Komentari na vest

Partizan po Stepijevom modelu: Das Leben geht weiter

G

Grga Cvarak

pre oko 1 godinu

Kakav tekst! Sto ono kazu, ko narucen.
m

moglo

pre oko 1 godinu

A mogli ste da vratite lolu i joju i masina tj.valjak na paru da radi malo,bar u mestu.
S

Sta je

pre oko 1 godinu

Respekt. Za gospodina Petrića
M

Manche

pre oko 1 godinu

Kao okorelom Zvezdasu, moram da kazem da mi je zao sto je Petric dosao u Partizan u ovom trenutku ocaja. Jer je covek dobar trener i ozbiljan gospodin, ali sa ovim timom ni Anćeloti ne bi bolje prosao. Kad se setim Stanojevica, seoskog đilkoša i kad vidim Petrića, pa to je nebo i zemlja.
u

uprava napolje

pre oko 1 godinu

Hahahahahahahah "dobar covek" i "gospodin" hahahahahahahahaha vama je sigurno dobar.
A

A meni

pre oko 1 godinu

je zao sto nije dosao u crvenu petokraku
a

aeiou

pre oko 1 godinu

Svaki zvezdaš kojem ova Stepijeva izjava lepo zazvuči neka razmisli dobro da li to želi svom klubu ili je ipak poenta u titulama. Da li ima bilo ko tamo ko će reći, ma u redu, nema titule život ide dalje. Baš suprotno, zajašu ko jahači apokalipse i ne misle da sjašu. Ne zameram da znate, poenta bavljenja profi sportom je da budeš najbolji. Igranje iz ljubavi priznajem za amaterizam. Ne bih voleo Petrića za trenera čak ni ekipe za mali fudbal na nekom lokalnom turniru.
C

Cigarilo

pre oko 1 godinu

Stepi je samo rekao da život ide dalje i da će se u Frankfurtu i dalje igrati fudbal. I bio je u pravu.
M

MMXXIII

pre oko 1 godinu

Šta znači tačno pojam 'dobar čovek' u savremenom fudbalu? Nije pominjao Zvezdu ili prozivao? Nije ni morao. Nama pred svaku novu sezonu izađe Terzić i onako okrutno saopšti da će Zvezda biti šampion zauvek jer joj to pripada. Zapisano je na Mojsijevom tablicama kao jedanaesta Božija zapovest. Čovek se ni ne trudi da bude dobar, a ovi naši kao andjeli, posipaju se pepelom. Lik me šamara a ja govorim: volim te ko brata, volim. Pod njim smo doživeli tri ( 3 ) užasna poniženja, ne zna se koje od kojeg je gore. Ekipa mlitava, anemična, stalno u nekom grču. Bilo namešteno ili ne, ne znam, ali Stanojev Partizan je odrađivao slabe ekipe iz naše lige često i za pola sata, bez neke nervoze, popravljajući gol razliku. Nije smeo da zada udarac ljubimici, to smo videli svi, ali fokus mi je na tkz. malim klubovima, tu je radio posao kako treba i kako ja očekujem od mog Partizana. Tu ja ocenjujem naše trenere. Neka je Zvezda i jača od nas, ali mi smo još više od toga i jači i finansijski moćniji od ostatka lige. Zašto ja onda strepim i pribojavam se utakmice protiv Radničkog? To što je on dobar čovek odgovara za privatno druženje, a ja u Partizanu očekujem trenera terijera, koji grize i ne povlači se. Nek donese 3 boda a dobar neka bude svojoj familiji.
j

joker92

pre oko 1 godinu

Ko daje ovolike minuse? Covek sve lepo rekao? Ako je bitno kakav je ko covek sto onda ne pisete kakav je covek recimo gvardiola, ili klop, ili anceloti? Zato sto je to nebitna stvar u svetu fudbala, i nikoga ne zanima... I moja baba je divna zena, sigurno bolji covek od petrica, al ne bihbjoj dao da trenira partizan..
N

