Komentari na vest

Pakleni dani za Edmunda Ada: Kao da muke u Zvezdi nisu dovoljne, osuđen da plati Šerifu 1.224.693 evra

F

FkpCascais

pre 7 meseci

Sad ce mu CZ resiti stvar i imati ga kao roba do kraja karijere...
F

FkpCascais

pre 7 meseci

Ovo je vise nego odvratno kada menadzeri igraca istog upute da napravi faul u ugovoru koji ce ga kasnije kostati milione Evra. Jadan igrac a oko njega svi trljaju dlanove i se smeju. Sramota!
D

Deno

pre 7 meseci

Bice dobro ,ako ne propeva.Sve mi se cini da ce ga muka naterati.
P

Pogodite koji?

pre 7 meseci

IMA JEDAN KLUB STO U FK TITULU VIDEO NIJE 6-7.GOD A LS IGRAO NIJE PREKO 20.GOD,A U KK JOS I GORE,CAK 12-13.GOD BEZ IJEDNE TITULE I ODIGRANE EL!
A

Akonkagva

pre 7 meseci

Šta ti znači 6-7 i 12-13? Pa jel 6 ili 7 ili 12 ili 13? Ne možeš tako malo jedno, malo drugo. Plus ne znam jesi li ti prespavao 2010/11 što se Lige šampiona tiče. Doduše ne znam ni što objašnjavam nešto ovakvim likovima.
s

stastadts

pre 7 meseci

ovo samo zvezda moze da bude
4

474747

pre 7 meseci

Zvezda ga savetovala sta da radi,a sada kada je u problemu verovano ce da ga najure
N

Nordsjeland x6

pre 7 meseci

A pazi ti samo ko se to nama smeje ovde zbog remija sa Sampionom Svajcarske Jang Bojsom,navijaci jsd kluba koji je u totalnom Bankrotu zbog abnormalnog duga od preko 100.mil evra zbog cega im je upravo i struja isecena,kluba koji titulu video nije 6-7 punih godina a LS igrao nije vise od 20 punih godina,kluba koji u nasoj ligi nikoga zivog da pobedi ne moze na posteno bez sudija i kradenih 2-3 penala po jednom mecu,kluba koji u Evropi drzi najvece negativne rekorde u istoriji fudbala i cim promoli nos u Evropu popije odmah 5ardu ili 6tardu ko od ove decurlije iz Danske..itd itd ko bi pa normalan hteo da bude navijac takvog kluba koji uskoro ide na dobos zbog najveceg duga na celom Balkanu!
A

Ahhajajaajjajajahaaaahhahah

pre 7 meseci

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂, jes dobar vic, aj ponovo napisi, to jes prekopiraj pa posalji opet😂😂😂😂😂
O

Ovo nije

pre 7 meseci

ni malo smešno ovo je bolna istina i zato je bolje pokriti se usima i ne komentarisati.
G

Gost rajder

pre 7 meseci

Rezime situacije: Terza zove Spartak: Imam poso za vas. Ne možete da ga dobijete. Namestićemo vam onog malog Ada iz Šerifa što je Benzemu slao paelju i granisadu na Santijago Bernabeu, vi njega razigrate, dobijete stabilnost, opstanak i pola milke što ste ga spremali za Ligu Šampiona. Simović Spartak: Ovo je bolje nego što zvuči. Terza: Ovo jeste bolje nego što zvuči. Sadašnjosti: Simović zove Terzu: Terza mađio, stigao nam je dopis od Uefe, treba da platimo 1.200.000, šta nam ovo napravi. Em nam nisi uolatio pola Milke, em smo u gubitku. Šta da radimo. Terza: Sumke brate, kako nisam, sećaš se onih 150g milke sa lešnicima što sam doneo u Suboticu na utakmicu? Slatka ti bila, poneo si barem pola. A i to sam častio. U sitnim slovima kaže da treba Ado da odigra određeni broj utakmica da bih te isplatio, ali pošto jr utakmica 0, Terza časti čokoladu. Čujemo se, ulazim u tunel. Šššš šššš. Simović: Terza?! Terza?! Terza?!...
S

Sima Arauho

pre 7 meseci

BRAVO!!!STOJEĆI APLAUDIRAM!KAO MARKO DJURIĆ U SKUPŠTINI!!!
9

999

pre 7 meseci

Hahahahah ziva istina.. svaka cast majstore😂😂😂
T

Terza...

pre 7 meseci

....stavio🔒na jsd za sva vremena,6-7 god.bez ijedne titule i preko 20.god bez odigrane LS...Hvala mu do neba na tome!
s

sponzor penala za CZ, AV

pre 7 meseci

Stavio je on ključ na OFKu, stavio je ovim potezom ključni i na Spartak....a radi na dobrom lokotu i za ZVEZDU. Partizan ima konda zakljucava, drugi naprednjacke su na zadatku.
M

Massimo

pre 7 meseci

Ado je imao mesečnu platu u Šerifu 18k ne godišnju. Tako na to izađe kad tikve sadi sa mutljavinama iz država poput Moldavije i Srbije. Ko zna kakav je ugovor imao tamo uopšte...
b

bl rs bih

pre 7 meseci

A Gaga Antonijević?
A

Ab

pre 7 meseci

Zvezda i Bahar su uništili momka... U formaciji sa 3 štopera (letve) pozadi još jedan zadnji vezni je pod moranje, to samo Bahar ne vidii... Zato od jedne od najslabijih ekipa u Ligi primamo 3 gola...
O

Ognjen Drinski

pre 7 meseci

Prijatelju , ni u Spartaku nije pravio neku razliku a kamoli u Zvezdi.
A

ASANO 1

pre 7 meseci

🤣🤣🤣🤣
n

neupućen

pre 7 meseci

Nije mi najjasnije za šta Ado mora da plati Šerifu i da li je poznato gde gospodin Konjević planira da uloži taj novac.
M

Markoniii

pre 7 meseci

Koliko je sano igrača upropastila Zvezda, ovako domaćinskim poslovanjem. ..
N

Nenad1246

pre 7 meseci

Kako smo mi to nekog upropastili? Ako valjaš igraš ako ne ideš drugi klub pa tamo igraš. Teško da ako si Mesi da ćeš ostati neprimećen.
m

mx

pre 7 meseci

Gde su sad oni koji su tvrdili da igrac ne mora da postuje prof obaveze vec po potpisivanju ugovora moze da ide kuci i da kulira dok mu traje ugovor.On moze samo kao nezadovoljan da odbija da igra jer niko ne zeli nezadovoljnog igraca na terenu ali mora da trenira i da se pojavljuje na utakmicama jer u suprotnom desice se bas ovo kao Adu.
E

Edmund Jado

pre 7 meseci

neće se ovaj od fudbala leba najesti
G

Gost45

pre 7 meseci

Jel isao neko u skolu da nauci da cita? Pa valjda se sve procita pa ona komentarise ako vec ima sta pametno. Sta ima Zvezda s njim? Jeste li vi procitali i sada i onda kada je dolazio u Zvezdu,da Zvezda nema nista s njim? Ko je terao ili udarao po usima Spratak da ga "kupi" po jednostranom prekidu ugovora? Zvezda? Aj ne lupajte gluposti nego procitajte. Zvezda apsolutno nema nikakvu odgovornost,ni novcanu ni moralnu da mu bilo sta isplati!!
S

Sima Arauho

pre 7 meseci

Kada je dolazio u Spartak vest je bila da mu Gaga Antonijevic placa platu!On je otisao u Spartak samo da ne bi zvezda sada bila odgovorna.
G

Gost nedragi

pre 7 meseci

Dzaba tebi sto si naucio da citas kad nisi savladao ono najbitnije- citanje izmedju redova! Ako stvarno verujes u to sta si napisao,onda se bojim da si u maleckom problemu. Ako verujes da je Spartak doveo ovog igraca(koga ako se secas i zvezda tada juri) bez kombine sa zvezdom i da mu suboticki golubovi ne budu usputna stanica ka zvezdani,onda vec stvarno ne znam sta bih rekao.Osim da nije dobro!
Ž

Žutilo

pre 7 meseci

Al izlevatiše čojeka braćo moja draga em ne igra em mora da plaća 1.2 miliona.Dajte mu državljanstvo Srbije da može uzeti kredit da ovo plati.
д

дјдо

pre 7 meseci

Није се Адо овоме надо.
Ć

Ćopa

pre 7 meseci

Neće se ovo na ovom zaustaviti.Ado nit igra nit će igrati al ovaj iznos mora da plati,al sigurno ima i on advokata pa će neki od klubova namiriti njemu štetu dal Spartak ili Zvezda pokazaće vreme.Imam utisak da će vrlo brzo otići i da će od Zvezde namiritinsvoj minus na računu.
N

News

pre 7 meseci

Nece Ado platili ovaj nego Spartak jer Serif sad moze da tuzi Spartak i FSS koji nije smeo da registruje igraca koji nema ciste papire.
Ж

Жикси

pre 7 meseci

Неби требало да плати Спартак већ они због коих је узео играча без чистих папира,ал не Звезда као клуб већ лично ови кои су руководили акцијом.
N

News

pre 7 meseci

Zvezda mora da plati i 420k evra Zivkovicu iako mu je vec platila 600k da ode ali ih je od tuzio za ostatak para. Uze Zivkovic ogromne para za samo pola godine od Zvezde.
Ж

Жикси

pre 7 meseci

Први ја а онда сви кои мало више прате фудбал знали су да је Ришарио дошао у Звезду преко Тошића јер је мали загрижени коцкар и био му је дужан новац.Тошић је узимао дио његове плате да намири дуг а то што му сада Звезда плаћа овај новац то се зна ко је крив јер је највероватније и та персона узимала нешто себи од те плате.
@

@News

pre 7 meseci

Čekaj ne trči pred rudu.Sad će mađija da izađe pred javnost i kaže kako taj dug prema Rišariju je ustvari plus i to uvećan za 20%.
b

bl rs bih

pre 7 meseci

Zar nema tu ulogu i onaj Antonijevic glumac, reziser, sta li je...

Dragoljub Panic

pre 7 meseci

baš čudno dobio spor i 35 hilj,a mora da plati 1.2 mil. Ništa ni nije jasno
N

News

pre 7 meseci

Ado je imao platu od 18k godisnje u Moldaviji. Serif mora da mu isplati ugovor do kraja a Ado mora njima da plati zato sto je otisao bez cisti papira . Sad ce Serif da tuzi Spartak i FSS zato sto nisu smeli da ga registruju jer nije imao ciste papire. Zato ga Zvezda nije mogla registrovati ni za ligu sampiona i polusali su da ga sklone iz tima i iz ociju javnosti.
e

ef21

pre 7 meseci

Ako stvarno Zvezda stoji iza ovoga mora da preuzme obavezu da reši taj dug za dečka, bez obzira na njegov trenutni status. Draže mi je da budemo u drugoj ligi, nego da uništavamo nekom život. (Naravno ja ne znam da li ga je Zvezda nagovarala da postupi tako kako je postupio.)
v

v1ad

pre 7 meseci

Zvezda se ovde pokrila tako sto je on presao u Spartak prvo a ne u Zvezdu. Naravno da ce negde to Zvezda, Ado I Spartak da prebiju, ali zvanicno Zvezdino ime se nigde nece pojaviti. Malo se igraju vatrom oko ovoga, ako UEFA sazna moze sve ovo da se zestoko obije Zvezdi o glavu.. Kapiram da i ovo spada u neko krsenje finansijskog fer-pleja.
V

Vazda

pre 7 meseci

Pise u tekstu moralna odgovornost Spartaka? Svako zna da je tamo otisao da bi se vratio u formu i onda da predje u Zvezdu... zarobio se tek sad sa ovim dugovanjem
N

News

pre 7 meseci

Nije moralna odgovornost nego ce sad Serif da tuzi na osnovu ovog Spartak i FSS .
S

SezonskaJakarta

pre 7 meseci

"Delimičnu utehu za Ada može da predstavlja odluka suda u njegovu korist kada su u pitanju neisplaćene ovabeze Šerifa, pa će sadašnjem igraču Zvezde na konto leći 35.000 evra od Šerifa." (Po odluci suda, duguje Šerifu 1.225.000 evra, što znači da će se utešiti kao Amber Herd u procesu protiv Džonija Depa)
I

Iskreno

pre 7 meseci

Meni ovog čoveka, dođe i žao. Ozbiljno kažem, ne zezam se. Ako je stvarno odbio dance zbog Zvezde.
R

Repac Plandište

pre 7 meseci

sutra se udajem za jednog divnog dečka iz Vršca.Sa ovim su se složili Brnaba i modni kreator Darko Kostić...
g

gost1978

pre 7 meseci

o ovom igracu je zvezdaska javnost pricala kao da je roj kin licno, na prevaru otet iz serifa, satro otisao u spartak, a iza svega stoje najveci mesetari u istoriji sporta
L

Lijo

pre 7 meseci

Na osnovu čega je odredjena ovako visoka suma? Kolika mu je plata bila u Šerifu i da li ju je redovno dobijao?
N

News

pre 7 meseci

Imao je platu od 18k evra godisnje u Moldaviji i Serif ce mu izplatiti sve do kraja ugovora. 3 godine ali On je duzan i njegov sledeci klub da plate Serifu 1.3 mil evra ostete zbog nezakonitog ralaza
d

darkok

pre 7 meseci

U momentu napuštanja kluba tržišna vrednost po transfermarkt-u je bila 1.300.000e a i imao je ponudu u toj visini Šerif za Ada od Kopenhagena koju je igrač odbio zbog bolje ponude zvezde(duplo veća plata)ali zvezda je igrala na kvarno i nagovorila igrača da uradi to što je uradio da probaju da zvezda ne plati obeštećenje za Ada ili bar ne tu sumu koju je nudio Kopenhagen ali svi vidimo kako se to završilo još jedan dokaz ko vodi zvezdu i našta su spremni čak i da nekome život unište zarad svog zadovoljstva i profita Čisto Zlo!Ps žao mi momka iskreno uništen mu je život jer on te pare teško da će ikada zaraditi a i ako ih zaradi to će biti jedini novac i igraće do kraja karijere za otplatu duga,sličnu stvar je imao Adrian Mutu koji je morao Interu da isplati 10.000.000e i bukvalno ostao bez prebijene pare žalosno šta radi lice sa poternice dr terza zlo srpskog fudbala
D

Duško Ivanović coach

pre 7 meseci

hoću i Ja ovakvu frizuru...
H

Holse

pre 7 meseci

I onda mu je garantovan prelazak u Zvezdu plus 400k spartaku sto su ga malo trpeli polu sezonh,sta mislite po čijim instrukcijama je Ado sve ovo radio...e sad je problema sto ga novi trener ne zeli...