Lazar Ranđelović (©MN Press)
Lazar Ranđelović (©MN Press)

Olimpijakos se sprema za kraj prelaznog roka, Ranđelović još u izlogu

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.08.21. | 23:15

Ali sve su manje šanse da napusti Pirej

Poslednji dan prelaznog roka tradicionalno je prepun transfera i poslova koji se ili kuvaju celog leta ili jednostavno dođu kao grom iz vedra neba. Jedan od onih koji bi mogao da promeni sredinu je Lazar Ranđelović.

Subota, 18.00: (1,18) Srbija (7,25) Luksemburg (15,0)

Izabrane vesti

Prema tvrdnjama grčkih medija sa nekoliko strana, srpski krilni ofanzivac i dalje se nalazi u Olimpijakosovom izlogu zajedno sa igračima poput Franka Soldana, Janisa Masurasa i Ahmeda Hasana, ali šansa da potencijalni reprezentativac Srbije zaista ode iz Pireja je u ovom trenutku zaista mala.

Naime, Ranđelović je bio interesantan klubovima sa Kipra, ali se još ništa nije konkretno dogodilo. Anortozis je jedno vreme figurirao kao potencijalna destinacija za Ranđelovića, ali je na kraju izabrao Egipćanina iz Paoka Amra Varda koji je stigao kao slobodan igrač iz Paoka. APOEL se pominjao kao drugi klub s ostrva na jugu Evrope koji želi srpskog fudbalera, ali klub iz Nikozije i dalje nije povukao nijedan potez ka realizaciji transfera. Šuškalo se čak i o tome da su još neki klubovi iz Evrope zainteresovani, ali Ranđelović poslednji dan prelaznog roka dočekuje kao igrač pirejskih crveno-belih.

Podsetimo, njegov sunarodnik Nikola Čumić je u šokantnom raspletu ipak izmakao Crvenoj zvezdi iz ruku, iako se na trenutak učinilo da je posao skoro pa gotov. Izabrao je nekadašnji fudbaler niškog Radničkog transfer u Lucern.

Olimpijakos je ovog leta značajno pojačao vezni red, a na desno krilo doveden je Roni Lopes iz Sevilje, plus je talentovani Jago Ibagaza, sin nekadašnjeg fudbalera Olimpijakosa Arijela, promovisan u novog prvotimca, pa je Ranđeloviću konkurencija ozbiljno zaoštrena.

Nije prošao pokušaj sa Čumićem, a da li će možda Zvezdino iznenađenje na kraju biti Ranđelović? Nije nepoznato ime u tefterima sportskog sektora srpskog šampiona...



tagovi

Lazar RanđelovićOlimpijakosletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara