Komentari na vest

Omaž Mitrovoj majstoriji: Samo je Maradonin lob na Marakani bio spektakularniji (VIDEO)

P

Pjer

pre oko 3 godine

Ja Mitra obozavam , i kada ga nece bori se i daje vise od maksimuma ucek.
@

@Gostiiii

pre oko 3 godine

Grobarska laz, nikome ne smeta Mitrovic, lazete cim zinete, a upravo vi ste ti kojima smeta svaki bivsi igrac zvezde.Vi ste ti koji terate svakog igraca koji i malo se priblizi reprezentaciji , vi ste ti koji mrzi sve sto je crveno belo pa vam smeta i crveni dres, a kamoli ostalo u reprezenta
S

Sone3281

pre oko 3 godine

Ne lupajte, Djordjicev iz trka oci u oci s golmanom ne moze s ovim u istu recenicu, ovo se zmurecki radi i na treningu, ono Djordjicevo je majstorija.
M

Mutombo

pre oko 3 godine

Svaka čast Mitroviću za jučerašnju igru, takođe je i ranije imao dobrih igara i nadavao se golova za reprezentaciju. Da smo u prethodnom ciklusuimali boljeg selektora igrali bi Mitar i Jović u tandemu. Potpuno je nebitno da li je ponikao u Zvezdi ili Partizanu. Jedino je bitno da je najlepši lob gol koji je neko postigao na Marakani onaj Maradonin, a od naših, naravno Robert Prosinečki Vs Pandurović Goran 1990.
N

Nemanja855

pre oko 3 godine

Najlepsi lob na Marakani je Bojana Djordjica protiv Odenzea.
G

Gostiii

pre oko 3 godine

Ne mogu cigani da oproste Mitru što je Partizanovo dete pa to je. Džaba dva gola juče, džaba rekord u reprezentaciji, džaba što je tek na pola karijere. Mržnja je usadjena i da bude kao Ronaldo uvek će ga pljuvati. Ciganska posla, oterali su Stojkovića sad oće Mitra, koji se nikad nije ružno poneo prema nekom iz Zvezde. Žuletov kum Mitar, Milivijevićev kućni prijatelj, drug i brat svih Zvezdaša u Engleskoj. Čovek koji je Ciganima kupovao karte u Engleskoj za Liverpul... Sve je to malo, on je nosio dres partizana i sada ga treba linčovati, jer ipak da je nosio dres Zvezde bio bi najbolji na svetu. Sad pljujete i Milenkovića i Pavlovića za drugi gol, a ispao treći igrač, jasna ne frustracija i zapitajte se dal će vas ta mržnja prema svetu pojesti. Mrzećete rodjenu decu sutra.
G

Gost112

pre oko 3 godine

daj ne lupetaj, ko mrzi Mitrovica?! debila imas svuda a svaki debil ima tastaturu. a i da poredis Mitra i mustafu je tragedija. kolika je razlika u tome kako grobari gledaju na obojicu ista je i kod cigana. poredis ti ovog decka i onu slinu
У

Уф

pre oko 3 godine

Ја сам Звездаш и највише волим Митра од наших играча,али њега не можеш поредити са мустафом,а и мустафу нико није "отерао" из репке. Престаните делити репрезентацију на Звезду и Партизан,то је грозно. Свакако је најбољи српски играч поникао у Војводини.
D

Dario1104

pre oko 3 godine

Lep Gol nema sta, svaka čast Mitrovica ali se piše o tome ko da je uradio nemoguće. Čudo neviđeno, igra se veliča ko da smo ubili Brazil. Bilo je tu mnogo zabrinjavajuće stvari...
G

Gostinjo

pre oko 3 godine

Dosta nas koji navijamo za Zvezdu obozava Mitrovica. Nemojte se obazirati na par djecaka koji pljuju tog vrhunskog centarfora. Skot Parker neka i dalje stavlja Madzu i Loftus Cika. Nadam se da ce Fulham ispasti iz lige, a Mitrovic otici u normalan klub.
S

Srbija Majka

pre oko 3 godine

Ovo sto citam jutros u komentarima je za hroniku "vjerovali ili ne"...i nemogu se oteti utisku da jedna isfrustrirana budala ostavi tekst na ovom portalu pun neke klubske mrznje i izazove jos 50 komentara koji pocnu da omalovazavaju sinocnu pobjedu i fantasticne golove Srpskih igraca...ponavljam Srpskih a ne Irskih ili necijih drugih i pocnu da reprezentaciju stavljaju u klubski obracun na relaciji Crvena Zvezda Partizan. Stvarno sam razocaran da se ovo stalno desava i ponavlja i da je bitnije recimo da je igrao sinoc kojim slucajem Jovic i da je dao dva gola a da smo izgubili sa primljena 4. Ljudi sta se desava sa nekim glavama i dokle ce mo se trovati sa glupim i nebitnim cinjenicama ko je gdje igrao kada je reprezentacija i odlazak na Svjetsko prvenstvo u pitanju i prilika da se jos jednom predstavimo svjetu!!!
G

GETAFIX

pre oko 3 godine

Zvezda vs Radnički (Niš) 6:0 (1990.). Prosinečki dva fantastična gola lobom van 16m. Jedan od ta dva je ubedljivo najlepši lob na Marakani. Postoji snimak na Youtube.
M

