Aleksandar Miljković okružen saigračima (© MN Press)
Aleksandar Miljković okružen saigračima (© MN Press)

Partizan nudi novi ugovor Aleksandru Miljkoviću

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.05.22. | 13:04

I golmanu Milanu Lukaču

Smanjuje se broj utakmica do kraja sezone, smanjuje se i spisak fudbalera kojima ističe ugovor sa Partizanom. Kako stvari stoje, biće ih još manje, pošto crno-beli planiraju da narednih dana reše dva pitanja kad je reč o formiranju kadra za naredni takmičarski ciklus.

Aleksandar Miljković i Milan Lukač će dobiti predloge novih ugovora, a u kancelarijama u Humskoj 1 veruju da će to biti dovoljno da ih zadrže i za sledeće izazove. Saradnja desnog beka i rezervnog golmana oročena je do poslednjeg dana juna, s tim da na Topčiderskom brdu žele da traje i posle tog datuma. Kako su Miljković i Lukač na istim talasnim dužinama sa klubom očekuje se da ti poslovi uskoro budu realizovani, preneo je Telegraf. Verovatno pre odlaska na letnji odmor, kako bi i igrači i čelnici mirne glave mogli da spremaju naredne korake.

Izabrane vesti

Povratak Aleksandra Miljkovića septembra 2020. dočekan je sa velikim podozrenjem među Partizanovom publikom, međutim, ispostavilo se da je reč o jednom od bitnijih fudbalera za način igre Aleksandra Stanojevića. Kako je protokom vremena napredovao, bio sve sigurniji i nije pravio greške koje bi dovele do gola rivala, uprava je odlučila da ga zadrži, uprkos činjenici da na poziciji desnog beka može da koristi Marka Živkovića, povremeno i Aleksandra Lutovca.

S druge strane, Lukač još nije debitovao otkako se vratio u Turske, ali je shvatio da mu je uloga znatno drugačija nego u zenitu karijere. Sad je više podrška mlađim snagama u vidu Aleksandra Popovića i Nemanje Stevanovića, a kako je uvek korisno imati iskusnog golmana na raspolaganju, crno-belima se više isplati da zadrže nekog kome veruju nego da rizikuju dovođenjem sa strane.

Prethodnih sedmica nove ugovore sa Partizanom potpisali su Nemanja Stevanović, Nemanja Miletić, Slobodan Urošević i Bibars Natho, a u planu je da se poboljšaju uslovi i trajanje Rikardu Gomešu, iako je Afrikanac vezan papirima do juna 2024.


tagovi

FK PartizanAleksandar MiljkovićMilan Lukač

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara