Komentari na vest

Partizan definitivno izgubio spor sa Jovićem, dužan da mu plati više od 250.000 evra

E

ErcovDelija

pre 21 dana

I Asano, kad su isplivali dokumenti, igrao za minimalac platu. Ne znam da li i u Zvezdi, ali izgleda u Partizanu svi igraju za minimalac. Plus gomila kojekakvih bonusa. I ne bi to bilo strasno, tu ima svasta nesto za igraca. Ali porez drzavi placaju na minimalnu platu! Majko mila u kakvoj drzavi mi zivimo! A cak im jadnima ni to ne placaju. Kakva bi dugovanja bila da placaju koliko treba?! U uredjenim drzavama ovo se zove - utaja poreza!
m

maki kavaski

pre 22 dana

to brate oderi upravu nek ti placaju 30 miliona samo ih oderi!
K

KlubKojiNeIsplacujePlate

pre 22 dana

Postoji jedan mali smešni klub koji može da ne isplaćuje plate i kome niko ne sme ništa. Dovešće ove sezone novih desetak igrača na dođem ti i zna se ko će to da finansira.Onda će Adi kao bata Muljaj da čeka igrače na aerodromu:))))Gašenje je ovde jedini spas i izbegla bi se petardiranja u Evropi.
B

BUĐENJE

pre 22 dana

Kad je novi protest Grobara?
S

Samo jedan covek

pre 22 dana

Ja mislio dobice, kao Asana i Dijabate sto su dobili...
G

Grga Cvarak

pre 22 dana

Ocekivano. Jos da neko iz Partizana odgovara za to... ali jbg, u Srbiji mozes da upropastis preduzece koliko hoces, ako imas jaka ledja, nikom nista.
E

Ej

pre 22 dana

47. Plata? :0
Z

Zema

pre 22 dana

Šta navijači Zvezde bole briga za ovaj spok izmedju Jovića i Partizan. Gledaje vi u svoje dvorištu. Uskoro kada dodju bolje vreme vi ćete da vam se oduzmu sve titule i će idete izbačeni u četvrtu ligu. Dase zna da nijednu titulu nidte pošteno osvojili. Nemogu dase setim kada ste zadnji put nekoga pošteno pobedili. Bićete izbačeni koa Rendžers u četvrti ligu .
p

postic

pre 21 dana

samo se ti tesi
G

Grobar¹

pre 22 dana

Strašno koji je po redu ovo spor i dokaz da Vazura i njemu slicni godinama unistavaju Partizan a da jos nije izbacen iz Partizana .
R

Realni Arth

pre 22 dana

Znaci tema je za Jovica a komentari potpuno o necem drugom, da li je toliko ovo drustvo obolelo? Zao mi je Partizan, ali zaista mi je zao, ne podseca me na Zvezdu za vreme toleta i pre ali bez obzira zao mi je! Ne znam o cemu se radi, kako se planiraju plate da se osiguraju, o cemu je rec, kako sve ovo zvrsi u sudu, i najcudnije ko te sudi tvoje dete???!!!! Mogu da razumem i Asana, i Sadika, i Severinu ali Partizan uporno ima problem sa svojom decom, e to je zabrinjavajuce, secate se Zivkovica, za koga Partizan je morao cak i penale da placa, pa Milenkovica, pa...... i eto sad i ovog Jovica! Ja razumem da svaki igrac zivi i obezbedjuje svoj zivot sa tim parama, ali brate moj Partizna te stvorio, rastao si, investirao u tebe, moze li bar malo razumenvanja jer si mlad imas 18 godina a klub u nikad vecem finansisjkom kanalu!!!!!! Pa dogovori se sa klubom, daj im malo vremena, a ne ovako, tuzi, pa nek se snadju!! Ako kojim slucajem Partizan ne dobije neku finansijsku inekciju od Evrope, plasiranje u EL ili KL bi bio spas, malo od drzave, malo od prodaje nekog igraca i polako da s ekrene od necega inace ne dao Bog da se ne plasiraju u neko evropsko takmicenje onda zaista nek vam je Bog dragi na pomoc, zato sto nece biti ni za plate, a kamo li za stvaranje nekog ozbiljnog tima za infrastrukuru stadiona da ne pricamo! Pozdrav!

Немања Земун

pre 22 dana

Real jel si realan ? Ne radi se o Partizanu, nego o lopovskoj upravi.
d

dejanera

pre 21 dana

Ja tebe stvarno ne razumem. Dakle kazes da je trebao da im da "malo vremena"? Prijatelju procita li ti koliko plata mu nisu platili? 47 plata?!? To su 4 godine! Jovic ima 21-nu godinu sto znaci da mu nikada nisu uplatili ni jednu platu! A kad nisu njemu verovatno nisu nikome bar od njegovih vrsnjaka! Dalje mu duzni 196.600 evra od rata ugovora koji je bio 10.000 mesecno. Dakle i to mu nisu placali duze od godinu i po! I pored svega toga on potpise ugovor 2022-e na 5 godina. I oni mu obecaju 60.000 za taj potpis i onda mu ne daju ni to?! Pa, prijatrelju, ako je ko dao "malo vremena" onda je to on! Na sve to dodas da je on mlad, da su mu to prvi ugovori, da on nema para kao Natko, Dijabate, Rikardo pa i Pantic, Markovic ili Pavlovic koji su svoje pare zaradili ranije pa mogu (a ne moraju) da trpe ako im se ne plati nesto na vreme. Takodje nije ni on blesav da ne vidi da se ima para za pojacanja ili za plate strancima i nekim domacim igracima a nema za njega (a siguran sam i ostale momke koji tek pocinju seniorski fudbal) . I kad ko zna koliko puta trazis svoje jednostavno se pokupis i odes pred sud. To ne znaci da on ima nesto protiv Partizana ali valjda nije normalno da ima i protiv sebe pa da trenira za dzabe a vodi se da je u prvom timu Partizana.
d

dijaspora

pre 21 dana

da li bi ti ostao da radis u nekoj firmi gde si se zaposlio posle srednje skole a da ti nisu platili 2 godine ?
b

bandit

pre 22 dana

Kad bi neka poštena finansijska inspekcija ušla u zvezdu klb bi se ugasio jer je dig skoro pa duplo veći od partizanovog
p

postic

pre 21 dana

kako to moze biti jesi li ti siguran u to sto pises
k

kkp barsa.

pre 22 dana

da li jos neko ne veruje da se svesno i namerno unistava pfk od svemoguceg avv

VecaBg1971

pre 22 dana

🔒🔒🔒🔒
N

NejbI

pre 22 dana

_Bravo za Jovica- protiv sam uprave PFC ! Al jedino ovo zlo od kluba vam moze zalijepiti _sljagu- ,jedino sa njim ne mozete namjestiti rezultat !VOLIM PARTIZAN.
5

5.000.000,00 €

pre 22 dana

Не мора намештати резултат, јер са њим у тиму имаш два играча мање! Само нека фура фризуру и тетоваже, далеко ће да догура!
G

Grga Cvarak

pre 22 dana

Vec sad je dogurao dalje od tebe. Ti 250.000 evra neces zaraditi za citav zivot. A cinjenica da kritikujes njega, a ne one zlotvore iz Partizana koji su ojadili Partizan za te pare, samo jos vise govori o tome kakva si osoba i koliko koristis mozak.
G

Grobarcina

pre 22 dana

Ja pitao dedu,dal se bar on seca kad je zadnji put nas jsd igrao LS i osvojio zadnju titulu, a on mi kaze, cuti sine dok je Profesor fudbala Zvezdan Terzic u Zvezdi mi titule i LS nikad videti necemo,tako da se ne nadaj uzalud jos 20-30 godina!
K

Kmeek

pre 22 dana

Moraš da pitaš dedu seća li se on kada je partizan poskednji put nekog pobedio u KEŠ/LŠ moj komšija od 73 godine kaže da se seća da je tad još bio mlad i vodio sbog sina u vrtić. Nk partizanček ne zna, za pobedu već 40 godina u KEŠ/LŠ. Da, da rodjaci to je ta gromada.

B9

pre 22 dana

Da nije taj,, profesor fudbala'' možda bio na poternici i u bekstvu, nikad nevinost nije dokazao ali mu slučaj zastareo?
P

Pogubili sve derbije

pre 22 dana

6 PUTA ZA REDOM U KK I 5 PUTA ZA REDOM U FK...METLANJE! 🧹🧹🧹
B

Bravo za Jovica

pre 22 dana

...sto je tuzio i pokupio sve pare ovom Zlu nogometnom jsd klubu!
F

FK Postenje

pre 22 dana

Drzava ce to platit, lagano.
K

Kalabasas

pre 22 dana

Sto znači da kakav god je platu nije dobio 3 mesca,tako je bilo i sa asanom.... Dragovicu se dugovalo oko mionica,kataiju se duguje 500K,krasou 800K ako se neko pita zašto se takav igrac vuče po terenu a mogao bi da 30 kom.isporuci lagano... Bahar to nije skontao pa je čim je čuo da to postoji digao ruke,a zvezda je gazila redom dok je bilo normalno.... Valjda samo kod nas misle da je još moguće tako varati ljude....
A

Asano?

pre 22 dana

Izvini, odakle tebi ove informacije? Ajde i nekako da povjerujem Za Kataija, ali da Krasso-u duguju 800k ? Precera ga malo. Ne siri lazne informacije.
N

NoName1

pre 22 dana

Šta je bre Zvezda gazila redom dok je bilo normalno??? Zvezda je bukvalno prvu takmičarsku utakmicu odigrala nerešeno, čini mi se sa Vojvodinom....kako vas nije sramota da lažete? Da li je realno da ne postoji Grobar sa obrazom???
P

Princip G.

pre 22 dana

Malo je 30 golova,bez 50 ništa🤣
U

Urke777

pre 22 dana

U Zvezdi se ne dugu pare nikome, jer da sw duguje ne bi prosla monitoring i trebale bi joj pare za licencu od drzave - to je poznat scenario za drugu stranu Topciderskog brda. Ne mozes u LS ako dugujes pare igracima i trenerima. Zapamtite to i prestanite da lazete i da spinujete.
F

Filozofe

pre 22 dana

Kako ti znaš za Zvezdu koliko se duguje a za svoj raspali klub ne. Obaška što lažeš. Krasou se ne duguje jer da je tako on bi tužio klub. Što se tiče Kataia iako se duguje nešto onda je sa njim napravljen dogovor i vezi toga i nema nikakvih problema. Nauči da praviš razliku kada, se duguje i igrač te tuži i beži glavom bez obzira kao ovi vaši pa ih Duljaj moli i juri po aerodromu i ovo što sam ti ja pojasnio. Ne navikavaj se da lažeš mlad si momak vidim. Nije to dobro.
A

Asano i Živković

pre 22 dana

Malac, samo tako!
g

gosttttttt

pre 22 dana

Jos jedan biser
R

Raša P

pre 22 dana

Para NEMA.
D

Don Vito Corleone'

pre 22 dana

FK i KK 🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹
m

metalika moj dobar

pre 22 dana

pa mi smo ovde na dobitku ...otarasiti se ovoga za 250 000 je dobar posao
М

Марлоне

pre 22 dana

Он пропао, Партизан пропао. Ево до чека шићарење Партизанове управе доведе. Партизан не добије ни цвоњка, још дугује, а играч не игра, назадује и пропада.
Z

Zvlat BG

pre 22 dana

Pod hitno oba kluba skinuti sa državnih jasli! Prestati sa upumpavanjem para poreskih obveznika! Ovo su neviđene štetočine!
G

Gorostasmaloumniknekrsteni

pre 22 dana

Zvezda nije na državnim jaslama. Pozdrav.
@

@gorostasmali

pre 22 dana

😂😂😂😂 Vazi sto nije
Z

Zvlat BG

pre 22 dana

Ako meni ne veruješ, valjda veruješ svom predsedniku! 18.2.2024. "Prema rečima Vučića, Crvena zvezda i Partizan ne bi postojali da nije države jer nijedan klub u Evropi ne dobija toliko novca od države." "Ništa ne bi bilo od Zvezde i Partizana da nema države. Možda jedan, ali možda nijedan klub u Evropi nema podršku kao Zvezda i Partizan."
G

Ggostt

pre 22 dana

Ne daju nam da budemo šampioni! Zna se ko ga je sklonio da ne ode u Barsu, svi rade protiv nas aaaaa ne daju nam aaaaa!!!!
G

Ggostt

pre 22 dana

Ne daju nam da budemo šampioni! Zna se ko ga je sklonio da ne ode u Barsu, svi rade protiv nas aaaaa ne daju nam aaaaa!!!!
P

Pedja108

pre 22 dana

Mogu da shvatim da su kasnile neke plate, ima problema itd. Ali, ovde pricamo o 47 plata. Mene samo zanima po kom osnovu se Partizan zalio. Verovatno da se dovoljno rastegne, pa mozda igrac oprosti pola uz novi dogovor. Vazno da Vazura i Vucelic izadju u javnost i kazu kako se plate isplacuju na vreme. Zanima me da libsu tuzili Asana i Mateusa koji je pisao da su namestali utakmice.
Г

Групни

pre 22 dana

нела га исплати Базура, оз с
M

Miloschichich

pre 22 dana

Ja znam da je momak u pravu za novac, jednostavno nikome nista ne placaju i to je to ali smatram da je bapravio gresku. Mlad je igrac koji je imao neophodne minute i solidno se razvijao i trebao je da nastavi tako. Npr da je odigrao ovu sezonu kontam da je mogao otici za par miliona i obezbediti dobar rezime za narednih par godina lepoh ugovora. On je izabrao drugi put i potrazio situ neku a karijeru ubacio u kanal.. ne znam, jeste 250k cifra ali je uzeo tih 250 a ispustio milione cini mi se. Bio je bas dobar talenat steta sto ce propasti kao i mnogi drugi
G

Ggostt

pre 22 dana

Bili naslovi i komentari da mali ide za 10-15miliona a sad ispustio, ne vide klubovi nego mučenik tavori na klupi 'nate.Koji ste vi bolijandžeri.
S

Sferopulosov Fmp

pre 22 dana

Očigledno nikad nisi gledao momka. Neupotrebljiv. Ne znam čija kombinacija je bio, ko ga je gurao, čak je došao i do prijateljskog meča u A reprezentaciji, a dečko bukvalno ne zna da hoda. Ne što ne zna nego i ne može, jer ima telo deteta od 5 godina. Spor, bez skoka, bez čvrstine, bez žara, bez duela, bez žilavosti, bez sprinta. Oduva ga i slabiji vetrić. Bukvalno, jedan od najgorih igrača ikad koji je izašao iz naših juniora.
M

Miloschichcih

pre 22 dana

Gledao sam ja itekako, sin mi je fizio u partizanu pa veruj idem i pratim sve i znam mnogo vise nego sto ti mislis da znas. Ubaci bilo kakvo dete od 16-17 godina u prvi tim, ako napravi dva driblinga i dve asistencije prodat je za milione, ne daj boze gol neki ako da. Jovic je imao dobre utakmice u kojima je bio bas aktivan i bilo je ponuda ali kao ato rekoh izabrao je da napuni dzep sa 250k j da prestane da se razvija sto ce ostaviti dubok trag Ne poznajes ti prijatelju prilike u srpskom fudbalu, ako mislis da imamo mesija nekog u 16 godina nemamo nista ni blizu toga, klubovi su jadni i bedni i gledaju skauti sve zato sto jedan ovakav jovic ako se pojavi u ajaksu nor vredece 40 miliona a ne 5 kao u partizanu ali dobro, ukapiraces jednog dana kako funkcionise sve ovo
S

Sferopulosov Fmp

pre 21 dana

E mok druže, jesi li svestan koliko si sujetan. To što se ne razumeš u fudbal nije ništa strašno, i stvarno nema razloga da se ponašaš kao uvredjena mlada. Samo sam ti skrenuo pažnju na činjenicu da je Jović teška duvaljka od igrača, i da to nema nikakve veze sa "glavom". Jer čak da je najvredniji i najposvećeniji, da daje sve od sebe da nešto napravi, opet nema kvalitet ni za Surdulicu. Jednostavno, neopevani limit. Veliki pozdrav.
B

Brine

pre 22 dana

Ovi gde nisu izgubili spor tu su poručili😂😂😂
Z

Zabrinut

pre 22 dana

Eto kako moj Partizan dobro posluje,da li neko tamo uopste ima oci da vidi da je decko nekvalitetan igrac,a oni ga jos i placali i to dobro.
G

GOROSTAS 2

pre 22 dana

Ide u Albaniju Partizan Tirana, kod brata blizanca JSDa.
5

5.000.000,00 €

pre 22 dana

Опет прескачеш терапију, Крцунчићу Вучићу...
M

Ma ajde

pre 22 dana

Ti očigledno ne znaš da je Zvezda prvu inostranu utakmicu odigrala protiv Tirane u Beogradu a odmah sledeću u Tirani inače ne bi propustio priliku da ćutiš.
M

Ma ajde

pre 22 dana

Takođe očekujem, kad mi već lupate minuse (za sada 16 minusa), da me i demantujete. Bar jedan.
Z

Za Ma ajdr

pre 22 dana

Nadam se samo da nisu izgubili,kao vi od Fljamurtarija.
Z

Zakky

pre 22 dana

Sad ce AV i FSS novih 5 mil evra dati partizanu, nisu odavno vec 2 mjeseca.
p

podesen

pre 22 dana

Mislio si na kss i 3.uplatu zvezdi,taman 2 meseca proslo.
4

4 duple krune

pre 22 dana

BRAVO JOVICU MAJSTORE,UZMI IM SVE DO POSLEDNJE PARE!
G

Guh

pre 22 dana

Ajde Jovicu zatvaraj taj nogometni klub
n

nele011

pre 22 dana

Nogometni klubovi imaju hrvatsku kombinaciju boj...E sad, da li na pruge ili kocke, zavisi od mesta boravka...
B

Bravo Jovicu

pre 22 dana

Bez premca ovaj jsd nogometni klub je najvece Zlo ikada!
S

Sferopulosov Fmp

pre 22 dana

Posle Sferopulosovog Fmp-a, i Zvezdanovog fudbalskog pandana.

Sakur

pre 22 dana

Setite se samo naslova da nas tuzi za milion evra jer toliko zaradjuje godisnje ahahahahahahah.Onda zvezdasi jedva docekali pa krenuli ako ovaj ima milion koliko imaju stranci i tako to krene.Sada tisina zavukli se u rupe i cute misevi
d

dr.Zvezdan

pre 22 dana

@Nakur.... Jel muka navijati za klub kojo punih 7 god ne zna sta je to titula a LS zadnji put ste igrali dok je Tito bio ziv, jel boli?
S

Sferopulosov Fmp

pre 22 dana

Sekta be bate.
K

KME partizani

pre 22 dana

Bio strašan igrač Bosman i hteo da ode iz kluba. Neda klub. Eeee, ima sud i ode Bosman, osta Bosmanovo pravilo. Bio dobar igrač Asano, zeza ga mali Pfc, ode Asano, Uprava trlja ruke, nada se Obeštećenje velikom. Dobiše veliki... I kao amandman, mali Jović protiv svojih. I od njega se nadali, i od njega dobili.
5

5.000.000,00 €

pre 22 dana

Оно није управа, него "убачени" лезилебовићи и битанге!!!
G

Gorpstas Ateista

pre 22 dana

A zašto navijacu Partizana nikad ne plaćaju karte, VEC im je stalno slobodan ulaz? Da ih ne finansira Hrvatska?
K

Katanačo

pre 22 dana

PARTIZANE KATANAC KATANAC, PARTIZANE KATANAC KATANAC. PARTIZANE PROPADAJ PROPADAJ ili beše NAPADAJ. Jel tako ide vaše skandiranje, ne mogu da razaznam prazan JNA pa sve ječi, loše se čuje.
R

Repac Plandište

pre 22 dana

Ne verujem ni Lozani ni FSS. Samo pumi, Ćuji i Donaldu. U stvari trenutno najvise Ćuji. Ima najveću vugla a kad imas glavu ko šinjik valjda moraš da si pametan. Sa ovim su se složili...
S

Sferopulosov Fmp

pre 22 dana

Repac volim te.
K

Katanac.

pre 22 dana

...udri na nogometni vojni klub!
N

Nogometni jsd...

pre 22 dana

...NAJVECE ZLO U ISTORIJI FUDBALA!
L

Laker

pre 22 dana

To Nemanjaa samo crpi Vazuru!!
p

podesen

pre 22 dana

U Partizanu 10 000 evra mesecno,pa on u Estorilu nema ni 5000 evra mesecno ,decko nezna nista pa propadt ziva.Nazalost normalan covek 250 000 evra na gomili nece videti u zivitu a ovaj nabedjeni ih uze.Decko ne bi bio starter u Mladosti,Radnickom iz Nisa a uze neku lovu.Racunam da je tupavom Partizanu maknuo pola miliona evra .Zato i treba da se ugase,a oni sa juga bojkotuju.Sta bre bojkotujete.
G

GorostasNeuki

pre 22 dana

Ne zna*
p

podesen

pre 22 dana

Greska izvinjavam se.
U

Ujka Zitko

pre 22 dana

Stavljaj katanac na zlo
J

Jelenko P

pre 22 dana

Pa zar se nije pisalo da mu Partizan mora isplatiti MILION EURA na ime dugovanja.
G

GOST 510

pre 22 dana

On bi trebao da plati PARTIZANU što su ga uopšte gurali ( nažalost nije jedini ). Još jedan ispod prosečan "talenat". Ne znam šta je sa njim ali vidim da je od grejača klupe posta vođa navijača u Estorilu. Da nije povređen ?
p

podesen

pre 22 dana

Povredjen je u mozak.
?

??

pre 22 dana

Normalno da je izgubio. Nije ovaj budala da tuzi, a nije u pravu i nema dokaze
U

Ujka Zitko

pre 22 dana

Bez brige, platiće nam to naš AV, kao i uvek do sada.
H

HAPSI MILICIJOM SVE REDOM....

pre 22 dana

OD DITEKTORA PA NA DOLE.
S

SB

pre 22 dana

Toliko o toj godisnjoj plati od 900k evra, sto su novinari a i neki pojedinci ovde kenj@li
G

GOROSTAS.NEUKI

pre 22 dana

Zvezda je svetski šampiona i u književnosti, njen član pod brojem jedan je bio Ivo Andrić
Т

Тодор

pre 22 dana

Књишки пример систематског уништавања једног фудбалског клуба у државном власништву. Управа је постављена са једним задатком, као и таква опстаје само из разлога јер и птице на грани знају ко их је поставио и ко управља овом луткарском представом. Ово су сада "плодови" таквог рада и "добро" обављеног задатка. Једна у низу афера и довођења клуба у безизлазну ситуацију. И шта сад, као треба да причамо о последицама, а о узроку се ћути.
g

gagy plus

pre 22 dana

postavio ih je tumbakovic
G

Gostiona

pre 22 dana

Jel to istina da nepunih 400€ mesecno nisu imali da mu isplate!?To je odmah zatvor za UO Partizana!!!!Zamisljam samo oproste onih koji su oprostili dug!KATASTROFA!A gde su te pare otisle od oprosta kao!!!Ciji dzepovi vise
p

prenos đ

pre 22 dana

fudbaleri kao beli medvedi,kad radniku kasni plata tri meseca,može samo da napusti firmu i nema kome da se zali i platu nece dobiti nikad,fudbaleri plaćeni za nerad.
S

Sf

pre 22 dana

Što nisi igrao fudbal. Ha ha ha,a sad šalu na, stranu, ne brini ne bi ni oni dobili te pare da se odlučuje o tome u Srbiji već o tome odlučuje sportski su u inostranstvu i klub je prisiljen da plati pod pretnjom kazne i izbacivanja iz njihovih takmičenja. Samo iz tog razloga je tako. A u inostranstvi i radnik isto tako ostvaruje prava a ne samo sportisti. Ovo je više politička tema pa ne bih dalje o tome.
P

Prijatelj

pre 22 dana

A sto ti prijatelju nisi fudbaler?
c

cr24

pre 22 dana

primaj celu platu preko računa pa ćeš videti da li mogu da te ne isplate!! Fudbaleri imaju ugovore, pa im ,,poštena,, uprava ne može ništa. Nisu svi skloni uceni da se zbog ljubavi prema klubu odreknu zsostalih primanja.
M

MOJOJ ZENI

pre 22 dana

Nestale 6 godina rada, Apoteka nije uplacivala staz. Ovi em nemaju nista od znanja em zaradjuju milione, em zasticeni bas ko beli medvedi. Ne znas ko je gori ä, uorava igraci navijaci ili onaj sto ih brani i placa.
J

Jalatan

pre 22 dana

Kod ovih svi na minimalcu,samo neko preko partizana,a neko preko kk ofija
M

Missisipi

pre 22 dana

I jos na to cemo da igramo EL a fmp cipiripi kup. Zna se ko je institucija.
s

serMudro

pre 22 dana

Aparthejd, duh koji lebdi, NASA, CIA, BIA, KGB...ceo svet udružen protiv mini Atletika popularnijeg kao "gromada", nije porblem u sopstvenim redovima niti u navijačima koji kao žene u crnom plaču i kukaju, toliko vole svoju "gromadu" da su i. isti pacovi na pozicijama, tribine prazne, država "ne sipa" ni dinara...sramota... Za koga vi sebe smatrate što se navijačima tog malog kluba zovete... Kad su poklonjeni penali ćutite, kad su legle pare koji put već, vi ćutite, naišao medved i pravite se mrtvi, čim izgubite pokradeni ste... Ako samo napred, prazne tribine, ćutanje, će udariti poslednji ekser u sanduk tok malog kluba i doći će drugi na njegovo mesto...kome treba klub sa više desetina miliona uloga godišnje, a praznih tribina i bez rezultata...
A

Ajde

pre 22 dana

Ne lupaj leba ti.

Sakur

pre 22 dana

Zasto toliko branite duha koji lebdi?
K

Kako to

pre 22 dana

sad,hoće li in oprostiti dug?
K

Kmeeek

pre 22 dana

Penzioneri stežite kaiš, sada će država i Oskar opet da priteknu u pomoć. Naravno opet ćete da ga vredjate ali to govori sve o vama. Da sam na njegovom mestu ne bih vam ni dibar dao. Zaslužili ste to.
C

Chiske1

pre 22 dana

Kako je crni blizanac uspeo da dobije licencu ako nije namirio sve dugove?
A

AKO.TREBA.DA.JE.KRAJ.NEK.SE.ODMAH.DESI

pre 22 dana

Ršumović - zvezdaš. Al ti ne znaš ko je on. Jbg nije te školovala.
G

Gorostas

pre 22 dana

Čekali danas da objave vest, da Jos vise navici gnev bravo Mocartn1sporte! Bravisimo
u

u.beskraju.večnosti.gde.čekam.te.ja

pre 22 dana

Bajaga, Riblja Čorba, Zdravko Čolić, Ivo Andrić, Ljuba Tadić, Nebojsa Glogovac - zvezdaši.

Bibras Natcho

pre 22 dana

aca lukas, sin dragan, aca srbija, jovana jeremic, čika ana, sinisa lima.....
G

GOROSTAS.BRESKVICA

pre 22 dana

I Bilja Siti, uvek ljuta, Obradovic, koja stoji pored igraca kada daju izjave da se slucajno ne omakne pohvala protivniku, potparol Partizana.
Х

Хехехе

pre 22 dana

Марјан Ристичевић, Шеки Турковић, Кристијан Голубовић, Сандра Партизан...
Z

Zeleznik

pre 22 dana

Za sve ove navijače mezimice koji spamuju sa komentarima tipa "platiće to država" "daće Aca" itd. samo jedno pitanje? A zašto daje? Pa to je novac svih nas! Ako svi znamo da je u jednom sportskom kolektivu uprava koja nagomilava milione i milione duga, zašto ih država onda jednostavno ne smeni? Ne razumem? Znači znamo da pravite 50 miliona minusa, ali evo vam još para, da možete na miru da idete u još veći minus i još više da zadužujete klub. I onda neko kaže da ova sadašnja uprava FK Partizana nije tu sa zadatkom.
L

Laktaši

pre 22 dana

Država vas uništava i u košarci, rukometu, odbojci jel tako?Jel znaš ko je u tim upravama, čiji su to ljudi i iz koje stranke? I tamo su poslati po zadatku jel tako? Zašto na primer ne tražite smenu predsednika JSDpartizan i ujedno predsednika kk partizan? Koje on ima rezultate i sa kojim ogromnim novcemza razliku od fk partizan. . Šta je osvojio za to vreme? Više je fk partizan osvojio nego kk partizan. E, to je licemerno. Vi nećete da priznate da imate nesposobnu upravu koju niste u stanju da smenite jer vi pre svega niste složni i hteli bi da neko drugi to uradi umesto vas, sedite za tastaturom i kmečite, najlakše vam je da izigravate žrtvu što je obična laž. Klasični franjevački kalimero sindrom samo vičete Nepravda, nepravda a ne radite ništa. Zašto ih ne smenite? Ne možete kafe kuvaricu da smenite kada ne dolazite na utakmice. Vi ste navijači rezultata. Cas bojkotujete čas ne. Puste vam slobodan ulaz i vi potrčite na stadion.Dodje 20 000 instagram selfi navijača u Arenu ali zato 500 na JNA. Da tih 20 000 dodje na JNA i zatraže ostavku uprave da vidim da li bi ostali, ajde bre samo izgovori. Pa zna uprava sa kim ima posla i zato i neće da odu. U jednom velikom klubu je drugačije, kada navijači sa tribine zatraže da uprava ode oni se pakuju i odlaze za 24 časa i nema te vlasti koja može da zadrži upravu. To se pokazalo više puta u raznim razdobljima i raznim vlastima. Dečko ima jedna izreka koja glasi :Budala uvek traži izgovore a pametan čovek rešenje. Nauči nešto iz toga i ne kmeči više otužno je slušati.
Ч

Чокот

pre 22 dana

"Мезимица"?!!? Немате за струју, а имате луксуз да не продате играча за кога (наводно) нуде 11 милиона?? Када је Звезда била у сличној ситуацији сигурно ниси рекао да држава треба да јој поклони за лиценцу (и за све остало, разуме се), јер су то паре "свих нас". И наравно да Звезда није играла квалификације за ЛШ као Партизан сада. Ко је ту мезимица, мајстори замене теза?
П

Па...

pre 22 dana

... мени није јасно зашто у КК Партизан држава не смени руководство и тренера, а и зашто гробари ћуте? Титуле нема, купа нема, дугови астрономски, први пут у историји 6 узастопних пораза у дербију, метла у финалу, дупло су гори од ФК.
r

rrrr

pre 22 dana

unistavaju vas tako sto vam daju pare?Hajde vidi radi li neka apoteka nedeljom u tvom gradu.
Z

Zrleznik

pre 22 dana

Ahahhhaha, 4 komentara i nijedan da odgovori na moje prosto, zdravorazumsko pitanje: Zašto država ne smeni rukovodstvo državnog kluba koje pravi 50 miliona minusa, nego mu još daje i pare? Čekam odgovor.
S

Samo objektiva

pre 22 dana

Kuda idu drzavne pareeee , na kraju kao po običaju neće niko da odgovara za ovo. Prvo sto su dali onolike pare klincu koji ima 2 poluvremena u superligi, pa onda sto su dozvolili da ne plaćaju tog istog kad su već napravili taj ugovor. A narod maze pastetu i lepo mu.
D

DusanRsRs

pre 22 dana

Nekada ni slanje navijaca na adresu porodice ne urodi plodom, naročito kad se Podrinjci u pitanju pa se ni postolja klošara ne plaše.
m

molim?

pre 22 dana

Ko zna koliko je Jovića u Zvezdi i Partizanu. Revizija, samo revizija i za godinu dana oba kluba bi bila u ogromnom plusu, a lopovi u ćorku.
O

Odmah tablica sa imenom

pre 22 dana

Baš će se usrećiti sa tim parama,kako će doći tako će i otići!Klinac zaboravlja kakva su imena ginula za tu kombinaciju boja dok se za njegovo ime najjače čulo zbog suda.Da sam na njegovom mjestu,pomislio bih na Mitrovića,Mijatovića,Miloševića itd itd..Niko od njih nije "tužakao" taj klub.
G

Gorostas

pre 22 dana

Matekalo Bobek! Preveljika NDH imena!
D

Dejan88

pre 22 dana

Ne znam cime vam je mozak ispran pa pricate o tolikoj ljubavi i igranju za klikere. Sta je trebao da oprosti dug i poruši sve sto je ulozeno u njega u zivotu. Treba ne daj Boze da se povredi i da ostane na ulici jer eto voli Partizan. Ko ce mu reci hvala??
r

rrrr

pre 22 dana

Nije valjda da bi ti te pare oprostio?Ko je bre ginuo za neki tamo dres?U kom svetu ti zivis?

Alex Mano

pre 22 dana

Ova "uprava" Paritzana je za holivudski film!!! NEVEROVATNO da neko moze tako los posao da radi a da ne sedi u corki!
D

Dabovski

pre 22 dana

Kako si mislio,pa zato i jesu tu i zato ih drži i onda kao daje pare pomaže!! Nemoj tako da pomažeš već dozvoli da se pohapse paraziti :Vučelić,Vazura,Zečević a i ovi iz Zvezde:Terzić,Čović,Nedimović!!! To bi bila velika pomoć i velika usluga za Srbiju i novinarstvo jer ne bi bilo više saopštenja ne bi se širila mržnja!!! To je pomoć i spas za ovaj napaćeni narod,bez ovih parazita i da narod vidi da i oni mogu na robiju a zaslužili su svi do jednoga i to ozbiljnu robiju!!!
N

Nenad B.

pre 22 dana

Ovog cirkuzanta, koji ne može da igra ni u nekom levom portugalskom timu, treba lično Vazura da isplati ili da krivično odgovara za zloupotrebu službenog položaja, kao i za Asana uostalom. Ali pošto čovek ima zaštitu, a Tužilaštvo u Srbiji ne postoji, biće opet pojeo vuk magarca, a FKP samo tone sve dublje i dublje. Navijači Partizana, ako ta kategorija još uvek postoji, da vas čujemo?
S

Sima Arauho

pre 22 dana

Njemu 10.000 € mesecno?!NJEMU?!Pa i treba da nas nema.
N

Nista vi

pre 22 dana

Ne treba da brinete sada ce to prodaja Saldanje od 25 mil i od naredne prodaje vama pripada 90% da namire sve dugove.
G

Guh

pre 22 dana

Evo jos jednog udara na budzet Srbije
K

Kragujevcanin

pre 22 dana

Nema potrebe za brigom. Ima jedan covek koji nam uvek pomogne. Samo je problem sto smo mi nezahvalni. A nikom nije dao kao nama. Placa nam licence i za fudbal i za kosarku.
n

neka

pre 22 dana

Ne treba nista od toga, samo nek nam on vrati klub. Mislim da je dovoljno lecenja kompleksa
J

Joksaaa

pre 22 dana

Nije cudo sto japanac Asano pobego odatle ko djavo od krsta...Covek iz jedne uredjene zemlje doso u ludaru... Ceo FSS je luda kuca, a u Partizau je centrala izgleda.
B

Brtbrt

pre 22 dana

Porediš kruške i jabuke.Asano je internacionalac koji je otišao iz svoje kuće " Bogu iza tregera" dok ovaj klinac treba da plati klubu što su ga uopšte vodali sa sobom.Sjeća li se iko njegovog učinka na terenu?
M

Mali jsd

pre 22 dana

Aco evo stize ti jos racuna za placanje
U

Ujka Zitko

pre 22 dana

A Asanu 80.000evra? Sta kaze iglica iliev? Vozi porsea od 200.000.evra,pravi zgrade po Vidikovcu.Dobro se nakrao u nasem Partizanu.Zato smo tu gde i jesmo.LOPOVI!!!!😡😡😡😡
s

saturn

pre 22 dana

Sta je to za vazuru , tolko zategne na kladzi za nedelju dana
P

Pelisijer

pre 22 dana

Sad ide klasika, Vazurina tast posalje ljude i oni odustanu od potrazivanja naplate.
D

Dilinger

pre 22 dana

Mafiju samo direktno u glavu treba tuci!
B

Bez brige

pre 22 dana

Platiće to država Srbija
@

@@@@

pre 22 dana

Ziveo Aca koji nam sve placa ♥️
S

Sascha 2010S

pre 22 dana

Za jedan veliki klub ,jos veca sramota
s

samo

pre 22 dana

Koji veliki klub?
U

Ujka Žitko

pre 22 dana

platice se iz bankomata Srbije kao i uvek
G

Guh

pre 22 dana

jadni penzioneri Srbije
U

Ujka Žitko

pre 22 dana

plastice to narod Srbije ne brinite
G

Grajkula

pre 22 dana

Jbt, svi su protiv njih... Drzava, CIA, FBI, BIA, DEA, FIFA, UEFA, sudije, protivnicki igraci, savez, Nordsjeland..... Aparthejd!
c

casovi

pre 22 dana

ljubavi
V

Vazura i

pre 22 dana

Vučelic sa ostalom Upravom da sakupe svoje pare i plate taj dug Jovicu.
K

Koji je

pre 22 dana

Vazura debeli idiot kad mu ovakvi uzimaju pare.