Ćiro Imobile (©Reuters)
Ćiro Imobile (©Reuters)

Otišao Sergej, uskoro će i Imobile: Dva kluba mu nude 35.000.000 evra i bogate bonuse

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.07.23. | 10:52

Kapiten Lacija na slatkim mukama

Lacio bi u roku od samo nekoliko sedmica mogao da ostane bez dvojice najvažnijih igrača! I to zbog zova arapskih petrodolara.

Prvo je Sergej Milinković Savić potpisao za Al Hilal za astronomsku platu, od čega je rimski klub prihodovao 40.000.000 evra, a sličan prihod mogao bi da donese i Ćiro Imobile.

Izabrane vesti

Milanska Gazeta navodi da je budućnost kapitena Lacija sve neizvesnija, odnosno da je on sve bliži odluci da prihvati transfer u Saudijsku Arabiju što Klaudio Lotito uporno pokušava da izbegne.

Imobile na stolu ima dve zvanične megaponude teške 35.000.000 evra za dve godine, uz niz bogatih bonusa koji bi mogli da se aktiviraju po osnovu individualnih i timskih uspeha. Za njegov potpis bore se Al Šabab i Al Veda.

Dok Lotito negira mogućnost Imobileovog odlaska, Lacio je nedavno odbio ponudu od 35.000.000 evra za obeštećenje i traži minimum pet miliona više kako bi se uopšte razgovaralo o eventualnoj prodaji.

Nebeskoplavi navodno neće vršiti pritisak na svog kapitena u donošenju odluke, ali bi voleli da on što pre donese odluku kako bi se klub pripremio za njegov eventualni odlazak kako bi se pronašla adekvatna zamena.

Očekuje se da će Imobile za vikend doći u klupske prostorije, kako bi se razgovaralo o daljim koracima. Na sastanku će biti prisutni Mauricio Sari i Klaudio Lotito.

Navodno je u ovom trenutku potpisu bliži Al Šabab, koji je pokazao veće interesovanje od konkurenta i spreman je da ponudi opciju za treću godinu ugovora.


tagovi

Ćiro ImobileLetnji prelazni rok 2023Al ŠababAl VedaLacio

Obaveštavaj me

Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara