Komentari na vest

Partizan vidi višestruku korist: Pantović može da ubrza vezni red i bude opcija za bonusa

E

Esex

pre 11 meseci

Pratim ga godinama i odlican je.problem je sto partizan nema para za njega...voleo bih da ga vidim u tsc u,oni nemaju top igraca na toj poziciji,prosto ne verujem da ga ne traze..partizan tu ima meniga,vosa cumica,cuka lucica i adzica,zvezda olajniku,kataia,mitrovica...znaci jedino tsc gde bi igrao svaku i sa jovanovicem bi cinio opasan duo krila.i da,tsc ima pare za razliku od partizana.
n

njakac

pre 11 meseci

Menig je katastrofa i verovatno ide a Pantovic moze sa igra i polutku,koliko sam skontao tu ga primarno Duljaj i vidi
N

Noke

pre 11 meseci

Pantovic i Vozdovac imaju takav dogovor, da gde god on bude zeleo da ode, nece mu praviti problem oko obestecenja. Pantovic je okoreli Partizanovac, cesto je na JNA i ukoliko mu spreme fer ugovor, ovaj transfer ce se brzo realizovati.
V

Visente Del Boske

pre 11 meseci

Juce Antic danas Pantovic nebi me cudilo da za godinu dana uzmu Gobeljica kad bude slobodan igrac 😂😂😂😂
I

Idem

pre 11 meseci

A ovi ljude sto pricaju kao ovak navijao za zvezdu i igra za partizan i obrnuto dosadili ste vise....pa imate primer stojketa,bosancica,ozegovica pa sa druge strane kataia,ivanica,borjana pa sta sad ljudi vijaju pare i karijeru ideali su retki.
@

@idem

pre 11 meseci

Katai i Ivanic... hahaha
I

Idem

pre 11 meseci

Da druze katai i ivanic obojicu ih poznajem jedom cela porodica grobarska pa i on a drugom svi drugari kum i brat grobari idol mu kao klincu kezman bio
G

Gns70

pre 11 meseci

Pantovic je Vosino dete i grobar od malih nogu ostavite se corava posla vise
b

batabane

pre 11 meseci

Nema on talenta za Partizan.Mnogo vece talente je Partizan progutao.Svi ovi krilni iz omladinaca iz Partizana su klasa za njega,a o Matiji Popovicu da ne pričamo.Zato je van pameti trisiti pare na njega.Pogotovo ako ne odu Dijabate i Menig.Usredsrediti se na 1. golmana, 2. 2 beka 3. jednog klasnog štopera,koji ce uneti sigurnost i kod ostalih(Nastasic) 4. jednog rezervnog špica,mnogo boljeg od Pavlovica,pod uslovom da ostane Rikardo,i kao treceg špica priključiti kadeta Dušana Jovanovica i ozbiljno mu dati priliku.Mene on podseca na Jovica.Na kraju vezna linija je jako kompleksno pitanje.Ni jedan nije loš igrač,ali ni na nivou koji je neophodan Partizanu.Da budem precizniji ,mogu oni i kakvi su sada ,ali mora da ima dvojica koji odskaču.Ima ih Partizan,ali Natho je pri kraju karijere,i pitanje je koliko još može.Baždar nije upotrebljen na pravi način,nisu umeli da ga postave i razigraju.Inače je vanserijski talenat ,možda ne vidjen na ovim prostorima.Upravo kao sada Matija Popovic,ali to treba razvijati ,davati prilika.Na žalost takvog trenera nema u Partizanu.Da trener ima harizmu ,da stvori i razigra mladog igrača.Ne zaboravite da se posle slabijih izdanja Vlahovica,sa njegovih 15-16 godina,ovde pisalo kako on i nije talenat ,vec ga na silu guraju.Plasim se da se to ponavlja ,sada sa Baždarom ,a sutra sa Matijom Popovicem ,ili Dusanom Jovanovicem.I najlepse cvece ,ako se ne neguje,zaliva,okopava,postace kao korov.A partizanovi treneri to rade,i dovodice tudje ,i to slabije talente.

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

Decko je super igrac mi boljeg veznog igraca nemamo.
b

batabane

pre 11 meseci

Bojane,kao pevo,on je uglavnom igrao kao levo krilo.Drugo ,on po talentu ,odnosno mogucnostima,nije ni pola od Baždara.To što ovi ne znaju da razigraju Baždara ,je druga priča.Nije ni do Baždara ,jos manje do Pantovica.Ja bih Baždaru utuvio u glavu da je najbolji na svetu.Pokazao bi mu snimke,kada je dobro radio ,i kada je lose,i da vidi gde ,i zasto gresi,i kako uvek ,i uvek mora ,da bi bio najbolji.
К

Косингас

pre 11 meseci

Да ли је проблем написати да се Милош Пантовић афирмисао у Црвениј звезди, са којом је играо омладинску Лигу шампиона. То и врпаци знају, дечко има у биографији Црвену звезду, не знам зашто је то аутор редова прескочио. Нити би био први, нити последњи који је продао веру за вечеру.
G

Grga Cvarak

pre 11 meseci

Preskocio je zato sto je... totalno nevazno? Preskocio je i dio koji govori o njegovim roditeljima. Da li mozda mislis da je i to bilo vazno da se spomene u ovom clanku?
@

@kosingas

pre 11 meseci

Oni samo takve i dovode, navise vole preporuku da je u pitanju bivsi igrac Zvezde... Juce takodje za Antica napisase "bivsi igrac Vojvodine" a i vrapci znaju da je bio u Zvezdi...
G

Gosttt 021

pre 11 meseci

On je Vosin dete

Fsz

pre 11 meseci

To je strasan igrac kao i mnogi drugi u nasoj ligi afirmisao se u Zvezdi za koju nije odigrao ni jednu utakmicu u prvom timu u kojoj cak nije ni zapoceo jer je dosao iz mladjih kategorija Vojvodine ,nije valjao Terzi koga vi podrzavate i uzivate dok uzima titule sto vam smeta sto ce momak mozda doci u Partizan.
U

U glavi samo...

pre 11 meseci

Gledaju li oni nekog igrača koji nije igrao ili ponikao u Zvezdi? Odakle im taj poriv u ovom prelaznom roku?
K

Ko-kosarka

pre 11 meseci

Kakvo bre crno pojacanje? Jedino pravo pojacanje je odlazak V. V. tandema. UPRAVA NAPOLJE !!!
D

Dzo Black

pre 11 meseci

Nece doci ovaj u Partizan 100%.
J

Joe black

pre 11 meseci

Ne baksuziraj.
D

Dzo Black

pre 11 meseci

@Joe Ne bakzuziram iskreno ne bi ni voleo, nemam on kvalitet za Partizan! Iz tog razloga smo.tu gde jesmo kada svaka susa danas nosi dres Partizana!!
P

Petar peric pera

pre 11 meseci

Igrali smo zajedno kao klinci u Bistrici.Secam se da je jos tad navijao za Partizan zato me je uvek cudilo kako je zavrsio sa druge strane brda.Ovo je sansa da ispuni sebi deciji san
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Moj prijatelj je dobar prijatelj sa Batom Djordjevićem koji je inače veliki Zvezdaš, i sa Saletom, pa nas sve čudi kako je Sale Djordjević kao veliki Zvezdaš završio u partizanu još onda. Ali u svakom slučaju, prva ljubav zaborava nema.
М

Мачак

pre 11 meseci

Никада Милош није навијао за Партизан! Никада! Немој да пишеш неистине и шириш дезинформације.
@

@@macak

pre 11 meseci

Kucaj Milos Pantovic na fejsbuku pa ces da vidis! Od malena!!!!
D

Dejani

pre 11 meseci

Ovo je pametan potez Partizana. Tako su ranije radili Partizan i Zvezda, skupljali najbolje igrače iz losijih klubova iz Srbije i tako pravio tim. Znam da su tada imali solidne rezultate. Ne znam iz kojeg razloga su prestali. Tako su doveli Stefana Savića iz Borče čini ki se i kasnije ga dobro prodali. Kasalica je dobro poslužio Zvezdi kada su ga onda doveli iz Sevojna ja mislim. To su samo igrači koji ki trenutno padaju na pamet. Partizanu treba samo da se uigra.
G

Goci bez Zareta

pre 11 meseci

Ako je pametan, samo u TSC pa preko.
:

:) :)

pre 11 meseci

Eventualno Čuka, pa preko…
C

Cast mi jeeeeeeeee

pre 11 meseci

Ima obe ponude + Partizan i Vosu, mali moze kako hoce