(Star sport)
(Star sport)

Partizan ima novog golmana! Potpisuje Miloš Krunić

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.01.24. | 16:52

Posle dva meseca treninga sa crno-belima, klub reagovao i proširio opcije među stativama

Šampionske ambicije grade se iz poslednje linije. Doveo je Partizan Nikolu Miličića da odmeni Mihajla Ilića na štoperskoj poziciji, a angažovaće i još jednog golmana, kako bi imao više opcija tokom prve polovine 2024. Novi član crno-belih postaće Miloš Krunić, potvrđeno je Mozzart Sportu.

U pitanju je 27-godišnji čuvar mreže, koji u Humsku stiže kao slobodan igrač, jer je bez kluba od septembra prošle godine kad se vratio iz Saudijske Arabije. Tad je prvi put počelo da se šuška kako bi mogao da završi na Topčiderskom brdu, u međuvremenu su kontakti intenzivirani, pa je najpre minula dva meseca proveo na treninzima u Sportskom centru „Zemunelo“, kako bi stručni štab mogao da se na delu uveri u njegove kvaliitete. Kad je taj period prošao rešio je da mu ponudi ugovor.

Izabrane vesti

Između ostalog, zbog procene ljudi koji su u klubu na rukovodećim pozicijama da može da bude kvalitetno rešenje. Ako neko zna da skenira mogućnosti čuvara mreže onda je to sportski direktor Ivica Kralj, nekada i sam „jedinica“ Parnog valjka, koji je letos doveo Aleksandra Jovanovića, a Nišlija potvrdio da je jedno od najvećih pojačanja ekipe u pohodu ka jesenjim počastima.

Jovanović ostaje neprikosnoven u prvom timu, dok bi Miloš Krunić trebalo da se bori za mesto drugog golmana sa Nemanjom Stevanovićem. Kako Stevanoviću na leto ističe ugovor, ovakav potez čelnika je očekivan i mogao bi da dovede ili do zimskog rastanka sa nekadašnjim članom Čukaričkog ili do pripreme Krunića za ono što ekipu čeka na narednoj sezoni.

Treći golman Partizana je Vanja Radulaški, kome je tek 17 godina i posle potpisao Krunića verovatno će potražiti prostor da brani u nekom timu, u vidu pozajmice.

Što se Miloša Krunića tiče, pre odlaska u Hadžer iz Saudijske Arabije branio je za Voždovac i ostavio povoljan utisak. Naročito u igri nogom, što se u modernom fudbalu ceni. Oni koji su ga češće gledali kažu da ne paniči u kritičnim situacijama i tako utiče na mirnoću ekipe. Pre Voždovca je bio član Zemuna, koji ga je slao na pozajmice u Srem iz Jakova, Rakovicu i Bežaniju.


tagovi

Miloš KrunićFK PartizanTransferi

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara