Komentari na vest

Ovo se zove idealan scenario: Koreja primila gol u 105. minutu i izbegla Japan

g

gossssst

pre 3 meseca

Tako je to kad prolaze 4 treca, mnogo kalkulacija i nebitnih meceva u grupi i na kraju ispadne neujednacen kostur. Provereno najlosiji sistem takmicenja koji zbog broja timova sada svi koriste. Najgore ce biti na svetskom.
L

Lokki

pre 3 meseca

Pa naravno kad im je najbolji igrač Goh u Beogradu.
P

PedjaPFCCCC

pre 3 meseca

Majko moja koje Namestaljke na Asia Cupu i Afrika Kupu. Gledam Utakmice i ne verujem. Alzir,Gana i Tunis ne mogu da budu u tri najbolje Reprezetacije na Afrika Kulu. Japanci i Koreanci igraju nesto ne znaju ni sami sta igraju. Bas me interesuje na krjau ko ce biti medju prvih tri ekipa na Afrika Kupu i Asia Kupu. Ponekad mi stvarno nije jasno kako Japan Korea Senegal ili Nigeria prolaze Grupu na Svetskom pored Evropljanja koji su i tehnicni i fudbalski pametniji bolji od njih.
i

informer

pre 3 meseca

Ovaj sto je pisao ocito nije gledao utakmicu,da su hteli da ne pobede,to su mogli kod 2:2,Koreja je napadala i dalje,mogli su i penal da promase,ali nisu,samo kod Srba,sve namesteno.
l

lol12

pre 3 meseca

Mogli su i da igraju njih 10 odbranu kod 3:2 a ne da napadaju u nadoknadi vremena pri vodstvu i da mocna Malezija ima prostora za TRECI gol protiv Koreje.Sve me strah da bi primili i jedan gol da im je to odgovaralo.
l

lol12

pre 3 meseca

Ma uopste nije sumnjivo.Ne bi me cudilo ni da Tajland dobije Arabiju kako bi ovi drugi izbegli Koreju.Uglanom se te kalkulacije obiju o glavu kad tad.