Oliver Kan (©Reuters)
Oliver Kan (©Reuters)

Oliver Kan ljut: Zašto toliko priče oko Levandovskog kad ima ugovor i za sledeću sezonu

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.03.22. | 11:36

“Robert nema nijedan razlog da ode iz Bajerna”, kaže generalni direktor šampiona Nemačke

Sprema se buran letnji prelazni rok širom Evrope, a pogotovo će u fokusu da bude potera za napadačima. Mbape, Haland, Nunjez, a među njima provlači se priča da bi i Levandovski mogao da potraži novi klub.

Pišu mediji sa Zapada da je golgeter Bajerna nezadovoljan u Minhenu, pregovori oko produžetka ugovora ne idu onako kako je on zamislio, pa je spreman da sasluša i neke druge ponude.

Izabrane vesti

Sve to nervira generalnog direktora Bajerna Olivera Kana, nekada legendarnog golmana, koji je u kratkom intervjuu za ZDF rekao da ne razume zašto se u javnosti diže tolika buka oko statusa vlasnika Zlatne lopte.

“Stvarno ne razumem toliko uzbuđenje po tom pitanju. Levandovski, kao i Miler i Nojer, ima ugovor sa Bajernom i za sledeću sezonu. Uvek smo govorili da ćemo da sednemo da svom trojicom da pričamo, da nam je to prioritet. Nije se ništa promenilo”, pričao je Kan.

Kada je Poljak u pitanju...

“Ne vidim nijedan razlog zašto bi Robert otišao iz Bajerna. U takmičarskom smislu ovde ima sve. Levandovski je proglašen za najboljeg fudbalera na svetu i sve što je osvojio, osvojio je ovde, u Bajernu. Igrači znaju šta sve mogu da dobiju dok su kod nas”.

Kan je naglasio da su pregovori proces koji ima više faza.

“Ne znam kome pada na pamet ideja da smo mi neodlučni. Neke stvari ne mogu da se reše preko noći. Igrači imaju svoja očekivanja, zato moramo da pričamo, da približimo stavove. Za to nam je potrebno nekoliko sastanaka, ne samo jedan. A, sada smo u krucijalnom delu sezone, kada se svaki milimetar broji”.

Mediji pišu da je Kan prethodnih dana bio u Monaku, gde se sastao sa agentom Minom Rajolom. I odmah su krenule špekulacije da je Bajern zainteresovan za Erlinga Halanda, kao i za Rajana Gravenberha.

Tačno je da sam bio u Monaku. Kao i u Londonu nedelju dana ranije. Proputovao sam pola Evrope. Normalno je da se sastajem sa zastupnicima igrača, ali isto tako je i normalno da ne otkrivam medijima šta je bila tema tih razgovora. Nikada ne pričam o fudbalerima drugih klubova”, podvukao je Kan.


tagovi

oliver kanRobert LevandovskiBajern MinhenBundesliga

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara