OPET!

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.03.21. | 15:12

Eden Azar se povredio. Mogli smo da iskoristimo ovu rečenicu iz brojnih prethodnih tekstova.

Najskuplji igrač u istoriji Real Madrida ponovo mora na puzu zbog povrede i ovo već postaje misterija svetskog fudbala. Šta se dešava sa nekada najboljim igračem Čelsija i Premijer lige? Sa čovekom u čiji transfer je Real uložio skoro 300.000.000 evra kada se saberu obeštećenje i bruto plata tokom petogodišnjeg ugovora...

Azar je prošlog vikenda zaigrao protiv Eleča posle mesec i po dana pauze. Odigrao je 15 minuta u pobedi nad Elčeom. I povredio se. Ovoga puta je u pitanju povreda karličnog mišića?! Da se čovek zapita postoji li mišić u telu Edena Azara koji nije povredio otkako je pre godinu i po dana došao u Real.

Izabrane vesti

Ovo mu je već peta povreda mišića samo u ovoj sezoni. A na sve to dodajte da je imao pauzu i zbog korona virusa. Ukupno je ove sezone odigrao samo 14 utakmica za Merengese u svim takmičenjima. Od mogućih 36. Nijednu 90 minuta! Od dolaska u Real je upisao 36 mečeva od 87 mogućih. Dakle, jedva 40 odsto... Imao je čak 12 različitih povreda. Nikome više ništa nije jasno.

Nešto se dešava. Nikada tokom karijere nije imao probleme sa povredama do dolaska ovde. I onda je to sve odjednom postalo novo za njega. Ne znam više kako da objasnim. Ovo je neobjašnjivo. Svi želimo da mu pomognemo i nadamo se da će uskoro biti sa nama u timu. Ne znam da li će kod mene ili kod nekog drugog trenera, ali sam uveren da će Azar pokazati kakav je igrač. Želim mu sve najbolje od srca“, rekao je Zinedin Zidan na današnjoj konferenciji za medije pred sutrašnji duel sa Atalantom u revanš meču osmine finala Lige šampiona.

I saigrač Karim Benzema je tužan zbog nove povrede Belgijanca...

„Eden baš nema sreće otkako je došao kod nas. Tužan sam zbog njega. Znam da je top igrač i da bi nam bio od pomoći. Znam da je i on tužan jer svima želi da pokaže kakav je fudbaler. Želimo svi da mu pomognemo i nadamo se da će se uskoro opraviti“, rekao je Benzema.

Azarov horor sa povredama kao da nema kraja. Igrač koji je za sedam godina u Čelsiju propustio samo 20 mečeva zbog lakših povreda je postao sinonim promašene investicije. Pitanje je da će više ikada moći da se vrati na nekadašnji nivo...


tagovi

Eden Azar

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara