Komentari na vest

Partizan 11 godina nije imao špica kakav je Rikardo, samo je Kleo bolje startovao

m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

moram reci da je dobar igrac,sumnjao sam u njegov kvalitet kada je dolazio ali mi se mnogo vise svidja od one motke za ves sto smo prodali u Spaniju.Ovaj vise igra za tim , nesiluje , nije sebican a zna da da gol .Dobar procenat realizacije ima
S

Sharloa

pre gotovo 3 godine

LAKO JE IGRATI NAMESTENE UTAKMICE I SKLANJALICE PROTIV VOSE,PROLETERA,PAZARA..ITD!
Ш

Шерифе

pre gotovo 3 godine

Дај олабави мало тастатуру/телефон по овој врелини, шта ти је она крива.. Ало бре избацили вас Молдавци.. понављам Молдавци. Сада су на реду и Румуни хехе.
Ш

Шерифе

pre gotovo 3 godine

Дај олабави мало тастатуру/телефон по овој врелини, шта ти је она крива.. Ало бре избацили вас Молдавци.. понављам Молдавци. Сада су на реду и Румуни хехе.
G

Gost55

pre gotovo 3 godine

Stani sad čekaj. Kako je Pazar bio sklanjalica? Mislim dogovorite se u svojim glavama pa onda pišite. Jer ste do 30 minuta utakmice kada ste videli da je 0-0 i kako Pazarci napadaju ne raspektuju Partizan i da su izasli na teren da igraju napadacki vi ste pisali - a vidite kako je tesko igrati protiv ekipe koja vam se ne sklanja, vidite li sad. I tako te price. A onda kada smo im krknuli 4 komada odmah je to sklanjalica hahahaha. Pa vi ste skroz otisli u PM od tolike mržnje i ludila.
G

Gostggg

pre gotovo 3 godine

300 auto-lajkova hahahaha bravo liče
o

obracun kod OK korala

pre gotovo 3 godine

kazu da je serif dobio ??
M

MilisavR

pre gotovo 3 godine

Kakav je Kleo bio napadac dovoljno govori ovaj podatak , za razliku od Rikarda covek je dao 9 golova od toga 8 u evropskim takmicenjima I samo jedan u jednoj utakmici nase lige jer je tada kasnije pocinjala (gotivim Rikarda I ne mislim nista lose o njemu). Nadam se prolazu Partizana I Cukarickog sutra , a zeleo bih I Vojvodina da prodje Ali ce to teze biti .
T

Tuborg

pre gotovo 3 godine

Dobar napadac iskreno.Taj ce da salje onog naseg ponovo po burek plasim se.
h

humska1

pre gotovo 3 godine

Ne mogu se praviti preseci na uzorku od 7 utakmica. Po mom misljenju Rikardo jos nije na nivou na kom je potrebno, protiv Dunajske Strede se ispromasivao u Beogradu, protiv Novog Pazara je propustio nekoliko situacija, dao je gol protiv Socija, Proletera. I dalje ne postoji sinhronizovanost njega sa ofanzivnim veznim, dosta se koristi duge lopte na njega u prenosu, gde on i kada dobije te duele, on je na nekim pozicijama gde je tesko da se postavi u vrhu ofanzive kako treba. Tako da za sada nije ni dobro ni lose tek ce se videti u kom ce pravcu otici i cela ekipa i Rikardo.
D

Duško krtola

pre gotovo 3 godine

Kleo je usao u istoriju Partizana i mnoge generacije ce ga sigurno spominjati, Rikardo mozda nije dosao u zlatnom periodu kluba ali mislim da bi ostavio jos dublji trag, meni licno zanimljiviji igrac. Kleo je bio klasicni gol igrac egzekutor dok Rikardo zna napraviti dosta problema odbrani i kada sam ulazi u 16m, ima prilicno dobru kontrolu lopte, brzi je znacajno, po meni idealan profil napadaca. Za nase uslove brutalan spic sto dokazuje i u Evropi, mene je licno kupio golom na derbiju u proslom mandatu a nadam se da ce tek da reseta, ovo je mnogo konkurentnija ekipa od prosle.
S

SD Partizan Srbija

pre gotovo 3 godine

-Ispali ste od Serifa koji je veci klub od vas, stize vam jos veci klub od FK Kluza koji ce da vas rastavi od fudbala, vasa legenda kluba tvorza mozaik i mrkela dara bubamara, tvrde da cete opet igrati grupnu fazu LS i da vam nema ravnih, izasli ste na teren protivniku koji igra cvrsto jako i bezobrazno, da su 80% klubova u super ligi kao onomad Serif Napredak ili Cukaricki, vi bi sa budzetom od 60 miliona evra bili 10 na tabeli, sudije nisu koristili VAR protiv Napredka i ukrali ste ljude bez pardona, vi pricate o postenju i da vas neko krade kao kao primer kairat, pa vi ste ti prvi u evropi koji ste dali gol iz auta i pokrali ste Krasnodar kad je Ristic pogodio precku gol, tada ste se gorko smejali i pricali ste moze nam se sve je nase.
7

777

pre gotovo 3 godine

Ja kao Zvezdas kazem top igrac, za nase spiceve je licno Van Basten. Svaka cast decku
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre gotovo 3 godine

Prizivao sam na kraju sezone Rikarda,potajno se nadao a kada sam video da mi se obistinila velika zelja bio sam odusevljen!Nisu svi bili jednako srecni,pisali su da je sebican,da nije u formi,bacali senke na njega ali covek je profesionalac,igra fudbal koliko moze i trudi se vise od svih ostalih bez ikakve sanse da me neko demantuje o tome a imamo i jednog Jojica koji se pola sata namesta da sutne,gubi loptu i gleda dok igraci pored njega prolaze,Rikardo je protiv Socija u par trenutaka jasno izgledao premoreno u onim uslovima i koliko je pretrcao i opet vidis kako trci,ide nazad da brani napade Socija,trci napred da postigne gol,covek je zasluzio svo postovanje jos prve sezone sa ucinkom a nije ni hteo da ide iz Partizana nego su ga one lopovcine najurile.Jos kad bi se ovaj strucnjak opametio i dao nam na terenu Natha,Sumu i Rikarda pa bili bi bar dva puta jaci!

Aleksandar Djurdjevic

pre gotovo 3 godine

Gabriel Cleverson Cordova Cleo!
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Ono sto je nesporno je da partizan uvek pogodi spica, problem su im domaci igraci, tu je zvezda malo bolja, definitivno neko ima dobrog skauta za napadace u partizanu, dok mi imamo mrkelu koji ne moze da ubode nista. Grof je dovodio vrhunske igrace za malu platu, tako je milojevic i imao ekipu za napad na sve ono sto je postigao. Ostaje zal sto jirka, kafu nisu dobili sansu...definitivno su imali kvalitet ali jbg. Bice zanimljivo pratiti sta ce da urade zvezda i partizan u ligi i u konferenciji, jer zvezdi je kluz u ovom trenutku bajern Minhen licno.
Z

Zaim

pre gotovo 3 godine

Pa ako nije duplo,kako to da nas je na stadionima vise tri puta nego vas.Ne pije vam vodu ta prica.Ne da je duplo ,nego i vise.Znam da vas boli ali to je cinjenica.
G

Gostivoje

pre gotovo 3 godine

Ne treba stadion da je merilo, jer je tribina podeljena. Non stop tuče i klanja između frakcija. Mene pravog Partizanovca, koji pre svega voli klub i ode na utakmicu da navija i gleda fudbal, prvog to odbija od gledanja utakmica uživo. Ne možeš ni na zapad spokojno da gledaš utakmicu. Ne daj boze da pomislim sa detetom jednog dana da odem da pogleda utakmicu. Tako da to nije merilo, ali svakako mislim da je odnos nekih 60% Delije, 40% Grobari. (ne računajući ostale navijače) Grubo, realno malo manja razlika.
p

podesen

pre gotovo 3 godine

Rikardo je dobro krenuo, Vosi 2 komada a onda samopouzdanje koje je bitno i sad to ide. Drugo jedini je spic, rezerve nema, bice problem ako se povredi. Mada ako prodju Ruse kupice nekog, krilo sigurno, Holender moze u spic, moze i Suma u spic ako ga ovaj ne kinji i dalje. Mnogo opcija dok Mister to nema, zavisi od Dionija a on truba. Nego ovaj blesavi Ilijev ili ima srece ko budala ili ume da dovede.
G

Gost43

pre gotovo 3 godine

Napad je slab ,fale krilni napadaci.
Š

Šerif

pre gotovo 3 godine

Ponovo jaše....
S

SD Partizan Srbija

pre gotovo 3 godine

-FK Partizan je od 1945 godine bio najozbiljniji klub u Jugoslaviji, al desile se neke stvari koji su kostale taj klub od strane FSJ, i u tom vremenu pricu su vodili Miljan Miljanic i Slavko Sajber. Partizanu nije dato da uradi nesto vise u evropi, 1966 veliko finale protiv Real Madrida kraljevskog kluba Partizan je vodio, al eto ostaje zal za titulom prvaka evrope al zato oduzeta titula FK Partizan prekinuto prvenstvo, udba je otisla u kvalifikacijama a Partizan je imao ekipu koja je harala Evropom. Udba je imala veliku moc od politike kao i do sada, i FK Partizan nikad nije bilo omoguceno da ima sponzora u vidu Gazproma, DS na celu sa Borisom Tadicem inace laznim Grobarom, omogucuje i salje sponzora CZV kome danasnja vlast brise teske dugove.
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Pa poznati ste kao sampiona prvog kola i 56-og minuta.MALI bili,mali ostali,Partizan i fudbal su antonimi..
G

Gost200

pre gotovo 3 godine

Partizan po osnivanju 1945. zaista i jeste bio kosmopolitski klub, nesto nepojmljivo za ono ljuto komunisticko vreme. U njegovoj prvoj generaciji dakle 1945., njegov sastav cinili su Srbi, Hrvati, Makedonci, Slovaci, Madjari i Rumuni! I niko nije pitao niti imao nesto protiv ko u kog Boga veruje ili koje je nacije, dovoljno je bilo da ume da igra fudbal i sto je jos vaznije da ima ljudske kvalitete. Danas, mnogo decenija kasnije, nakon propasti drzave koja se zvala Jugoslavija, nakon ratova, nakon gubitka svakog normalnog i ljudskog razmisljana, uprkos nekim secikesama u upravi, nekim kriminalcima koji su dosli ko zna kakvim kanalima na juznu tribinu, obican navijac Partizana koji ide na ostale tribine, i dalje gaji tu otvorenost i prema coveku koji dolazi iz Hrvatske, Slovenije, Bosne, Zelenorotskih Ostrva, Gvineje, i bilo odakle. Dovoljno je samo ako je taj covek fudbaler, ako ce da igra fudbal, i da se pristojno ponasa a ne da vodi neku svoju politiku i ratove preko kluba. Za mene je to ljudski i zato izmedju ostalog navijam za Partizan. Trofeji budu i prodju, ponovo se osvajuju i gube, ali izgleda da nam je najteze da budemo ljudi.
h

humska1

pre gotovo 3 godine

Dosta nepovezana i neosnova ti je argumentacija. Mi smo bili povlasceni prvih 5 do 10 godina i mozda jos koju godinu neznatno do danasnjeg, Crvena Zvezda je bila blago povlascena odnosu na nas jos od sezdesetih sa Krcunom i drustvom, sa nekim prekidima, da bi kulminiralo u osamdesetim, gde su bili prilicno povlasceni sto se nastavilo prvom polovinom devedesetih. I sada poslednjih devet godina su povlasceni , sto reci od 76 godina, 45 do 50 godina. Uzgred, ne razumem da pises Sd Partizan Srbija, naravno da smo mi srpski klub iz Srbije ali nismo samo srpski klub, mi smo i klub bivse Jugoslavije i balkasnki i evropski klub. To sto tebi Jugoslavija nije po ukusu, ne razumem potrebu da to prenosis na klub na nacin da ignorises svaku vezu naseg kluba sa tim periodom, kao da smo mi nastali u doba Nemanjica ili da imamo potrebu kao nasi rivali da deklarativno se predstavljamo braniocima nekakvog srpstva ili ne daj Boze pravoslavlja.
V

Vart

pre gotovo 3 godine

Dobar napadač, nema spora. Biće zanimljivo ove sezone u našoj ligi, Šamrok Stanoje protiv Šerif Dekija.
G

Gost200

pre gotovo 3 godine

Rikardo i Uros Djurdjevic su slican tip igraca, 90 min. vide samo gol i jurisaju ka njemu, pravi gol-igraci. Kleo i Jovetic dimenzija iznad po fudbalskom umecu, golovi iz svih mogucih pozicija, Tavamba i Sadik odlicna tehnika za tako krupnog, odnosno visokog momka, skripala im je realizacija, Dijara brz kao vetar, nije imao neko umece u nogama ali dobar golgeterski njuh, Princ Tejgo nije znao nista sa loptom, ali njuh za gol takodje odlican. Bozinov veteran, od nekadasnje karijere ostao mu je njuh za golom, ali ne dalje od 5-6 metara od gola, Skuletic od 9 prilika promasi 8, ali i ulazi stalno u njih, snazan u duelu, Mitrovic kada je igrao u Partizanu vrlo mlad, bio je jak u duelu a realizacija je bila onako toplo hladna, tinejdzerska, videlo se da je jak kao stena i da moze da ga da glavom, rano otisao, Dusan Vlahovic tinejdzer, takodje rano otisao i nije prikazao mnogo u dresu Partizana, pamti se njegov gol u finalu kupa protiv Javora u sezoni 2015/2016.
s

soko

pre gotovo 3 godine

Ako imate duplo vise navijaci I ako vam je glavni covek u drzavi pocasni presednik I mi vas namjestamo znaci da ste debili.....
o

opet ja

pre gotovo 3 godine

koga vi namijestate? za 200 godina nas necete stici u pobjedama, mali ostaju mali!🤣🤣🤣
T

Tiću

pre gotovo 3 godine

Nema ih duplo više...u većini mesta u Srbiji broj i jednih i drugih je poprilično jednak.Posao mi je takav da putujem svuda i imam priliku da pričam sa ljudima često.U Crnoj Gori većina grobari,u RS ih ima više mada grobari i tamo preuzeli dosta gradova i sela.Uglavnom njih ima 50 % nas 40 % dok je 10 % ljudi za druge klubove.
J

JASTREB i istina

pre gotovo 3 godine

Koji bre duplo vise navijaca ! Dosta tih GEBELSOVE lazi ,Nijanse u pitanju !
Х

Хели Хансен

pre gotovo 3 godine

Извињавам се, како се то преобразио Лазар Марковић?
S

Sadikkk

pre gotovo 3 godine

Igra dobro od pocetka sezone sta ti nije jasno ?
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Pa sad je kapiten.
M

Mile Kitic

pre gotovo 3 godine

Dao vam Serif bonu pa sad Marko kriv. Nego vidite kako cete sa jos mocnijim Rumunima jer posle ispadate u Kup Mice Trofrtaljke. Zali boze para na pojacanja. Prijovic sve predvideo hahaha
G

Gari Kuper

pre gotovo 3 godine

Riki je top igrac, ali ipak Kleo je bio majstore Nad majstorima. Tu po kvalitetu je I Leonardo de Sousa, dok je Uros Djurdjevic tik uz njih. Sve ostalo nije vredno pomena. Honorable mention Skuletic.
G

Gshzszd

pre gotovo 3 godine

Aj sad bas da od stranih napadaca Sadigol majstor koji lomi Degeneka kako oce ili gospodin Tavamba nisu vredni pomena ne slazem se...
S

Serbona

pre gotovo 3 godine

Sta pricas, Dijara je postigao preko 100 golova za Partizan
@

@Serbona

pre gotovo 3 godine

Dijara je bio brz kao vetar i imao je njuh za gol. Sa druge strane ne secam se da je neko bas toliko bio dominantan na terenu i sam da je resavao utakmice kao Kleo i Leonardo. Imao sam utisak da su oni kvalitetom zalutali u nas fudbal. Secam se onomad kad smo u derbiju sa igracem manje dobili Gane, a Kleo im ga metnuo iz kontre sa preko 20m i jos ga cuvala trojica. Leonardo i Uki sami dobili Dr. Terzu i celu fudbalsku mafiju na suvi kvalitet, svakako tu je bio i ponajbolji srpski trener Marko Nikolic. E to se ne zaboravlja jer su te sezone TRI PUTA dobili derbi i osvojili DUPLU krunu.
I

Istinaaaa

pre gotovo 3 godine

Pogledajte samo komentare kad je dosao Rikardo (podsmevanje da je propo, nije igrao ozb fudbal , nije mogao u Turskoj da igra i slicno) i radovanje kao da je Ibrahimovic potpisao kad je u Zvezdu dosao cuveni Dioni (10 golova za celu karijeru ). Dokaz da za Zvezdu vecinom navijaju samo isprani mozgovi koji razmisljaju kako Tvorza kaze.
G

Gost Pp.

pre gotovo 3 godine

Pa kad bi tebi golman Pazara dodao na praznu mrežu i ti bi bio Levandovski.
G

Gost,

pre gotovo 3 godine

Stvarno imas visok nivo kulture,a na kraju se broji to zapamti.
G

Gost1111

pre gotovo 3 godine

Koliko ste vi novca ulozili u ovaj tim, poklopite se. Pa Dragovic standardan prvotimac bundesligasa iz gornjeg dijela tabele vam igra i ne mozete dobiti nekog tamo Serifa...

Nemanja Andrić

pre gotovo 3 godine

Rikardo će biti najbolji strelac Superlige ove sezone ⚫⚪💪!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Bilo bi cudno da ne bude kad mu se svi sklanjaju da mu ne smetaju dok daje golove.
B

Bjorn89

pre gotovo 3 godine

@951357 de pokrij se ušima više i ćuti. Idi gledaj svoj klub,ostavi se Partizana. Igracete isto takmičenje kao i mi. Dok je bilo štelovanje i nameštanje za vas,tad ste ćutali? 4 poraza za 4 godine ? A da ne krećem o tekmama. Bolje ćuti i slavi prolaz u kup Vesne Zmijanac,kako bi vi iskompleksiranih rekli :)
Z

Zole

pre gotovo 3 godine

Kako si preziveo noć brojčanik?
9

951357

pre gotovo 3 godine

@Bjorn - ti dečko ne shvataš neke stvari. Nama štelovanje nije bilo potrebno. Mi smo gazili sve redom, pa i vas. I tu sva vaša spin mašinerija laži pada u vodu. Da ste bili bolji, valjda biste nas neku pobedili, nekad prešli centar. Ali niste. Drugo, mi smo i u Evropi potvrdili kvalitet, a vas su izbacivale ekipe koje umalo da ispadnu iz lige u prosek šampionatima. Nema šta da slavim, nama je to utešna nagrada, a vi tek treba dve ekipe da izbacite pa da dođete dotle. @zole - a što ne bih preživeo? Vi ne kapirate kvalifikacije za LŠ jer ih ni ne igrate.
O

Ovaj sa brojevima

pre gotovo 3 godine

je odavno pokazao da se nicega ne stidi ali posle onoga od juce bar bi odmorio do utakmice sa Socijem...Jace udaraj pluseve,malo ti je
I

IstinaSrb

pre gotovo 3 godine

Sta bi sa grobarskim pricama da je normalno da se kiksira u domacoj ligi, da su visoke pobede u domacoj ligi sklanjalice a da ni u ovoj ni Bajern ne bi bio prvi???? Lazi licemera i malih ljudi.
G

Gost1978

pre gotovo 3 godine

ono juce je samo potvrdilo to sto godinama pricamo
@

@Gost1978

pre gotovo 3 godine

Ono juce ne moze da potvrdi, jer su Samrok, Petah tikva i ostala bratija smeh mnogi tezi od Serifa.I tada kada je partizan igrao grupe, nije umeo bod da osvoji u njima.
H

Heroes!!

pre gotovo 3 godine

Sta pricate? pa pricali ste da su kiksevi normalni a partizan dobija kao da nema sanse da izgubi ni jednu utakmicu. Ubedljive pobede vase, kako to da toliko odskacete od domace lige, sto niste dobili derbi prosle sezone???
@

@heroes

pre gotovo 3 godine

Sto vi niste dobili derbi nego samo preko penala
K

KenetAnderson

pre gotovo 3 godine

Ako može nešto od Šerifa Konjevića
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Cutite molim.vas Serif vas nadigrao, a nas, Petah tikva, Shamrok nije, samo lopta nije htela u gol... A i u ostalom vi ste bas od slabih ekipa ispadali za kval..za ls, prosle godine od Omonije, a sada od Serifa smesno... Tako da prvo pogledajte vas pa tek onda nas!!!
P

Pančo

pre gotovo 3 godine

Naravno da je normalno da se kiksira ,to i dalje mislim i stojim iza toga, ali jedno je kad to kažeš posle 4 kola ili kad to kažeš posle 4 cele sezone. Znači strašno šta ti uporedjujem i stavljaš u isti koš, kakvo spinovanje. Razmisli o ovome ali samo realno ako možeš pa onda zaključi ko je licemer