NoName 1

pre oko 1 godinu

Interesantan je grobarski mozak, ogrezao u mržnji i neznanju. Zamislite, njemu je problem što prvi čovek Zvezde izjavi da će Zvezda biti prvak. Valjda treba da kaže da će to biti Partizan. Pa onda opservacija o tome kako je Stanoje "rešavao male utakmice"... A Zvezda ne može da ih reši, pa mora da namešta. Sa druge strane, u četiri utakmice sa Zvezdom njegov tim je uspeo čak jednom i da šutne na gol, ali grobarski mozak to tretira kao "nisu mu dali". Zamislite, tim koji je igrao epski dvomeč sa Svetom Klarom je morao da povuče ručnu protiv tima koji je u šahu držao jedan Milan.
B

Bzzz

pre oko 1 godinu

Sutra bez dugih gaća ništa.
P

Pobeda je resenje

pre oko 1 godinu

Meni je najzanimljivije u komentarima sto se pise i sad i juce i prethodnih dana o gospodinu Petricu kako se bavi gradjevinskim poslovima,ima gradjevinsku dozvolu i slicno tome.Gospodo odakle vama te informacije?
Z

Zeleznik

pre oko 1 godinu

Od APR-a...... Vrlo jednostavno.
m

monterooo

pre oko 1 godinu

Sa Okocom,gaudinjom,melerom...moler iz Stepojevca predao titulu bajernu... Zato vise nikad nikog nije trenirao... Petric je ljudina i ok trener ali njima treba albert,savo i sl
P

Princezice

pre oko 1 godinu

Biraju da igraju samo kad je sunce, da se ne prehlade ljubi ih majka.
s

slavuj

pre oko 1 godinu

@Džoni RS. Navedi ti nama Zvezdine trenere koji su korektni prema Partizanu. Normalno je da čovjek voli svoj klub i ne voli protivnika,ali ga poštuje. To kod Petrića nije problem, već ta njegova indolentnost, nezainteresovanost, čovjek stoji kraj aut linije i ćuti. Nikakvih emocija a klub gubi. To nije normalno, kao i uvijek pronađena opravdanja i kad ih objektivno ne možeš pronaći. Sutra je novi dan, preuzimam odgovornost, dali smo sve od sebe, nemam šta zamjeriti igračima....i tako u nedogled. Ne možeš voditi tim bez ikakvih emocija, ispada sve mu svejedno. Knjiga bi se mogla napisati o njegovom vođenju ekipe. Belić je njemu vrh igrač, a bio rezerva u Čuki, igrač bez imalo takta. Fejsa spori rekreativac, kao i Pantić. Saničanin i Vujačić IQ kao broj kopački. Koliko vremena nismo izbacili svog beka? Urošević koji je kod Miloševića bio otpisan, sada kapiten. Igramo najsporiji fudbal u ligi, bez ijednog igrača koji može napraviti višak u vezi, predriblati protivnika i dati loptu u prostor. Mogao bih tako do sutra. S. Mitrovica , Mladost NS i porazi od tri ekipe u ligi koje su ispod 8 mjesta. Dovoljno da bude zapamćen u istoriji kao loš trener. Biti dobar čovjek što mu se spočitava se podrazumijeva. Zato, trener, uprava ni kao navijači nikad više na stadion.
@

@

pre oko 1 godinu

Pantic nije bio ni rezerva u Exelsioru rotterdam a mi ga cekamo 7 meseci
Б

Братина

pre oko 1 godinu

Сви из Звезде су коректни према Партизану. Сети се вас у време Толета и 6 титула, а погледај нас у време наших 6 титула. Буквално не постојите за нас. Исто је и у кошарци. Кад сте ви везивали титуле, то се звало доминација. Сад кад ми то радимо, онда се омаловажава. Треба ли да поменем да Звезда, за разлику од Партизана, никада није била фењераш у ЕЛ и ЕК?
g

gost 1944

pre oko 1 godinu

Slavuju , ala ti se ovi glodari nalupase minusa , cini mi se da ih boli istina , ili nisu svesni koliko je FKP u dubokoj krizi i rezultata a i odnosa u upravi FKP . Sve dok je glazura na celu kluba sve dublje ce FKP da tone u mulj ili zivo blato . Sramota !!!!!!!!!!!!!!!!!!
R

RealNo1

pre oko 1 godinu

Пљиште похвале сваки дан, а игра све гора.
S

SašaPFC

pre oko 1 godinu

svi su valjali dok je Stanojević vodio tim i uprava i isti ovi igrači(mislim na eru "mini Atletika")... kleli ste se u njih i "poštene nizove"... Šta se sad dešava pa niko ne valja ? Ja sam.za.zdravlje srpskog fudbala i ko god brlja da za to odgovara,pa redom eto neka krenu od moje Zvexde ali da nikog ne preskoče...a klasa igrača crveno i crno belih ne gledajući našu ligu nego UEFA listu jasno kaže ko je ko i gde je ko PS "SašaPFC" je filozof i mudro ser koji ne silazi sa Zvezdinih vesti i objašnjava nam svaki dan kako je u Zvezdi sve trulo a Partizan na pravdi Boga skrajnut...po njemu sve je idealno i sve valja ali vam ne daju...pa malo sprdam lika..
@

@

pre oko 1 godinu

Pa jeste , kad bi dosao neki ozbiljan trener koji zna sa ovakvim diletantima igrali bi sigurno bolje. Tim ispadne iz kupa a trener nema sta da im zameri? pa sta da ocekujes od njih
G

GostBM

pre oko 1 godinu

Nije mi jasno kako je ova uprava bila dobra kada se igrao "tango smrti" a sada ne valja?!
@

@

pre oko 1 godinu

Nije uprava igrala tango smrti, trener je tada "nagradjen"sa teranjem iz Partizana. znate vi to dobro
G

Gost1111

pre oko 1 godinu

Koji je to trener oteran iz Partizana ?
b

batabane

pre oko 1 godinu

Ali ponedeljak je radni dan,a 14 h je radno vreme.Vidim da se i dalje Petric pravi lud,Fejsa opet u timu.Tragedija.
C

Cime to

pre oko 1 godinu

Zasluzio ? Ispadanjem u kupu od nizeligasa,ponizenjem od fenjerasa,ispadanjem iz LK ? Izjavama tipa "Neka, neka bude na tome da još nismo skinuli gaće. Čitaju ljudi knjige pa će razumeti" ? ! ? Sta razumeti ? Da si prostak ili dalabu ? Ili sto se slizao sa upravom ? Divan jedan covek,moralna gromada,da se podsetimo izjava doticnog od 16.11.2022 : „Nisu nam potrebna pojačanja samo za naredne mesece, nego za jun mesec, bez obzira koje evropsko takmičenje budemo igrali. Meni kao treneru je bitno da te igrače imam u januaru za jun mesec. Sada trenutno je možda potrebno da imam dva ili tri nova igrača, kako bi se ekipa osvežila i unela neka nova energija. Potrebno nam je više različitih igrača. Na sredini imamo nekoliko sporih igrača Fejsa, Traore, Natho, koji imaju svoju ulogu. Potrebno je i na bočnim pozicijama“.Zelim Cimirota..... ipak na zimu ce doci....ne treba nam Cimirot....ne treba nam niko imamo dobar tim...ako Jojic pristane da potpise,malo je tako kvalitetnih igraca,a da su slobodni (slobodni 8 meseci-prim.aut.) Na kraju "odlazi zbog zdravlja" ? ! ? Na konferenciji za stampu pred Radnicki,prica o lecenju kurjeg oka ? ! ? E to je taj "dobar covek",komicar u pokusaju,koji se slizao sa upravom, i koji je uspeo da izgubi 4-0 od fenjerasa,ispadne iz kupa i ispadne iz Evrope od mocnog Serifa i svrstao se u grupu najgorih trenera Partizana ikada

Sakur

pre oko 1 godinu

petric nicim nije zasluzio postovanje publike.Kada su svi normlani treneri odbili ovu upravu on je dosao na klupu a covek nije trener i primao je platu,tako da lik je prodao Partizan
A

Ajde

pre oko 1 godinu

Ne sekirajte se ništa, naplatiće on dobro to propadanje Partizana, kao i uostalom svi što nam prodaju maglu, od uprave trenera, igrača koji nisu ni za Srpsku ligu, bolji fudbal se igra u opštinskoj ligi, treneri, deca koja igraju za burek, bolje to rade od ovih, zato i ima navijača na stadionu za jedan dobar špajz da se napuni bez da se guraju, podsetite me kad je čuveni "Jug" bio pun, a nikad i neće dok ovi genijalci tu sede, Vratite Legende Partizana u upravu i Peđu Mijatovića za direktora i eto Nas u Ligi Šampiona svake godine i stadion će biti pun kao i ARENA kad igra KK, pravi Grobari vole samo Majstore a ne ove levake koji samo misle da su fudbaleri, neko ih je debelo prevario....
c

cekajtemijata

pre oko 1 godinu

Ako vi mislite da je bit predssdnik kluba,pa i taj mijatovic,za koga ne vidim otimanje bilo kog kluba drugog,onda tavoricete jos dugo tu gde jeste. Sa 2000 gledalaca u proseku godinama leba nema,osnova je ta prvo. A drugo i rade bogdanovic kaze svakom intervjuu,da je trener izvikana stvar,uvelicana.
A

ARMIJA NAVIJACA- TRAZE

pre oko 1 godinu

Pod HITNO: 1 ,,UPRAVA " NAPOLJE 2 DOBAR ISKUSAN TRENER( D.Milanic) 3 KOMPLET nova ODBRANA ! RESTARD.
T

Trinki vinki

pre oko 1 godinu

Koliko god da je slab trener, Petrić je normalan čovek. Nije Kalimero i mrzitelj svega što je crveno belo kao Stanoje, Sava i Nikolić. Oni su loši ljudi i kompleksaši. Nadam se da će sledeći trener biti Nađ. On se uklapa u nabrojanu trojku.
n

normalan ?

pre oko 1 godinu

"Neka, neka bude na tome da još nismo skinuli gaće. Čitaju ljudi knjige pa će razumeti"....E sad ako bi mogao da mi objasnis ovo,ako si citao knjige,ko normalan ovako prica na konferenciji za novinare ? Podnosi ostavku "zbog zdravlja" a ostaje jos mesec dana ? ! ? A onda na konferenciji za stampu, pred Radnicki,na pitanje sta ce da radi kad ne bude vise trener Partizana,kaze "lecicu kurje oko" ? ? ! ? ! Eeeeej breeeeee ko je ovde lud ? Ko da mu iskaze postovanje ? Neko ludji od njega ? Slizao se sa upravom. Ispao iz kupa od nizeligasa,popio 4 komada kod kuce,od pretposlednje ekipe,ispao iz Lige Konferencije....
V

Vama je dobar

pre oko 1 godinu

Cim se slizao sa upravom,jasno je kakav je covek
D

DžoniRS

pre oko 1 godinu

Petrić je dobro glumio finoću, ali je imao nekoliko ispada gde se videlo da prema Zvezdi gaji ista osećanja kao i ovi drugi koje si nabrojao. Ništa bolji nije, to je sve naučeno da mrzi sve i svakog ko ima veze sa Zvezdom (osim ako taj neko ne uradi ili kaže nešto protiv Zvezde, onda je savršen i ima njihovu "ljubav").
u

urednik

pre oko 1 godinu

Pa jedino nadj i moze da dodje, jer svaki drugi normalan trener nije budala da dodje da saradjuje sa ovom upravom. Cim je petric dosao znalo se da je nadj sledeci, al posle njega nema dalje...
M

More

pre oko 1 godinu

Znaci ipak skinuo gace
P

PFC

pre oko 1 godinu

Dobiće aplauze? Alo!? Od koga? Od prave Partizanove publike sigurno neće. Od onih za koje je ispunio zadatak, hoće, nema sumnje. Zahuktava se građevinska sezone, idu dozvole, sve po planu.
G

Guber

pre oko 1 godinu

Utakmica je odlozena....
S

SB

pre oko 1 godinu

Tako je , aplaudira se dobrim ljudima i pruza im se podrska, ali ovo je fudbal, ovde se valjda gleda rezultat? I naravno zivot ide dalje a mi jos jednu godinu bez ikakvog trofeja. Sto je naj gore, nasa uprava uopste ne pokusava da promeni nesto, I treba se manuti tih sentimentalnih prica, zna se zasto se igra fudbal. Pusti ti dobre ljude, daj mi 11 hitlera koji ce da grizu i donose rezultat
G

Gost555

pre oko 1 godinu

verni grobari jos jednom pokazuju svoju vernost bice ih 300
S

Skiper

pre oko 1 godinu

Da je sreće da ne bude nijedan. Da ova štetočinska uprava vidi šta navijači misle o njihovom (ne)radu. Davno je bilo vreme da odu. Partizanu će trebati godine da se oporavi od ovog dvojca bez kormilara.
u

uprava napolje

pre oko 1 godinu

Imaju oni kormilara,istog kao i ljubimica, onog sto lebdi,zato nam je klub ovakav,tuzan i ponizen.
Z

Zokson

pre oko 1 godinu

Sad ce gromada da pokusa da odlozi ovo, navodno zbog snega... a ako se igra i bude poraz ili remi bice sneg kriv, po ovakvom vremenu smo igrali, nisu hteli da odloze, namerno se guramo sa druge pozicije... NEMA ODLAGANJA, ovo bi im drugo odlaganje bilo! U Ivanjici se pre dva kola igralo po snegu pa im nije odlagano.
D

Dejani

pre oko 1 godinu

Svaka čast za naslov!! Bukvalno je tako, ali nažalost mnogi gledaju kao da je kraj svijeta i kao da nema šanse za popravak bilo čega.
R

Rudar

pre oko 1 godinu

Sa ovom upravom nema šanse za oporavak. Sa njima je ovo samo put u još dublju rupu.
S

Sramota a

pre oko 1 godinu

ne svaka cast za naslov. Prvo ni on, ni uprava, a ni polovina ovih nabedjenih i propalih fudbalera NE POSTUJE NAVIJACE ! ! ! Izgleda se odavno zaboravilo ko je zbog koga tu ? Izgleda da svi misle da su Bogom dani,od uprave,trenera,igraca i da mogu da se setaju po terenu bez volje i zelje,da gube redom utakmice,a navijaci treba da ih podrzavaju i dolaze u sto vecem broju na stadion,nema se za plate.Kako igraju ne zasluzuju ni ovo malo sto ih dolazi. Ljudi su bacali sezonske u cetvrtak i izlazili sa stadiona,dotle je doslo.....
Л

Лаик

pre oko 1 godinu

Гробари цене искреност? Можда у том вашем паралелном универзуму. У реалности су најмање познати по искрености.
d

da se zna

pre oko 1 godinu

. Licence za evropska takmičenja uvek smo redovno i regularno dobijali uz svesrdnu pomoć države, posebno predsednika Srbije. -Vucelic
G

Gost 135

pre oko 1 godinu

Ne znam šta je sporno? Vlasnik kluba je država, dužna je da obezbedi poslovanje i plate. To se samo kod nas čude ljudi kad nema para od vlasnika za radnike. Normalno je da država finansira i Zvezdu i Partizan i bilo koga ko je u njenom vlasništvu, ako to ne želi, treba da proda klub pa onda može da se ljuti ko hoće, ali na vlasnika.
G

Gost@Gost135

pre oko 1 godinu

A sto onda one godine Zvezda nije dobila novac za licencu? Dvostruki arsini malo, a?
r

raky

pre oko 1 godinu

Zato što zvezdi nisu pare bile proble za licencu. U ostalom, Zvezda je imala i do sad preko 30M evra godišnji budžet, a sada i 50. (Tako Terzić kaže, a ne ja) Dakle, para ima....to nije problem. Licencu niste dobili zbog lažnih papira. Kao i sada u košarci što ste dobili zabranu registrovanja novih igrača zbog lažne dokumentacije, iako imate 4,5M evra godišnje za kampaca
S

Sani Boj

pre oko 1 godinu

Obično kad trener da otkaz vise ne vodi tim ni na jednoj utakmici, izgleda da treba da dokusuri Partizan do kraja. Kup Srbije ispao od drugoligasa, povecao zaostatak za Zvezdom koji je imao Stolica, katastrofalni porazi od Mladosti i Serifa, neshvatljiv remi sa Javorom posle 3-1, zimske pripreme nula, igra nula, sa raspalim Kelnom velika doza sreće. Ja tu ne vidim nista dobro, Petric nikad nije bio trener niti ce, najveću odgovornost snose ona dva gmizavca iz uprave ,a on nije trebalo da se neceg prihvata kad zna da nije za to. Pogledajte sastav realno, Popovic odbrani nemoguce pa prima jeftine gilove, Živković i Filipovic ne zna se koji je gori, Markovic kiksara teška, Sanicanina hm daleko od fudbalera balvan obični, Fejsa za dom staraca, koliko samo gresaka na utakmici, Belic tempirana bomba, mozda za Teleoptik, Menig od kako je došao nista nije pokazao, povremeno da gol, Pantic mnogo obećavao, a ucinak nula. O klupi da ne govorimo, jos gore. Sa 5,6 igraca ne moze se igrati ni domace prvenstvo. Glavni krivci Vazura i Vucelic, olupine, bez imalo casti i morala nastavljaju da obavljaju zadatak uništenja Partizana. Takvi se mogu oterati samo motkom i to onom g.......m. Izgleda da to nikom ne smeta, navijaci, bivsi igrači, sportski radnici ćute, umesto da ih razapnu na stub srama, a verovatno ima posla i za neke druge organe. Da Zvezda ima takve spodobe u upravi oterali bi ih za dva dana, bio bi rat, ali izgleda da sto neki smeju, drugi ne smeju, ili se boje, ili je nešto treće u pitanju.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Konačno je neko napisao: borba za drugo mesto. Ni toga ne bi bilo bez gurke sudija.
Z

ZDj

pre oko 1 godinu

A da mi odlozimo i ovu utakmicu za dobrobit Srpskog fudbala.

07.08.16

pre oko 1 godinu

Kakvo je stanje sa kurjim okom?
G

Ganccc

pre oko 1 godinu

Bezobrazan si

07.08.16

pre oko 1 godinu

Brinem se....
u

uprava napolje

pre oko 1 godinu

"Ugrozava mu zdravlje",pa je podneo ostavku,na odlozeno za mesec dana,verovatno tako odgovara upravi,a on "dobar covek" pa da im ucini
J

Ja znam...

pre oko 1 godinu

Ja cu igrati iz 2 u 2 i iz iksa u 2 i tacne rezultate 0:1 i 1:2. Vec sam se obogatio na partizan protiv mladost gat, igrao sam iz 2 u 2, protiv serifa sam igrao iz 2 u 2 i tacan rezultat 1:3, uhvatio 2 i plus poene protiv Fenerbahcea... Samo nastavite da se borite braco grobari za moj novcanik i debljinu novcanika...
B

Bas

pre oko 1 godinu

mi se dopada kada je neko vidovit.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Pa ti si baš bogat čovek.
A

Aleksakg

pre oko 1 godinu

Još da si odigrao dvojku na Albu...bio bi pun kao brod.
G

Gost1234

pre oko 1 godinu

mogu da ga cenim kao coveka, kao trenera nikad: -10 na tabeli" Pojacanja mi ne trebaju" pocetak i kraj
d

djordjo

pre oko 1 godinu

Idemo Kg kao Mladost hrabro
S

Stuplin

pre oko 1 godinu

Po ovom vremenu nije iskljuceno da slavi Radnicki cak... Partizan je u uzasnoj formi, jos po ovom vremenu, sve je moguce. Dotucite ih Kragujevcani 🔴
G

Gumenjarko

pre oko 1 godinu

Koji grobari? Oba tri na stadionu?
G

GostBM

pre oko 1 godinu

Oni sada prate košarku.
G

Gost457

pre oko 1 godinu

pukli I onda rezultat nije vise bitan...

Nemanja

pre oko 1 godinu

Izbacio ih polu amaterski klub i izbili nam direktno mesto u LS…Stvarno treba da budes veliki “genije” da sve to napravis. Bravo “legende”.
A

Aleksakg

pre oko 1 godinu

Pa što neki drugi klub nije sakupio više bodova da sačuva to direktno mesto u LŠ? I nešto me sećanje izdaje...jel taj Šerif beše skorije izbacio još neki naš klub i evro takmičenja?
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Nije Partizan ni izbliza toliko loš koliko bi bio da država ne pomaže.
J

Jagnjilko

pre oko 1 godinu

Stanoje da se vrati jer samo u Srbiji moze da glumi trenera i da mu se ekipe sklanjaju,da glumimo neizvesno prvenstvo
c

cirkus

pre oko 1 godinu

"Grobari su fela koja posebno ceni emociju i iskrenost. " majko mila sta sam sad procitao....
G

GostBM

pre oko 1 godinu

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Gospode Bože....
I

Ijaooo

pre oko 1 godinu

Cak se i vremenska prognoza okrenula protiv nk partizan... strasno sta se desava
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Das Leben geht weiter. Al dobro.
S

Sima Arauho

pre oko 1 godinu

Grof Gaćarone?!Hoće li sada konačno da ode u šume i po mogućnosti da se nikad ni u kojoj ulozi ne vrati u Partizan.