Foto: FK Partizan
Foto: FK Partizan

Partizan krenuo na Kipar: Stanojević poveo 23 igrača, trojica ostala u Beogradu

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.09.21. | 09:13

Menig spreman za evropski debi

Jutarnjim čarter letom iz Beograda za Larnaku, ekspedicija Partizana se uputila na Kipar gde će sutra od 21 čas odigrati duel 1. kola grupne faze Lige konferencije protiv Anortozisa.

Crno-beli će po dolasku u Nikoziju odraditi poslednji trening pred utakmicu, a Aleksandar Stanojević je na prvo jesenje putovanje u Evropi poveo 23 igrača. Na spisku putnika nije bilo iznenađenja, s obzirom na to da je ranije bilo poznato da Danilo Pantić neće biti u prilici da pomogne saigračima zbog povrede, takođe izostali su Sejduba Suma i Nemanja Miletić, dok je očekivano novo ime u konkurenciji poslednje pojačanje crno-belih Kvinsi Menig. Holanđanin je u Kragujevcu protiv Radničkog upisao debi na domaćoj sceni, a susret na istoku Mediterana biće prilika da zabeleži i prve međunarodne minute.

Izabrane vesti

Na put su krenuli: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač, Aleksandar Miljković, Marko Živković, Bojan Ostojić, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Ivan Obradović, Slobodan Urošević, Milan Smiljanić, Miloš Jojić, Lazar Pavlović, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Nikola Terzić, Aleksandar Lutovac, Lazar Marković, Nemanja Jović, Kvinsi Menig, Bibras Natho, Filip Holender i Rikardo Gomeš.

Crno-beli na Kipar stižu sa ambicijom da poprave negativan skor na gostovanjima tamošnjim klubovima, a na ruku im ide trenutna forma imajući u vidu seriju od sedam superligaških pobeda, dok je istovremeno domaćin odigrao tek jedan prvenstveni meč i pretrpeo poraz od Dokse.

Podsetimo, u grupi sa crno-belima su još Flora i Gent koji će odmeriti snage takođe sutra, ali od 18.45 u Talinu. Posle gostovanja na Kipru, Partizan očekuju dva domaćinstva, prvo protiv estonskog, a potom i belgijskog predstavnika.


tagovi

FK PartizanAnortozisLiga konferencije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara