Vujadin Savić i Ante Ćorić (©MN Press&Reuters)
Vujadin Savić i Ante Ćorić (©MN Press&Reuters)

Olimpija se posle Savića zahvalila i Ćoriću, hrvatski vezista vraća se u Romu

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.07.21. | 01:21

Bivšim igračima Crvene zvezde i zagrebačkog Dinama istekle pozajmice

Misija - polovična. Iz ugla Milana Mandarića, gazde Ljubljančana, i navijača - neuspešna. Olimpija je ponovo ispustila titulu kako samo ona ume. Ni sedam bodova prednosti u odnosu na Maribor u završnici šampionata nije bilo dovoljno da titula završi u “Stožicama”. Ali, nije ni u “Gradskom vrtu”. Mura je napravila iznenađenje nalik onnom prošlogodišnjem kada je Celje uzelo titulu i ostavilo dva najveća slovenačka kluba praznih šaka.

Očekivano, došlo je do promena. Na Olimpijinu klupu seo je Savo Milošević, a za mnoge iz prošlogodišnjeg sastava više nema mesta. Među njima su i Vujadin Savić i Ante Ćorić. Srpskom štoperu i hrvatskom vezisti zvanično su istekle pozajmice u Olimpiji i oni se vraćaju u svoje klubove. Savić u kiparski Apoel, a Ćorić u Romu.

Izabrane vesti

Nisu Vujadin Savić i Ante Ćorić ubedili čelnike Olimpije i Sava Miloševića da za njih treba odrešiti kesu i otkupiti njihove ugovore. I dok se u Apoelu situacija promenila i novi trener Savas Pursatidis želi Savića u timu, nekadašnji igrač Dinama iz Zagreba na tankom je ledu u Večnom gradu.

Nije kreativni vezista opravdao uloženih 6.000.000 evra. Prvom timu Rome praktično nije ni primirisao. Promenio je sijaset klubova otkada je na leto 2018. Maksimir zamenio Olimpikom, koji mu nije postao novi dom, nego usputna stanica do nove destinacije. I tako na svakih šest meseci ili godinu dana.

Ima Ante Ćorić ugovor sa Vučicom do 2023. godine, ali je izvesno da se po povratku iz Ljubljane u italijanskoj prestonici neće dugo zadržati. Sleduje mu nova pozajmica. Nepoznanica je samo u kom će smeru krenuti. A, kako mu je karijera u silaznoj putanji, ne bi veliko iznenađenje bilo ni da krene put nekog kluba iz Hrvatske u potrazi za zagubljenom čarolijom.



tagovi

Olimpija LjubljanaVujadin SavićAnte Ćorićletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara