Stamford Bridž (©Reuters)
Stamford Bridž (©Reuters)

Ostrvom bruji: Navijači se vraćaju na tribine!

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.11.20. | 16:28

Čeka se još amin premijera Borisa Džonsona

Sumoran i tmuran je fudbal otkako na tribinama nema publike, pogotovo u fudbalskoj kolevci na Ostrvu, ali evo svetlosti na kraju tunela! Britanski Dejli Mejl pod vinjetom “ekskluzivno“ najavljuje povratak onih zbog kojih se igra sport na tribine već od početka decembra!

Kako se navodi, stadioni će najverovatnije ponovo biti otvoreni za publiku već od 2. decembra, naravno s podrazumevanim ograničenjima i maksimalnim poštovanjem svih mera zaštite i prevencije širenja virusa korona.

Izabrane vesti

Na tribinama će biti dozvoljeno najviše 4.000 gledalaca iliti 50 odsto kapaciteta stadiona, zavisno koji je broj od ta dva manji. Dalje to znači da će dozvolu dobiti najviše 4.000 u prvoj, odnosno 2.000 navijača u drugoj zoni pandemije. Poslednja, treća zona, biće i dalje zatvorena za posetioce. U slučaju događaja na zatvorenom biće omogućeno prisustvo najviše 1.000 gledalaca ili 50 odsto od kapaciteta tribina. Opet, kao relevantan podatak uzimaće se manji broj.

Sve još ipak čeka na amin britanskog premijera Borisa Džonsona koji bi najkasnije u ponedeljak uveče trebalo da se izjasni po pitanju ovog predloga dostavljenog od strane Odseka za sport i kulturu.

Da li ćemo u Premijer ligi konačno ponovo čuti glas publike na tribinama, umesto već snimljenih šablona?



tagovi

navijači

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara