Komentari na vest

Partizanov promašaj, TSC-ov dobitak? Maki Banjak stiže u Bačku Topolu

n

nick kerr

pre oko 1 mesec

Био најписменији штопер док је био у Партизану.
M

Megaloman

pre oko 1 mesec

Nadam se da će se pokazati kao pojačanje za TSC. Lepo rade tamo, planski, stalno unapređuju tim. Nadam se da je to prića na duže staze jer treba nam i treći, pa i četvrti tim za Evropu i da povratimo koeficijent, a i da pogledamo koju zanimljivu evropsku utakmicu gde naši klubovi nisu topovsko meso. Čeka se Voša, još jači N. Pazar, neki od Radničkih, možda OFK-a u budućnosti itd. Mislim da stvari polako kreću napred. Do sad je bilo sve samo na CZ i FKP, ostali su bili za nabijanje gol razlike, TSC je to pomerio već prošle sezone. Nije postigao neki uspeh, ali lepo nas je predstavljao u Evropi. Nadam se da će naredne sezone biti još bolje. Sa srećom.
p

podesen

pre oko 1 mesec

Sada 500 000 evra ne bi dobili za Antica,Filipovica,Sehovica zajedno da prodaju.
B

BokiUSA

pre oko 1 mesec

Posle se cudimo sto nasi timovi ne mogu da prismrde evropi.
A

Askrs

pre oko 1 mesec

Sto? Elaboriraj.
P

Princ Valijant

pre oko 1 mesec

Nije bio promašaj. Igrao je korektno. Ponuđene su im neke pare za njega i prodali su ga Kazahstancima, ništa neobično i neviđeno u našem fudbalu
M

Maki16

pre oko 1 mesec

Stanojević je bio Partizanov promašaj, a ne Banjak!
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Da, toliki “promasaj” da ga jos uvijek spominjes.
г

гледале га, гледале га..

pre oko 1 mesec

Београдске даме...
M

Mjs

pre oko 1 mesec

“U vojvodjanskom klubu” ? Je l taj klub igra vojvodjansku ligu, da li predstavlja vojvodinu u Evropskim takmicenjima? Daleko bilo…
0

023

pre oko 1 mesec

Vojvođanski klub, nego kako?! Kao što su Partizan i Zvezda beogradski, Radnički niški i kragujevački a Mladost lučanska. Tu Vojvodinu su Srbi i ostali narodi prisajedinili Srbiji slobodnom voljom naroda i tu će ostati, a Vi ako se plašite da ne ostanete bez Vojvodine, ne budite plašljivi, a isto tako ne negirajte teritorijalnost ove lepe oblasti i autonomne pokrajine. Pozdrav!
f

fjfdj

pre oko 1 mesec

Baš tako. Ne vidim da negde pišu za recimo Radnički KG ' u šumadijskom klubu'.
Z

Zrenjaninac x

pre oko 1 mesec

Kada treba da se daju milioni evra nekom klubu, onda su prvi na listi dva beogradska kluba iz kruga dvojke. Kada treba spasiti neki klub od propadanja (primer Proletera iz Zrenjanina) - dug 300.000 evra) onda drzava novca nema, jer nije iz Beograda, nego iz tamo nekog Zrenjanina. Zbog takvog ponasanja Beograda, zemlja nam je sve manja i manja. I sad tebi smeta sto pise "Vojvodina"? I treba da pise. I to velikim slovom.
m

mare fkv

pre oko 1 mesec

Iz tvojih usta u bozije usi.
D

Druže

pre oko 1 mesec

Samo pogledaj ko tamo predaje na fakultetu, bruka i sramota. Tskvi ljudi ni u hrvatskoj ne rade na fakultetima. To šta je taj čovek izgovorio, u nekoj drugoj zemlji bi odgovarao. Valjda znate o čemu pričam.
@

@023

pre oko 1 mesec

Ti ovde navodiš gradove, a u slučaju B. Topole si naveo Vojvodinu.Ima nas ovde koji razmišljamo glavom, da nije Dinko i tvoj idol.
M

Mjz

pre oko 1 mesec

Da smeta mi! I imam pravo kao Srbin u svojoj zemlji da kazem da mi smeta. Kragujevacki i Vojvodjanski nije isto. Znate vi vrlo dobro o cemu ja pricam, zato tako i skacete. Ali osim ovako perfidnih forica i pokusaja nista drugo nemate. Pozdrav, zivela Srbija ❤️
M

Mjs

pre oko 1 mesec

Mladosr i Radincki se najcesce naglasava iz kog grada dolaze jer u Srbiji psotoji mnogo klubova sa tim nazivom i onda da ne bi doslo do zabune napise se Kragujevacki ili Nisko Radnicki.
п

парандил

pre oko 1 mesec

негирали смо хрватима да су хрвати, негирали смо муслиманима да су бошњаци, негирали смо албанцима да припадају на косову и метохији, негирали смо црногорцима да су црногорци, чак смо и негирали сами себи да смо срби у титово време, сад негирамо војвођанима да су војвођани, ...није ли мало и до нас? Одатле тенденција за отцепљење од Србије јер просто ако живиш у Србији мораш бити православац, србин 200 посто, иначе не припадаш овде...е па шта смо сејали и шта и даље сејемо тако ћемо жњети, док се не опаметимо...
@

@Mjs

pre oko 1 mesec

Pa koliko Mladosti igra u Super Ligi?
B

Banacan 23000

pre oko 1 mesec

Vojvodjanski klub. Nego sta je. Zivela Vojvodina!
Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

Važić & agencija iz Španije?
a

arroyo

pre oko 1 mesec

kako sad promašaj pa ovde ste ga na sva usta hvalili da je "srednjak u telu štopera", koja šizofrenija sa vama crnima
T

Topolcanin

pre oko 1 mesec

Stojic na izlaznom pragu.
V

Vratolom

pre oko 1 mesec

Ako je tako TSC ce ga dobro i posteno unovciti preko...
N

Nekitamotu

pre oko 1 mesec

Pa dobar je igraca on ali nisam siguran da je pojacanje I igraca za evropu da je dosao npr u neki klub van top 5-6 ja bih rekao svaka cast za pojacanje. Mada on je bas tip igraca koji Im treba jer je dobar sa loptom u nogama i ima odlicnu dugu loptu tako da ako se dobro uklopi mozda I Bude pojacanje.
I

Ime Gosta

pre oko 1 mesec

Seljački klub sve sa Lazetićem..
P

Pravi nadimak ,pristoji mu .

pre oko 1 mesec

,,cigo" komentarise ,jadnicak .
U

Urban rural

pre oko 1 mesec

Taj klub je osnovan pre nego klub za koji navijas. Pokrij se usima.
P

Pedja108

pre oko 1 mesec

Tip je rodjeni krljadzija, sa fudbalom nema veze. Jos kako nema klub od januara, a da dodje na leto u TSC, on do Nove godine nece biti ni za sta.
S

Sima Arauho

pre oko 1 mesec

To što ga je ser Šamrok šikanirao ne znači da je loš igrač,videli smo kakva je štetočina ser Šamrokov Saničanin.Ovaj dečko je sklonjen kao sto je sklonjen Suma,teran je na tribine a za Saničanina je Paolo Maldini lično.
U

UPDP

pre oko 1 mesec

Nije bio Partizanov promasaj, sasvim korektno je igrao.
?

??

pre oko 1 mesec

Sta ce im on, moraju bolje da pazare ako zele da igraju grupnu fazu
M

Massimo

pre oko 1 mesec

Abraham Frimpong slobodan igrač, isto bi bio dobro pojačanje za mladi tim TSCa za Evropu.
M

Mit

pre oko 1 mesec

On je bez kluba već 2 godine koliko vidim. Ne znam da li i dalje igra...