Đordi Krojf(©AFP)
Đordi Krojf(©AFP)

Đordi Krojf se posle 25 godina vraća u Barselonu

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.06.21. | 17:26

Šendžen izašao u susret Holanđaninu

Đordi Krojf, sin legendardnog Johana Krojfa, pridružio se sportskom sektoru Barselone. Na taj način je Blaugrana nastavila da se aktivno pojačava na svim poljima. Posle potpisa Serhija Aguera i Erika Garsije zaključena je saradnja sa Krojfom, koji će biti zadužen za vođenje Barselone C.

Izabrane vesti

"Otišao sam odavde pre 25 godina i imao sam dug put. Ovo je kao da se vraćam kući. Osećaj da dobro poznajem okruženje puno će mi pomoći na poslu. Motivacija je ogromna, ovo je vrlo poseban klub za mene, ponosan sam što sam ovde i nameravam da dam sve od sebe", rekao je Đordi Krojf.

Đordi Krojf je kao trener i sportski direktor radio na nekoliko kontinenata. Zanat je pekao Valeti, AEK-u iz Larnake, Makabi Tel Avivu, kineskim klubovima i Ekvadoru.

"Ima puno posla da se uradi. Bio sam na mnogo različitih mesta, stekao različita iskustva, sa mnogim problemima se suočavao i sada mi je namera da pomognem klubu i ostvarim uspešnu saradnju sa ljudima koji su već ovde".

Iako je Đordi Krojf imao važeći ugovor sa Šendženom, kineski klub nije želeo da stoji na putu Krojfovoj sreći.

"Veoma sam zahvalan Šendženu, imali su izuzetan odnos sa mnom. Polako postaju jedan od velikana u kineskoj ligi i razumeli su šta je moj san“, zaključio je Đordi Krojf.



tagovi

Đordi KrojfBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara