Komentari na vest

Ovo u Čuki nije radio: Badamosijev "projektil" u noći kada je Ronaldo ispisao istoriju fudbala (VIDEO)

R

Ronaldo postavi rekord

pre 9 meseci

Tekst o Badamosiju. Da je Mesi, bila bi sva velika slova i hvalospev na 5 strana A4. Ali Mesija volite a Ronalda ne
n

nedano

pre 9 meseci

Ovaj Nasr s kim god da igra ispod 1, 20 kvota. Pa i ja bi imao go u prosjeku. Zamislite Siti svako kolo sa protivnikom u rangu sefilda ili lutona.
Z

Zlatiborac23

pre 9 meseci

Zna se ko kosi a ko Badamosi
i

i

pre 9 meseci

unesto da pisete tekst kako je Ronaldo dao 850 golova vi piste o Badamosiju...Ali zato kada Mesi da gol u nekoj Mls "biznis" ligi vi pistete o svakom golu...
M

Mesiljupci

pre 9 meseci

klasicni
G

Gostgost

pre 9 meseci

Ne znam da li si primetio, vec neko vreme kad pisu o najvecim fudbalerima u istoriji, redovno preskacu Ronalda. Mislim, mozes sa ga ne volis, ali moras da ga postujes i moras da ga uvrstis jer verovatno jeste najbolji ikada, a i da nije, pola sveta misli da jeste. Ne samo zbog broja golova, vec i zbog godina, prisrupa igri, gladi za pobedom i uspesima koje je ostvario. A covek i dalje igra na relativno visokom nivou za razliku od Mesija koji je otisao u rekreativo ligu i koji vec godinama statira na terenu, ali cim uradi nesto, to su fanfare na sve strane. Jos Ronaldo gde god ode, ode u izazovnu pigu i ekipu, trpi pljuvacine i kritike godinama, a Mesici malo zvizdali u Parizu i on odmah klisnuo u Ameriku, tamo ce novi ljubitelji sokera da mu klicu.
m

makkksi

pre 9 meseci

Gost, i Mesi ima 820 golova i 350 asistencija pa ne prave clanke o tome. I bas je obrnuto. Ovo sto je Mesi uradio je izazov jer je otisao u najgoru ekipu u ligi dok Ronaldo citav zivot igra samo po najjacim klubovima u ligi i gde moze nabijati statistiku do mile volje. Evo i veceras kvota na Inter Miami je 3,6 a na Ronaldov klub su uvek kvote po 1,2. Smesno je i poredit koliko je Ronaldu lakse. + Mesi i dalje igra na visokom nivou, u MLSu ima 150+ igraca iz Europe koji su igrali nekada u TOP 15 liga. Mnogo jaca liga nego Arabijska gdje 80% igraca igra iz Arabije. To je i dalje amaterska liga. Mesi godinama statira na terenu? Lik dobijao zlatne lopte sa 33,34 a dobit ce je sada i sa 36 godina. A sta je Ronaldo radio u tim godinama? Zadnju zlatnu loptu dobio sa 32 i kada nije bilo VARa 🤣 Propao lik.
b

brdo

pre 9 meseci

Bada je car
g

gos'n

pre 9 meseci

XaxaxXaxaxaxaxaxaxaxaxa siiiiiiiiiiiiiiittttrrrrrrrrrrrrrtttttttttuuuuuuuuuuuuuu
m

mene me zanima

pre 9 meseci

jeli mozzart vi i dalje primate kintu da ga promovisete ili sta
e

elnino998

pre 9 meseci

🐐