Aleksandar Radovanović dok je igrao za Lans (©Reuters)
Aleksandar Radovanović dok je igrao za Lans (©Reuters)

Partizan traži zamenu za Vujačića: Belgijanci odbili 600.000 evra za Radovanovića

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.08.22. | 08:37

Videćemo da li će crno-beli podići ulog

Nije Jagoš Vuković, možda će da bude Aleksandar Radovanović. Mada Partizanovi pregovori sa Kortrajkom ne idu lagano, pa su tako Belgijanci prema saznanjima Sportskog žurnala odbili prvu ponudu crno-belih u visini od 600.000 evra za bivšeg štopera Lansa, Vojvodine, Spartaka...

Radovanović je uostalom standardan u prvih 11 Kortrajka, iako je ovog leta insistirao na transferu u Legiju, jer je želeo da karijeru nastavi u klubu sa ambicijama da napada trofeje, a to mu u Belgiji nedostaje.

Izabrane vesti

Čak je zbog te želje javno i kritikovao klub po društvenim mrežama.

Ne dozvolite da odanost postane ropstvo. Sloboda znači da te niko ne sprečava da živiš svoj život po svom izboru. Sve manje od toga je forma ropstva“, pisao je Radovanović pre nekih mesec dana i tada se činilo da je selidba u Varšavu izvesna.

Pisalo se da je Legija spremna da plati 450.000 evra, pa 750.000, ali na kraju je Radovanović ostao i opet igra. Samo što sada Partizan napada Kortrajk. Ruski Soči je spreman da crno-belima ponudi okruglo milion evra za Igora Vujačića, Partizan bi to prihvatio, ali mora prvo da nađe zamenu.

Otud Radovanović u fokusu. Odranije za druge pozicije i Nikola Čumić i Gojko Cimirot. Međutim, Olimpijakos i Standard zasad ne popuštaju. Druga je priča sa vezistom Giresuna Hamidom Traoreom, on je pred potpisom za crno-bele.


tagovi

Aleksandar RadovanovićLetnji prelazni rok 2022FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara