Luiz Adrijano (©Reuters)
Luiz Adrijano (©Reuters)

Palmeiras nikada nije pobedio Searu na Tvrđavi: Da li je vreme za prekid tradicije?

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.10.21. | 22:33

Brazil 1: Deda dočekuje Verdao u okviru zaostalog duela 19. kola Serije A i uzda se u nastavak serije

Ulazimo polako u poslednju trećinu Serije A i jasno je da nas očekuje još mnogo uzbuđenja na svim poljima. Ni to što je lider Atletiko Mineiro stekao dvocifrenu zalihu ništa ne znači jer drugoplasirani Flamengo ima dva duela manje od Petlova, a niko ne bi smeo da otpiše ni Palmeiras, koji noćas gostuje Seari u sklopu zaostalog duela 19. runde šampionata Brazila (23.55).

Seara ulazi u meč posle samo jedne pobede u poslednjih 11 utakmica, mada je doživela samo jedan neuspeh na minulih šest. U protekla četiri, ostvarila je tri remija i poraz. Sve ovo sugeriše da bi trener domaćih Tijago Nunes trebalo da unese promene u početnoj postavi. Na tabeli je Vovo iliti Deda trenutno na 14. mestu sa 31 bodom.

Izabrane vesti

23.55: (2,90) Seara (3,00) Palmeiras (2,65)

Sa druge strane, pošto je prekinuo niz od pet kola bez pobede, Palmeiras pokušava da povrati snagu u borbi za tron u brazilskom šampionatu. Verdao ima 43 boda i zauzima četvrtu poziciju na turniru, i 13 bodova je iza vodećeg Atletiko Mineira.

Sa potencijalnim pobedama u dve zaostale utakmice Seara bi mogla da se priključi borbi za mesto u Kopa Libertadores, ali to neće biti lak zadatak.


Tijago Nunes neće moći da računa na levog beka Bruna Pašeka. Kelvin će na njegovo mesto, napred bi Lima trebalo da se vrati u postavu, a Mendoza na klupu.

------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih?

Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------

Abela Fereiru može da raduje činjenica da je ofanzivac Vesli odslužio suspenziju protiv Internasionala i ponovo je na raspolaganju. Napadač se bori za poziciju u ofanzivnom sektoru, koju su u prošloj rundi formirali Rafael Veiga, Dudu, Roni i Luiz Adrijano.

Seara nikada nije pobedila Palmeiras u gostima, ali još frapantnije zvuči podatak da Verdao još čeka na prvi skalp Dede na njegovom Kastelau. Iz dosadašnjih sedam gostovanja na Tvrđavi Palmeiras je izvukao samo jedan remi, dok je u šest navrata poražen.

BRAZIL 1 - ZAOSTALI MEČ 19. KOLO

Sreda

23.55: (2,90) Seara (3,00) Palmeiras (2,65)

*** kvote su podložne promenama

 



tagovi

Brazil 1SearaPalmeiras

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara