalud je bisere pred svinje bacati... Koliko smo se ogrešili o ovog čoveka, pa to je strašno. Kad bude tamo tresao mreže i ode mu cena na gore Terzić da isplati iz svog džepa cifru za koju ga ovi budu prodali. Zamislite, Ohi nam nije dobar što je na 24 utakmice dao 12 golova, a koliko je utakmica odigrao od početka do kraja?! A dovode se zamene koje su dale 5 golova za 40 utakmica, ma bravo. Terziću, slepče, šta je problem? Je li to što nije bilo provizije od samog igrača ili menadžera?!
S

Sasa klek

pre preko 1 godinu

Znqči terza i mrkela biraju sastav
N

Nesmajnik

pre preko 1 godinu

Ohi je u Zvezdi odigrao 1217 minuta u zvanicnim mecevima i dao 12 golova, to je gol na svaki 101 minut, los napadac kako da ne, prodat ispod trzisne vrednosti jer ispali iz LS, pukli dosta na transfere, u dugovima do guse, druge igrace skoro niko ne zeli, ugradjivanje u transfere i ugovore, pregomilan igracki kadar, a fale desni bek i zadnji vezni. Dokle vise da se dozvoljava ocigledno muljanje???
L

Lex

pre preko 1 godinu

Šta trolovi I botovi pišu da nije korektno prema Ohiju .Alba jedan od kapitena Barcelone ,više od deset godina učesnik svih uspeha ,dobio voljno da traži novi klub .I to mu saopšti njegov saigrač,prijatelj i sada trener Ćavi .Ili jesi ili nisi .Ohi nije I ćao.
L

Luja

pre preko 1 godinu

Bitno da je tvoj Terza ostao.
D

DjulaMeshter

pre preko 1 godinu

Sad me jos vise zanima sta se zapravo desilo sa Piccinijem koji je odma podržao Ohija na instagramu.
b

brxysd

pre preko 1 godinu

Desilo se to da nije za ozbiljan fudbal....
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Nije imao problem sa Stankovicem, ali nije igrao nikako. Nije mu trener rekao da ide, nego mu iz uprave porucilk da nece igrati. Eto ko vam sastavlja tim i ekipu i ko se pita za apsolutno sveee..
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Idi dečko, previše ti dobrodušno deluješ za ovaj mafijaški mulj koji vlada srpskim fudbalom. Samo sw gleda da se kupe Maši kola, sinu pederu nove usne, sinu nesposobnom da se plati da igra negde (Mrkela), lažne vesti po novinama (Vučela), sponzorisanje konzna čega (Tončevi) i ukrug.
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

Sta je terzini botovi,danas nema sendvica? Nema minusa m? Sram vas bilo,ovakvog igraca oterati a dovesti nekoga ko daje 2 gola po sezoni!!
N

Novalis

pre preko 1 godinu

Izgleda da kod Žeksa nema nestašice kobaja.Vidim namiren si
G

Gostttttt

pre preko 1 godinu

Neka se oglasi ULTRA KOP oko ovakvog tretiranja igrača nekim saopštenjem. Plaćenici najobičniji
G

Gost RS

pre preko 1 godinu

Još jedan u nizu izvanredan potez Terze mađije i gurua Mrkele. Apsolutno niste ni za gram sposobniji od Vazure i Ilijeva samo trefiše vas rezultati ko budalu sedmica na lotu. Da li se bar nekad zahvalite Vladanu Milojeviću zahvaljujući kome je sad Zvezda u poziciji da LE dođe kao utješna nagrada?
G

Gost900

pre preko 1 godinu

Steta sto ti nisu dali sansu,bilo da je Stankovic ili neko od gore..Sve najbolje u daljoj karijeri a nasa uprava neka se upita sta radi
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

24 meca 12 golova. Da vidimo kada ce neki napadac od ovih koje dovode imati te brojke.
D

DDF

pre preko 1 godinu

Treba da se dokumentuje broj dovedenih stranih igraca u zadnjih 6-7 sezona,verujem da bismo dosli do broja izmedju 30-40 i koliko je tu"promasaja"bilo,koliko je novca"ugradjeno"od tih igraca nikada se nece saznati i cifra je u desetine miliona evra
G

Gost fkcz021

pre preko 1 godinu

Ovde se sad ne radi uopšte o kvalitetu Ohija kao igrača,nego o ponašanju kluba prema svom igraču.. Navijač sam Zvezde preko 40 godina, zvezda je uvek ranije bila klub sa gospdskim manirima i ljudi koji su bili u upravama, treneri i igrači morali su prvo da znaju lepo da se ponašaju i da znaju kakav klub predstavljaju.. Ovo što je ova uprava uradila(možda i uz odobrenje "mister" Stankovića???) i kako se ponela prema Ohiju, je čista sramota.. Dečko je profesionalno ispunjavao svoje obaveze, nije bio nedisciplinovan, nije ucenjivao klub, izrazio je želju da ostane i da se nametne i ničim nije zaslužio da ga ova uprava na sramotan način bukvalno otera iz kluba..Veliki klubovi to ne rade tako.. Ako je u pitanju zarada na njemu od 1 milion evra da bi se pokrile rupe zbog neulaska u LŠ, reći ću da je to smešna cifra za današnji fudbal, odnosno čisto "pilićarenje", da bi se na takav način terao igrač.. Da je neki klub ponudio bar 2-3 miliona mogao bih i da razumem.. A druga stvar, ne može niko da me ubedi da je ovaj igrač u pokušaju, što su ga doveli iz ko zna kakve kombinacije, Gaich(ili tako nekako) bolji od Ohija.. Taj čovek je bio 18 igrač u raspalom CSK iz Moskve, koji je u osrednjoj Ruskoj ligi na 4-5 mestu.. Možda bih mogao da razumem i da su bar doveli boljeg igrača od Ohija.. Mnogo je grešaka napravila ova uprava i Stanković i sa odnosom prema igračima i sa transferima, samo da ne počne da im se vraća..A Ohiju puno sreće i golova u daljoj karijeri, i da zna da Zvezda nisu ni Terzić, ni Mrkela, ni Stanković i da je Zvezda mnogo veća od svih njih,dok god je ove milionske armije navijača..
V

Valjda neko...

pre preko 1 godinu

Momak nam je pokazao šta je dostojanstvo i hvala mu na tome!Želim mu mnogo sreće,zaslužuje!Nadam se da uprava zna šta radi,mnogo toga se dogodilo od tog nesrećnog ispadanja i ne vidim nešto optimizma.
D

Dejan Pizon

pre preko 1 godinu

Pa koga je Lekic i Zigic predriblo u zivotu nikog ali su imali nos za gol ovo je sramota sta se radi pet godina bez bekova i da nenabrajam vise nista drugo.
G

GostPa

pre preko 1 godinu

Ne bih se slozio da Zigic nije nikog predriblao. Nije bio kao Ibrahimovic, ali je znao da se oslobodi odbrambenog igraca ili protivnickog golmana driblingom u stranu.
У

УправаНапоље

pre preko 1 godinu

Сећам се да сам као клинац плакао кеви и ћалету што нас Толе малтретира и уништава клуб. Али сада када видим како се ови опходе према клубу прихватио бих да га сутра угасе само да га ови криминалци не воде.
L

Lex

pre preko 1 godinu

Ahaha,znamo da ti je teško zbog patnje koja dugo traje.Istakni sliku Al Kaponea
I

Igokea since 2007

pre preko 1 godinu

Оде Охи, а са њим и Охијеви ботови, мада бих пре рекао тролови :)
A

Alex40

pre preko 1 godinu

Bolestan si...
B

Bracafaca

pre preko 1 godinu

Stankovic nije vise trener, tako da je pre do tompusa i nosonje
R

Real

pre preko 1 godinu

Nikad nije ni bilo do Stankovića već do ovih gore.
G

GrobarKosmet

pre preko 1 godinu

Jel moguce da ste ga stv oterali :O
G

Gost 3x

pre preko 1 godinu

Sramota je sto se Terzic ponasa kao da je njegov klub..al dobro, tako je kako je. Budimo realni kad malo bolje razmislimo uz Kangu jedini igrac koji vredi i koga je neko hteo da kupi. Ove ostale nece ni za dz...Nama pravim Zvezdasima iskreno je zao zbog takvog ponasanja...
G

GostUSA

pre preko 1 godinu

Dragovic, Erakovic, Kangva, Bukari, Ivanic onda mozda i Katai, Rodic, Milunovic, mali Mitrovic... verujem da su svi ili skoro svi sa ove liste, pozeljnija kupovina od Kange. Ohi, iako je totalno gotivan lik...nije Ronaldo... preterujemo. kao i uvek

ValensijaKK

pre preko 1 godinu

Zvezda već godinama nijednog svog igrača nije uspela da proda u Evropi. Gomilu naših igrača prosto niko neće, pa ih dajemo za 0 evra i procente, ili prodajemo na istok. Za Ohija se odmah našao evropski klub koji je bio voljan da plati milion evra. Meni je to sasvim dovoljan pokazatelj. Nije sigurno bio Ronaldinjo, ali je bio i te kako dobar za rotaciju, i hteo je da ostane i da se bori za mesto u prvom timu. Tužno je šta su uradili momku, nije ničim zaslužio ovakav tretman, što reče neko, ovo će se pročuti i zatvoriće nam se dobar deo tržišta.
V

Vlada123

pre preko 1 godinu

Kako je moguće da trener ne zna da je Ohi otišao? Jutros na konf je rekao da je u karantinu i da neće nigde.
m

madmix

pre preko 1 godinu

pa rečeno mu da laže...isto kao i što je rekao Ohiju da bi ostao da je došao ranije,pa trener si ,reci hoću da ostane,otkazuj tog novog al očigledno mu drugi odredjuju tim i pravila,toliko
P

Pera genije

pre preko 1 godinu

Ohi je tip napadača koji se dobro snalazi u samom kaznenom prostoru i bio bi od velike pomoći kad se juri rezultat i protiv domaćih ekipa koje se zabunkerišu. Definitivno su u upravi procenili da ne bi bio od velike pomoći u Evropskim utakmicama i razlaz je neminovan. U svakom slučaju hvala i srećno.
G

GrobarKosmet

pre preko 1 godinu

Brate nije hejt, al ko se protiv vas bunkerise?

_000447.6bec9357be8c43c9b7f3a5e3dda15dd6.1115

pre preko 1 godinu

@GrobarKosmet svaka ekipa i ligi, uostalom, nema šta da pricam, videces koliko sutra
N

Narodni poslanik

pre preko 1 godinu

Eto na kraju istine 😑 Uhvatili ste se za neke botove i ponavljate kao papagaji. Neko je isplanirao svoj budžet izgleda ne i Zvezde. Normalno je i prodati igrača ali pitajte trenere dali je normalno da Pavkov bude pre Makabija a Ohi pre Partizana. Jednostavno klub nije u prvom planu... Ostaje povređeni Pešić i došao Kulibali juče ili prekjuče verovatno bez treninga pošto nije imao klub😕 Potpuno neozbiljno. Ne mora svaki prelazni rok da dovedu 10 igrača, ili mora. Otuda i izraz Zvezdino proleće, dok trener upozna igrače i uigra dođe proleće. Ohi je pokazao da je veliki profesionalac. Posle, neki botovi jure trenere, svaki trener ima svoju granicu i strpljenje, ne dobijaju otkaze nego odlaze
A

Afrikana/Marakana

pre preko 1 godinu

Jbt koliko promasaja to nije vidjeno u istoriji bilo kog Srpskog kluba! Preko 15!! Plate obestecenja 20miliona € baceno i nikom nista!! Inste srece sto je sistenski urusen Psrtizan pa mozete da se izivljavate i trosite!! Doci ce to na naplatu
K

Koan

pre preko 1 godinu

Ohi je odlična investicija,došao bez obeštećenja prodat za 1.3mil.€ Za naplatu ne brini ,uveliko je naplaćujemo nad vama i još dugo dugo će te plaćati
A

Afrikana/Marakana

pre preko 1 godinu

@koan ja se ne bi ponosio time ko vodi zvezdu!! Ostace to!! Bice vas sramota!! Vas nije niko unistavao nego ste sami sebe, vasi ljudi!! Mnogo lazete!! Mozes zamisliti laz da je kokeza grobar!! Kad krene sunovrat jedan ce u zatvor a drugogo cete se odrece! Bice i on grobar!! Zapamti ovo!!!
A

Afrikana/Marakana

pre preko 1 godinu

@Koan neka neka!!!!
P

Pedja 44

pre preko 1 godinu

Molim vas predsednice kao velikom Zvezdasu, da stanete na put Terzi I njegovim kombinacijama. Unistice Zvezdu
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Ohi je bio sasvim solidan napadač, znao je da postigne gol, da se nađe u šansi, ali daleko od toga da je klasa. To se najbolje videlo u dvomeču sa Rendžersima. Protiv Partizana je postigao jedan gol u tri utakmice, ali generalno je odigrao slabo na ostale dve utakmice. Stanković nije računao na njega i pogrešio je što mu nije pružio šansu protiv Makabia, posebno u prvoj utakmici da zameni Pešića. Realno dolaskom Pešića izgubio je mesto u timu. Šilja je mnogo aktivniji igrač u polju, bolji je kod branjenja našeg gola kod prekida. Zvezda se odlučila da uz Pešića ima jednog visokog napadača, to je sada Kulibali. Možemo mi da volimo nekog igrača, Ohi je imao lepe manire na terenu, dao je i taj jedan gol u derbiju, ali je limitiran i teško da se mogla graditi igra oko njega. Veoma je loše cenio gde će pasti duga lopta, često je bio kratak da ga je lopta preletala, nije dobijao vazdušne duele, nema igru leđima, ne osvaja ničije lopte u polju. Puno sreće u daljoj karijeri, ali Zvezda traži igrače koji mogu da unaprede igru i tim. Jedan Pierot je unapredio Makabi od pršle godine.
D

DekiCZ

pre preko 1 godinu

To nije problem. Problem je sto ovaj Adolfo i lik iz Nanta sjede na klupi godinama i definitivno nece da unaprijede igru. I ako se Pesic povrijedi, sta cemo onda? Morace opet Ben da izigrava spica, a palimo masu da imamo najbolji tim od Barija… nisam bas siguran.
N

Novalis

pre preko 1 godinu

Sada će hejteri i botovi onih od preko puta da opet pominju njegovu tuču sa Stankovićem.Ili će reći da je ovaj lažov pošto izjavi da su imali profesionalan odnos
S

Simić

pre preko 1 godinu

Jel ti naredio Ultra kop da napišeš komentar? Šta se zida sledeće?
M

Misterno3

pre preko 1 godinu

Sramota kakvo ophodjenje prema coveku. Nije izgleda hteo da deli platu sa svemogucim terzinjom pa mora da leti, al zato ce gobelju do kraja zivota ostaviti u klubu. Imali smo proverenog napadaca sad ga geniji prodali i dovode neke koji su onoliko golova koliko je ohi za polusezonu kod nas dao dali za 3 godine... Dal ce opet zuti karton sta kazu "profesionalni" navijaci?
A

Ab

pre preko 1 godinu

Lopovska posla Terzića...srećno Ohiju...
D

Djule13

pre preko 1 godinu

Dosao za dz,prodan za 2 miliona, cist racun duga ljubav, nisu ga ni doveli da igra, vec da zarade...
M

Mesar

pre preko 1 godinu

Leptejebo pa za koji moj su drzei Gobelju nit‘ igra nit ga prodaju
D

Djule13

pre preko 1 godinu

Drze ga da nerviraju mene, tebe i sve ostale...
G

Gost ali pravi

pre preko 1 godinu

Žao mi je dečka. Juče sam rekao da je drag i simpatičan momak, ali stranac napadač mora biti bolji i to je to.
G

Gost87

pre preko 1 godinu

Bogu hvala pa smo doveli sledećeg Mesija i Ronalda. Tako da odlazak Ohija nećemo ni osetiti jer su za nas potpisali rasni golgeteri.
G

Gost00000

pre preko 1 godinu

Zao mi je ovog decka, mnogo gotivan lik. Nepravedno skrajnut i oteran iz kluba. Svima nam je jasno da samo kombinacije rade, pocinje da mi se gade i Terza i Mrkela, bez obzira sto su postigli to sto su postigli ali ovo sto rade je sramota. Ohi sve najbolje u nastavku karijere!
s

smesno je

pre preko 1 godinu

koliko su navijaci zvezde pali pod patetiku u vezi ohija, onaj lik sto je na ovom sajtu pisao non stop Ohi prvi spic pa Stankovic se potukao sa Ohijem je grobar provereno koji je hteo da napravi svadju medju navijacima, a navijaci zvezde nisu provalili , budite uz klub I ne lepite se za igrace koji nisu pokazali skoro nikakav kvalitet.
А

АиТиМ

pre preko 1 godinu

Да нагласим одмах да сам Звездаш, да не би ови "ултра" смарали како нисам. Јесам, само то што волим Звезду не значи да сам слеп и да само климам главом. Постоји и критичко размишљање. Најрођенијег ћу критиковати ако иде погрешним путем. Банда, лопови, криминалци, љиге и још штошта су у управи, само сад овде није место да напишем јер би било забрањено. Сраман однос према човеку који је био и више него коректан од првог дана. Кад пукне балон НАД Мараканом и оде аболирани из клуба, тешко Звезди и оном што је чека после тога. Све ово ће се клубу дебело обити о главу, а и треба, није ми жао. Већ кроз Лигу Европе је прилика да им се врати за све ове срамне нељудске поступке. Само чекамо да се Звезда оклизне и кола крену низбрдо, ту нас чека ПРОВАЛИЈА.... Једна година без Европе нпр. и готово. А дугови? Они нису битни, тако каже Магија, он је Коперфилд. И врапци на грани знају да је Звезда фаворит ове власти. То није ништа ново, свака власт гура једне или друге мало више. Зато нема приватизације. И да, и Партизану у кошарци лепо иде, знамо због кога. Нисте ни ви цвећке и нисте ништа бољи. Има нас који памтимо. Али кад то престане или се обрне смер подршке онда ће бити чупаво. Сутра Ераковић почиње на десном беку? Зашто? јер нема десног... А да има... зове се Марко Гобељић, како рече ономад Мита бекрија. Надам се да сте гледали Монако против Париза. Срећно, требаће вам.
N

Nemoj

pre preko 1 godinu

Da naglašavaš, osećaš se ....Tipičan trol sa pašnjaka.
P

Pedja provzija

pre preko 1 godinu

Hvala ti na svemu. Zao mi je sto si zrtva Terzinih kombinacija
A

Ambasador

pre preko 1 godinu

Realno,ovaj dečko nije za Zvezdu i igru koja se igra ovde. Nema dribling, ne može 1 na 1, nije brz, ne igra leđima, ne odlaže lopte jer ni u skoku nije baš blistav. On je za Škotski, Norvešku ili Irsku ligu gde drvoseče 90 minuta nabijaju loptu napred a štoperi balvani greše i ovaj tako daje golove. Sve najbolje Ohi u daljoj karijeri.
n

neshha

pre preko 1 godinu

K'o Marica...
N

Nikola035

pre preko 1 godinu

Što pre oterati Mrkelu.
D

Dragan VG

pre preko 1 godinu

I onog drugog olosa.
a

abc

pre preko 1 godinu

Iz komentara vidim da je Ohi veca legenda od Stojanovića, Radinovića, Marovića, Najdovskog, Belodedića, Mihajlovića, Jugovića, Prosinečkog, Savićevića, Binića, Pančeva, Šabanadzovića, Stošića, Vasilijevića, Ljupka Petrovića. Dečaci, Piksi je otišao iz Zvezde pa smo postali još jači, čvršći, brži, konkurentniji. Piše se o nekoj karmi i ne ulasku u LŠ zbog "nepravde prema Ohiju", ziv čivek svašta dočeka pa i da pročita nešto ovako.
D

DekiCZ

pre preko 1 godinu

Samo iza Piksija su ostali/dosli Dejo, Robi, Miha… A Ohija su zamijenili likovi koji fudbala nisu igrali jako dugo. Nadam se da ce da nas pozitivno iznenade, ali bojim se da gledamo nove “bikove”
G

Gostih

pre preko 1 godinu

Nemoj sad Piksi, pa njemu ste vi "navijači sa severa" okačili etiketu da je Grobar..kako ono beše, "nikad nije bila tvoja". Sramota šta su ljudi spremni da rade za neke bedne pare.
N

Narodni poslanik

pre preko 1 godinu

Druže, vidiš da je sve ovo počelo da se događa još pre ispadanja. Razumeo bih da su doveli boljeg od njega i rekao bih da je korektno što su mu rekli da potraži klub, ali, kažeš čoveku da ide neće igrati, Pavkov je završavao transfer, pred dvomeč sa Makabijem i utakmica Partizan. Ej!
s

shulz

pre preko 1 godinu

Hvala na svemu, pogotovo za prvi gol u februarskom derbiju koji je bio jedan od ključnih u pohodu na 5 uzastopnu!
K

Koan

pre preko 1 godinu

Kod Gvardiole golman mora da zna da igra nogama a u Zvezdi bi da fora igraju oni koji su dolako od ozbiljne igre .Neka neko kaže kada su videli Ohija i Pavkova da su prošli igrača 1 na 1 ili da su odigrali korektan pas.
G

Gostttttt

pre preko 1 godinu

Borjan od 5 ispucavanja 6 lopti salje u aut. Bajkovic je za njega bio Nojer licno, bar sto se igre nogom tice. I sta cemo sad?
Č

Čmitar

pre preko 1 godinu

Kada je Levandovski prošao jednog ilo dvojicu igrača?
K

Koan

pre preko 1 godinu

@ Čmitar.Očigkedno da ne gledaš utakmice ,samo protiv Valjadolida je prošao dva puta i imao nekoliko odigravanja iz prve...
K

Koan

pre preko 1 godinu

@Gostttttt Nije tema Borjan već zahtevi u današnjem fudbalu .Nezamislivo je da Alison ili Nojer igraju bolje nogama nego neki Ohi ili Pavkov
G

Gosttttt

pre preko 1 godinu

Nije tema Borjan ali je primer gde imas golamane koji imaju igru nogom i one koji nemaju. Isto je i sa napadacima, ima ih koji driblaju i koji resavaju situacije. Ohi ne dribla ali se uvek nadje gde je lopta bilo odbijena ili ubacena.
K

Koan

pre preko 1 godinu

@Gostttttt Nešto se nije našao na pravom mestu na važnim utakmicama...ni protiv Rendžersa niti na drugoj protiv Partizana..Ako bude iole "kršten" for u ovakvoj Zvezdi tek ćeš videti koliko će biti golova Pa protiv Javora se sve promenilo nabolje kad je izašao I protok lopte i pali su golovi
d

da znate....

pre preko 1 godinu

Navijaci zvezde bolje da budu srećni sto se vratio 3x bolji igrac Pesic jer realno ponašanjem I pljuvanjem ga ne zasluzujete
R

Real

pre preko 1 godinu

Pešić je bolji ali je Ohi za ova dva panja sto su doveli velemajstor
n

neshha

pre preko 1 godinu

Niko nije ni rekao da jedan od njih dvojice mora da otpadne,ali sramotno je da su Ohija totalno skrajnuli,bez javnog razloga,i to jos pre nego sto je Pesic stigao.Mogao je Pesic da bude prvi spic,ali da i Ohi ima solidnu minutazu.
N

NN3

pre preko 1 godinu

Ponašanje prema ovom dečku je najveća sramota u novijoj istoriji kluba. Više šansi je pruženo Žanderima, Moučeima, Rikardinjima, Fibelima i ostalim rupčagama.
N

NN3

pre preko 1 godinu

Da se nadovežem, veća sramota koja mi jedina pada na pamet je kad su ucenjivali Darka Lazovića grejanjem tribina ako na silu ne ostane u klubu.

_000447.6bec9357be8c43c9b7f3a5e3dda15dd6.1115

pre preko 1 godinu

@NN3 to jedte sramota, ali toga svuda ima. Pa Levi je prećeno da će da držati sezonu na klupi jer hoće da ide
G

Gost13

pre preko 1 godinu

Sve dok Terza gura svoje kombine nećemo mi LŠ prwko kvalifikacija videti. Nijedan normalan transfer čovek nije napravio. Ovo normalno i šrobje došlo su rad drugih ljudi a nw onih koji to treba da rade.
P

Peca22

pre preko 1 godinu

Ma nije bitno kakav je transfer u pitanju. Vazno je da ih bude sto vise zbog provzije
S

Strahinja72

pre preko 1 godinu

Bože kakvo plakanje za napadačem koji ni jedan dribling nije pokazao od kako je došao, napadač koji ne može driblingom jednu Javorovu odbranu da prodje. Kako većina vas ovde to ne može da shvati da zvezdi takav tip siudraša napadača ne treba ? Zvezdi treba napadač koji će učestvovati u kolektivnoj igri a ne sidraš !!!
T

Trpke

pre preko 1 godinu

A koga je Pesic predriblao u zivotu svom ? Lik daje golove Tako sto bezi od lopte Pa ga ova slucajno napuca I zavrsi u golu,imao je dva mrtva zicera protiv izraelaca I naravno da nije pogodio. Smesan igrac,koji se na navijacku patetiku gura i pravi od njega neka igracina
S

Strahinja72

pre preko 1 godinu

@Trpke Navedimi napadača zvezde koji je pre Pešića a i posle njega postigao 29 golova i imao 20 asistencija ? Ne znaš ni ti jer ga nema !!!
V

Vlada79

pre preko 1 godinu

Inzaghi se živ nadriblao pa postao jedan od najboljih centarfora ikad. Ohi dosao, dao gol u derbiju, na 24 tekme dao 12 golova i ne valja? A Tomane, Lazetic, Krstovic i Stojiljkovic zajedno dali manje od njega...
P

P. P.

pre preko 1 godinu

Darko Pančev nije bio dribler. Nije uslov za 'učešće u kolektivnoj igri' valjda - driblanje?! Ohi dobar centarfor, daje golove.
D

De jàn

pre preko 1 godinu

Koga je Levadovski predriblao? Koga je ikada Inzagi predriblao? Pa pogledaj gdje su ti igrači, a gdje Pešić.
g

gost77

pre preko 1 godinu

druze dao je vise golova u zvezdi za 8 meseci nego vecina napadaca za dve godine pogledaj bolje statistiku vreme provedeno na terenu i nije sutao penale i 3 asistencije
n

neshha

pre preko 1 godinu

Nadam se da broj 72 u tvom nicku nije godiste,jer si onda procerdao silne godine uludo.
P

Pile 77

pre preko 1 godinu

E Terzo Madjijo, sram vas bilo, pored ovakvog partizana i moj deda bi bio uspesan na tvom mestu...
N

Naxel

pre preko 1 godinu

Velika nepravda prema jednom dobrom igracu.Nazalost, nije mogao da pretpostavi gde dolazi i sa kim ce imati posla.Bezi sto dalje odavde, spasi se... da je srece da iznese pravu istinu i sav prljav ves da se i " neverne Tome " uvere u postenje jednog Terzica,Mrkele...
G

Gost13

pre preko 1 godinu

To sam i ja rekao. Da je sreće i da nas tuži, lepo pa neka Mita seronja i Terza rešetka plate.
P

Premijer

pre preko 1 godinu

Cek ljudi, jel otisao Messi iz Zvezde pa se ovoliko jauče? Momak je ekstra lik, ali kvalitet spica potrebnog za Zvezdu nije zadovoljavajuci. Da vredi vise otisao bi bar u top klub koji se bori za titulu poput Kopenhagena ili Mitjelanda. Neka mu je sa srecom i hvala samo za onaj gol u derbiju.
G

Gostih

pre preko 1 godinu

Gobeljić je zato vrh igrač za Zvezdu, kao i Srnić, Pankov, Pavkov, onda ovi poluinvalidi koji dolaze sa tri gola u zadnje 4 godine...ja se samo nadam da bar uzimate neke lepe pare za ovo botovanje.
3

3579

pre preko 1 godinu

24 уткм 12 голова! Огрешишмо се поштено од овога човека, као и са Дегенеком!
N

Nesmajnik

pre preko 1 godinu

A cak nije ni pre imao veliku minutazu, tako da je davao gol svaki 101 minut u proseku, malo li je?
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Hvala mu na svemu. Šteta sto nije imao vremena da se oproba kod Milojevića. Ali tako su odlucili ovi iz uprave, zato je trener bio primoran da ga ne uvodi. Doveli ga za nist, prodali za 1M. Vjerovatno je bio imperativ da se on proda i onda da dodje onaj crnac za džabe koji će vjerovatno zaradjivati kao Ohi..
N

Nesmajnik

pre preko 1 godinu

Kriza, nemaju koga da prodaju, a da se isplati
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Ma matematika je to. Doveli su igrača za ništa, bio je tu pola godine, davali ku platu, ukazala se nova prilika da isto tako dovedu igrača kao i Ohija, a za Ohija dosla ponuda od 1M. Zato su govorili da mora da ide kako bi dobili taj milion. Brzo i lako zaradjen novac. A ovaj novi vrijedi isto kao Ohi.
G

Gos

pre preko 1 godinu

Dobro i sta sad? Da je srece da se ovako rastaneno sa jos 4 -5 igraca. Od ovog nista zanimljivo nisam video i ne kapiram cemu tolika lozana na njega. Valjda ima kratko ime pa zgodno da se izgovori(znam da mu je Ohi skracen nadimak od predugackog imena). Solidan igrac ali nista vise od toga , rang nemog Tomanea koji bi isto postigao golove na svakoj drugoj utakmici u ligi kao ovaj. Kada igrate u ekipi s koja je za ligu postigla 100+ golova i to igrate spica i postignete manjenod 10 na 15 utakmkca onda ne kapiram cemu lozana. Pavkov u ovoj sezoni 5 komada dao na 4 utakmice i opet nije previse bitno. U sustini Ohi nista specijalno nije da se za njim kuka, moze za tu platu puno bolji spic. Pozdrav..
G

Gostih

pre preko 1 godinu

Može za te pare bolje špic, ali eto mi dovodimo dva poluinvalida od kojih je Borjan dao više golova u poslednje 4 sezone.
G

Gos

pre preko 1 godinu

Pa to sto mi dovodimo skart je vec Mitin skauting i Marinov. Grof za SD.
n

neshha

pre preko 1 godinu

@Gos Batali fudbal pod hitno covece!Nista,ali nista bas ti ne znas.
O

Ohi majstor

pre preko 1 godinu

UPRAVA NAPOLJE!!!!!
7

74

pre preko 1 godinu

Sta kaze Milojevic Ohi u karantinu
S

Strucni stab

pre preko 1 godinu

Nije Milojevicev posao da nam saopstava zvanicno ko je dosao, ko je otisao, to treba klub da uradi. Terzic, Mrkela ili na sajtu i oficijalnim profilima na drustvenim mrezama.
s

smrc.....

pre preko 1 godinu

Jaooo Ohijevi botovi na aparatima kukuuuu jao terzicu mesija si oterao
R

Real

pre preko 1 godinu

Ohi nema botove niti zna šta je to a Terza ih ima mnogo. Ti si jedan od njih.
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Jel ukusan sendvic ? Jeste makar dobili neki dobar parizer a ne onaj kereci ?
j

ja sam jaaa

pre preko 1 godinu

Terza i Mrkela su imali srece sto su uboli sa Milojevicem koji je znao da postavi taktiku i odabere igrace, a i sve vam jasno, dosao lik za dzabe, otisao za milku, taman toliko da uzmu malo u svoj dzep
G

Gost gostuje

pre preko 1 godinu

Posle ovakvog odnosa prema Ohiju klub moze da se oprosti od skandinavskog trzista, bar dok je ova uprava tu. Igraci, menadzeri, svi su oni povezani i niko nece da trpi ovakvo sikaniranje. Oprosti Ohi i srecno!
g

gostMare

pre preko 1 godinu

Zato smo otvorili trzista Mozambika, Madagaskara,Malija,Cada i Konga :)
M

Miksea

pre preko 1 godinu

Hajde sad, da ne preterujemo niko ga ovde nije streljao ili ne znam šta već. Jeste bez veze i neljudski odnos od strane ove uprave, ali sa svih ostalih aspekata je imao odličan doček u Srbiji.
k

kojaaaa

pre preko 1 godinu

koliko su navijaci zvezde pali pod patetiku u vezi ohija, onaj lik sto je na ovom sajtu pisao non stop Ohi prvi spic pa Stankovic se potukao sa Ohijem je grobar koji je hteo da napravi svadju medju navijacima, a navijaci zvezde nisu provalili , budite uz klub I ne lepite se za igrace koji nisu pokazali skoro nikakav kvalitet.
S

Simić

pre preko 1 godinu

Mi smo navijači koji razmišljamo svojom glavom i koji vide šta se dešava. Mi smo navijači koji iskreno volimo svoj klub i koji tu ljubav ne naplaćujemo. Mi smo navijači kojima ne mogu Marko Vučković, Pedja, Terza i ostali kriminalci naredjivati gde ćemo i šta pisati kako bi se stvorio utisak kako ima i onih koji misle da Ohi nije za Zvezdu, pa nam treba drugi napadač. Zvezda je uvek bila gospodski klub i da ti i tebi sličnima iz Ultra kopa zaista volite Zvezdu, istu bi i odbranili od ovakvih stvari i ovakvog odnosa prema bilo kom igraču koji nosi Zvezdin dres. Da zaista volite svoj klub ne bi dozvolili da vam se on za LŠ bori bez desnog beka i zadnjeg veznog. Tražili bi odgovornost. Jer mi koji smo nekada bili na stadionu, menjali smo uprave i trenere za mnogo bezazlenije stvari.
G

Gavrillo

pre preko 1 godinu

Jedino rešenje za Zvezdu je da vrati Jovića
P

P. P.

pre preko 1 godinu

Može i Joveljić. Ako ima ženu kao Teu K., eto njega:)
R

Real

pre preko 1 godinu

Sad kad se raspuca Ohi i zabije 20 gola u prvenstvu da li će neko da prizna da, su pogrešili. I da li ce neko sada da pita upravu zašto je oteran.
G

Gos

pre preko 1 godinu

U toj ligi Jevtovic bio Mesi licno. Ako se ne raspuca i da 20 golova onda da se zapita sta radi u zivotu. Godinama iz te iste Norveske lige vidjamo kako se igraci okusavaju u jacim klubovima i propadaju.
R

Real

pre preko 1 godinu

Otišao je u Dansku a njihova liga je mnogo jača od Naše.
G

Gostih

pre preko 1 godinu

@gos Da, kao Haland na primer.
B

B.t

pre preko 1 godinu

A trener nas danas slagao i rece da je Ohi u konkurenciji za tim… Nemam reci
V

Vozdovac

pre preko 1 godinu

Pa nije slagao, znao je da ce Ohi otici ali ne bas danas. Covek je stvarno bio u karantinu, ali situacija se promeni za cas, klubovi su se dogovorili i Ohi je napustio karantin. Sve i da Milojevic nije rekao istinu, moguce da je smatrao da nije njegovo da prica o tome jer nije on sportski direktor, ili generalni direktor. To klub treba zvanicno da saopsti.
V

Vozdovac

pre preko 1 godinu

Pa u tim jutarnjim casovima je mozda i bio. I da nije bio, smatrao je verovatno da nije njegovo da prica o tome i da on zvanicno saopsti da li je neko otisao ili nije. Godinama je radio u Svedskoj i na Islandu, pa zna za neki red, ovde svi sve rade, svi sve znaju, pricaju.
B

B.t

pre preko 1 godinu

Pa brate u 17h je izasla slika iz danske Ohija na portalima, Miloje drzao konf u 13h… Nije ni bitno, strucnjak jeste ali ne zna on da pliva sa krokodilom.
D

DjulaMeshter

pre preko 1 godinu

Koliko je meni ludo i bolesno da su rizikovali ulaz u ligu šampiona samo da mu dokazu da more da ode iz kluba. I normalno nismo se kvalifikovali. Ko zna sta bi bilo da je igrao Ohi a da je mafijasima Terzic-Mrkela-Stankovic stvarno stalo do Zvezde uradili bi sve da udjemo u tu ligu sampiona a ne da oni mafijaju na onako vaznim utakmicama. Umesto njega su slali u špic Bena i na drugoj utakmici Pavkova i onda je karma odradila svoje. Ljudi verovatno bismo bili ucesnici LŠ za ovo je direktno krivo rukovodstvo Zvezde.
C

CzBgg

pre preko 1 godinu

Ti mislis da su rizikovali da bi mu nesto dokazali, a oni prosto ne misle da su rizikovali jer su smatrali da Ohi ne moze znacajno da nam pomogne u kvalifikacijama. Da su bili zadovoljni njegovim igrama on bi logicno igrao.
n

neshha

pre preko 1 godinu

@CzBgg Pa krajnji rezultat je definitivno pokazao ko je bio u pravu,a ko je katastrofalno lose procenio.I da,ako neko hoce da pomene Rendzers,prvo krenite od promasenog penala,tj. odbranjenog od strane dekice!
@

@neshha

pre preko 1 godinu

Dali smo Makabiju 4 gola, covek koji im je postigao 2 bio je upravo Pesic koji je zaigrao pre Ohija. Dakle pogodak Stankovica, ispali smo od Makabija zbog drugih stvari (dekoncentracija i greska Borjana i Pavkova) a ne lose realizacije Nije sigurno da bi Ohi uradio vise od Pesica.
V

Vendeta

pre preko 1 godinu

Tuga šta je uradila uprava sa ovim čovekom... ovo samo kod nas ima.
G

Gost3222

pre preko 1 godinu

navijaci zvezde kada se zalepe za jednog prosečnog stranca... to je plac majke.... cirkus ste..

nrmanja.cuperko@gmail.com

pre preko 1 godinu

Klosarsko ophodjene prema takvom napadacu, a koji kazu kako je lako u norveskoj ligi postici 30 golova po sezoni, svi ti norveski klubovi cak i jerv bi pokidali ove nase evropske klubove😀

Dachorla

pre preko 1 godinu

Ohi je kompatabilan igrač sa Pešićem, mogli su jako dobro sa se rotiraju. Pešić voli igru leđima i odlično prima igru, ima odličan procenat realizacije. Ohi, s druge strane, mnogo više insistira na prostoru i utrčavanjima iza štopera, a i konstantno je u izglednim pozicijama (iako slabije realizacije). Umesto da završavamo zadnjeg veznog, mladjeg i agilnijeg od Sanoga i, naravno, kvalitetnog stranog (ving) beka koji je sposoban da igra u oba pravca, mi prodajemo Ohija i dovodimo dva panja od 1.90+ koji u zbiru nisu dali ni 20 golova prethodnih nekoliko sezona. Naposletku, iz ove njegove oproštajne poruje je više nego očigledno da se radi o šteli direktorskog dvojca, sportskog i generalnog.
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

To da je Ohi kompatibilan igrač sa Pešićem je tačno. Ali nije bio kompatibilan igrač sa Pavkovim niti sa Kulibalijem. Tačnije je da je Pešić kompatibilan napadač sa mnogim drugim igračima. Bio je to i u tandemi sa Boaćijem.
N

NN3

pre preko 1 godinu

Zadnji vezni je završen, očekuj uskoro ozvaničenje Ada iz Šerifa za 2 miliona. A ova sramota nad Ohijem ih neće nikad oprati
R

Realan skroz

pre preko 1 godinu

Nekako ostaje zal, kao da smo se ogresili o ovog momka. Srecno dalje...
U

U paklu je ekipa

pre preko 1 godinu

Cist kolateral…zaista steta. Apsolutno neiskoriscen. S druge strane, ako ga je novi trener hteo, zasto mu uprava nije izasla u susret?! Nije valjda da oni odlucuju ko ce da igra!? Ne bi smelo tako…pogotovu sto smo za njega imali ponudi iz USA daleko vecu nego ovu iz Bronbija…
R

Real

pre preko 1 godinu

Kao da, se trener nešto tu pita. Tu jedino odlučuje gazda Terza
B

Bg

pre preko 1 godinu

Zato sto je klub vec zavrsavao pregovore sa dva napadaca, bilo bi neozbiljno da smo to prekinuli.
M

Malj

pre preko 1 godinu

Sta treba desi da navijaci sa severa oteraju ovog mrkelu neznalicu
J

Junker

pre preko 1 godinu

Da zakasni uplata.
P

Pesimista

pre preko 1 godinu

Nešto je trulo u našoj Zvezdi!
G

Gostik

pre preko 1 godinu

ovaj stankovic nam unistio i oterao svakog igraca.
s

stefanbgd

pre preko 1 godinu

Uprava napolje!!! Bagro sram vas bre bilo!!!
B

Bg

pre preko 1 godinu

Dobar momak, solidan napadac. Ipak trom, dosta sansi mu treba za gol, nedovoljno jak u duelu, nedovoljno skocan, uporediti njega i Pieroa recimo. U Moldeu i Norveskoj je lakse igrati, sto rece zimus u lozi Ibanjez na Ohijevom debiju, cudan je ovaj teren, tesko je igranje u Zvezdi. Hvala Ohi i srecno.
D

DjulaMeshter

pre preko 1 godinu

To opravdanje da nije odigrao ni minut u kvalifikacijama? Da nije mozda Ben bolji na toj poziciji ili Pavkov?
B

Bg

pre preko 1 godinu

Naravno, to sto nije igrac za nas nije razlog da se prema njemu ponesemo ne bas korektno. Mozda su i mogli da ga ostave do zime, da bude neki drugi spic, nije da ne bi bio koristan.
3

3579

pre preko 1 godinu

24 уткм 12 голова! Који нападач Звезде има такав скор? При том, питање је колико је целих уткм одиграо од тих 24.
a

aco

pre preko 1 godinu

Bruka i sramota!!!
k

kuku majci

pre preko 1 godinu

prvo ste terali Stankovica pa sad bi I upravu pa sto ste terali stankovica onda? a pre makabija pricali da nikad nismo bili jaci!?
Z

Zzzp

pre preko 1 godinu

Zaslužujemo sve što nam se dešava, jer nam kombinacije i talovi komanduju klubom, za par sezona nećemo ni u Ligu konferencija.
O

OKidiKidi

pre preko 1 godinu

N
O

Ohi...

pre preko 1 godinu

Ohi brate, hvala na svemu, uvek si dobrodosao kod nas!
n

nekilik120

pre preko 1 godinu

Zao mi je, mislim da je mogao vise da je dobijao vise prilika, al sta ces. Brondbi je dobar klub u dobroj ligi i nadam se da ce dobiti postovanje od uprave u Brondbiju koju nije dobio u Zvezdi. Uvek cu se secati njegovog gola u derbiju. Srecno momce!
s

svasta...

pre preko 1 godinu

koliko su navijaci zvezde pali pod patetiku u vezi ohija, onaj lik sto je na ovom sajtu pisao non stop Ohi prvi spic pa Stankovic se potukao sa Ohijem je grobar koji je hteo da napravi svadju medju navijacima, a navijaci zvezde nisu provalili , budite uz klub I ne lepite se za igrace koji nisu pokazali skoro nikakav kvalitet.
1

1/1

pre preko 1 godinu

Srecno
R

Rubikova kocka

pre preko 1 godinu

Ohi zelim ti sve najbolje u Danskoj 👏👏👏
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Zvezdan Terzic I njegov crnogorski klan su najveca sramota U ISTORIJI ZVEZDE ! Doziveli smo to da neki crnogorski krimos Radojica lupa samare JEDNOM PIZONU,ZVEZDINOJ ZVEZDI ! OBJAVITE KOMENTAR AKO NISTE PRODANE DUSE !
b

brxysd

pre preko 1 godinu

Grobaru lazi na vasim vestima a ne ovde. Ne izmisljaj.....
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Jel ukusan sendvic,botino jedna raspala. ZVEZDA IZNAD SVIH, Zvezda je bila I pre Terzica a bice je i posle !
D

De jàn

pre preko 1 godinu

Kakva sramota uprave kluba! Nadam se da ćemo u bliskoj budućnosti isto ovako zamijeniti Terzića i Mrkelu nekim boljim i poštenijim ljudima. Uprava napolje!
G

Gostxxx

pre preko 1 godinu

Teraj omladinac te tvoje sa druge strane brda...
D

De jàn

pre preko 1 godinu

@Gostxxx ae botino razguli. Da imalo pratiš Zvezdu, znao bi da ovo nike ni prvi ni poslednji put da je uprava kluba ovako nešto uradila. Prvo Degenek, pa su onda pokušali sa Kangom, ali kada su vidjeli da nam nema igre bez Kange onda su se rasperili. Drugo sa Pavkovim, pa kad su vidjeli da nemamo rezervnog napadača, onda su i njega vratili. Sada Ohi, a u budućnosti možemo očekivati još više ovakvih slučajeva.
G

Gostxxx

pre preko 1 godinu

@Dejam Dzabe ja vama pričam kad vam se mozak još nije formirao.