Komentari na vest

Omladinska reprezentacija napada EP: Kabić, dva Milaneza, budući špic Štutgarta...

M

Majstorović od leta

pre oko 1 godinu

Komotno može da sa 18 g igra i u A selekciji. Najbolji centarhalf Evrope do 18 g. Jokan će ga sigurno dobro iskovati u Dinamu M. Bivši As i legenda Vojvodine za budućeg Asa iz škole Vojvodine svetskog glasa. Trebalo je i njega da pozove. Jedino ako mu je Dinamo zabranio jer je počelo prvenstvo Rusije. Moci bi trebalo sa Kabićem kao predvodnik om ne samo da se plasiraju već i da naprave odličan rezultat na EP
G

Gost2603985

pre oko 1 godinu

ova generacija ako se ne iskvri ,ima sve da jednog dana bude u samom vrhu
c

czbg1

pre oko 1 godinu

Posle duze vremena jedna talentovana generacija, malo manjka kvalitet u veznom redu, ali zato odbrana i napad deluju odlicno. Ovakvi turniri nisu ni bitni, previse je disproporcije u ekipi za rezultat koji je sekundaran ovde, ali da ima materijala da par igraca mogu do prvog tima.
N

News

pre oko 1 godinu

Ova generacija ima mnogo dobre igrace sredine terena. Medjutim nisu pozvani Sljivic i Stankovic koji ove godine dominira u primaveri. Sljivicu su rekli da vise nikad nece dobiti poziv za reprezentaciju jer nije pristao na ucene od Terzica. Gordic je povredjen. Ocekivao sam da vidim Majstorovica koji je po meni nas najbolji stoper ispod 21 godinu. Decko je odigrao super Evropsko prvenstvo u17 i trenutno igra u Dinamu iz Moskve.