Komentari na vest

Opet penali i opet Liverpul! Neko je prokleo Čelsi, Klopu knedla u grlu zbog Salaha, Van Dajka i Robertsona

F

FM

pre gotovo 2 godine

Sta je Herr Klopp napravio. Od ekipe kojoj su se svi smejali tamo oko 2010., bili su i pred bankrotom, do toga da ce biti neuspeh ako se ne osvoji kvadrupla! Kao, sad je 2/4 nista, pa kad uzmu 3/4 bice „a gde vam je PL?“. Nije to bilo tako davno, kada su starteri bili Ngog, Dauning, Flanagan, Dzo Alen, Lane Jovanovic, Riki Lambert… Ekipa za Cempionsip.
d

dobro nije

pre gotovo 2 godine

sad bas da ih je klop digao sa tog nivoa to je bila 2010 prvo je dosao brendan rodzers i napravio kakvu takvu solidnu ekipu a onda je dosao klop i od solidne napravio savrsenu
М

Митт

pre gotovo 2 godine

YNWA :)
R

Redmond

pre gotovo 2 godine

Ili u punom nazivu- you will never win anything.
Z

Zoran011

pre gotovo 2 godine

Redmond,Galiani ti li si?😁😁
S

Sniper

pre gotovo 2 godine

Nikada, ali nikada mi neće biti jasno kako neko može navijati za Čelzi ili Siti protiv Liverpula. Ajde kad kažeš navijam za Real ili Man. Junajted, to i da shvatim, ali Čelzi i Siti, ti mutant klubovi... Liverpul je posle Reala najveći klub na svetu, sa bogatom istorijom, sa definitivno najboljim navijačima u ligama petice. Klop je najbolji trener na svetu, on je tvorac ovog moćnog Liverpula, usadio im je pobednički mentalitet što im je najviše falilo. Stvorio je tim koji je sigurno među 3 na svetu sa ulaganjima ni približno kao na primer Psg, Siti... Arnold je najbolji desni bek na svetu, Robertson je najbolji levi bek na svetu, i Van Dajk je najbolji štoper na svetu
г

гост66

pre gotovo 2 godine

Да си рецимо чуо за Петра Бороту, можда би разумео како некоме може да буде прво симпатичан Челси, а онда одеш на СБ по први пут почетком осамдесетих и почнеш да навијаш за ту луду екипу, без обзира што је играла у другој лиги.Но, ти се вероватно тада ниси ни родио, тако да не вреди ни да ти пишем. Фудбал не играју само Ливерпул, Реал, Бајерн, Милан и остали. Ја више готивим један Милвол него рецимо Барселону
G

GETAFIX

pre gotovo 2 godine

Vidi, navijam za Liverpul od 1980. Klop je šmeker, odličan trener za atmosferu i izvlačenje onog najboljeg iz pojedinaca ali s obzirom na 7 godina koliko je tu osvojio je premalo trofeja. Zašto je Liverpul uglavnom iza Sitija svih ovih godina, dovoljno je da uporediš golove srednjeg reda Sitija sa golovima srednjeg reda Liverpula. To je presudno. Potrebni su efikasni veznjaci i šut van kaznenog da bi se raznovrsnošću postigao kontinuitet. I Trent jeste fantastičan ofanzivac ali je često porozan u defanzivi što ga nikako ne može staviti na mesto najboljeg desnog beka na svetu.
A

Ab

pre gotovo 2 godine

A meni nikako ne može biti jasno, kako Srbin može navijati za engleski, španski, njemački itd.. klub... Kakve ti imaš veze sa Liverpulom bgt?
R

Robert Huth

pre gotovo 2 godine

Liverpul sa dve (DVE) titule prvaka Engleske (jednu titulu od kako se zove Premijer liga, taj naziv uveden 1992. godine), nikako ne moze biti veliki klub. Lester da osvoji jos 2 titule bice veci klub od redsa.
@

@Ab

pre gotovo 2 godine

Evo, ni meni nije jasno kako Vi navijate za strani klub, doduše ne iz Engleske, Španije...već iz Srbije, odakle svakako ne potičete, sudeći po Vašem izgovoru. Da li Vam je sada malo jasnije ili Vi i vaši sunarodnici jedini imate ekskluzivno pravo da navijate strane klubove (u Vašem slučaju iz Srbije)?
p

problem

pre gotovo 2 godine

@Robert Huth Druze ti imas ozbiljna sizofrena cepanja, kaze Liverpul ima dve titule, boze me prosti. Jel si ti gledao fudbal u zivotu? Liverpul ima najvise trofeja od svih Engleskih klubova, proveri malo proguglaj, nije tesko a mozda i naucis nesto o najvecem klubu u Engleskoj.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Zaslužena pobeda Liverpula. Liverpul je bio bolji, ne mnogo bolji ali ipak bolji. ,,,, a naši igrači, iz naših timova, mogli su večeras da vide kakav odnos među igračima treba da bude, jednostavno obostrano poštovanje. Ako već ne mogu da igraju fudbal kao oni, mogu bar da imaju približno manire na terenu kao igrači Liverpula i Čelsija. Za početak.
L

Ljiverp

pre gotovo 2 godine

Niko u evropi nije bolji u izvođenju penala ,jedino je malo glupo što su poslali manea da puca a kolega iz repke mu brani a on prvi izvodjač u repki zna ga napanet kako će pucati
S

SimaNS99

pre gotovo 2 godine

to je jedini trofej uz efl koji ce osvojiti ove sezone. pritom totalno nezasluzena pobeda danas, celzi je bio mnogo bolji tim na terenu.
G

Gost1312

pre gotovo 2 godine

To vi hejteri Liverpula govorite od pcoetka sezone, prvo niti jedan, pa onda samo liga kup, sad liga kup i fa kup, pa poslije lige prvaka kad kompletiraju tripletu onda ce biti, ali nisu osvojili ligu haha. Ajde pokrij se nekom vecom dekom da t eljudi ne vide, a onda pogledaj ponovo utakmicu da vidis ko je bio bolji.
M

Milos92VS

pre gotovo 2 godine

Aj leba ti reci mi na loju foru je celsi bio bolji?? Ja ne kontam vas koji navijate za neki tim nebitno koji, znas da je bio losiji a tvrdis suprotno. Ja koliko sam video celsi nista posebno, sreca pa su i do penala dogurali.
Y

Yumis

pre gotovo 2 godine

Nebitno takmicenje koje nista ne donosi.
D

DDF

pre gotovo 2 godine

Tebi ne znaci nista,u fudbalu najvaznije finale nacionalnih kupova
l

lfc1009

pre gotovo 2 godine

Nebitan za tebe,najveći svjetski kup a usput i 2.44 miliona dolara
w

wikipedia

pre gotovo 2 godine

Jeste najnebitnije najstarije fudbalsko takmicenje, pritom juce ovo je bio jubilarni 150. FA cup.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Sve je to normalno!
B

Brine

pre gotovo 2 godine

KLOP NAJVEĆI TRENER TRENUTNO
G

Green room

pre gotovo 2 godine

Sto nije osvojio LS kad je najveci?
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Green room dečko u kojoj ti godini živiš trenutno s obzirom na tvoj komentar? 😂
G

Gost222

pre gotovo 2 godine

Kako nije? Ajmo malo prati, ne lupaj napamet.
M

Marselo Galjardo

pre gotovo 2 godine

Slazem se u potpunosti. Sa njim se moze samo uporediti Marselo Galjardo iz Rivera.
R

Rmd

pre gotovo 2 godine

Utesan trofej za liverpulovce jer im je taj poslednji ove sezone
G

Gost1312

pre gotovo 2 godine

Prvo je bilo nece nista osvojiti, pa onda samo ce ostati na Liga kupu, sada je i Fa kup utjecan, haha koliko imas godina 12 ?
@

@gost1312

pre gotovo 2 godine

Imam 26. Ja nisam nista govorio za te ostale vec za PL i LS koji su najvazniji
G

Gost1312

pre gotovo 2 godine

@Rmd Pa zasto umjesto da se oda postovanje za ovo sto Liverpul radi ove sezone bez obzira da li ga simpatises ili ne, zasto hejtanje ili nesto slicno. Ne vjerujem da si naviajc Evertona i da zivis u Liverpulu, kako god ali momci imaju 2 trofeja u dzepu vec do sad neosvojena od kad je Klopp tu, jako bitna trofeja pogotovo FA kup kao najstarije takmicenje u fudbalu, a u Ligi prvaka imaju finale pred sobom, liga jos nije teoretski izgubljena iako 80% City uzima ali za sve frontove i finala do kraja treba imati magican tim a to Liverpul jest druze, ne moras biti fan ali ako volis nogomet onda nekad treba napisati i komentar koji ima klasu. :)
P

Proficap

pre gotovo 2 godine

Kakve veze koji ce tim izvesti na teren protiv Reala? Jer koga kod da izvede, Real pobedjuje. Kraj jedne generacije, koja odlazi sa stilom. Fiat Stilom.
I

Istorija

pre gotovo 2 godine

Generacija upamcena po sudijskim kradjama
H

Host123

pre gotovo 2 godine

Karma je čudo. Sad kad su oteli Čelsi na silu, sumnjam da će uzeti neki trofej u skorije vreme. Onaj gore vidi sve. Čestitke Liverpulćanima na osvojenom kupu, čestitke i Čelsijevcima na borbi.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

samo se ti nadaj,boli usekava 350 milja u postojeći tim i radi stadion,tek se počelo
C

Chelsea123

pre gotovo 2 godine

Sve u svemu da je ovo Chelzi od ranije ,ovo bi se lagano dobilo.Tuhel je imao srece da je u finalu igrao protiv Sitija ,odnosno protiv Guardiole koji se samoubio i poklonio titulu Celziju.Inace bi i to finale izgubio ka ovo danas ,nije fudbal samo statistika ima nesto i u dusi.
K

Kol

pre gotovo 2 godine

Sem Salaha za ovu dvojicu lazete
S

Srecko Sojic

pre gotovo 2 godine

Tko je nas kleo dangubio nije. Podjednako dobra utakmica, vise takticka nego lepa za oko. Sve u svemu cestitke Liverpulu. Nadam se da ce sreca nekad pogledati i moj voljeni Celsi.

Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

Враћа се за прошлу сезону, кад су освојили ЛШ, а реално су били па доста слабији од појединих ривала
г

гост66

pre gotovo 2 godine

Мене је дојмило поштовање између играча оба тима. Мушка игра, бескомпромисна, али...Салах напушта игру, рукује се са Рудигером, сваки јачи фаул са обе стране, играчи оба тима прилазе да се извине. Победио је за мрву срећнији и за мало бољи тим, што се мене тиче. Клубу чији сам ја навијач, симпатизер, назовите како хоћете, сад следи да види шта ће да уради нови власник у прелазном року, надам се најбољем.
d

deradera

pre gotovo 2 godine

Poštovanje za sve igrače Čelzija, osim za Žoržinja. Retko prljav i pokvaren igrač.
K

Kloppo

pre gotovo 2 godine

Cestitke Liverpulu, respekt Jirgenu Klopu, koji je vec sada njihova legenda! Covek je sa Liverpulom osvojio klupko svetsko prvenstvo, ligu sampiona, super kup Evrope, titulu sampiona Engleske, liga kup i sad FA kup. A ako osvoji jos Komjuniti sild (susret izmedju sampiona Engleske i pobednika FA kupa) moci ce da kaze da je sa Liverpulom bas sve osvojio. Respekt!
I

Igore00

pre gotovo 2 godine

Najnebitniji trofej u istoriji trofeja je Komjuniti Sild jer se ta tekma smatra kao pripremna utakmica
k

kloppo@Igore00

pre gotovo 2 godine

Znam, nesto kao super kup ali ipak ga je lepo osvojiti. nadam se da ce Klop i to uzeti.
E

El Stefanel

pre gotovo 2 godine

Robertson nije zbog povrede izašao a isto mislim i za Van Dajka.
0

01211q

pre gotovo 2 godine

Onaj Aspilikueta je jedan smeh igrac.Igrac koji sem srcanosti nista ne znam.Covek nista ne zna oduvek.
I

Inzaghi

pre gotovo 2 godine

Prokleo ih je onaj gore jer su oterali oca modernog Čelzija i oca moderne premier lige. Pozdrav
T

To je istina!

pre gotovo 2 godine

Nisu ga oni oterali vec vlada. Nemoj napamet pričati.
Y

YNWA

pre gotovo 2 godine

uhh tesko uzet trofej,muka ako nam neko od njih ne bude igrao finale ls...ja jos vjerujem u sve !YNWA 💪
A

Aron

pre gotovo 2 godine

Teska utakmica, Celzi odlican, sad fokus za Ligu Sampiona i nadati se kiksu Sitia. YNWA
V

Voip

pre gotovo 2 godine

Pa nije LPool Salah. Bitnija su ova dvojica pozadi. Ima Liverpool jos igraca za dobar napad. Tu su Firmino, Zota, Mane, Diaz i dzoker Origi. Portugal je osvojio evropsko bas zato jer se Ronaldo povredio. Zvezda osvojila evropu kad je Piksi otisao i td. Primera bezbroj, neke ekipe prodisu bez glavnih zvezda. LPool je pre svega tim.
A

Aron

pre gotovo 2 godine

O cemu ti pricas???
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Svaka čast
O

Ok

pre gotovo 2 godine

Mane vraca golom u finalu ovaj penal i dize sedmu LS
A

AntiplasticaR

pre gotovo 2 godine

Klope ♥️
p

pffff

pre gotovo 2 godine

Ovakav ishod je vidjen od samog pocetka jer ovaj Celzi je napadacki 0.Imas trenutke u kojima Liverpool "gubi" u igri i izvodi glavne igrace iz igre a Tomas umjesto da pogura ekipu da napadnu i uvede Vernera on uvodi Loftusa koga mjenja Barkli.Zasluzeno su izgubili.