Mikri

pre oko 3 godine

Mi kao narod zasluzujemo definitivno samo najgore zbog ovakvih komentara.
G

Gost111

pre oko 3 godine

gani, pojesce vas frustracije
S

Sms

pre oko 3 godine

Ništa posebno. Neuporedivo lepši je smsov protiv Norveške.
A

Avenger

pre oko 3 godine

Evo ubijte me,ali sam ubeđen da je centrirao kod prvog gola.
a

a kome

pre oko 3 godine

kad nikoga nije bilo ? ne budali
M

Mitar gromada

pre oko 3 godine

Mitrov ima mnogo veci znacaj jer je Reprezentativni a ne klupski.I za preokret kad se utakmica lomila.Ma brilijantno, ko je jos to uradio za reprezentaciju?
C

CREED

pre oko 3 godine

Lomila se utakmica, finale svetskog prvenstva. I Mitrovud odlucuje mec lobom. Kakav as. Zlatna lopta za Mitra. Osvojio covek svetsko i titulu Premier lige sa Fulamom. Postovanje gospodine.
D

Deki Mister

pre oko 3 godine

Svasta. Obican gol nista posebno. Ovi lob golovi su laki. Teze je pogoditi tacan lob pas na ovu udaljenost nego dati gol kada golman ovoliko izadje, jer kod pasa moras da pogodis coveka dok je gol sirok sedam metara. Vrlo jednostavno. Uvek se pitam zasto igraci cesce ne koriste lob kada izadju sami pred golmana. To je recimo i Deki Ivanicu zamerio protiv Milana. Mogao je da lobuje Donarumu jer je ovaj izasao da skrati ugao, doduse nije bila laka situacija kao ova, jer je Donaruma bolji golman i nije bas izasoa 20 metara, ali opet ne toiko teska za igraca njegovog kalibra.
t

trtz

pre oko 3 godine

treba znati.ocito ivanic ne zna.pardon zar taj doticni nije crnogorac?
D

Dojčilo

pre oko 3 godine

Nijedan Mitrov gol za reprezentaciju nije poseban...Samo ih je mnogo...Znam da frustracije i kompleksi rade..Tri gola koja su zabila dva partizanovca....Izvini...Znam da je previše za jednu utakmicu. Još ovaj Mitrović najbolji strelac u istoriji reprezentacije...Boli, boli. Otići će taj Mitar u penziju ali zakucao na vrata Vlahović...pa i taj počeo da daje golove. Onom malom Joviću i ne preostaje ništa drugo nego da se druži sa starletama....kad ne dobija šansu kraj ovih gore navedenih..A i Piksi mi je čudan. Umesto da gura Pankova i Jovića on pozva ove đavole. Piksi, najsigurniji način da Mitrović ne zabija je da ga ne zoveš...Ljubi te brat! Nemoj da ti se ovo ponavlja. Izazivaš frustracije severu Marakane!!
M

MITAR SPASIOC

pre oko 3 godine

@trtz Nije crnogorac Srbin je sa njihovim pasošom, a i ako nisi znao on i Žule ne igraču za Crnu goru otkako su odbili igrati protiv kosova.
T

Tt

pre oko 3 godine

Običan gol i greška golmana kojeg je bilo lako lobovati kad je istrčao 15 metara. Ovakvi se golovi viđaju jako često i nisu teški tehnički za izvođenje, vidi se da komentator ne poznaje fudbal I da ga nije trenirao. Dao sam I na treninzima ovakvih gomilu. . Najlepši gol na Mari je Piksijev protiv Leotara, volej sa 30 metara iz punog trka. Ovakvih golova ima svake nedelje
s

spasimo fudbal

pre oko 3 godine

Piksijev gol protiv Leotara je najveca majstorija, mozda gol decenije za taj period...ali, i za ovaj udarac Mitrovica je potrebna dobra tehnika i dobar osecaj za loptu...nimalo naivan gol....
G

GETAFIX

pre oko 3 godine

Nije to bilo protiv Leotara nego protiv Lirije iz Prizrena. Ali jeste fantastičan gol.
D

Dojčilo

pre oko 3 godine

Ubiše kompleksi. Izvini a gde si ti to igrao ...da te nismo gledali i u reprezentaciji....Ma gde nam se zagubi takav talenat....
G

Gost 36

pre oko 3 godine

Majstore, Piksi je taj volej dao Liriji, a ne Leotaru.
D

Dojčilo

pre oko 3 godine

Jeste postigao dva gola, jeste okrenuo rezultat ali mu se mora naći zamerka. Nije postigao najlepši gol na Marakani..bilo je mnogo, mnogo lepših...Dokle slepilo, ludilo i iracionalna mržnja ide...to je neverovatno...
M

Ma da

pre oko 3 godine

Nemoj da preterujete, na marakani je bilo mnogo majstora i njihovih majstorija da bi ovo bilo svrstavano u sam vrh...
Z

ZI11AcM

pre oko 3 godine

A Zigara protiv Rome???
G

Gost66

pre oko 3 godine

Jel ti znaš šta je lob??
d

djurica

pre oko 3 godine

ustvari najbolji gol je piksijev protiv partizana za 4:0 a to sto ga sudija nije priznao cini taj gol jos legendarnijim
G

GETAFIX

pre oko 3 godine

Jeste, samo što je to bilo za 2:0. Na kraju završeno 1:1
R

Rodman1986

pre oko 3 godine

Naravno ahahahaha mitovi i legende.