Dušan Lalatović (© DAC/Twitter)
Dušan Lalatović (© DAC/Twitter)

Partizan potpisuje ugovor na četiri godine sa štoperom koji je odigrao samo devet utakmica u Superligi

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.07.20. | 14:47

Dušan Lalatović pred Humskom

Čekali su Franka Makija Banjaka godinu dana i imali su gde da ga vide. Najpre tokom kontrolnog susreta na Stožicama, potom u prvenstvu Slovenije, na kraju krajeva Kamerunac u biografiji ima članstvo u Barseloninoj La Masiji. Samo dan pošto je 25-godišnji defanzivac priključen crno-belima na pripremama, stiže iz Humske vest da čelnici Partizana planiraju dovođenje još jednog novajlije u odbrani. Kako stvari stoje, Dušan Lalatović će staviti na raspolaganje Savu Miloševiću i imaće težak posao da se nametne, jer je prema dostupnim podacima dosad skupio samo devet utakmica u Superligi Srbije!?

Portal Telegraf piše da je posao pred realizacijom i da 21-godišnjeg defanzivca na Topčiderskom brdu čeka ugovor na četiri godine. Tri sigurne, jedna opciona. U toku je proces raskida saradnje sa DAC Dunajskom Stredom i čim dobije čiste papire od Slovaka 21-godišnji Lalatović postaće slobodan igrač, posle čega će biti promovisan u novom klubu.

Izabrane vesti

Sačekaće ga u Partizanu najveći izazov u karijeri, jer lista klubova za koje je dosad igrao ne izgleda impresivno. U mlađim kategorijama Vojvodina, a u seniorskoj karijeri Budućnost Gložan (trenutno, Opštinska liga Bačka Palanka), Radnički Niš, pa pozajmica Dinamu iz Vranja, zatim potpis za sofijsku Slaviju (bez utakmica), Radnički iz Zrenjanina (minule sezone Srpska liga „Vojvodina“), a od januara ove godine ugovor sa DAC Dunajskom Sredom (dva meča). Jasno je da će morati da zapdne iz sve snage u pokušaju da se nametne stručnom štabu pored Bojana Ostojića, Nemanje Miletića, Franka Makija Banjaka, Uroša Vitasa i Igora Vujačića. Posebno posle saznanja da u biografiji ima jednocifren broj utakmica u superligaškom fudbalu: dve kao član Nišlija i još sedam u Vranju. Jedna od njih baš protiv Partizana, pre dve godine u Surdulici.

Ako je vest o angažovanju za srpske prilike prilično neafirmisanog fudbalera tačna, logično je zapitati se gde su ga crno-beli primetili i čime ih je impresionirao da mu ponude ugovor na četiri godine. Kao i ko je upalio zeleno svetlo za dolazak Dušana Lalatovića?



tagovi

Dušan LalatovićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara