Komentari na vest

Đorđe, čekaj je i ona će sigurno doći

Zinho86

pre 6 meseci

Ja sam rekao još posle 3 kola da Djordje staje do Nove Godine na gol. Sanchez može samo da bude rezerva. Videćete.
X

Xbbg

pre 7 meseci

Ne znam kako decko brani, ali sigurno nije gori od onog ludaka iz Torina koji nije primio gol jedino jos od Nepala, ako uopste imaju reprezentaciju. Vreme je da se Savici Milinkovici oproste od nacionalnog tima.
D

DidierDrogba11

pre 7 meseci

Pravio je Sančez ovakve greške i u prethodnim mečevima, ali su nekako prošle nekažnjene. Definitivno nije golman za Čelzija i tim bi samo dobio time što bi našeg Petrovića stavio na gol do kraja sezone.
g

gostovan22

pre 7 meseci

Ja medija i K pa vratit će Sloninu sa posudbe i da bude golman prije ovoga, a zar stvarno mislite da ovaj moze da zamjeni sancheza joj srbi samo velicaju svoje da je od govana hahahah
И

Име Госта

pre 7 meseci

Warwho Youngman
Р

Рема_

pre 7 meseci

Навијам за Карађорђа свакако али питање је како би се и он снашао без искуства, под притиском у Премијер лиги. Притом практично сви велики клубови који инсистрају на поседу траже од голмана да никад не паничи (испуцава) а питање је колико је он добар технички да у таквој ситуацији и сам не начини грешку. Опет бољу шансу од ове неће имати јер је Санчез стварно просечан голман и кад тад би требало да добије шансу осим ако се не одлуче да пазаре провереног голмана до тада.
V

Voždovac

pre 7 meseci

Bolje da te trener kritikuje što si ispucao loptu preko tribine, nego što je tvojom greškom primljen gol.
М

Маре_

pre 7 meseci

Па то је твоја и можда моја навијачка логика али ови модерни тренери инсистирају по сваку цену да се не паничи и да лопта иде кроз пас напред чак и у ситуацијама кад је наизглед ризик превелики. Типа примљен гол или два по сезони на тај начин им је исплатив ризик.
P

Pedja108

pre 7 meseci

Golmanova krivica, ali istotako pasivnost igraca. Igrac koji je dao gol, stoji iza igraca Celsija, koji nije ni pookusao da potrci, da spasi loptu, dok igrac iza njega istrcava i daje gol. Tako da po meni su krivi obojica i golman i igrac.
F

Future

pre 7 meseci

Koliko se promenila uloga golmana u zadnjih 10 godina,ocekujem da ce se uloga golmana za 20 godina istopiti do krajnjih granica u smislu odbrana...skratice prostor igranjem rukom na 5 metara i sve ce se svoditi na igru nogama.Polako nestaje golman!!!
3

3728282

pre 7 meseci

Golman je odavno 3. štoper u modernim ekipama, igra kao libero, ali to je transformacija igre, napadačke ekipe igraju visoko, prosto je tako...
И

И

pre 7 meseci

Превише се форсирају голмани који знају ногом, али не знају да бране. Нека ставе онда задњег везног на гол и готово, укидај голмана. Неки несрећни покушаји да се копира Гвардиола са голманима а заборављају да је он тако почео играти са једним Нојером који је и по голманским квалитетима један од најбољих икад. Сада то ради са Едерсоном, који није голман Нојеровог ранга, али је дупло бољи од Раје и Санчеза. Дакле поред тога што су Гвардиолини голмани одлични ногом, они ипак знају и да бране. А то је главно и даље.