Komentari na vest

Otišao uzbekistanski, stiže iranski Mesi? Roma ispunjava Murinjovu dve godine staru želju

I

Ishizaki

pre 8 meseci

Azmun je teška prevara od igrača. Blago rečeno smotan igrač.
S

Sempre Ac Milan

pre 8 meseci

U svakom slučaju bolje u romu nego u Milan!A ovi naši neka ostave colomba ako ne žele dovesti napadača
I

Il Romanista

pre 8 meseci

Tiago Pinto je hodajuća sramota! Najveća ljudska slina. On bio u konkurenciji Mrkele i Ilieva bi izabran za najgoreg sportskog direktora ikada, bez ikakve sumnje. Scamacca, Rimljanin, navijač Rome, ti se dečko nudi da dodje, ti čekaš, zavlačiš, razvlačiš... Dok se nije Inter javio, potom i Atalanta. Pa ti je na meti Morata, kojeg je Dybala umesto tebe zvao, proveren napadač koji ima 15tak golova u nogama, pa ti tu ne odgovara ovo, pa ti ne odgovara ono, dok se ljudima nisi smučio. Pa onda idemo dalje Arnautović, isto igrač koji garantuje određenu cifru, ni to ti ne odgovara. E pa vidiš, smrdo ljudska, ostalim klubovima itekako odgovara, i itekako će da tovari mreže svima u ligi. Pa Marcos Leonardo. Zašto bi ti odmah uskočio i za 20godišnjeg talenta ponudio nešto, kada lepo možeš da sačekaš da Santosu Chelsea prvo pokupi igrača, pa da se zainate da neće da prodaju napadača jer nemaju zamenu. A ni tu onda ne znaš kako se to rešava nego cenjkaš se sa njima, hoće li u Januaru biti slobodan. E pa vidiš, sad je Junajted postao zainteresovan, a ti ćeš u Januaru da dobiješ k*ru. Pa si se dosetio Zapate, a onda i tu si dočekao da te Atalanta ispali. Lukaku se sam nudi, svestan da do kraja roka ima još par dana i da nema mnogo da bira. Igrač samo za poželeti u Seriji A, njega naravno da nisi kontaktirao, nego se burazer setio Azmouna!!!!! Igrač koji je u Bayeru za 44 utakmice dao 5 golova!!!!!! NAPADAČ EJJJJJJ!!!! I ne samo što je propustio ceo pripremni period zbog povrede (kao da već Roma nema dovoljno igrača sklonih povredama, evo i genijalni Renato Sančez je već diskutabilan za drugo kolo....), nego će i u Januaru na Azijski kup, da igra za Iran, a Romi ne znam ko će onda da igra napadača. Još je i Ne-EU igrač tako da Marcos Leonardo, čak i ako se odlučiš za ovaj klub, ćao-zdravo! Najodgovorniji za eventualni neplasman u LŠ ove godine će biti svakako nesposobni Tiago Pinto, koji ne ume ni jednog igrača da dovede, a da isti nije ili polu-invalid ili u katastrofalnoj formi.
s

sve je tačno

pre 8 meseci

Sve što si napisao je tačno,samo što se Tiago ne pita tu mnogo,kad gazda ne da lovu. Za Scamacu su krivi direktno Fridkinovi koji nisu dali zeleno svetlo da se plati,isto je i sa Moratom. Ali sve da nema nikoga više ovoga ne treba da dovodi. Daj Bože da svi griješimo ali najgore je izabrao,ako je ovo tačno nema ništa od LŠ ni naredne godine,nema se s kim juriti to,ne može da iznese Beloti to sam,a ovaj mu neće sigurno pomoći. Ako je ovo opcija,onda bolje da je Eldor Š. ostao.

tanasic.dado87@gmail.com

pre 9 meseci

Ne znam zasto ali mislim da bi Luka mnogo dobro dosao Romi. Vratio bi u zivot njega Murinjo!
А

Алекса97

pre 9 meseci

Мурињо је пре енергетски вампир него неко ко прави играче. Само се сети шта је урадио са Кежманом, да не говорим са многим другима.
M

Makks

pre 9 meseci

Kezman je bio dobar samo u PSV-u, a tamo su golove davali mnogi. U Chelsea je malo igrao kao i u Atletiku, u PSG jos manje... Da nije Murinjo kriv sto u svim tim klibovima pa i Zenitu nije mogao da se sastavi?
@

@Aleska87

pre 8 meseci

Drogba se ne slaže sa tobom.