Komentari na vest

Partizan duguje Joviću više od 900.000 evra!

-

-1991919191919919191

pre 11 meseci

-19191991919191919
u

uebeneje

pre 11 meseci

7shdjsj

1992

pre 11 meseci

Ovi iz uprave su nesto najgore u istoriji Partizana, ali ova priča da duguju 900 000 je nerealna, pa dečko je tu 2 3 sezone, da nisu ništa platili, da l je realno da se djetetu duguje 900k, koliki je onda ugovor?
g

gost 94

pre 11 meseci

Ovi iz uprave sadašnje trebaju u zatvor. A posle toga privatizacija pod hitno, ovo ovako je rupa bez dna i samo trošenje naših para. Da je nešto korisno kao zdravstvo, obrazovanje pa da razumem.
M

Mrcina

pre 11 meseci

U Partizanu domaći igrači nisu dobili plate 5,6 meseci,to je opšte poznato.Ne kažem da je u Zvezdi mnogo bolja situacija.Prvi čovek interpola kad bi došao da ispita malverzacije unutar klubova,mislim da bi pocepao svoju licencu.Jezivo šta se dešava kod nas.
b

batabane

pre 11 meseci

900 000 e??? Pa to je smesno.To Vazura izvlaci pare ,iz Partizana.Jovic kako je igrao ,nije zaradio ni 9 000 e . Ugovori ,ma koliki da su su ok ,ako budu uslovljeni učinkom.Kako može da neko potpise ugovor 500 ,ili 750 000 e. po sezoni,da posle toga lose trenira,maltene i neigra,ali prima ugovorenu platu.Zatim Popovic.Ne znam ,koliko on potrazuje,ali zbog njega se ispalo od Serifa,i izgubili dragoceni bodovi.Naneo je visemilionsku stetu Partizanu,i sad trazi pare.Dalje,Pavlovic,Fejsa, Markec,Jojic,ni 10% ,nisu opravdali ugovore.Jasno je da su ih drzali zbog pranja novca,preko nerealnih,visokih ugovora.

1992

pre 11 meseci

Ako zbog necega treba da se kazne igraci, to je okej, rezultata, nezalaganja i sl., ali da ne isplatis dogovoreno, e to ne ide i ne ože. Kraj. Shvatite to vise, znaci kazna da, ali da se ne isplati dogovoreno, to ne.
b

batabane

pre 11 meseci

Ali u tome je i poenta,da ugovori budu uslovni.Naravno da ako nisu,moraju da se isplate.Ali ima opcija i hitnog raskida ugovora ako igrac ne ispunjava očekivanja i njegova obecanja.A ovi ne ispunjavaju,ali i dalje igraju,drese kesu.Upravo to nije slučajno,ili greska,vec deo plana,izvlačenja para.
y

yo.dorro

pre 11 meseci

Da li vi stvarno mislite da bi mesetarsku uprava VV dala Jovicu 300k godisnju platu? Cak ni tal poput onih koji rade Terza i Mrkela ne bi mogao da opere godisnju platu 300k za klinca iz omladinskog pogona. Koliko god da su losi i zli iz uprave, ovo je patka vest.
R

Reč je reč

pre 11 meseci

Ništa ljubav prema klubu, Ovo-ono ???😂😂😂
B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

ma koja ljubav to bre 9 lepih stanova da kupi.Sto bi oprastao nije lud
B

BokiUSA

pre 11 meseci

Ovom decku se samom duguje 900000 a recimo TSC i Cukaricki koji su bili ispred partizana imaju budzete mozda ali mozda po 2 3 mil eura. Pa i celih 5 ali sumljam. Sto dovodi do zakljucka da je ovo jedna ogromna sramota za klub kao Partizan. I ono silno omalovazavanje pomenutih klubova ....
ž

žaklinaa

pre 11 meseci

Ne lupajte više sa tim ciframa majke vam. Teško da je dug i 90 hiljada pa da su greškom dodali jednu nulu, jer momak posle prikljičenja prvom timu može da ima samo simbolična primanja. Koliko god da VV mešetare u upravi, i koliko god da nas kradu i dovode klub na najniže grane, opet je ova vest najblaže rečeno, naučna fantastika.
y

yui

pre 11 meseci

Kojih bre 900.000 ? Budimo malo realni
M

Miksea

pre 11 meseci

Kažu nije oduševio, pa ne znam kakve igre se očekuju od ovih igrača ako ne dobiju dinara za dve godine. Od čega žive, od čega kupe hranu? Da se hrani ljubavlju prema klubu?
R

RangoNS

pre 11 meseci

Ako je ovo tacno onda je ovo najbolji potez Jovica do sada. Decko rizikuje, u boljem klubu igrati nece, a opet odlucuje da vise ne cuti i ne trpi ono sto mu zakonom pripada.
P

Prc

pre 11 meseci

Tuzbu sprema i golman Popovic.
j

jaaaaaaa

pre 11 meseci

ha ha ha sta ga briga neka kupi lambordzini kao onaj drugi "talenat" Stevanovic
B

BokiUSA

pre 11 meseci

Pa ako je zaradio neka kupi sta mu volja. I ti bi isto da mozes...
H

Haj

pre 11 meseci

Partizan izgleda ne duguje samo meni još

Chiske

pre 11 meseci

Apsolutno ti duguje! Oba blizanca svima nama poreskim obveznicima duguju pare!!!
s

sapienti sat

pre 11 meseci

I Vojvodina takodje. Srbijagas je drustveno preduzece.

Chiske

pre 11 meseci

Srbijagas nije dao dinara iako su generalni sponzor a i da jeste bolje Vosi nego blizancima da odu moje pare! Pre nego sto krenes da mi odgovaras dobro se informisi...
Н

Него Чишке

pre 11 meseci

а шта је дао СрбијаГас Војводини? Ако ФКВ нема корист од тог спонзора, чему спонзорство?

Bojank91

pre 11 meseci

Ali ako je punio tuđe džepove procentom od plate zašto mu nije isplaćivana plata jer bi i te pijavice imale korist?! Pomolimo se za komšiju
P

PfkNis

pre 11 meseci

Nema od cega druze.A mali igra katastofalno pitanje koliko ima interesovanja pa bi mozda da naplati i ono sto je njima obecano.
S

Sale2323

pre 11 meseci

Ista mafija i u Zvezdi i Partizanu. Čuj 900.000 dug ovom!? Dali mu odobrenje iz uprave da tuži svoj klub i to oni koji mu se tale na platu. Sad će tu državica možda da uskoči, jer treba za licencu . I onda se čudi vlast, što je narod popizdeo na ove kradje po Srbiji. Privatizuj to odmah bre, nema više finansiranja od budžeta gradjana.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 11 meseci

Ovde da dođe 50 agenata FBI, i još 100 Interpola, sa sve najboljim svetskim pravnicima i tužiocima, šta se radi u našem fudbalu ne bi mogli da raščivijaju bar 5 godina. A kada bi krenuli redno, po pravosuđu itd, skakali bi kroz prozor kad bi videli šta se u ovoj državi zapatilo.
d

d. g.

pre 11 meseci

Kolike li su plate ovih takozvanih glavnih igrača?
V

Varela

pre 11 meseci

Manje druze oni dobijaju 100 posto ne dele ni sa kim jer imaju kvalitet.
A

Aebre

pre 11 meseci

Au ala je radio procenat od plate lesinarima
D

Dragan Z.

pre 11 meseci

Ako je ovo tacna vest, policija bi vec sutra trebala da ode u Partizan i povede sa sobom Vazuru... jos kad bi poveli i Vucelu... ovo je ocigledan kriminal i napumpavanje plate... Pa Djura nije hteo da da 450.000 godisnje Moreiri a VV isto toliko pocetniku. Iz aviona se vidi da je to pljackanje Partizana.
D

Dragan 1985

pre 11 meseci

Ovo su najverovatnije netacne informacije.
h

hhhhhkkkk

pre 11 meseci

ocekivana cifra, decko ima veliki bonus za cetvrto mesto
R

Raša P

pre 11 meseci

Stalno smo se pitali kolike su plate u Partizanu, jer su Zvezdine plate igrača bile poznate. Sada postaje malo jasnije zašto su se krila primanja u Partizanu. Prvo Asano pa sada Jović a sledeći bi mogao biti Dijabate.Priča se da golman Popović sprema tužbu za raskid ugovora i dogovanja. Ova situacija mi liči na stečaj, jer su neki bivši funkcioneri izjavljivali da su JNA i Zemunelo pod hipotekom.
n

no name_

pre 11 meseci

Asano je napustio Partizan u maju 2021, a već u julu poptisao za Bohum. Verovatno je došlo do nekog poravnjana, jer je bez obeštećena prešao u Bohum, ali nije bas da ne vredi ni ništa, a po sajtovima 4 miliona evra. Sad će u Bohumu da igra treću sezonu u bundes ligi. Nije on uopšte loše prošao kao igrač.
F

Fußballspieler

pre 11 meseci

@no_name Kakvo poravnanje sa Asanom? Duhovale mu se plate, dobio raskid ugovora na štetu kluba i potpisao za Bohum kao slobodan igrač. Nema tu nikakvog poravnanja, sve priče oko toga su samo slabi pokušaji uprave da se opere pred javnošću!
n

no name_

pre 11 meseci

Misliš nesposobnost uprave da proda igrača? Suma je već ušao u godine, Asano kad je odlazio 26,5 godina, igračke godine. Sa tim mogu da se složim. Vajlda ga je Partizan platio 1 milion evra. Igrao 2 sezone. Koliku je platu trebao da ima za te 2 godine? Još pucao Partizan sebi u noge i nije plaćao?? Ne vidim ja mnogo igrača u ligi 5-petice iz naše lige, ako izbacimo one koji su stasali kao klinci u tim ligama. Na kašičicu. Ja vidim da je tu najlošije prosao Partizan, a ne ni Asano ,a ni Bohum. Ko zna ti si profesionalac, a ne kao ovi amateri iz uprave, ali da ih dobro buše dobro. A ti imaš još profesinalni nik još da upadneš na to mesto kao profesionalac, da te bog pogleda hahah.
G

Gost26

pre 11 meseci

Mislim da je ovo ukupna cifra za sve godine potpisanog ugovora, jer je nerealno da mu ovoliko duguju za dve godine profesionalnog ugovora.
П

Пфк Бгд

pre 11 meseci

Не да је нереално него је немогуће. Ово што кажеш има логике, пре две године је потписао петогодишњи уговор, рецимо на 250 хиљада по сезони. Реално делује да су му до сада исплатили можда нешто више од годишње плате а закинули за још годину и вероватно бонусе за европу.
m

metalika moj dobar

pre 11 meseci

ovaj da nema menadzera i kombinacija sa vazurom bi igrao negde u radnickom ,plafon i to pitanje dal bi bio starter? pa sa te strane nema on sta da se buni nego da je pametan da cuti i radi a klub i menadzer ce vec prevariti nekog i prodati ga negde. Sa druge strane ko je njemu obecao toliku platu ??
m

miliona

pre 11 meseci

Mislite da se duguje samo Jovicu, msm da se duguje svim domacim igracima , kako u Zvezdi tako i u Partizanu, u Partzanu posebno i to treba tuzilastv time da se pozabavi, da se ispitaju svi fudbaleri... Pa da vidimo
g

gosterr

pre 11 meseci

nema ispitivanja plata se svudje u svijetu prima preko racuna fino uzmu se izvodi iz banaka i sve se vidi.Koliko procitah duguje se svim vecinom domacim igracima 7,8 plata,brani se bivsim igracima da koriste teren,sta jos treba da se desi da neko potjera ekipu iz uprave ko i sta ih drzi na tom mjestu
а

ађутант

pre 11 meseci

900.000. динара ок.
r

ranGo

pre 11 meseci

Na primeru ovog malog se vidi samo deo muljaze koje,se,rade u nasim klubovima... Samo treba vise hrabrosti i da pocnu da se javljaju osteceni ucenjeni primorani... ne ulazeci u to koliko vredi ovaj momak (dali je previse ili prema) ali ako je neko pristao na tu cenu i potpisao ugovor e onda se,to mora i platiti i tacka....
r

reb8888

pre 11 meseci

...meni nikako nije jasno zasto to ne rade, iz zvezde ili partizana svejedno. ako stvarno vole klub, kada odu negde i naprave karijeru, zarade brdo para, ne zavise ni od koga, zasto ne izadju i kazu - morao sam da pristanem na to i to, video/cuo sam to i to dok sam bio tamo. pogotovo oni koji su vec osnovali porodicu i planiraju da ostanu u spaniji, italiji ili gde god...
@

@reb8888

pre 11 meseci

Jer fudbalska karijera traje do dvadesetih ili trideserih a vecina njih nema neku pamet i skolu, i onda mora da se opet tim istim ljudim obrate za poslove
r

ranGo

pre 11 meseci

reb8888 tesko pitanje zasto to ne rade... mislim da se vecina boji "nekih ljudi" koji nisu u klubovima a ipak se previse pitaju... tu su im porodice ne zele da zive u strahu ili su i oni i nekim dilovima saucesnici... oprastanje dugova na primer nikako nije iz ljubavi da se ne lazemo...
d

dejanera

pre 11 meseci

@reb8888 Kako zasto ne izadju i ne kazu istinu? Secas li se snimka se proslave 73-ceg rodjendana Partizana i rasprave izmedju Kimija i ostalih navijaca sa Vujosevicem? Rođendan JSD Partizan ili ti Trouble in Paradise Ukucaj i odgledaj poslednjih par minuta! Lepo kaze Vujosevic da ne pricaju o tome kako su navijaci uzimali pare od igraca, a navijaci odgovaraju da su se "ceo zivot uzimale pare" ali da bi se spasavali njihovi drugovi iz zatvora. E pa ako su igraci davali pare nekako sam siguran da su to bilii domaci igraci. Isti oni koji imaju manja primanja od stranaca, i jos vaznije, neredovnija. E sad zamisli da igras u Partizanu, i posle ko zna koliko vremena primis neku lovu, da li ti je bas najveca zelja da te iste pare das nekim navijacima koji su te (ili uopste igrace) prozivali na nekoj od predhodnih utakmica? Znas i sam odgovor! Ali ipak das! Zasto? Pa zato sto imas samo dve noge ili dve ruke ili jednu glavu i jedan zivot! Zato i nije cudo sto mnogi mladi igraci idu preko cim neko da bilo kakvu ponudu! Jednostavno odose tamo gde jee plata redovna, zivot mirniji, i tvoje je samo da igras kako znas i umes!
D

Dingo

pre 11 meseci

Kod vas se saznaju plate jedino kada vas tuze igraci. I onda se kao cudite kako je neki igrac imao veliki platu
p

patuljasti zlotvor

pre 11 meseci

njemu je obecana ta plata ali koliko vidis niko te pare ne dobija ... asano pobego, Dijabate isto, sad ovaj ...
G

Goss

pre 11 meseci

Šta se vi javljate boga pitaj koliko vi dugujete igračima na ovaj već astronomski dug od 80milki ako nije i više
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Jednog dana, tamo posle 2027, a možda i kasnije, kada udje nezavisna revizorska komisija u klub i počne da češlja sve, mislim da će se ljudi zapanjiti količinom lopovluka, nesposobnosti, bahatosti male grupe ljudi instalirane u klub sa namerom! Partizan je klub pred stečajem koga još jedino država održava na površini! Ovakav kakav je, bez budućnosti! Nastaviće se!
a

alo breee

pre 11 meseci

U vreme Tolete nešto i niste bili pred stečajem za razliku od komšija preko brda. Tada je sve bilo u interesu crno belih, zasluzene titule, kupovi, duple krune i tako dalje i tako dalje. Čim nije po vašem odma su svi protiv vas, i drzava i fudbalski savez, i sudije, čak i klimatski uslovi. Sada su vam svi krivi. Od tribine ste napravili kupleraj, i tu je kriva drzava, tužilaštvo, sudstvo i tako dalje i tako dalje. Neće niko da vas gleda ni u Evropi( o prvenstvu da ne pričamo) jer ste od tog takmičenja napravili Ultra Ligu Šampiona! Kako je bilo crveno belima tada, tako je vama crno beli sada! Nema kukanja Grobari! Uzmite stvar u svoje ruke i isterajte ono što ne valja!
Г

Гостгост

pre 11 meseci

Мислим да је ово напумпана цифра. Нема никакве логике, колика је његова плата???
A

Audit

pre 11 meseci

Druže, ko zna ko se sve ugrađivao u njegovu platu. Nemoj biti naivan. Nije to sve išlo samo njemu.
g

gostgost

pre 11 meseci

nije napumpano...tako se radi . Das mu vecu cifru da bi bio veci procenat menadzeru koji posle daje upravi .Tvorza & Vazura coo. Doduse svi oni izmedju sebe znaju da on to nece primiti u celosti ali obrnu se dobre pare i gleda se da se zavali preko brze bolje pa da se i tu uduplira . Posle ga vracaju pa vrti u krug opet pa se mi cudimo zasto kanga, Jojic, Markovic, Boaci ,itd
M

Mop

pre 11 meseci

900 000 duguju. Kako će tu da se raspodeli novac fino. Ova dva ...... Lomić, ovaj mučeni će tu najmanje dobiti. Bože kad misliš ne može gore ovi iznenade. Pa zbog ovoga se podnosi ostavka. Ko je normalan potpisao takav ugovor sa dečkom iz omladinaca pa mu se ovoliko duguje ? Ne verujem da baš ni dinar nije dobio za dve i po godine.
g

gost1232

pre 11 meseci

Pa valjda je i primio neku platu za tri godine,a duguje mu se kao da igra 10 godina za Partizan,mislim da je ovo nemoguce,ali ako se decku od 21 god duguje 900.000 onda Vezura treba sam sutra da ode u CZ da se javi
N

Nele 007

pre 11 meseci

Svi igraci kojima duguje partizan nek tuze klub i traze raskid ugovora na stetu kluba.
K

Kumovi Vrbas

pre 11 meseci

Ajde malo razmisljajte glavom. U pitanju je domaci fudbaler koji je potpisao prvi profesionalni ugovor sa Partizanom kada je imao 18 godina. Zar zaista mislite da ce Partizan dati 300 000 evra plate po sezoni nekom domacem igracu koji je tek potpisao prvi profesionalni ugovor sa 18 godina? Ta prica svakom normalnom coveku ne pije vodu. Ajde da je u Pitanju Mening Holandski drzavljanin i bivsi igrac Tventea ili Natho kapiten reprezentacije Izraela do juce pa da neko poveruje o dugu od 900 000 evra...ali Jovic dajte ljudi. Verujem da su mu duzni ali ne vise od 200 000 evra, ma i to je mozda puno.

Sakur

pre 11 meseci

Cuj zvezdasi da razmile pa oni jedva cekaju ovakve vesti da krenu kako njihovi milioneri zaradjuju manje od igraca Partizana
N

Nele 007

pre 11 meseci

U ugovoru pise sve...samo se pitam koliko se duguje ostalima kad se Jovicu duguje skoro milion.
S

Samo se ti tesi

pre 11 meseci

Tog Jovica su gledali kao dijanta od kog ce se uzeti pare, verovatno su mu nudili kule i gradove, pa i dali tu platu, tako da nije ovo dzabe
m

mita i trta

pre 11 meseci

@nele 007 ....cuti kod nas se barem izbaci u javnost al to je sad zato sto grobari nisu u dlu vise sa upravom pa igraci imaju pravo glasa dok u zvezdi radi pajser ekipa i svi cute, a pare se pozajmljuju od fantom firme sta mislite zbog cega ??
@

@Nakur

pre 11 meseci

Covek je upravo mislio na tebe, a ti odmah pokazao da nemas cime razmisljati.... Kakav 🤡
G

Gost19000

pre 11 meseci

Imala je i Zvezda takav period,secamo se svacega al ovaj mali podseca na onog Jankovica sto se izgubio i niko nzn gde je lik jer je njegova keva bila sve a plus je vodila svitu od 20 ljuti kad im je Lukic nudio najgolji ugovor za klinca ona je odbila i hde su sad,ovaj iz Partizana ako je pametan uzece ciste papire dug oprostiti jer vreme se okrece ne zatvara se kapija pedom i oticice u Cuku ili Tsc pa odatle polako mlad je uzece kes na drugo mesto sto mora tuzba ...
K

Kheshig

pre 11 meseci

Ti bi sigurno oprostio 900.000 evra....potpisujem da cekas kusur od dva dinara a ovde moralises

Nele 007

pre 11 meseci

Daj ne mlati ni ti ne bi oprostio i ne treba vec treba da tuzi i uzme svoje i da nikad vise ni ne pomisli na propali klub
o

obezbedio se.

pre 11 meseci

Ovaj mali ne može da zaradi 900 000 do kraja karijere. Neće mu niko dati više od 60000 godišne ,nigde. Jer ne vredi ni toliko. Ovo mu je naplata za ceo život.
r

realan 2

pre 11 meseci

da zanemarimo njegove igre, neko mu je dao takav ugovor, sta ga briga. ono sto je na papiru, mora se ispostovati... setimo se asana... rece vazura da ga je tuzio, ceka se samo da pare legnu... i sta bi?
N

Nele 007

pre 11 meseci

Sad kad tuze Andrade i Traore a i Dijabate...jaoj
k

kidalicaa

pre 11 meseci

Najjaci likovi koji trabunjaju o privatizaciji, koa da je to neki carobni stapic koji ce od klubova napraviti svetske gigante. Sa gazdinim parama dolazi i gazdina samovolja, moze covek bukvalno da ugasi klub kad god hoce, da radi sa njime sta hoce, to sto je njegov ne znaci da ce od njega da napravi cudo. Mnogi klubovi po rumuniji, bugarskoj, italiji sa slavnim istorijama su propali zbog takvih, a znajuci nas, nama ce bas takvi da dodju.
I

Idiokratija

pre 11 meseci

Slažem se u potpunosti. Dodao bih samo još da niko normalan neće kupiti klub gde će vođe navijača (čitaj: kriminalci) da vode politiku kluba, postrojavaju igrače, zabranjuju transfere, naređuju transfere i prazne kasu kluba zbog kazni. Ko je vređao Ibrahimovića? Klub je izgubio silan novac zbog praznih tribina. Na stranu regularnost domaćih takmičenja.
P

Poliglota

pre 11 meseci

Tako je majstore, ja to pokušavam reći ovima što bez veze trabunjaju o privatizaciji...
D

Dragan Z.

pre 11 meseci

Prvo, privatnik, pa da je Rokfeler, ne bi dao ovoliku platu Jovicu. Drugo, Vazura i Vucela se ponasaju kao da su kupili Partizan, kao da je klub njihov jer sta god da urade, koliko godnisko Partizan da padne - oni nece da odu. Oni nisu dinar svoj ulozili osim sto izvalce pare. Oni ce i ugasiti Partizan, samo ih treba pustiti da nastave da rade, a dinar nisu dali da ga kupe pa da je njihov.
r

reb8888

pre 11 meseci

...jos oni kukaju kako se zvezda razbacuje i placa po 500k igracima koji su osvojili po par titula a kod njih omladinac dobio toliko...sta li su u dzep stavili onda markovic, fejsa, zdjelar ili stranci? ali glavno je da su oni uvek ugrozeni i da kod njih igraju za sicu...gde li su sada oni koji racunaju prihode od publike, evrope i slicnih stvari i objasnjavaju kako je partizan u stvari u plusu...
v

vidoviti

pre 11 meseci

Ne znam da li je veca sramota sto mu duguju toliko ili sto ima toliku platu....
G

Gandalf.treci

pre 11 meseci

Verovatno nije u pitanju samo plata nego i razni bonusi, npr za odigran meč, gol, asistenciju..evropske mečeve...ko zna kakav su mu ugovor dali
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Krajnje je vreme da se Partizan privatizuje RED BI BIO KONACNOOOOOO PA NEKA RADE STA HOCE.ISTO I ZVEZDA I DA IM SE UKINU SVE POVLASTICE.ZVECAN JE VECAN ZIVELA SRBIJA.Sportski pozdrav.
Ч

Чопер

pre 11 meseci

Леле, ако играчу од 20-ак година дугују око 900к евра, колико ли тек дугују Рикарду, Натху, Дијабетесу, Менигитису... Контам да њима не дугују нешто много јер њих прво исплаћују јер имају неке успомене са Асаном. Кад смо код Асана, шта би на крају? Ко је победио у бици, трио ВВВ или јапанска верзија Милана Станковића?
0

011

pre 11 meseci

Kako?!? Pa Vazura i Ivica su lepo rekli da se svima u klubu sve plaća na vreme!! Kako sada nekih sitnih 900000€? Ovi su nas ugasili da necemo moci godinama da se oporavimo... Napravise smesan klub od giganta.
A

Ab

pre 11 meseci

"Zvezda nudi Krasu 1mil + bonusi"... "Diabate potpisao za Partizan!!!".... Takvi su naslovi u većini slučajeva... Kod vas se nikada ništa ne zna... A kod nas "zna" s kojom se cifrom pregovora... Pa onda plata klincu 400k po sezoni... Bruka...

Sakur

pre 11 meseci

Znaci kada se objavi da je dragovic za 500 000 dosao u zvezdu to je znaci istina ahahahahahahahahahah
t

turistarista

pre 11 meseci

Ako ovaj mali ima toliku platu onda nije problem u upravi. Problem je u lošim igračima koji su precenjeni
a

aurora

pre 11 meseci

Svi pricate o parama, koje i jesu ludilo, ali ljudi decku nije receno da je u reprezentaciji(kako god da je on usao tamo). Da li je to realno?! Treba da ih tuzi do stavljanja katanca
G

Gost 0809

pre 11 meseci

To nije malo para,ali uopste. Nije ni čudo onda što hoće da ide.
И

И

pre 11 meseci

На страну што је нула од играча, по односу његове плате и дуга према њему, можемо закључити да дечко ладно није примио плату пуне 3 године... Трагедија.
g

gostiona

pre 11 meseci

Pa jeste primio,nije igrao za semenke i suncokret,samo koliko je dobio? Nije debil da igra 3 godine za dzabe. Mislim valjda nije...
N

Nexu

pre 11 meseci

Nista to nije cudno. Evo recimo nas Degenek kad je odlazio oprostio milion evra klubu. To je taman iznos plata i bonusa za godinu ipo dana. Decko je prakticno igrao besplatno u drugom mandatu klubu.
P

PenalTatkuMilioni

pre 11 meseci

Šta će biti kada se javi penal tatko Natho i kada ispostavi račun? Ako ovaj omladinac ima milionče, penal tatko Natho i Riki Kejn tražiće deset milki bez problema:)))Zato i idu stalno one izjave o velikom klubu i najpoštenijem u svemiru, a svaka izjava debelo košta:)))
G

Ghousta

pre 11 meseci

Ovaj svet je otišao dođavola kada ovakvi klinci koji još i ne znaju da igraju fudbal ovoliko zarađuju.
G

Gosthjk

pre 11 meseci

To je taj aparthejd, svi se urotili protiv njih. A njima klinac u prvom timu ima minimum 500k godisnje, verovatno i dosta vise od toga. A koliko onda imaju nosioci igre, pre svega stranci? Za Rikarda je njihova uprava davno rekla da ima cak 2-3 puta manje nego kod Arapa, a tamo je imao preko 3 miliona, pa vi racunajte. Ali to je bilo pre one neverovatne golgeterske sezone. Sa produzetkom ugovora nije daleko od te arapske plate. I oni nesto prozivaju Zvezdu za pare. Opet cu po milioniti put da kazem Nije vama niko kriv, vi jednostavno preplacujete prosecne igrace!

Sakur

pre 11 meseci

Ma sve si u pravu,drzava gura Partizan zadnjih 10 godina sto se vidi po rezultatima,a vas sabotira,jeste jovic ima milion evra platu a vama dragovic kataji i ostali igraju za 500 000 ma sve si u pravu ahahahahahhahahahahahahahahahah
G

Goathjk

pre 11 meseci

Sakure, majstore, ako je nesto danas izaslo na videlo, to je da Dragovic i ostali sa bonusima uzmu koliko vas Jovic samo platu, a da ne pricamo kakvi su oni igraci i sa kakvim renomeom, a kakav je on igrac i sa kakvim renomeom. To je makar sad ocigledno. Druga stvar, to sto vas drzava ne gura ne znaci da vam odmaze, vec vam ne pomaze vise nego sto mora. A kad vas puste da radite "kvalitetno" kako umete, vidimo i kakvi su vam rezultati a i kakvi su vam ugovori. Razumes, to da drzava gura i protezira Partizan a druge ne, to nije normalno, to vi Grobari morate da shvatite. Normalno je da nikoga ne gura i protezira. A u takvoj situaciji vi "briljirate". E sad sto ste vi od devedesetih navikli da budete drzavno mezimce broj 1, pa sad kad vise niste, vi to vidite kao aparthejd, to je druga stvar. Zato i krijete ugovore kao zmija noge, i u fudbalu i u kosarci. Jer kad god ispliva neka informacija, ona vam srusi Sneska i razveje te bajke u koje niko sem vas sa ispranim mozgovima o casovima ljubavi i igranju za sicu ne veruje.

Sakur

pre 11 meseci

Majstore posle ponocne konferencije na marakani vidimo ko je postao drzavno mezimce,jel te bar malo sramota da pises takve gluposti i da kazes da drzava nikog ne gura ahahahaha jesi ti realan druze?
G

Gosthjk

pre 11 meseci

@Sakur - Pa evo, da ja tebe pitam. Zvezdi ne placaju licencu, vama plate godinama, Zvezdi ne placaju transfere, vama placaju, Zvezdi ne placaju dugovanja igracima, vama placaju. Zvezdi ne daju desetine miliona u kosarci po sezoni, vama daju, vama daju na poklon stadion, vama daju besplatno Arenu i to sa pravom prvenstva, Zvezdi ne, vama daju besplatno bazene, Zvezdi ne, vama daju pare za vaterpolo ekipu koja je trebala da bude u stecaju, Zvezdi ne, vama daju pare u rukometu, odbojci, Zvezdi ne. Pa sad ti kazi meni, ko se ovde gura?

Sakur

pre 11 meseci

Znaci na pitanje odgovaras pitanjem ahahaha znam da vas ta konferencija posle izbora najvise boli,jer je to najociglednije mesanje politike u sport,nije rekla kazala vec ima sve dokumentovano i snimljeno.Citam sta si sve nabrojao i toliko lazi si napisao da je to za vas zvezdase nromalno,Partizan pre vaseg vodje je bio stabilan klub bez velikih dugova dok ste se vi raspadali sa 60 miliona duga.Posle te famozne konferencije kod vas je sve krenulo na bolje i sada vidimo da vi nista ne dugujete a Partizan u nikada vecim dugovima,Partizanu se dugovi uvecali za 5 puta a vama se sve obrisalo.Od kada ti pratis kosarku?Uzeo si zadnje 2 seszone u kosarci da pricas i pomoci drzave,sta je bilo pre toga,pojela maca jezik?Ja se nadam na kraju sezone da se oba kluba objave koliko su tacno dobili od drzave i da objave koliko su od karta zaradili pa da vidimo ko je gde.Spominjes vaterpolo ahahahahahahhahah jesi ti realan covece ugasili su Partizan
S

Stiv Mekmanaman

pre 11 meseci

900 hiljada evra za ovog malog! Sad mi je žao što nisam trenirao fudbal. Ovako sam mogao da ga naučim da igra isto koliko i on. Pa 300 hiljada plate imaju igrači Monce, Udinezea i sličnih klubove serije A. Nedavno je izašao podatak negde da Samardžić ima valjda 375 hiljada u Udinezeu a dečko je Mesi za ovu neznalicu. Ima i u Zvezdi sličnih situacija gde Gobeljić ima 400,500 hiljada i posle odakle dugovi.
n

nasladjujte se

pre 11 meseci

Izgorece i vasa...a blizu je taj dan da opet stane na noge nas PARTIZAN.

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

Ne branim Dragana Djurica da li je on lopina ili ne Ali kad je on bio bilo je uvedeno pravilo da ni jedan igrac u Partizan NEMA platu vecu od 200 hiljade godisnje pa ko je hteo da igra za te pare igrao ko nije otisao je a imao je rezultate a sad vec 6 godina niti I'ma rezultate a plate u Partizan vece nego sto imaju igraci Atalante naveo Sam njih zato sto top 3 Liga u evropi.
b

bgcz

pre 11 meseci

pa da ali je tada najveci transfer u svetu fudbala bio 30 miliona. Potpuno druge cifre su danas
X

XD

pre 11 meseci

U to vreme su u Evropi prosečno plate i transferi bili 4 puta manji. Lako je izguglati. Samo kažem. Danas je smešno kakvi klubovi i kakvim igračima daju veće novce od toga što ti pominješ.
B

Blade123

pre 11 meseci

Đurić imao rezultate?Gde?U Srbiji, osvajajući lažne titule, što je i potvrđivao izlaskom u Evropu, gde mu je tim gažen od svih...
G

GostSkrozDobar

pre 11 meseci

Ako njima Jović ovoliko zarađuje, koliko li zarađuju Natho, Rikardo, Mening i ostali? Ovo je strašno. Još se ja godinama čudim kako im svi stranci ostaju a da trofeja nisu videli, kad ono milionske plate su u pitanju. Skandal na šta idu državne pare, jer sigurno nisu od uspeha kluba hahahahaha.
s

samo

pre 11 meseci

tuzi...to ti savetujem kao veliki grobar...i ostali to da uradeda se vidi kolike su lopine dvojac VV uz podrsku prvorodjenog.
p

prvorodjenoggg

pre 11 meseci

boli uvo za vas,to jest plati vam licencu kad kukate i to je to
M

Mare iz Drvara

pre 11 meseci

Poluistina. Pokusaj desrabilizacije kluba. Kome smeta jak Partizan? Kome smetaju Mile I Vazura?

The Intersect

pre 11 meseci

potpisivali su tal ugovore sa klubom, 300.000 od toga pola vraca, sada tuzba u u ugovoru 300.000 i moze sve da trazi jer Uefa “ne zna” za tal…
X

XD

pre 11 meseci

Uefa ne zna alinti znaš. Nema nama spasa dok svako može da piše i izjavljuje šta hoće. Treba te pozvati na sud da dokažeš to što pričaš ako ne možeš, kaznanza klevetanje. Svi sve znate kao da ste u krevetu sa Terzićem, Vučelom i Vučićem a u stvari se u životu niste makli tri metra od tastatuere.
6

687

pre 11 meseci

E bravo za XD! Muka mi je od ovih što sve znaju o talovima,koga plaća šipka... Ako znaš a ne prijaviš to je krivično delo!
p

paldum

pre 11 meseci

Kad je jednom momčiću Joviću plata 375 hiljada evra, šta mislite koliko je recimo RIkardu, Natku, DIjabateu, Meningu... Jel vam sad janso zašto partizani cifre kriju kao zmija noge
d

dejanera

pre 11 meseci

Nemoj tako! Kod njih se oduvek igralo iz ljubavi! Igrace Partizana lova ne zanima. Kao sto bi rekao izvesni Dulo to su "casovi ljubavi". Naravno kad je on dosao na red zaboravio ljubav. E sad jedini nacin da se saznaju plate u Partizanu je kada neki igrac ode i tuzi klub. I ima sasvim logican razlog zasto je to tako! Zamisli da neko prikaze sve plate igraca Partizana! Kako bi onda YT strucnjaci tvrdili kako je Zvezda "debelo dete" a oni jadni, bedni i siromasni? Ako se Jovicu duguje 900 K za dve godine igranja fudbala kolika je onda njegova plata? Pa valjda je dobijao makar za burek i jogurt za te dve godine?! Dakle zasigurno je nesto primao a opet mu duguju tolike pare. E ako on ima toliku platu koliku imaju Dijabate, Rikardo, Mening, Natko.....
G

Gost555

pre 11 meseci

Treba on klubu da uplati taj novac jer je vec 3 godine profesionalac, a gori je igrac od Nenada Marinkovica (u oba mandata), Predraga Luke i Petra Djurickovica.
J

Jna

pre 11 meseci

Pretpostavljam da si ti uvek najbolji u firmi gde radis, a u slucaju da je neko drugi bolji od tebe, sam bi rekao sefu da ti ne plati jer nisi zadluzio?
m

madness

pre 11 meseci

Vidi se da si sa poslovnim svetom na vi
p

popa

pre 11 meseci

Dete od 21 godine prosečan fudbaler zaradilo 900 000 eura koliko vrhunski hirurg na VMA ne zaradi za 35 god radnog staža, uz put spašavajući na stotine života.
r

reci to

pre 11 meseci

Hirurgu u madridu. Ili londonu
g

grobar128

pre 11 meseci

"Prosecan", decko ima prijem kao sut...
ž

žaklinaa

pre 11 meseci

Ne lupajte više sa tim ciframa majke vam. Teško da je dug i 90 hiljada pa da su greškom dodali jednu nulu, jer momak posle prikljičenja prvom timu može da ima samo simbolična primanja. Koliko god da VV mešetare u upravi, i koliko god da nas kradu i dovode klub na najniže grane, opet je ova vest najblaže rečeno, naučna fantastika.
L

LULW

pre 11 meseci

Da je dug prema Joviću 90k situacija bi bila još komičnija. Tužila vas 'mlada nada' za 90k i zatražila raskid ugovora
m

momcilo vojvodo

pre 11 meseci

Zbog ovakvih stvari je tribina stavljena pod kontrolu, da nije ova dva bandita bi letela jos davno, ovako i dalje se narucuju i placaju skandiranja.Ogroman broj Grobara vise ne ide i nepozeljni su na stasionu.
d

dva VV

pre 11 meseci

dva lika bez obraza...moralne nakaze.
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

Znaci ovaj mali ima 350-400 k godisnje. E sad zamislite koliko imaju natho, rikardo, dijabate, mening…
c

cer

pre 11 meseci

razlika je sto pomenuti ne vracaju deo para upravi