Komentari na vest

Partizanova deca raspoložena na proslavi Zvezdare: Pavlović počeo rafal, Milovanović završio

N

Nemacpojma

pre preko 2 godine

Pavlovic nije los za "super ligu" ali nije dovoljno dobar igrac za Partizan posebno ne u ovom trenutku a i neki igraci jednostavno bez utakmica u nogama nisu u stanju da napreduju dovoljno da bi igrali u prvom timu i on je jedan od njih, tako da ako hoce da produzi ugovor za neki simbolicni novac i da ode na pozajmicu gde ce da igra jednu sezonu konstantno pa da vidimo onda sta dalje. U mladjim danima svi su mislili da ce Kvarezma da bude bog fudbala a Ronaldo malo iznad proseka ali eto radne navike i stil zivota koliko znace za uspeh, napredak i dugovecnost... Na neke igrace i sedenje na klupi lose utice pa padnu u depresiju izgube samopouzdanje i tako to jer uopste nije lako drzati veliki broj igraca srecnim i dati im dovoljno minuta a pored toga juriti rezultat u sampionatu gde je dozvoljeno izgubiti minimalan broj bodova... Ali nema razloga da se brinemo za bonuse sledece sezone jer sam ubedjen da Bazdar, Milovanovic i Jevremovic imaju mesta u timu a i Vlahovic ce imati kada se oslobodi guzva na njegovoj poziciji i kada se proda Jovic...
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

pavlovic gubi vreme u partizanu. Prolaze mu godine... sine idi igraj standardno u nekom pazaru, metalcu i pokazi dal valjas ili ne
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Pavlovicu istice ugovor na kraju sezone, i uprava ga nece produziti. Momak vise nece biti ni bonus, a kad se nije nametnuo kao jedan od bonusa, sigurno nece ni kad bude samo jedan od rezervista. Prvi je dobio sansu, a posle su ga prešišali i Stevanovic, i Jovic, i sada Terzic. Nije los igrac, ima talenta u njegovim nogama, ali ocigledno nesto nedostaje. Sumnjam da bi 3 godine sedeo na klupi ili tribinama da vredi, a mi izmišljali kojekakve Joviće i Terziće, koji su rumu na srce, ljuti prosek, jako limitirani. Ajde, od Terzica i moze da se ocekuje nesto jer bar decko kida, ali i on prestaje da bude bonus. O Joviću je glupo i trositi reči. Ni talenta, ni fizike, ni srca, ni kapi krvi u njemu. U najboljem slucaju igrac za Surdulicu. Sad se gura kao mlad da ako moze da se uvali nekome. Ko prvi da bilo sta, dati ga zejedno sa Stanojem koji ga je izmislio.
9

951357

pre preko 2 godine

Pavlović ima solidan šut. I to je to. Nema nijedan drugi kvalitet, pre svega fizički nije dovoljno dobar za ozbiljan fudbal. Pričam to otkad se pojavio. Nema tu filozofije.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Pa da, porilično dobro si skenirao. Slicno kao sa zvezdinim Radulovicem, koji isto sem šuta nema ni jedan kvalitet. Ima top u nozi, ali nema dovoljmo tehnike ni da se namesti na taj šut. Poput Dekija Stankovica svojevremeno. Ako se secas, i on je davao evrogolove, ali se nikad sam nije izborio za to nego mu je uvek dodavana lopta pred šut. Isto mu dribling bio misaona imenica. Ali eto napravio dobru karijeru jer je fizički bio zver. Pavlovic nema kila za ozbiljan fudbal, a Radulovic za dve godine nece moci da trci jer je zaponjac.
m

metalika moj dobar drugar

pre preko 2 godine

kad pogledas 2;0 prvo poluvreme protiv zvezdare !!! i zapitas se kakav je kvalitet nasih igraca ??
N

Nbbbb

pre preko 2 godine

Daj skini ovo obavestenje o kolacicima!!!!!!!!!
t

tacno

pre preko 2 godine

dosta samo kolacici