Komentari na vest

Ostojić emotivan na rastanku: Došao je i taj dan, iako sam se nadao da će san trajati zauvek...

G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Kad je dolazio u Partizan, iskreno, bio sam skeptican. Nisam mislio da je igrac za Partizan, pogotovo sto je vec tad bio u poznijim godinama, a iza sebe nula internacionalnog iskustva. Medjutim, covjek mi je i fudbalski, a pogotovo na ljudskom nivou, dokazao da sam pogrijesio. Mozda nije bio neki znalac sa loptom, ali je uvijek ostavljao srce na terenu i mogu samo misliti koliko je bio vazan u svlacionici. Sretna ti penzija, cova. Mislim da nebi bila greska da mu se da da radi sa mladjim kadrom. Mislim da ima tu pedagosku nit koja bi stvarno mogla da bude velika pomoc mladjim igracima koji tek treba da se dokazu na seniorskom nivou.
p

pfc_dr

pre gotovo 2 godine

Nisam siguran koliko je inteligentan da vodi i usmerava ali definitivno uz njega i Milenkovic i Strahinja naucili nesto i odskocili, pa i mali Sveta ponesto...da mu ponude ovi iz uprave neki trenerski posao. Nikad se nije nesto opario a i dobar staz ima i dobar je vojnik bio.
G

Grobar 76

pre gotovo 2 godine

Ja i zaboravio da je ovaj bio u klubu.
e

ercov

pre gotovo 2 godine

Hvala Bojane za sve sto si dao Partizanu. Ljudi poput tebe moraju ostati u klubu.
G

Gost RS

pre gotovo 2 godine

Lijepo je za promjenu čuti da se neko iz Partizana javi a da ne kuka i ne spominje Zvezdu. Naravno čovjek ide u penziju iz kluba koji voli zašto bi pričao o bilo čemu drugom, ali jednostavno toliko je kod njih uzelo maha da mora da se spomene.
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Aj malo proveri vesti o Partizanu i kakve bljuvotine bukvalno na svakoj vesti ostavljate vi stubovi. Kuka neko. Sram i stid te bre bilo. Javljate se ničim ničim izazvani stalno i glumite neko ludilo. Baš kao i ti sad.
M

MopovTatko

pre gotovo 2 godine

Ja sam Mopov tatko, i moj sin Mop glumi ludilo.
A

Adrian Mutu

pre gotovo 2 godine

Dečko tvoj san bi se završio još pre par godina da nisi umuljao onaj gol vec si bio izabran za odsttel
G

Gost355

pre gotovo 2 godine

Bravo Ostoja

serbo

pre gotovo 2 godine

Pa dobro lepo je rekao - "Tango smrti"
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Veliko poštovanje za Tebe OSTOJIĆU, za igru, za trud, za posvećenost klubu i fudbalu. Pre svega cenim Tvoju iskrenu privrženost i bespogovornu pripadnost Tvom klubu. Želim Ti sve najbolje u budućem životu i svaku sreću u poslu kojim se budeš bavio.
D

Do'šo je i taj dan...

pre gotovo 2 godine

... puko je Partizan
v

veljko 77

pre gotovo 2 godine

hvala ti na svemu. uvek si pruzao max. borac
G

Gost2

pre gotovo 2 godine

"Došao je i taj dan..." Kakav pravi izbor reči :)))

Delija

pre gotovo 2 godine

Kolilo titula?
P

Peki30

pre gotovo 2 godine

Obucio Milenkovica, Pavlovica, vise uradio za klub nego Vucela,.Vazura i Ilijev zajedno
i

ivanmitrovicivan84@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Bravo školski druze ti si već upisao svoje ime medju zvezde partizana sve pohvale za tvoju karijeru sad bih te zamolili da daš neki doprinos za razvoj fudbala mladih talenata u Uzicu i Sevojnu pozdrav od 84tog
S

Spee

pre gotovo 2 godine

Uvek korektan lik, igrao je najbolje sto je umeo i sto je jos bitnije bio je dobar mentor Milenkovicu i Pavlovicu. Hvala na onom golu kada si ulepsao Saletov oprostaj od igranja fudbala trofejom kupa
r

realan 2

pre gotovo 2 godine

primer i uzor u svakom pogledu.... hvala bojane sto si iskolovao milenkovica, pavlovica i svetu.....
G

Gost123454321

pre gotovo 2 godine

Hvala Ostoja za sve... zelimo ti sve najlepse u buducem zivotu... VOLIM PARTIZAN
C

Coban

pre gotovo 2 godine

Hoce partizan da igra za titulu a u odbrani ti stoje miletic i ostojic. Pa smesno brate mili
G

Gost 77

pre gotovo 2 godine

A ti, igraš u mančesteru, e životeee, za njega zna makar pola Srbije, a ti šta si uradio u životu?
N

Navijač Partizana

pre gotovo 2 godine

Srećno Bojanu Ostojiću čime god bude odabrao da se bavi u životu. Bilo je nekih priča da će mu biti ponuđen posao u Teleoptiku, mada nigde nije precizirano da li kao igraču (ako je još uvek u stanju da igra) da brusi mlade štopere ili kao treneru. Uglavnom za njega mora biti mesta pri Partizanu jer zna sa mladim štoperima. Kao igrač u domaćoj ligi fenomenalan, najbolji štoper u Partizanu još od Krstajića, sa kakvom lakoćom se postavljao, rešavao situacije, svaka čast. U Evropi, što bi rekao Savo Milošević to su druge brzine, znali su da ga namuče igrači Plzenja ili Az-ea ali je i Boki znao da odigra odlične utakmice kao protiv recimo Mančestera, Moldea itd. Dao je i inaj gol u finalu kupa 2018/2019 čime nam je doneo trofej. Hvala za sve Boki i znam da češ biti uz tvoj i naš Partizan zapravo još dugo.
H

Hrvoje

pre gotovo 2 godine

Evo i ja da ga pozdravim, uvek je bio korektan.
G

Gost55

pre gotovo 2 godine

Srecno Ostoja.Nije zaradio toliko koliko je mogao.Cak bih rekao i premalo.Pqrtizan ga nije pustio posle godinu dana u Lans,za tri puta vecu platu,ali opet,momak je normalan,potrajace mu zaradjeno dosta duze nego mnogima koji su deset puta jace ugovore imali preko,a ozenili razne napumpane fu*se,malo kocka,"drustvo" ,navlakuse u "biznisu".
G

Gostić

pre gotovo 2 godine

Kao zvezdas kazem da je Ostoja korektan i kulturan momak.Nije imao losu karijeru,ali svakako da je imao nekog da fa gura,mogao je tri puta vise.Kada je dosao u Partizan,njegov zenit je vec prosao. Mozda mu se sve vrati kroz trenersku karijeru.Sve najbolje.
G

Gospodin!

pre gotovo 2 godine

Bravo. Uvek si se lepo ponašao! Borio se i dao sve od sebe!! Primer za ostale sportiste!
O

Ostavio si nam

pre gotovo 2 godine

5 titula zaredom, hvala ti hvala ti!!!
N

Ne

pre gotovo 2 godine

Idi ostani.