Komentari na vest

Partizan u napadu na kvalifikacije za LŠ: Mogao je da ima +17, sad je samo pet bodova razlike

M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

I ja postim uskršnji post, 49 dana, odrastao sam u sremu, cale cg, majka sremica, kod kuće niko ne posti sem mene. Od malena svaki drugi dan jedem meso, ribu jedem kad moram. I ja evo gladujem 18i dan, najradije bi otišao na jagnjetinu i prasetinu, oa me šef na poslu ne pita kako si, možeš li, imaš li snage? Nego radi sine....post, kao i ramazan, ne treba da ti služi kao izgovor ili da bi se hvalio, to se radi da se ojača duh i karakter, ok jesi gladan, ali ne razmišljaš o tome i tražiš izgovore. Ako to radiš da bi se pričalo, bolje ga nemoj ni raditi...tako da bi vas zamolio da ne pišete gluposti, toliko profi igrača poštuje ramazan i igraju momci.
s

srka

pre oko 1 mesec

Partizan nema šanse da zadrži drugo mesto, što je inače bio osnovni cilj pred početak ove sezone. Liga konferencija je realnost, osim ako ne bude stigao do finala kupa i tamo se sastane sa Zvezdom, što bi mu donelo, bez obzira na ishod finala, plasman u Ligu Evrope. Nema šanse da Partizan odbije nalet TSC, koji je ako ne igrački, onda timski sigurno kompaktnija ekipa, koja tačno zna šta hoće i koja u ovoj ligi nema gde da izgubi bodove osim protiv Zvezde. Partizan nema šanse da danas pobedi Voždovac, a čeka ga do plej-ofa još i gostovanje Čukaričkom. U najboljem slučaju to su dve nerešene utakmice i dva osvojena boda. Bez Saldanje, Partizan nije ni blizu tako ubojita ekipa i to se već pokazalo, a tek će se pokazati. Partizan završava sezonu treći, jedino kup može da mu donese plasman u Ligu Evrope, koje je atraktivnije takmičenje od Lige konferencija. A i šta će mu drugo mesto, kada u kvalifikacijama za Ligu šampiona treba da eliminiše protivnike koji su za dve klase jači od njega. To je nemoguća misija, a tako će proći i TSC u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Treba podsetiti da više nema preskakanja iz takmičenja u takmičenje. Ne možeš da ispadneš u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa da predješ u Ligu Evrope. Toga više nema. Zato se postavlja pitanje, da li se uopšte isplati biti drugi. Kada ćete prvi protivnik na koga naletiš u kvalifikacijama za Ligu šampiona, razbucati, i završio si sa Evropom za narednu sezonu.
.

.....

pre oko 1 mesec

Nema preskakanja iz takmičenja u takmičenje ali tek posle odigranog jesenjeg dela. Što se tiče kvalifikacija sve je ostalo isto. Ko ispadne u kvalifikacijama za LŠ ide u kvalifikacije za LE, ako ispadne i odatle ide u ple-of LK. Ako neka ekipa osvoji duplu krunu finalista kupa nema prohodnost u evro kupovima po toj liniji. To pravilo je ukinuto pre 10-15 godina.
N

Nisi

pre oko 1 mesec

Ti to dobro razumeo malo... Nema vise onoga da kao treci u grupi ls ides u nokaut faze le i kao i treci u le da ides u lk... Ali za kvalifikacije nije tako
S

Sima Arauho

pre oko 1 mesec

Pa sta ima da igramo kad je predsednik rekao da ćemo igrati kvalifikacije za LE?!Ili vi kažete da predsednik ne govori istinu?!
D

Deno

pre oko 1 mesec

Mislim da ću odgledati pola sata i to će biti previše, smuci će mi se i otići ću raditi i učiniti nešto korisnije za sebe i one koji me okružuju.
K

Kalcopolista

pre oko 1 mesec

Nigde na celom svetu nema gde god da se igra fudbal,da klub koji titule video nije cak 7 god za redom a LS igrao nije skoro 20 godina od predsednika drzave redovno dobija 5-6 mil na svakih 4 meseca i da mu se redovno Kupuje licenca za Evropu zadnjih skoro 10 godina za redom,tako nesto nigde nije zabelezeno u svetu fudbala osim ovde kod nas!
n

nemam pojma

pre oko 1 mesec

Ne nego treba ko mali da nas podmazuje sa miliončetom nedeljno od državnih firmi, a da se ne vidi, po naređenju glavnog navijača. Kako smo naivni pa ne znamo da se jedan klub favorizuje i više nego Frankov Real. Samo, vama je to normalno, zvezda -srbija, jel tako?
M

Miloš 1970

pre oko 1 mesec

1'X kao kuca na Voždovac!!!
N

No penal,No titula....

pre oko 1 mesec

U PRVOM DELU PRVENSTVA NA 8 MECEVA DOBILI CAK 7 PENALA ZA REDOM,ZATO SU I BILI PRVI,CIM JE TO STALO SAD NA PROLECE,NEMA IH NIGDE,TO JE TO UKRATKO!
N

NAPREDno Zvezdo

pre oko 1 mesec

Mislis na ovo https://naslovi.net/2024-04-01/sport-klub/zvezda-13-od-13-iz-penala-ide-ka-decenijskom-rekordu/36190358
E

E moji vi...

pre oko 1 mesec

Kakvo je ovo smesno vadjenje na Ramazan. Milioni igraca igraju tokom Ramazana, i nikom nista ne fali, samo su Partizanovi igraci mucenici, samo oni ne jedu i ne piju. A to sto to rade tokom veceri, noci, pa do jutra, i to sto verovatno dobar deo dana odleze da se ne bi umarali, to nema veze. Odavno besmisleniji izgovor nisam cuo.
O

Ojo

pre oko 1 mesec

Šta će im Evropa kad na prvoj utakmici popiju Petardu.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Čuj oni i liga šampiona, ti ne ide zajedno. Kada će neka titula mukiceeeeeeee. 7 godina bez titule, 15 godina bez lige šampiona, 41 godina bez pobede u kupu-ligi šampiona. Ceo život komšija mali, ceo život komšija Evropskog i Svetskog šampiona.
T

Tomam

pre oko 1 mesec

I ja zamalo da dobijem juce sedmicu na loto-u al mi falilo jos 5 broja da pogodim
T

Tutifruti

pre oko 1 mesec

Ako je 5 broja onda okej
J

Jole al pravi

pre oko 1 mesec

Tako je i prosle sezone imao sansu da bude treci ali bio je cetvti er ga je pobedio i kurta i murta
J

Jeneah

pre oko 1 mesec

Pošto smo prošle sezone bili četvrti, reći će Duki na kraju sezone da je treće mesto uspeh i poboljšanje 😂😂😂
N

NR

pre oko 1 mesec

Sve je to normalno. Zvezdana mora biti prva da bi se bolje zivelo..

Srpski samuraj

pre oko 1 mesec

A Partizanka na drugom mestu, iako nikome normalnom u svetu fudbala to nije jasno kako. Realno je za play out!
P

Pedja108

pre oko 1 mesec

Partizan ima prosecne igrace, tanku klupu. Celu sezonu otprilike igra isti tim, kome je dusa u nosu. Neke utakmice su dobijali na misice, neke uz pomoc sudija i sad su se izduvali, duga je sezona. Videlo s eposle derbija da ne mogu da potrce. Njima je bilo samo stalo da ne izgube, radovali su se kao da su pobedili. I sad su imali srecu da je bila pauza zbog reprezentacije, inace bi bili jos gori. I da drzava ne baca pare na njih, tek ih ne bi bilo. Sramota je da svake godine oni nista ne ucine za licencu i samo cekaju poslednji dan da drzava uplati. Pre toga im je drzava vec poklonila 2 ili 3 miliona, kao da odrze tim. Ne treba im dati dinara, neka malo odrese kesu. Ako nemaju para, kako onda angazuju nove igrace i kako ih placaju? MNogi klubovi u Srbiji su se ugasili zbog da kazemo "smesnih dugova" od par stotina hiljada evra. A ovde se na jedan klub bacaju milioni uzaludno. Da oni ne mogu do LK, kao najslabijeg takmicenja, jer ih istamburaju danski juniori. I onda taj isti tim misli da j enajbolji u zemlji i da treba da idu u LS?!
Z

Zrenjaninci 354

pre oko 1 mesec

Proleter iz Zrenjanina se ugasio zbog duga od oko 300000 evra. Drzava nije dala 3.2 miliona evra (kao i u jesen 2 miliona evra) Zrenjaninskom Proleteru za oporavak. Verovatno zato sto nije iz Beograda.
N

Notoriius

pre oko 1 mesec

Ako bude regularno, JSD zavrsava na cetvrtom mestu
G

GostRadan

pre oko 1 mesec

Fudbal na visokom nivou zahteva profesionalce koji sve podredjuju kolektivu. Zato su dobro placeni. Mozda i preplaceni. Nema tu prostora za verske obicaje. Sem toga, ima i drugih profesija kojima mogu da se bave, manje zahtevne, oni koji su dosledni. I to nikako ne moze biti individualna stvar. Da je Partizan ozbiljan klub sa upravom i trenerom, ne bi doslo do ovakvih situacija. Zasto Zvezdin trener o tome ne prica, zasto ga na KZS o tome niko nista ne pita, da se naslutiti. A to da li ce Partizan biti drugi ili treci nebitno je. Cak ni da li ce igrati Evropu. Samo je vazno da padne ova kvinsliska uprava i da dodju oni koji vole klub.
I

IVAN 82

pre oko 1 mesec

Prokockace i ovu prednost nas dunster Duljaj kao sto je i prosle godine nas sa 2 pozicije smestio na 4 mesto. I ove bi godine Duljaj bi se borio za 4,5 poziciju,nego nekolilo srecno dobijenih utakmica, kvalitet Saldanje,Natka,Zahida mu je za sad donio 2 mesto. E moj Partizane sto dozivljavas,da pored jednog Ivica,Paunovica,Jokanovica mi i dalje drzimo ovoga koga ne mogu nazvati trener
A

Azazel

pre oko 1 mesec

Partizanu je i mesto na 5-6toj poziciji na tabeli. Drzava ih silom gura, kao i sudije po naredjenju vrhuske, pa su drugi.
?

??

pre oko 1 mesec

Koliko jos miliona narodnog novca treba drzava da da jugoslovenima
A

Astral

pre oko 1 mesec

To ti je vec reseno rebalansom budzeta prosle godine (kao i svake godine).

Kalčopolista®

pre oko 1 mesec

Da Novi Pazar i TSC nisu opljackani od los milijonariosa, da Cukaricki i Radnicki KG nisu pristali da igraju sklanjalice protiv los milijonariosa, da nismo imali krvnicko kasapljenje Partizana od strane samtalcevih albitala u derbiju protiv los milijonariosa i protiv Napretka, u prvom kolu protiv TSCa 3-3 kada se santlacev albital smejao u lice igracima Partizana, Partizan bi bio prvi a TSC drugi! To je prava istina! Pravda za objektivno novinarstvo!
R

Reci nam?

pre oko 1 mesec

Sta je bilo kada si se probudio?
M

Mukice mala

pre oko 1 mesec

I da je zenit dobio zvezdu...
1

12345m12345

pre oko 1 mesec

da niste dobili pare od drzave za licencu dzaba bi vam bilo to "prvo mesto"... a da je sudjeno kako treba, ne biste ni videli to prvo mesto...
N

Nenad1246

pre oko 1 mesec

Da vama štit nije doneo 20 bodova svega ovog ne bi bilo. Samo što se to vešto zaboravlja.
G

Girostase

pre oko 1 mesec

A Sto te Tata nije krstio?
@

@kalca

pre oko 1 mesec

Samo cu da kazem da su i Javor i oba Radnicka imali veci posed i vise suteva na Zvezdin gol od Partizana. Samo ludacka sreca vas spasila da ne primite 5-6 komada na Marakani. I ti pricas o nekoj drzavi i guranju, a pregazili smo vas kao nikog ove sezone. Nama ne treba da nam se neko skloni, bolji smo bar 3x od svake ekipe u ligi. Ali zato vi mucenici propadoste otkad vam se iskljucio stit.
G

Gost 1221

pre oko 1 mesec

Kad imaš zakazan prijem u " Lazi Lazarević" ? Nudim ti besplatnu vožnju !
s

smejurija

pre oko 1 mesec

Kao da Kanga i ostali nije musliman pa igra non stop ahhahaha kakvi bedni izgovori masinerije
Z

ZV

pre oko 1 mesec

Jesi gledao nekad sta Kanga radi pre utakmice? Prekrsti se. Mislim,nije ni najmanje bitno ko je koje vere nego kazem samo...
s

svasta

pre oko 1 mesec

Ma Ramazan je kriv , ovom nogometnom klubu uvek neko kriv
S

SULTANUT

pre oko 1 mesec

Kako je lepo kada se dobijaju pare od drzave samo treba malo da se reketira
G

Gost é&&&

pre oko 1 mesec

To vi najbolje znate kako je lepo dobivati tudje pare.Nama su dali mrvice.
P

P30059

pre oko 1 mesec

"Dobivati" 😂😂😂
@

@Goste

pre oko 1 mesec

Vasa pohlepa i bezobrazluk je dostigao te visine da vam je 6 miliona za 9 meseci ,,mrvice,, toliko ste fuj zelim vam sve najgore i da te mrvice danu nekom drugom pa cete zaliti te mrvice vise nego pokojnu majku
J

Jagma

pre oko 1 mesec

Bolje TSC da ide u kvalifikacije za LS, Partizan samo bruka Srbiju u Evropi.
B

Burek

pre oko 1 mesec

Grešiš. Ako TSC bude bio drugi, nema obezbeđenu Evropu u džepu jer bi krenuo od drugog kola kvalifikacija za LŠ, a ako bude treći ide direktno u plej-of za LE i imaće LK u džepu.
O

On

pre oko 1 mesec

ipak nesto i pobedi a vi poraze slavite kao pobede.
G

Gosttt

pre oko 1 mesec

Ma bravo, pobedili ste ekipu koja se u Azerbejdzanu bori za opstanak, i prosli ih jedva na penale. Xnas li ti kakav je to uspeh? A da se ne zaboravi, oni su tamo promasili penal, sudija im nije dosudio jos jedan cist penal, i propustili jos sijaset prilika. Da je jedna od tih samo usla, i oni bi vas izbacili, danske klince ne biste ni videli. Cega se pametan stidi...
D

Dorcolac

pre oko 1 mesec

On pobedi koga? Sabah u kvalifikacijama za ligu konferencija? i to prvo izgubi od istog? Grobarsko poznavanje fudbala se zavrsava onog momenta kad se uporedi Sabah u ligi konferencija i Mancester Siti u ligi sampiona
n

nemam pojma

pre oko 1 mesec

A koji je najlošiji klub u LŠ bio ove sezone? Mnogo ste zaboravni! Potrošili 50 miliona na pojačanja, pa ispušili kao poslednji. Obrukali Srbiju!
@

@nemam pojma

pre oko 1 mesec

Nije brukanje biti 32. u Evropi. Brukanje je ne uspeti da udjes ni medju top 96 u Evropi, jer te izbace neka deca, i to te ponize i petardiraju. A da bruka bude veca, u tih top 96 su usli TSC i Cukaricki
A

Avril

pre oko 1 mesec

Bice kako centralni komitet partije odluci.
C

Cicvara

pre oko 1 mesec

Mogao je i Radnik iz Surdulice da ima +20 bodova vise, ali...
v

v1ad

pre oko 1 mesec

Cinjenica da se Partizan raspao izostankom bivseg spica Nefcija a sad jos u panici zbog izostanka coveka od 36 godina (doduse koji moze uvek da napravi dobar potez) puno govori o toj ekipi. Od ostalih da nesto valjaju jedino golman i Kalulu ako se dobro koristi. Ostalo je bas prosek i ispod toga.
J

Jelenko P

pre oko 1 mesec

Mogao je i da bude na PLUS DESET ISPRED CZ-e. Ali tu je DULJAJ da to SPRIJECI.
Z

Zavicaj

pre oko 1 mesec

Mogao je da bude i na minus 20, ispod Vojvodine isto (gde mu je realno i mesto).
U

UPDP

pre oko 1 mesec

Zasto ne pisete o tome da ce na jesen poceti sudjenje sitiju? Primetio sam da nemate nijedan tekst o tome...
G

Gost123...

pre oko 1 mesec

Zato što svi već znaju kako će to suđenje i da se završi pre nego što je i počelo, i zašto onda trošiti reči o tome...
M

Mark Markez

pre oko 1 mesec

Za vas je TSC institucija.Da vas nisu sudije pogurale i Liga konferencije bi bila nedosanjani san !!!
i

ivan rotten

pre oko 1 mesec

u planovima je bilo da Partizan uvek bude drugi, medjutim umesao se Orban i od prosle godine...uvek treci. Bitna je dobra medjudrzavna saradnja izmedju dve susedne zemlje.
V

Vox populi

pre oko 1 mesec

U planovima??? U Ustavu je zapisano da mora biti drugi. Zar nisi procitao Ustav?
B

Budak

pre oko 1 mesec

LS sa bekovima nasim!!! Sa Natkom? 😂😂😂😂
H

Holse

pre oko 1 mesec

Pa najavio je glavni šef da će partizan igrati eventualno ligu evrope..znaci bice 3.
k

kekw

pre oko 1 mesec

Lepo je on to najavio, sa 3.2 miliona za evro licencu
R

RealNo1

pre oko 1 mesec

+17 у односу на кога?
p

prti

pre oko 1 mesec

U odnosu na TSC koji sada preti da bude drugi i ima sigurnu konferenciju.
I

Igor35

pre oko 1 mesec

Prvo se pročita celi tekst a ne samo naslov pa se onda komentariše
U

UPDP

pre oko 1 mesec

Je l' ti ne znas da citas? Bukvalno ti sve pise vec u prvom pasusu.
R

RealNo1

pre oko 1 mesec

А на основу чега закључује? Шта је ТСЦ добио све утакмице, а Партизан није гуран поприлично до сад? Прво се размисли па се неком одговори.