Komentari na vest

Pade rekord: Ben je najbolji strani strelac u Zvezdinoj istoriji (VIDEO)

Š

Škrabotina

pre oko 3 godine

Nek ponovo pljušte minusi, kao kad sam ovo prvi put napisao: Ben zaslužuje šestu (ili sedmu ako volite cepanje dlake) Zvezdinu zvezdu. Em nam je svojim kamikaze bacanjem u gol Salzburga promenio genetiku. Em smo bez njega bili jadni u LŠ naredne sezone. Em je namučio Milan više nego nekad Piksi, ali pazite sad ovo... Džaja u 15 sezona sa Zvezdom 389 golova Bora Kostić u 15 sezona sa Zvezdom 290 golova Ben u tri plus godine sa Zvezdom 60 golova...i to kao krilo, polušpic, centarform. Benbura kralj. Doživotni ugovor. Posle toga šef skautinga za Afriku. Toliko od mene.
M

Mikki

pre oko 3 godine

Ne slažem se za titulu zvezdine zvezde, to je preterivanje, ali da je legenda kluba - jeste. Vreme je da prestanemo da ga dodajemo to 'stranac' I prihvatimo da je jedan od najboljih igrača zvezde u zadnjih 30 godina
Š

Škrabotina

pre oko 3 godine

@Miki. Nemam ništa protiv tvog stava, ali da li možeš da ga obrazložiš? Šta definiše Zvezdinu zvezdu? Okej za Rajka je jasno, Džaja takodje. Ali onda kreću diskutabilnosti... Pižon je bio majstor ali ima mnogih koji su više cenili Šeleta. Šeki je u jednom trenutku bio svetski krem ali je u njegovoj eri Zvezdu vukao Bora Kostić. Piksi je bio moj idol ali su Žuti i Dejo osvojili Evropu i svet. Ima dosta i politike i naše narodne opsesije sa "klasičnom desetkom". Na primer, za mene je najveća razlika izmedju Piksijeve Zvezde i one koja je pokorila svet, bio Belodedić, koga retko ko ikad pominje. Zanima me šta su tvoji parameteri "ZZ"?
B

Ben Ben Ben NO1

pre oko 3 godine

BRAVO MAJSTORE!!!
T

Teodul

pre oko 3 godine

Život je čudo, prošle godine hteli da ga oteraju, i nisu ga licencirali za LŠ. Sada mu klešu spomenik pored tenka! P. S. Sve će se ovo lane zvati!

COMMANDO

pre oko 3 godine

Maestro Ben. Svaka utakmica 100 posto, bila evropa ili linglong liga. Majstore da si živ i zdrav i i sledeće godine opet igraš u ligi šampiona.
V

Vrsac

pre oko 3 godine

On može da pogleda Zvezdu, da li i ona njega? Promašio zicer protiv Cska i ušao u istoriju, svaka čast Majstore⚽️
C

Cipiripi!

pre oko 3 godine

Utakmice se gube i dobijaju. Kada je neko u utakmici nonstop moze i da pogresi oprosteno mu je. Najgore je kada je neko drvo a forsira se i zauzima mesto u timu boljem i zasluznijem igracu.
P

PeraKojotNo1

pre oko 3 godine

Doktore fudbala, veliko hvala. Najbolji stranac uz Kastilja. Nadam se jos dve godine da ce igrati za nas uspesno.
D

Donald

pre oko 3 godine

Njega si zaboravio, bio je kapiten, sto nijedan per njega nije,
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Čoveku treba bez razmišljanja ponuditi ugovor do 2026. godine , da mu tad organizujemo oproštajnu utakmicu i da karijeru završi kod Nas.

Aha

pre oko 3 godine

Big Ben!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Čestitam majstore, od Tebe očekujemo do kraja godine da završiš sa 80 golova.
O

Ogiczv

pre oko 3 godine

Svaka čast, majstore. Više nego zasluženo
Л

Лукаку98

pre oko 3 godine

Да је сваки странац бар упола као Бен (Не мислим из ове екипе, него и претходних година), играли бисмо ЛШ сваке сезоне! Честитке, и да завршиш каријеру код нас!
z

zavrsetak karijere

pre oko 3 godine

Lijepo je vidit ovako kada pisu nasi navijaci da zavrsi karijeru kod nas isto i za borjana da zavrse kod nas kao legende kluba uz oprostajnu utakmicu pun stadion to nepamtim 25 godina odkad pratim zvezdu, nebrojim tu ono kada dodju i odigraju pola sezone sezonu limitirano i onda oprostaj
G

Gost12345

pre oko 3 godine

Ako je neko zaslužio - on je! Bravo Ben čestitke!!!