Komentari na vest

Olimpijakos ponovo slavio na Emirejtsu, ali je kratak za prolaz (VIDEO)

S

Slaba odbrana

pre oko 3 godine

Arsenal igra sa Olimpijakosom 3 za 3,svaki njihov meč je završen na taj način.Danas je bila poklon kvota na Olimpijakos 8....
C

Chica

pre oko 3 godine

Sramotna igra Arsenala. Obamejang iz tri zicera ne može da postigne gol. Igrali su kao na lakšem treningu. Kako Arteta ne može da ukapira da najlošije igraju kada protivniku prepuste loptu. Tako za malo nisu primili gol od Totenhema kada je igrao sa igračem manje. Pepe, katastrofa. Sebaljos takodje. Kao navijač Arsenala, razočaran sam. Nisusmeli sebi
T

Tik0

pre oko 3 godine

Toliko o mocnim Englezima. Samo komercijalno zanimljiv fudbal, nista drugo. Evo Dinamo vodi 3 0 protiv Totenhema. Scaka ozbiljnija generacija sada u PL napravi 95+ bodova ja kraju sezone. Siti ako se ne varam imao i 100. Liverpul 97. A rekord la lige svih vremena je 96.
b

bedni fudbal

pre oko 3 godine

Ovaj fudbal je tolko zalostan sport postao da sam kao veliki ljubitelj istog poceo da razmisljam da prestanem da ga gledam ili makar smanjim. Ako je ono bio drugi zuti ja sam doktor nauka. Sinoc isto Savic dobi crveni, zasta? S druge strane ovi veliki klubovi i velike fudbalske zemlje su sljam. Atletiko sinoc igrao kao Superligas protiv Celsija. Arsenal se muci sa Olijem, a Spursi izgubise 2 0 u Zagrebu. I oni oce tu zatvorenu LS. Super, nek je igraju. Preplacene primadone i sarlatani. Sudije podlezu pritisku igraca i za svaku sitnicu sviraju faul, a ovi manekeni samo padaju. Ona karikatura Pepe iz Arsenala vredi 80 miliona? hahhaha. Sve u svemu p****ski sport. Kadija te tuzi, kadija ti sudi. Mozda malo cudan komentar, ali generalno vec dugo vremena imam to misljenje i sad na konto ovog zutog mi dodje da se ispisem.
b

bedni fudbal

pre oko 3 godine

I evo Zagreb izbaci London hahahahaha
h

host

pre oko 3 godine

Kako mislis zasto je Savic dobio crveni? Pa namerno ga je udario laktom u stomak bez ikakvog razloga? Vrati snimak i videces. Inace za sve ostalo se slazem.