Komentari na vest

OPET!

Ј

Јовић је промашај...

pre oko 3 godine

... те га зајурише на позајмицу а коштао их "само" 60 милиона. И поред минутаже на кашичицу успео је да постигне дупло више голова од Азара који је плаћен читавих 100 милиона више. Ако је Јовић највећи промашај Реала, шта ли му онда дође Азар? Пун погодак ?1? ;-(
D

Dacha Zvezda

pre oko 3 godine

Oce to kad si debeo!!! I mene i moju babu kolena i kukovi uvek bole kad se uprasimo oko nove godine! Mi i mozemo, al igrac Reala od 160miliona!?!?!?!
M

Manolas

pre oko 3 godine

Sramota bi od njega bilo da uzme pare iz ugovora a nije nista odigrao niti je nikakav doprinos dao.
M

MAG

pre oko 3 godine

Zašto da se odrekne bilo čega? Vidi, majstore, taj Real je već isplatio Azara, ne sekiraj se. Kako? PRODAJA DRESOVA!
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Cuj sramota bi bilo? Ima ugovor i cao druze. Sad sto ne znaju da ga dovedu u red ti silni doktori i strucnjaci iz Madrida to je njihova stvar. Kad dolazis ides na pregled. Sve je bilo u redu. Znaci nesto se tu ne radi kako treba.A ima i njegovih zdranja pica i ko zna sta radi..
M

Mrkow33

pre oko 3 godine

I posle kazu da je Jovic promasaj... Ne kazem da je Azar los igrac, daleko od toga, jedan od najboljih ka je 100% spreman. Ne znam sta se desava sa igracima kad dodju u Real pocnu da se povredjuju ko nenormalni
A

Allianz

pre oko 3 godine

Pa kad ne znaš kome da uvališ starijeg i istrošenog igrača, a da je još uvek atraktivno ime u svetu fudbala.,obratiš se Realu ili Barsi. Oni sa transferima veze nemaju. Ali i pored tih bačeni para ne mogu bez UEFE i sudija ništa živo da osvoje.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

nije brate ni star ni istrosen. U pitanju je njegova ishrana i nesportski zivot.
T

TotalnoIskreno

pre oko 3 godine

Najgori transfer ikada Real jos od dolaska Kake u Real.
A

Alex55

pre oko 3 godine

On i Nejmar teški promašaji od transfera. Ovaj Azar 80% vremena povređen, konstantno ima nekoliko kila više, ne smeju da ga pipnu na terenu jer se odmah povredi ko da je od stakla, apsolutno ni u čemu nije doprineo Realu, a plaćen preko 100 miliona evra... zato je Marka onoliko i pljuvala po Joviću, da bi skrenula temu sa ovog promašaja. A Nejmar plaćen preko 200 miliona da bi izbegavao mečeve sa Barselonom i da bi svake godine u vreme sestrinog rođendana bio povređen ili suspendovan, a i generalno je poput Azara isto imao gomilu problema sa povredama. Ceo ovaj sport postaje komičan, igrači već posle prve godišnje plate postaju multimilioneri, svake sezone neki klub obori rekord u isplaćenom obeštećenju za nekog igrača i uvek čitamo ovakve stvari gde ti isti fudbaleri ili propadnu ili ne pokažu talenat i kvalitet zbog kog su dovedeni. Pariz onom malom Ćaviju Simonsu dao milionsku platu, još i od sponzora dobio milionski ugovor, alo bre pričamo o klincu koji sa svojih 17-18 godina ništa još nije pokazao i jedino što ima su dobra frizura i slavno ime... Megvajer najskuplji štoper u istoriji, Kepa najskuplji golman, Kutinja i Dembelea Barsa zajedno platila preko 250 miliona... Pogba plaćen sto milki da bi igrao samo kad se njemu igra. Cirkus
M

MAG

pre oko 3 godine

Dečko, ne znam u kom svetu živiš? Da li ti stvarno misliš da se ti funkcioneri, koji su ih doveli, opterećuju da li Nejmar ili Azar igraju i kol'ki im je učinak? Propisno ih boli uvo! Živimo u svetu gde je marketing žila kucavica sistema. Sve se gleda kroz profit koji generiše upravo taj marketing. Ti igrači su kupljeni jer ih publika (čitaj: potrošači) voli. Kroz prodaju dresova samo u Kini (a gde je ostatak sveta?), i PSG i Real Madrid su obrnuli 3 puta veću lovu od onoga koliko su (će) uložili(ti) u Nejmara i Azara (obeštećenje plus plate). I to u prva 2 meseca. PSG-u sponzorski ugovori zavise od Nejmara i MBapea, Barseloni od Mesija...Kada bi prodali te igrače, sponzori bi im odmah zavrnuli slavine (jer su ugradili takve klauzule u ugovoru o sponzorstvu).
T

Tktk

pre oko 3 godine

Ne mogu da verujem sta se desava sa ovim likom, bio je jedan od naj igraca na svetu,a od kako je u Realu ne moze da se sastavi od povreda.. ako je Jovic promasaj,sta je onda tek Eden koji je placen 160 miliona?
G

Gost2233

pre oko 3 godine

U Celziju bi bio Bog,ali ne,zeleo je Real. Real je nesumnjivo najveci klub,ali i "noske" i Azar su presli u pogresno vreme. Real je vec u cetiri godine cak 3X osvajao LS. Bio je dominantan,pa naravno da sledi malo stagniranje. Ronaldo je zato i otiso. Azar to nije predvideo. Dosao i postao najveci promasaj vrv uz Kutinja i Dembelea!
D

Danguba

pre oko 3 godine

Ovaj Real je klub za uništavanje karijera mladih fudbalera
1

1902

pre oko 3 godine

Kako da nije :D vidi se po Ramosu,Marcelo,Cazemiro,Benzema itd. Bolje ti je nemoj svasta komentarisat jer neces ispast pametan.
Z

ZzzRrr

pre oko 3 godine

Pa ovaj je i Dibalu zeznuo što se tiče povreda. Šteta, u Čelziju je bio mašina.
G

Gost12

pre oko 3 godine

Zanimljiva cinjenica: Hazard je u Realu 2 godine i propustio je sva 4 El Klasika.
T

Tip

pre oko 3 godine

Njemu ne odgovara klima ili mu ne odgovara stil treninga trece nema.
K

Kijo Kockar

pre oko 3 godine

Bolje da su Živkovića doveli tačno me na njega podseća, pazi on vredi 100 miliona ma daj idi u.... Dembele, Kutinjo, itd. Sve precenjeni igrači.
M

MAG

pre oko 3 godine

Zar stvarno misliš da jedan čovek, bez obzira na profesiju i ime i prezime, vredi silnog novca koji se ,,baca" u fudbalu? Sine, to je klasično presipanje iz šupljeg u prazno. Da se ne ponavljam sa pričom o marketingu, pronađi u komentarima.
G

Gklasa

pre oko 3 godine

Daj Boze da se oporavi sto pre..U najboljim je godinama i kada je u formi u top5 najboljih na svetu fudbalera je.Bruka igrac.Majstor fudbala.Dribla u trku bukvalno prolazi kroz igrace.
9

951357

pre oko 3 godine

Ajmo Marka, neka pljuvačina o Joviću...
m

momak sa robijaskim brojem

pre oko 3 godine

sine porediti azara sa onim manekenom... steta pre si imao i zanimljive konstatacije,al sad bas kenjas
G

Go

pre oko 3 godine

inace, placen je 160 miliona?!?! Najveci promasaj u istoriji fudbala, nije odigrao ni 10 meceva dobro..

Mali peca

pre oko 3 godine

čovek se za godinu ipo dana u Realu povredio više puta nego u Čelsiju za 7 godina ,telo mu je propalo ,postao je kao Bejl ,da mi je neko reko kad je prelazio u Real ne bi mu poverovo

Ccoa14

pre oko 3 godine

Prevarant klasicni:D:D