Ogenji Onazi (©AFP)
Ogenji Onazi (©AFP)

Onazi otkrio: Zvezda imala problema s novcem i nisam dobio ugovor, možda u januaru bude bolje

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.11.20. | 10:22

Nigerijski vezista o pregovorima sa srpskim šampionom i čemu se nada u januaru

Ime i prezime Ogenjija Onazija pominjalo se ozbiljno prošlog leta kao ideja za vezni red Crvene zvezde. Dejan Stanković imao je zamisao da Onazija upari sa Sekuom Sanogom i da upravo njih dvojica čine tandem za novi napad na Ligu šampiona.

Od transfera na kraju nije bilo ništa, iako je Onazi još tada izneo javno da pregovori sa srpskiim šampionom postoje. U međuvremenu nekada veliki talenat nigerijskog fudbala završio je u danskom Senderjiskeu gde je od početka pretposlednjeg meseca u godinu počeo da dobija značajniju minutažu.

Izabrane vesti

Ipak, ni sam još nije preboleo to što sa Crvenom zvezdom nije postigao dogovor, pa je još jednom premotao film...

"Zvezda je stupila u kontakt sa mojim menadžerom, imali smo usmeni dogovor i želeo sam da dođem, ali je klub bio u problemu sa novcem. Rekli smo im da to nije presudno i da možemo da rešimo, međutim, nisu ponudili ugovor. Čekao sam ih, a onda morao da se okrenem drugom klubu jer mi je bilo važno da počnem da igram kako bih se vratio u formu", izjavio je Onazi u razgovoru za portal 24sedam.

Mada sada nastupa za danski klub, Onazi ne skriva nadu da bi transfer u Crvenu zvezdu ipak mogao da se dogodi...

"Moguće je da u januaru ponovo razgovaramo i dođem u Zvezdu. Videćemo".

Podsetimo, prvog dana jula pojavila se vest da je za Onazija iz Zvezde bio spreman trogodišnji ugovor. U međuvremenu se on razišao sa Denizlijem gde je prešao u januaru ove godine bez obeštećenja. Ipak, nepunih šest meseci kasnije raskinuo je ugovor s Denizlijem, pre nego što se sezona završila. S Senderjiskeom potpisao je tek u oktobru i sada uhvatio dobar zalet.



tagovi

Ogenji OnaziZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara