Viktor Osimen (©Reuters)
Viktor Osimen (©Reuters)

Osimen sa titanijumskim pločicama na licu, biće tri meseca van terena

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.11.21. | 15:08

Napoli zvanično objavio

Šampionski snovi Napolija dobili su žestok udarac u lice u Milanu. Ne samo što je prvi poraz pretrpljen od Intera (3:2), nego je klub sa juga Italije ostao bez udarne igle u napadu Viktora Osimena.

Nigerijski napadač je meč završio pre kraja zbog žestokog udarca u lice. Prva dijagnoza – polomljena jagodična kost. Prva prognoza – mesec dana van terena. Ali, ispostavilo se da je to bilo previše optimistično...

Izabrane vesti

Osimen je danas operisan u bolnici u Milanu. I stanje lica mu je bilo takvo da će morati na pauzu dugu – tri meseca! Prema zvaničnim informacijama koje je objavio Napoli, napadač je imao prelom jagodične kosti na više mesta i lekarski tim koji je predvodio profesor doktor Tartaro, stavio mu je više titanijumskih plošica i šrafove kojima ih je pričvrstio za kosti.

Igrač Napolija se dobro oseća posle operacije, ostaće u bolnici na posmatranju još nekoliko dana, a onda će biti pušten na kućno lečenje. I u narednih 90 dana, prema sadašnjim procenama, neće ga biti na terenu. To znači da na Osimena neće moći da računa ni reprezentacija Nigerije za Kup Afrike u januaru.

Kobni trenutak desio se malo pošto je počelo drugo poluvreme utakmice na Đuzepe Meaca stadionu, sudarili su se Viktor Osimen i Milan Škrinjar glavama, a nigerijski fudbaler je prošao mnogo gore.

Fudbaler Napolija je odmah izveden iz igre, oko mu je momentalno oteklo, a on je lelujavim korakom napustio teren i odvezen je u bolnicu.


tagovi

Viktor OsimenNapoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara