Komentari na vest

Oni njemu "izdajice", on njima asistenciju za pobedu! Ninetova brutalna osveta za uvrede u derbiju Sidneja (VIDEO)

Z

Zjubov

pre preko 1 godinu

I Australijanci su nas pretekli u luđoj atmosferi
1

1315

pre preko 1 godinu

Nine majstor fudbala, kako je lagano preskocio igraca na centru
R

Realno123

pre preko 1 godinu

Draži mi je Nine od tetke I strine
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Mogao je lepo Ninkovic da dodje u Cukaricki letos kad ga je zvao Matijasevic a ne da ostaje u Australiji i da prelazi u najljuceg rivala eto ga sad.Toliko o Srpskom patriotizmu.
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Dobio je drzavljanstvo skoro, mislim da je to bio razlog. Da je otisao iz Australije, mozda mu ne bi dali drzavljanstvo. Tako da nema veze sa patriotizmom, vec sa biranjem najboljeg za svoju porodicu.
G

Gost539

pre preko 1 godinu

Daj druze, na Cuku prosecno ide 100 ljudi, ovde stadion pun, kakav patriotizam o čemu ti pricas.
H

Hehe7

pre preko 1 godinu

Ninkovic je patritizam i ljubav pokazao kad je dosao u najtezem trenutku po Zvezdu. Ovo sto si ti napisao nema veze sa vezom da si ispratio sta je Milos pricao
B

Buljson 1976*

pre preko 1 godinu

Ninkoviću je bila najveća želja da igra za Zvezdu i osvoji titulu što je i uspeo, pare nije hteo da uzme i plus je pomogao neko dete za lečenje 250.000. Jedan od najvećih ljudi je Nine. Imao je ogromnu želju da sa Zvezdom igra LŠ ali su Zvezdu tada odradili na svoj način pripadnici JSD-a Ćure i Platini i igralo je JSD, a Zvezdin tim sa Ninkovićem. Mrđom i ostalima je bio ubitačan, e zato se sad sve vraća JSD-u i za onu krađu titule i kupa 2017, samo što im ne treba ni licencu platiti kao Zvezdi te godine. Al neka ih neka kljucnu po koji bod u toj konfekciji za srbski fudbal.