Komentari na vest

Partizan zvao Aleksandra Jovanovića, Kiprani zacepili obeštećenje

A

AlekKV

pre preko 1 godinu

Ima neko info za stranca?
0

0701

pre preko 1 godinu

Bice ovo topla zima, dolaze dva ozbiljna pojacanja na krilima. Neka se zamisle i razmisljaju na drugoj strani brda. Mala asocijacija, jedan od njih je uzeo ‘’tozu’’ pre mesec dana i dolazi iz svetlog grada. Razmislite ko je .
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Док је Терзића и Човића, можете да доведете кога год хоћете. Исто вам се 'вата.
N

Ni govora

pre preko 1 godinu

Trenutno rukovodstvo Partizana da dovede ozbiljno pojačanje, nema šanse.
G

Gost22

pre preko 1 godinu

Krunic iz Vozdovca
S

SaniBoj

pre preko 1 godinu

Dok ne dodju na celo Partizana ovi sto sam im radio kampanju nema nam boljitka.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Мени је најјаче то што се Партизан ломи да доведе бивше играче Радничког, многе је звао, а не знам да ли је неко дошао. А причају да Раднички игра намештене утакмице. Па шта ће вам играчи који немају квалитет, него им се намешта?
T

TagHeuer

pre preko 1 godinu

Opasan golman, sećam se još dok je u Radnjčkom bio, bio je fenomenalan.. Ako uspeju da se dogovore bio bi veliko pojačanje za Partizan, ali šta onda raditi sa malim Popovićem, a tu su i Stevanović i Lukač..
G

Gost15

pre preko 1 godinu

Kada god se pise o transferima Zvezde i Partizana, mislim da se nanerno ubacuje jedna sablonska recenica koja glasi "za njega je zainteresovan jos neimenovan klub iz Turske" da bi se ovim salabajzerima dalo na kredibilitetu, kako oni kao znaju da prepoznaju kvalitet i da nisu jedini koji su zagrizli vec eto i neko iz Turske ko je bas platezno jak. Saradnja novinari - uprava steti fudbalu isto koliko i nesposobni kadrovi.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Ako vec Partizan zeli da dovede golmana bolje da smo doveli Giljerma Ocou to bi bilo top.
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

Bezobrazan Apolon, traži pare za igrača pod ugovorom. Ali sad će opet da se nekako završi transfer po principu, "bolje da vam ne kažemo kako smo ovo izveli"
@

@Dzoni

pre preko 1 godinu

Uzece ga na "dodjem ti" i kad Kiprani vide da ne stize uplata i da pokusavaju da ih prevare, na scenu stupa FSS (drzava) i isplacije dug svog mezimceta kao i za Holendera.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Zasto se uvek potencira da je Milan Borjan legenda Zvezde, covek je branio svaasta ali poslednja 3 ispadanja iz Evrope su se desila sve njegovim greskama. Ok mladje da farbate ali nas starije je malo smesno Dika Stojanovic i Zvonko Milojevic su miljama daleko ispred Borjana ako se gleda kvalitet.
R

Rodaljević

pre preko 1 godinu

Cak i Vladimir Disljenkovic
с

стари гробар

pre preko 1 godinu

Као навијач Партизана, потпуно се слажем са мишљењем...имао је петље и среће да у два наврата одбранама пенала уведе Звезду у ЛШ, а све остало у пет година је за заборав, класичан линијаш који чак и ту прима кикс голове, лоша истрчавања, промашена испуцавања...мислим да је тренутно Васиљевић за класу квалитетнији, а права је штета што су се одрекли најталентованијег српског голмана, Милоша Гордића, али зна се да комбинације имају предност над здравим разумом...довољно је било гледати га на светском првенству где је проглашен званично најгорим голманом, није џабе Деки му сасуо у лице оно што мисли и што је у суштини истина...
Б

Братина

pre preko 1 godinu

И ја памтим Дику и Дишљенковића, али живот иде даље. Младе генерације их не памте, они имају своје јунаке, међу којима је и Борјан. Гледао сам и Пиксија уживо, али сад је легенда Катаи, а не Пикси.

Sakur

pre preko 1 godinu

Ma zovu ovi nasi sve redom ali nece da plate jel moze nekako za dz da se dogovorimo ako ne moze idemo dalje ahahahahaha.Ja mislim da se i vodja pozitivno iznenadio kako njegovi ljudi vode Partizan,mislim da ni on gore ne bi mogao da vodi
G

Gost nedragi

pre preko 1 godinu

Posaljite ponudu od 720 000 € Fulamu za Mitrovica. Istina,oni ce je 'ladno odbiti,no vi cete reci kako ste zeleli igraca, ali niste naisli na razumevanje njegovog sadasnjeg kluba. Interesuje me samo jedno. Ima li ikoga da veruje ovoj "nasoj" upravi? Bilo sta da im veruje? Ja pojedincima iz uprave ni reci vec decenijama! Stvarno su vise postali tuzni i jadni ovi tekstovi o zeljama, ponudama i nerazumevanjima.

Kontraudar

pre preko 1 godinu

Bilo bi dobro za džabe ako može, pa ćemo ga mi prodati za 800.000.
G

Grof Vronsky

pre preko 1 godinu

Cuj prevelika cifra od 800 hiljada, a Meniga platili Tventeu 700 hiljada. Ovaj decko je dobar golman i dobro bi nam dosao, bolji od svih u Partizanu, i jos je mlad.
1

156

pre preko 1 godinu

Upravu si a Menig nista nije bukvalno pokazao
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Pa da li se vracamo u vreme pokojnog Jesica kada smo imali 5 golmana?!Sta radi Hobotnica Lukac zbog koga se Ninkovic budi nocu u znoju vristeci u dalekoj Australiji?!Ivice Kralju Natho ne postaje mladji svakim danom a nas daj Boze cekaju kvalifikacije za LS gde protivnici nisu jaki kao kisela voda i nije to kup Slavice Cukteras!!!Necemo valjda u napad na LS sa Lutovcem i Fejsom?!Pa ne moze dva puta u istoriji slucaj Radisa Ilic da se ponovi.

Sakur

pre preko 1 godinu

Ma koja bre liga sampiona?Sta cemo mi tamo?Mi jedva ove u konferenciji prodjemo kakva crna liga sampiona
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Чуј, буди се вриштећи?!? Јесте, као што се ви будите вриштећи што је неко некоме одбранио пенал. Шта све може човек да прочита... Долазак Нинковића је био тада као да вама сад дође Александар Митровић и донесе титулу. Наравно, Нинковић је дошао, а Митровић вероватно не би ни одговорио на ту понуду. А можда се и он буди вриштећи у зноју, пошто је играо једини дерби у историји који је изгубио тим који је први дао гол. Управо он био стрелац.
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Crvena zvezda i Partizan su odbili da puste igrače da nastupaju 25. januara protiv Amerike u Los Anđelesu!
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Pa ne znam zasto zvezda nije pustila?!Zbog Lav kupa Srbije?!
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Dobra priprema za kvalifikacije LS. Fino se krpe rupe. Ako Bog da da oba naša tima zaigraju LS.
b

batabane

pre preko 1 godinu

Drago mi je ako je istina ,i bar se razmislja u tom pracvcu,da je bolji golman ipak neophodan.Naci ce ae i resenje,ali ako se trazi.Popovic je ipak nesiguran,limitiran golman.Lose prati igru,i lose se postavlja,kroz peterac prodje mnogo cenrarsuteva,a svaki prosecan golman ,bar polovinu presece.To doliva dodatnu nesigurnost odbrani,a razigrava protivnika.To ko ne vidi ,promasio je profesiju,ili ne misli dobro Partizanu.A neki golovi koje je primio,direktno je kriv,ili snosi deo krivice.Cak i oni koji su proglaseni neodbranjivi ,su tako okarekterisani ,jer nisu bili odbranljivi zbog njegovog postavljanja i spavanja.
G

Gost444

pre preko 1 godinu

Bilo bi super da dodje. Odlican golman.
B

Bijeljinac

pre preko 1 godinu

Prosle sezone bio na proslavi titule na zapadu, sedeo red ispod mene.
p

partizani

pre preko 1 godinu

I ja sam juce kontaktirao Diletu Leotu preko Instagrama, isto trazi ogromno obestecenje.
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Nista mi smesnije nema nego kada napisu ko koliko vredi po transfermarktu. Pa tamo pise da Vujacic vredi 4m, Katai 5m, Ivanic 8m,Sveta Markovic 3m,Terzic koga su dali za dzak brasna 1.3m, Dijabate 5m, Rikardo sa 32 godine 5m a kada je bio pet godina mladji
G

Gostanko

pre preko 1 godinu

prodali ga za 3m xaxa. Ko ce bre da da te pare za njih? Cuj,Dijabate 5m sa nula golova i tri ista driblinga i sa 28 godina
G

Gost89

pre preko 1 godinu

I opet Zvezdasa dovede. Samo jako.
l

lanmiii

pre preko 1 godinu

Pa i borjan je bio grobar! A sad vam je dobar... Mnogo je takvih u nasem sportu...
p

pfc

pre preko 1 godinu

Nece oni nikoga to je procitano odavno,uvek kao nekog traze ali je skup ili je pod ugovorom.
S

Saturn

pre preko 1 godinu

Zvezdas sam al ovaj momak je strasan golman
l

lol12

pre preko 1 godinu

Jovanovic je svojevremeno bio opcija za Zvezdu (kad je doslo do problema sa Borjanom).Verovatno 4. golman Srbije po kvalitetu iako su neki drugi medijski bolje propraceni.S obzirom na Borjanove godine mogla bi Zvezda ozbiljnije da razmisli opet o njemu ako ne ove onda sledece godine jer stranca na toj poziciji nikad u istoriji nismo imali a od nasih golmana Rajkovic i Dmitrovic su u skorije vreme dosta nerealne opcije.
d

delija02

pre preko 1 godinu

Sto smo produžili ugovor sa Vasiljevicem a imamo i Gordića po tebi treba 10 golmana da imamo pa i njega da dovedemo
l

lol12

pre preko 1 godinu

Sto smo produzili sa Pankovim,Gobeljom...?Na mnoga ta pitanja ne postoje racionalni odgovori.Ja samo kazem da je ovaj bolji mnogo od Vasiljevica a o Gordicu necu ozbljno ni da pricam.Msm ko je talenat ne salje se na Kipar na pozajmicu uz eventualnu crkavicu da zaradis.Onda bismo bili veoma jadan klub kad bismo to radili sa golmanom koji treba da nas vodi do LS.
d

delija02

pre preko 1 godinu

Ko je talenat ne salje se na Kipar,a Aca dolazi sa Kipra malo nelogicno