Komentari na vest

PARTIZAN – TIM ZA NORDSJELAND: Belić i desetorica stradalnika iz Danske

K

Kraljina

pre 8 meseci

Pecat Ivice Kralja vidi se. neprocenjivo. Covek je birao izgleda pojacanja za macvu Sabac,gde prethodno tumarao nesto. Ja sam mislio da je drugi Ivica,Iliev biser. Ali Kralj je Kraljina zaista. E moji grobari,mozete da menjate uprave koliko hocete,dubioza ste visenego sto mislite. Pukli ste jos pre 10 godina,kad Vam sasa ilic u 35 godina vukao ekipu. Krstenog igraca sem njega niste imali deceniju,dve,pa covek do 38me morao da ostavlja dusu na terenu. Cak mi Zvezdasi smo vise cenili njega ,nego Vi. Bio je igrac,ali i normalan kapiten,vodja,izjavama vise nego korektan.
м

може.може.

pre 8 meseci

Дај у Мачву Шабац овог што је играо за Лион. И ако може милион и триста за нападача. А ако им се ме свиђа Салдања може да дође.
M

Možda šest

pre 8 meseci

Penala
S

SABAH

pre 8 meseci

STRADALNIKA ahahahahahhaahhahahaha sa njima vazda komedija
G

Gost011

pre 8 meseci

Jedino ako Nordsjalland posalje petlice i sudija im iskljuci tri igraca, Partizan mozda moze da stigne 5:0
M

MocnaEkipica

pre 8 meseci

Baš onako prava tradicionalno partizanska ekipica večitih odlikaša:)))))Samo što bez štita koji bi svirao penale čim se neki velemajstor baci u šesnaesterac kao u bazen sledi još jedna petica i crveni za mesara Belića. Tradicionalni pozdrav crnih dečkiju je za petardu spremni:))))
Z

ZV

pre 8 meseci

Kolika je kvota da Belka dobija crvenka?
M

Mile led

pre 8 meseci

Od sveg srca zelim da se ponovi repriza iz danske!
D

Danci x5

pre 8 meseci

A u kom sesiru ce da bude prtizan u ligi tekstilne konfekcije kad ispadne od Danaca? Pitam za druga...
V

Vozdovacx6 replay 2017

pre 8 meseci

Sreca pa u ligi sampiona igra samo neki man city neki real madrid a ne juniorske azdaje poput nikad jaceg vozdovca 😂😂😂
5

5 komada...

pre 8 meseci

...bice ponovo provereno!
5

5ardizan

pre 8 meseci

Hocemo reprizu i u revansu i jos 5 komada da se opet dobro izsmejemo!
s

srka

pre 8 meseci

Eto im prilike da pokažu da nisu baš toliko loši, koliko je to pokazao prvi meč. Da se jednom borbenom, ratničkom i napadačkom igrom, nametnu i probaju da ostvare makar minimalnu pobedu i tako steknu samopouzdanje za nastavak Super lige i proslave odlazak Vučelića.
A

Astoria

pre 8 meseci

Sledeći naslov: "PLAČ MAJKE BOŽIJE 2.DEO"
T

Tako da

pre 8 meseci

Dobija ovo partizan 2:0 ili 3:1
S

Sale Kg

pre 8 meseci

Neka puca, puca, nek’ eksplodira...
A

Au

pre 8 meseci

Samo cinjenica da je odbrana nepromenjena kao u Danskoj kaze dve stvari ili je duljaj lud ili mu drugi isto toliko lud sastavlja tim u oba slucaja jadno i bedno! Verujem da ce se svi igraci i treneri danskog tima i sami zacuditi kada vide iste odbrambene igrace
s

srka

pre 8 meseci

Nema druže ko da igra. Tanki smo na klupi. Imamo 14, 15 igrača i to je to. Ako misliš na Saničanina, Filipovića i Šehovića, prosto ne verujem da Duljaj ima nešto protiv njih, ali oni jednostavno ne mogu da promene krvnu sliku ovog tima. U tome leži cela priča. Mene duša boli što Danilo Pantić ne može nikako da se reši tih povreda i da zaigra već jednom u kontinuitetu. To je pismen fudbaler, naše dete, sve zna o fudbalu i mnogo bi nam značio, ali ubiše ga te povrede. Jedna za drugom, nikako da ta nesreća prestane. Puno bi nam značio u tandemu sa Nathom. Mogli bi više da igramo kroz pas, jer i Belić može da se uklopi u taj sistem. Zna i on dosta sa loptom. Mogli bi da predjemo na 4-1-2-3, gde bi bili mnogo ubojitiji i opasniji po protivnika. Da probamo da igramo makar na gol više, kad smo već šuplji pozadi. To bi nam mnogo pomoglo da lakše pobedjujemo u prvenstvu. Lakše bi došli do tog drugog mesta, koje je ove sezone primarni cilj. Mada naravno Partizan ne sme tako lako da se odrekne ni borbe za titulu, nikako!
F

Fifika

pre 8 meseci

Kaze novinar "stradalnici",e kad se sad nisam prevrnuo sa stolice :)))
G

GosnDjokica

pre 8 meseci

ugasice ih Danci samo tako ,cim Markovic igra nema tu igre decki ,mozda izdrze prva 3-4 min da im ne udje lopta u gol a onda vec lagano navice se,a i ljudi ja ne znam sta im je pa gde ima jos u kojoj zdravoj logici da amateri dobiju profesionalce pa alo , nema to vise nigde ,osim kod nas ,mi pratimo briks standarde
A

Aca LJotic

pre 8 meseci

Kad bude zreb za Ligu Konferencije u kom ce sesiru da bude Paetizan?
D

DDF

pre 8 meseci

"Zamisljenom"..😂😂
K

Kumovi Vrbas

pre 8 meseci

Daj boze pobeda zbog koeficijenata. Za prolaz je potrebno cudo. Ja mislim da Partizan nikada u istoriji nije mogao da stigne 5:0 prednost protivnika. Ako gesim neka me neko ispravi da li je postojala Evropska utakmica od 1945 godine da je Partizan uspeo da stigne manjak od 5:0
a

alo bre

pre 8 meseci

evo ga i ovaj sa koeficijentom...jedni u 30 a drugi u 80 miliona duga ti trazis koeficijente .
f

fhhff

pre 8 meseci

Srigli smo 4:0 1984.protiv QPR,gde smo u prvoj odigrali slično ko prošle sedmice,eto uz gol manje...
b

batabane

pre 8 meseci

Da je Duljaj normalno i pošteno vodio ekipu i od starta sezone, jednako dao šansu na bekovima i Živkovicu i Šehovicu,verujem da bi sutra starteri na bekovima bili upravo njih dvojica.Ovako je nesigurno dati im sutra sansu bez i jedne utakmice ove sezone.Medjutim rezultat namece da se sutra izadje harzarderski,da se proba.To znaci da se Natho povuce na centralnu poziciju ispred Belica,a na ofanzivnom veznom krene sa ovim novim , kako se zvase.A lično mislim da i u daljoj koncepciji ,Kanute treba da bude samo alternativa,zamena za Belica,na zadnjem veznom.
P

PeraV

pre 8 meseci

Brutalan tim
m

metalika moj dobar

pre 8 meseci

kad pogledas cime i da menjas ? koga da stavis ? pogledas klupu scekic ,pavlovic,kalulu,neki klinci iz kraja ...tuga
B

Bllerim L

pre 8 meseci

Nadaš se da pobediš sa 5 golovi i onda na penalli da rešiš utakmic u da Duljai pribllizna tim da odeš u sledećem kolle.Napred Partizan Severna Makedonij u navijam za tebe

Nikola Grubnić

pre 8 meseci

чика Игоре у ЛК, бонус играч није потребан, као у лиги.
g

gost12344

pre 8 meseci

Ma užas pa veci je problem sto nam mening igra svaku utakmicu nego bazira,on kao da ima u ugovoru da mora da pocinje svaku utakmicu, a ja vece drvo nisam video u život
A

ApsolutnoJa

pre 8 meseci

U najboljem slucaju X, ovako msm da ce biti 1-2, tu cak ni najveca zelja za pobedom ne moze da pomogne kad nemas kvalitet
b

bedno...

pre 8 meseci

Koliko je tek očajajni, taj Šehovic ili Filipović/ Živković ako su oni rezerve za nesrećnog stojkovica ili antica. Momci su realno kvalitet za lučane, radnik sc.. Oni danci ih vozali kao na ringispilu 96 minuta.
m

mx

pre 8 meseci

Pa ako verujes da Duljaj moze realno da proceni...On sad forsira Antica da ne bi ispao pglu jer su doveli losijeg igraca od Sehovica.Sehovic decko igrao redovno u Izraelu ali jbg mi ovde smo strucnjaci a i liga nam mnogo zahtevna.
N

Nenad B.

pre 8 meseci

Neverovatno, ne promeniti ništa u timu posle one bruke i sramote je debilizam. Igramo faktički revijalnu utakmicu, pa pruži šansu i nekim drugim igračima (Šehović, Živković, Filipović možda na štoperu, Pantić, Baždar), da se vidi na koga se još može ozbiljno računati, sačuvaj bitne igrače za nas u ovom trenutku važniju utakmicu u nedelju. Dečko je stvarno dunster na kub.
?

??

pre 8 meseci

Pa on da je do danaca menjao igrace i isprobavao ekipu ne bi puko 5 0. Uhvatio se jednih te istih ko pijan plota.

Sakur

pre 8 meseci

Onaj trener koji trazi da mu se dovede igrac poput scekica treba momentalno da podnese ostavku i kaze ja nisam za ovaj posao
m

mx

pre 8 meseci

I ti za ovaj komentar dobijes gomilu minusa.Po svemu sudeci i posle Duljaja doci ce Duljaj.Covek koji je igrao za Bokelj i poslednjeplasirani Genclerbirligi nema ni kvalitet ni karakter da igra za tim koji vecinu utakmica ide na pobedu.Scekic jednostavno nije za moderan brzi fudbal.
P

Pa sad

pre 8 meseci

Ni jedan ni drugi ne razumete suštinu. A ona je 1 uprava, 8 sezona, 11 trenera, 1 titula. Tu ni Murinjo ne pomaže. Dok se ne promeni uprava koja je uništila klub, može da dođe svako.
m

metalika moj dobar

pre 8 meseci

sakur...pa nije on doveo scekica vec je to vazurin igrac. Sceka rikverc je bio i pre Duljaja ali zbog vazure
R

Realnoo

pre 8 meseci

Glavni problem Partizana je što niko ne igra odbranu. Bekovi, štoperi i Kanute zato što ne znaju, Natho zato što je veteran i oba krila zato što ih baš briga da se vraćaju i pomažu bekovima, dakle nedisciplinovani su. Jedini koji su odlični u defanzivnom segmentu su Belić koji pokriva veliki deo sredine ali naravno da ne može sam i Saldanja, prvi špic koji se dosta vraća i pomaže. Dakle 2 igrača od 10 u polju, svaka ekipa koja želi da ih napadne praviće im probleme.
B

Batistuta1

pre 8 meseci

Ovaj ka piksi.izgubis, a formaciju ne menjas...Igra sa jednim spicem,koji si ti lik...Cuvamo rezultat,zaista u kojem k.... Nam je struka.
M

Miki40BG

pre 8 meseci

Za sve ove dušebrižnike koji se pitaju kako će Partizan bez 5 miliona od LK da im odgovorim. Od transfera je zaradjeno 3.6 miliona evra. Klub do petka prodaje Baždara za 3 i po miliona evra. Dijabatea izmedju 1 i po do 2 mil. Od Mitrovog transvera u Al Hilal dobili su milion ipo. Od 3 sponzora oko 2 miliona sve ukupno. Od ovih kvalifikacija 800 000k plus jos toliko od TV prava. Tako da je 14 miliona sasvim dovoljno da se pregura narednih 9 meseci, da se isplacuju kamate za kredite i daju plate. Plus što će na zimu sigurno prodati jos nekoga i uzeti milion ili dva evra. Tako da bez brige. Fokusirati se na prvenstvo da bar budu drugi i odu u kvalifikacije za LS. Ako ispadnu sigurna im je LE i nekih 12 do 15 mil evra. Opet dovoljno za sledeću sezonu.
S

Sf

pre 8 meseci

Bazdar za 3. 5 miliona ahahahahahaha. Decko LK donosi sami 3 milioba a ne 5. Sve su to tvoje klinacke projekcije. Partizan je unapred za 3 godine ispucao sponzorstvo. Gomila gluposti.
P

Penzioner

pre 8 meseci

Bravo i hvala na analizi i podacima koji nisu poznati ni Vazuri! Da si se javio ranije Vucela bi odustao od ostavke. Kakva steta!
@

@Miki40bg

pre 8 meseci

te pare sto su dobili i sto ce dobiti, potrosene su odavno prijateljuu
G

Genije25

pre 8 meseci

Ovo ide u produzetke. Poluvreme 3-0 za Partizan. Kraj regularnog 5-0 a posle produžetaka penali. Pa šta bude biće.
j

joooj

pre 8 meseci

brate jesi li realan bre?
c

commander

pre 8 meseci

Duljaj brate čime su Stojković i Antić zaslužili da se ponovo nadju u prvoj postavi ?

Sakur

pre 8 meseci

A cime je on zasluzio da bude trener
S

Strasno

pre 8 meseci

Pa Boze moj zasto bi covek menjao bekove kad smo izgubili samo 5:0 hahaahah da je mozda bilo 10 komada pa i da razmisli
P

Prskalo

pre 8 meseci

Idemo na nerešeno. PFC
k

kako volim

pre 8 meseci

Kad ne ide a trener ne menja ništa
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Samo lud covjek iznova radi jednu te istu stvar i ocekuje drugaciji rezultat. Bas je problem u Danskoj bio izostanak Belica. E moj Duljaj, Duljaj... Ako stvarno izvedes ovaj tim sutra na teren i u ovoj formaciji, onda je jasno da od tebe nikad trenera biti nece. Cak je i onaj Petric, pa kakav je, takav je, znao s vremena na vrijeme da pokusa nesto novo - istina, vecinom su to bile greske, ali bila je i ona situacija kad je otresao Keln u sred Njemacke - a ti kako vidim nisi sposoban ni za toliko. Kao streber kad nauci nesto napamet, dok ga prekines, on vise ne zna ni gdje je ni o cemu je pricao. Tako ste izgledali u Danskoj; tako cete, kako se cini, izgledati i sutra.
D

Dabovski

pre 8 meseci

Čovek je ne popravljiv!!! Mani se Antića i Stojković,ubiše nas po bokovima. Strašno koliko si tvrdoglav!!! Na klupi imaš Šehovića i Filipovića,daj ljudima šansu!!! Probaj nešto novo čisto da vidiš kako je igrati bez loših igrača. Sad je vreme za promene na bekovima,,SADA”!!!
l

lool

pre 8 meseci

6-1,penali,prolaz
L

Lepi Daca

pre 8 meseci

Druze, kao da se on pita oko sastavljanja ekipe. Dobije papiric ko treba da igra i kraj price. Menadzeri igraca kroje tim, bilo, jeste i bjce tako i ubuduce.
d

def

pre 8 meseci

Ne vredi,neka radi sta hoce kao i ovi pre njega kao i uprava kao i ovi posle njega ali nadam se da ce za godinu dana najvise sva ova tortura i brukanje da se zavrsi.Da vise nikad ljudi kao oni ne pridju klubu.Sto se tice Duljaja konkretno da nikad vise ne pridje Partizanu ne zato sto mislim da je los covek vec zato sto sam mislio da je nesto naucio i da ce biti bolji barem od Petrica i da ce se to videti barem na taktickom planu a on ide copy-paste,dal bio Javor,dal Sabah dal ovi Danci njemu sve isto.Nekon treba da mu objasni da ne vodi Sahtjor od 200 mil,kad vodis srozani Partizan onda moras malo vise da taktiziras.Al verujem bice bolje
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

@Lepi Daca Garantujem da mu niko na tom papiricu ne crta i formaciju u kojoj mora da igra. Bar toliko slobode bi trebao da ima. Pri tom, samo primjera radi, Stanojevicu su u odbrani igrali Miljkovic i Sanicanin, u sredini Pantic, Scekic, u napadu Holender i tako dalje i tako dalje, pa je covjek opet pravio rezultate.