Komentari na vest

Osimen sa titanijumskim pločicama na licu, biće tri meseca van terena

D

Dexaman

pre preko 2 godine

Ovakve povrede su nekad bile baš retkost, čak i za boks, kamoli fudbal! Ali, neko drugo vreme došlo....
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Ma kakav qrčevi inter. Gubitnicka ekipa bili i ostali. Prosle sezone za tjtulu mogu da zahvale iskljucivo gazdama Juventusa sto su doveli Pirla na klupu i Moratu u napad. To ni u sf filmovima ne moze da izadje na dobro. A i one titule pre toga sa Mancinijem i Muronjom, nikad se ne ji desile da Juve nije nepravedno izbacen iz lige. Kad kazem nepravedno, ne mislim da su posteni, vec da su i drugi isto kvarni kao oni. Npr. Milan isto namestao, a dobio samo minus bodove. Inter sto afera, ali navodno nije bilo dokaza, ma vazi. Nego bila igranka da se gubitnici izdignu, a na terenu to nisu mogli da ostvare. I za kraj, Tonali prskao po kompletnom Interu kad ih je zavlačio do kraja, i na kraju potpisao za voljeni Milan, uz odgovor na pitanje zasto nije potpisao za Inter sa rečima da nikad nije ni razmatrao prelazak u mali klub. Veliki pozdrav.

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Rasklopili ga. Ovoliko povreda nemaju ni narkomani. Cak su i oni zdraviji od sportista.
J

JVPS

pre preko 2 godine

Bolje i to nego da ode da igra kup nacija i tamo mu polome noge.
M

Mikki

pre preko 2 godine

Stvarno svakakvih likova ima po ovim komentarima, neverovatno šta ljudi sebi dozvoljavaju...
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

I tako je Napoli izgubio trku za titulu. Čeka se još par povreda Milana, kojih će sigurno biti i onda se Inter vraća na vrh tabele.
I

Ingazi

pre preko 2 godine

Inter, naravno, u tom scenariju nema nijednu povredu?
5

555551

pre preko 2 godine

Samo tako i mozete da se vratite na vrh, kao i prosle sezone, za razliku od interovih navijaca iskreno se nadam da nece vise biti povreda u bilo kojoj ekipi pa da vidimo ko je stvarno najbolji. Steta za Napoli... Pozdrav svim normalnim navijacima, FORZA MILAN
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Da se razumemo, ja sam navijač Milana. Ne kažem da Inter neće imati povrede, ali Milan će ih imati mnogo više, što nam i govori broj povreda u poslednje 2 godine i oporavak igrača. Treba da se napravi tekst o tome šta se desilo sa nekada čuvenim MilanLab.
D

Dax55

pre preko 2 godine

Inter nema povreda bitnih igrača već dve godine, neverovatno su sretni