Komentari na vest

Pavle Ilić ponovo sudi večiti derbi

Y

Yui

pre 12 dana

sada ocekujemo zivi zid na 25 metara a ne na 15...
S

Saniboy

pre 13 dana

Neško u zatvor
N

Najbolji je

pre 13 dana

Ali Lucani-Imt ne sme da prodje nekaznjeno
G

Goran kos

pre 13 dana

Ispunio je zadatak prosli mec i sad opet ima priliku. A vidjeli smo i u ligi sampiona da zadnji igrac kad napravi faul to obicno bude zuti karton, hahaa.
K

Ko vam drma kavez

pre 13 dana

Partizan je imao 4 boda prednosti gde se izgubi ta prednost zapitajte se malo uz remi iz derbija gde je partizan izgubio bodove ko je kriv za to
g

gost15125

pre 13 dana

ne tripujte se molim vas, svaki muskarac u srbiji navija ili za zvezdu ili za partizan trece nema, tako da ima pravo covek da navija :)
S

Slavuj

pre 13 dana

@ burek si zbog Duljaja, a možeš studirati šta hoćeš, šta je problem ako kažem pobijedite kvalitetom . Zašto ne i strane sudije? Mogu Grci, Hrvati, Rumuni, Kiprani, a mi ne možemo! Zna se zašto , pitajte partizanov FSS i sudijsku organizaciju. Imam osjećaj da je ovo sve smišljeno da bukvalno ponizi klub i u slučaju grešaka na štetu Partizana, publika izazove prekid i da onda bude definitivan krah fudbala u Srbiji.
B

B. Grobar

pre 12 dana

Pa ti nemas IQ ni kao broj cipela koji nosis. A za vas cigane IQ 41-42 je maksimum, pa ti vidi gde si.
G

Gostivar

pre 13 dana

Auuu, pa ovo crveno i naprednjacko zlo nema kraja. Nije dovoljno sto su spucali 200-300 miliona evra u zadnjih 14 godina, nego sad jos da se osiguraju. Najbolje da izaberu kompletnu sudijsku ekipu sa sve varom na severnoj tribini.
D

Decenijasi

pre 13 dana

Na celom svetu ne postoji ni jedan klub u fudbalu i kosarci koji u fk titulu video nije punih 7 god a LS igrao nije 20 godina, a u kk ni titule ni EL videli nisu 12-13 punih zadnjih godina,a od drzave dobili preko 100 mil i u kosarci i u fudbalu za najvece brukanje i najvece negativne rezultate u istoriji sporta u evropi,tako nesto nigde nema osim ovde kod nas!
s

svaka

pre 13 dana

ti ko u Njegoša, mala ispravka samo, kk cz rip since 2011 🙏⚰️. Tako da ona zauvek neće videti EL a ne samo 12-13 godina, a fk je nije video malo duže od 92-2017, znači 25 dina. Budi samo malo precizniji.
G

Gostivar

pre 13 dana

Jel mislis na Zvezdu, odnosno FMP 2 ?
B

B. Grobar

pre 12 dana

Iskreno da ti kazem, na tom istom svetu ne postoji ni budala, kao sto je jedan lik koji isti komentar na svaku vest, pod razlicitim ime nom, salje po 15-20 puta. Na stranu sto je teska budala, nego je toliko glup, da je ubedjen da niko nece shvatiti "genijalnost".
P

Pivo efes

pre 13 dana

POSLE DERBIJA -10 GUBITAK TITULE I KUPA,PA ZATIM U KK GUBITAK ABE I KLS TO VAM SLEDUJE!
S

Sotir

pre 13 dana

Citaam komentare i ne mogu da verujem!! Zvezda debelo ostecena u poskednjem derbiju! Toliko vam se pomaze da to nije normalno i ipak se mucite sa nama nikakvima!!! Unistiki ste Partizan, ustvari Vazura nesme da ode!! Kaad prodje ovo zlo vreme vi ce se odreknete ovog, kao Piksija, Kokeze i Vidica i on je grobar
B

B. Grobar

pre 12 dana

@Sotir, oticice Vazura vrlo brzo...i to ne samo iz Partizana i ne samo on.
G

Gosttt

pre 13 dana

Uopste me ne cudi. Bolje da se osiguraju ,iako su ispred Partizana mnogo.
D

Dembele

pre 13 dana

Secam se da na Instagramu imao sliku na Marakani u dresu crvene zvezde
G

Garmil

pre 13 dana

Igor duljaj nije komentarisao sudjenje na kraju derbija, imate svi snimak posle utakmice i press konferencije, i uvjerite urednik nije rekao istinu, zasto pa sponzor...
J

Jelenko P

pre 13 dana

Ovo je vrhunac kriminala od strane FSS-e i to rade otvoreno. Kompletna sudijska ekipa ukljucujuci i VAR sobu je u sluzbi miljenice duha iznad nekadasnje Marakane. Otvorena demonstracija sile nad jednim klubom. A celnici Partizana NESMIJU da se oglase.
p

plavi bre

pre 13 dana

miljenica ti onaj kkub sto moli za pre od vlade srbije
G

Gost Djape

pre 13 dana

Ajde bre probudite se grobari, pa prosli derbi smo vas razvalili, samo Bog zna zasto vas je zastitio da ne primite 7-8 komada. Kakvu miljenicu vi spominjete, nadigrani ste kao nikada u ovom veku, a sto se tice ljubavi, pa zna se koga drzava financira. Samo ne znam zasto vam placaju licencu kada necete proci ni ovo kolo koje igrate.
K

Kikili

pre 13 dana

Odličan sudija za živi zid na 12 metara...
G

Gostttt

pre 13 dana

https://youtu.be/T3aR_XV1N7g?si=ZMgoAn3QIne87ISL - 10. sekunda. Koliko igraca Zvezde i na kojoj udaljenosti vidite? E zato nije crveni!
G

Ghosttaiderbrt

pre 13 dana

A grobari koji misle da ce sudija promeniti tok derbija. Ljudi, Zvezda vas je oducila od fudbala prosli put, spustite se na zemlju i budite barem jednom realni u svom zivotu..
P

Perinco

pre 13 dana

Druze,sve tacno sto si napisao,nije poenta u tome,ali zasto nece niko od Zvezdasa da prizna da Zvezda vedri i oblaci Srpskim fudbalom!Bira sudije koje hoce,sklanja one koji njoj ne odgovaraju,ceo FSS je crveno beli(sem nesrecnog Bjekovica koji ni sam nezna ciji je)!Zvezda je jaca šest puta nije nista sporno,ali ja bi bar iz kurtoazije i nekog postenja(ako ga ima)pustio da sudi neko drugi,posto se decko nije proslavio na proslom derbiju!Ali sto rece neko,,sila boga ne moli"...
J

Jelenko P

pre 13 dana

A pretprosli put ? To si, kao i svi tvoji, "ZABORAVIO".
h

ha,ha,ha

pre 13 dana

Čovek ladno kaže igraču "shut a fuck up" i on sudi utakmicu. E dajte Timi ili Vučkoviću da sudi, Bogdanov da bude linijski, oni bar imaju neki šmek sa tribine, možda bi ih i malo bilo blam da toliko navlače.
I

I to vam je reseno

pre 13 dana

I sta ako je to rekao? To nije psovka, cisto da ti objasnim, iako sadrzi rec f..k. To bukvalno znaci "umukni", ili" zacuti, dosta mi te je".
Z

ZASTO SE BUNE

pre 13 dana

Ovi iz humske, pa platite strane sudije, sta je problem? A da nemate ni za mleko, a da dala Drzava, sada penzioneri kubure sa mlekom.
l

laker

pre 13 dana

znaci on ce deliti nepravdu
g

genser

pre 13 dana

Zahvaljujuci njemu i onim vasim strucnjacima sa arene sam posle toliko godina saznao da kad zadnji igrac u odbrani napravi faul nad protivnickim napadacem koji ide prema golu to nije crveni jer prekrsaj nema jacinu inteziteta .Sto bi rekao onaj objektivni reporter sa arene.A i daleko je bilo od gola....Mogla bi po nekima od vas i barsa da trazi ponistenje utakmice od neko vece zbog crvenog svom igracu pri prekrsaju kako vasi strucnjaci kazu sumnjivog inteziteta...Samo kod nas moze da bude i koka i jaje.Ili sudija svira faul i primenjuje pravilo do kraja i daje crveni ili ga svesno ili nesvesno nesankcionise.A jedno i drugo izmisljamo mi sami.Mi smo i var obesmislili.Ako sudija i pogresi nekad na terenu i ne vidi dobro situaciju kako je moguce da se to isto desi i varu i da ga oni ne zovu i daju svoje sugestije da bar pogleda na ekranu pa onda odluci.
N

Nenad1246

pre 13 dana

Ti pročitaj pravila fudbalske igre pa se onda vrati.
G

Gostgost

pre 13 dana

Ocigledno si lose saznao jer uopste nije u pitanju intenzitet vec to sto on uopste nije poslednji igrac odbrane, vec jedan od trojice, i samim tim nikako ne moze da dobije crveni vec samo zuti. Ali razumem tvoj bol... Doduse ne razumem zasto lazes, ali Boze moj, niko nije savrsen, pa ni ja.
p

postic

pre 13 dana

Prvo trebas videti da nije bio poslednji igrac,jeste bio najblizi njemu
G

GostO

pre 13 dana

Gostgost - tako je, nije bio jedini igrac na terenu, bilo ih je jos 10 pored njega, al to sto je bio poslednji, na to cemo da zazmurimo, jel koga je briga da vidi i cuje istinu!
1

1912

pre 13 dana

Ta situacija o kojoj pišeš nije bila ni za faul jer je Hvang prvo izbacio loptu pa tek onda zakačio Kalulua. Znači ni faul ni žuti. Čak i da nije bilo tako, odnosno da je bio faul opet ne bi bilo za crveni karton jer je Spajić bio u liniji pored njih dvojice u trenutku starta.
B

Bafana

pre 13 dana

Nek vide sa covketom, možda i njemu odgovara da svira Kls…
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

Čisto da vam se objasni ko je tata u Srbiji. Sve je naše full control, savez, sudije, pola ekipa u ligi, Duljaj i pola Jsd igrača itd itd itdddddd. Tako to ide kada su najveći i najpopularniji klub u ovom delu Evrope i šire. Tako to ide kada si Evropski i Svetski šampion. Možete samo da plačete, što više kukate kao neke strine, mi smo još srećniji. I imam jednu mnogo lošu vest za vas, ovo sve vas čeka još mnogo mnogo godina. Gazi lomi Evropski i Svetski šampionu, neka ih mnogo mnogo boli. Idemo do 18te u nizu, da ih uteramo u punoletstvo bez titule, pa ćemo se onda možda i smilovati da im damo jednu titulu. FK CRVENA ZVEZDA INSTITUCIJA.
Z

Zoran18

pre 13 dana

Tako su i navijaci Steaue razmisljali,pa gde su sada.I Salke je mislio da ce vecito biti prvak Nemacke.I navijaci Atletiko Madrida su isti osecaj imali ali su debelo zaostali za Barsom i Realom.
@

@ZoranA

pre 13 dana

Kad vec pametujes, kada je Salke pa bio sampion Nemacke?
Z

Zoran18

pre 13 dana

Boi je Salke prvak Nemacke za vreme Hitlera ciji je bio mezimac.
П

Па...

pre 13 dana

...био је и Партизан шампион Србије за време Тадића, чији је био мезимац. Сад је Шалке, али не 04, него 0-5.
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

@Zoki18. I partizan je poslednji put bio šampion za vreme Hitlera.
Z

Zoran18

pre 13 dana

Gde ubaci Tadica medju diktatore.On nije ni pratio fudbal .Jedina veza sa fudbalom je ta sto je doveo Gasprom u Zvezdu.
b

bravo

pre 13 dana

Sve si tacno rekao tako je u nasoj drzavi ali zato je mrze svi okolo i 40% u samoj drzavi. E zahvaljujuc takvim zivim na drugom mestu i od baksisa saljem vam pomoc da uzivate.
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

@Bravo. Vrati Srpski pasoš. Važno za si ovde u zavičaju stavio gipsane lavove na kapiji i prepariranog vuka kod ulaznih vrata. Svima bi vam ja zabranio ulaz u Srbiju, vama koji se stidite Srbije. ŽIVELA MAJKA SRBIJA.
A

Asdfjklc

pre 13 dana

Hvang je napravio crveni karton. rusi coveka s ledja, kao zadnji igrac odbrane. U tom momentu niko nije ni u liniji sa njima dvojicom ni blize golu od njih. Skolski primer crvenog kartona.
@

@abvgd

pre 13 dana

Ma samo ti poruci... ti znas sta je skolski primer 😂😂😂
G

GostW

pre 13 dana

Trk po naocare, jer ili ne vidis lepo ili mnogo lazes. Kako je Mijailovic usao u putanju ovom vasem i odneo loptu kad "nema nikog" pored njih?
A

Asdfjklc

pre 13 dana

@GostW nekom neocare def trebaju... stigao mijailovic jer ga je hvang srusio... da ga hvang nije srusio, sam na golmana... gde je mijailovic u momentu prekrsaja? crveni kao kuca...
N

Nenad1246

pre 13 dana

Trenutk kad igrač Partizana pravi prekršaj nad Hvango malo pre ovoga se svesno zaboravlja. I da gospodo pravilo poslednjeg igrača nepostoji kao takvo.
G

GostW

pre 13 dana

Kako ga je stigao ako je bio daleko, kako ti rece? To onda znaci da nije bio daleko vec jako blizu. A to onda znaci da ili ne vidis lepo ili da namerno lazes, jer onda nema govora o tome da je Hvang poslednji igrac odbrane. Pa sad, ti izaberi sta je u pitanju.
A

Asdfjklc

pre 13 dana

@GostW zaustavis snimak u momentu prekrsaja i pogledas gde je mijailovic... gde sam napisao da je daleko? U momentu prekrsaja hvang je zadnji igrac odbrane, jel treba da crtam?
N

Nenad1246

pre 13 dana

Po ko zna koji put nepostoji pravilo zadnji igrač odbrane.
G

GostRadan

pre 13 dana

Bilo je za ocekivati. Sudice covek koji ne zna da sudi. Plus je pristrasan. Da je Partizan u prilici, pa da bojkotuje derbi. Ali sadasnja uprava ne voli klub, najblaze receno, tako da, sta je tu je. Recept je sledeci. Izadjes na teren i pobedis. A da ironija bude veca, bez trenera to cak moze da bude lakse nego prosli put.
@

@rada

pre 13 dana

Rado, deda mraz ne postoji...
p

pravda

pre 13 dana

Zvezda ce verovatno biti prva i bez ovog sudije i nije to cilj. Cilj je da nas ponize i omalovaze. E sad bi mi na sva ta ponizenja trebali odgovorit protestom od 2oooo navijaca i saodrdjenim zahtevima. Zao mi je ali mi nemamo tu snagu i oni ce nas sve vise gazit.
@

@pravda

pre 13 dana

Kojih 20 hiljada??? Toliko vas ukupno nije bilo na utakmicama cele ove sezone 😂😂😂
B

Baxter88

pre 13 dana

Prosli derbi ste se nalozili i mislili da mozete nesto pa ste dosli u velikom broju, ovog puta nece vas biti ni 3000 jer su se mnogi i razocarali uvidevsi onako duboko u sebi bez ostrascenosti da je Zvezda za klasu jaca na svim pozicijama!
R

Realan 2

pre 13 dana

Snimila ga kamera kako psuje zahida, oprostio crveni hvangu, zivi zid na 11 metara, crveni severini preteran... i dobije ponovo derbi da sudi... ne valja jovanovic...
Џ

Џугариџги

pre 13 dana

Svirace za Zvezdu 17 penala i podeliti Partizanovim igracima 34 crvena kartona. Drzavo, kriva si.
a

aman

pre 13 dana

dobro je botovi, odmorite malo
T

Tooooo

pre 13 dana

U prva 13 kola od jula meseca do novembra zvezda 1 igrala van beograda.. Zvezdino proleće kao od februara prva 7 kola njima 6 penala sviraju i 4 crvena kartona protivnicima. Pritom budžet od 56 milki. Ma treba napustiti ligu definitivno i čekati bolja vremena. Neka osvoji ko god samo da ima nekog smisla iole fer pleja.
M

Mjv

pre 13 dana

Da bre, za to vreme partizan igra najlepsi fudbal u evropi, obara rekorde, pun stadion ali ga sudije sabotiraju.
m

mnogo placete

pre 13 dana

pokvarice im se tastature od plakanja
S

Službeno 3-0

pre 13 dana

Bolje napustiti ovu sprdnju igrati beogradsku ligu, dok ovo zlo ne prođe. Ovi piš..u po partizanu!
M

Mjv

pre 13 dana

Sa ovom igrom ni tamo ne hi bili prvi
1

188

pre 13 dana

Izaci sa juniorima ili bojkot pa nek se igraju sami
m

milisav kekez

pre 13 dana

pa naravmo da će on da sudu derbe da opet bez razlog izključi nekog igrača partizana i da prizns na zvezdu neki go iz opsajd zato suga i postavili opet sudiš derbe nemože zvezda nikoga da pobedu bez sudije će bidne kraj jednog dan i na to nemože sve večno da traje će dodješ djavo po svoje i kod njih zato kqq zauzeli triesdrugo mesto na tabelo u ligi od šampinjona tamo nems sklanjalice ko ovde
c

cirkus

pre 13 dana

Ne moze Jovanovic ali moze ovaj. Sraman je fudbal u Srbiji. U drzavi gde je retko sta sramota, fudbal je sraman
M

Mikac678

pre 13 dana

Tačno smo na nivou subsaharskih plemena i što je sigurno sigurno je i ajde opet ovog lika, nikad nama neće biti bolje kad se ovakve stvari dešavaju!
G

Gostgost

pre 13 dana

1) Crveni Hvanga nije postojao, zuti je adekvatna kazna. 2) Severinina oba kartona po pravilima. 3) Zivi zid jeste bio malo dalje nego sto treba. 4) Zvezdi nije dosudio bar 2 ocigledna penala na toj utakmici. 5) Na sve to, Grobari kukaju na sudjenje iako nisu osteceni, ali nije navlaceno u njihovu korist kao sto su navikli, a Zvezdasi ne kukaju iako su osteceni Shvatate li koliko je sve ovo pogresno? Ej, Grobari kukaju iako nisu osteceni, smisljaju teorije zavere, i ostalo, raskokodakali se na sve strane, bot brigada zasela i zagrejala miseve i tastature. A oni koji zapravo imaju razloga da kukaju i zale se na tog sudiju samo cute. Jer znaju da je Zvezda daleko bolja. I jer su jedni veliki klub, a drugi samo komsija mali.
R

Realan 2

pre 13 dana

Hvangov prekrsaj je skolski primer crvenog kartona...
G

Gostgost

pre 13 dana

Niti si ti realan, niti je to crveni. Kako moze da da crveni kao poslednjem igracu odbrane kad ima jos dva igraca odbrane pored koji su mogli da zaustave vaseg igraca, jedan mu vec bio odneo loptu kad je sudija svirao faul? Koji od njih je poslednji? I ne, ne povlace se za to linije, cisto da te obavestim. Da su njih dvojica bili daleko iza ili na stranu, onda bismo mogli da pricamo o crvenom kartonu. Ovako, ovo je skolski primer zutog kartona, sto je i dobio. Znam da vam je krivo, ali mislio sam da cete nakon Cukarickog da naucite kad se daje crveni poslednjem igracu odbrane a kad ne. Ali ocigledno da pravila ne znate, ali da kukate i lazete znate.
R

Realan 2

pre 13 dana

@Gostgost u momentu prekrsaja hvang je zadnji igrac odbrane. U momentz orekrsaja niko nije u liniji, obojica su iza, i hvanga i kalulua.. crveni iz udzbenika, zaustavis snimak i pogledas ko je najblizi golu u momentu prekrsaja
S

Slavuj

pre 13 dana

@ gostgost. Zbog takvih kao ti i kažu da vi obraza nemate i ničeg se ne stidite.
k

kidalicaa

pre 13 dana

Odlicno je sudio prosli derbi, navijacima omanjeg crno belog kluba se ne svidja sto nije oprostio njihovim mesarima 10ak zutih kartona radi mira u kuci i neresenog rezultata. Vec duze vreme se izvlacite, sledi vam totalni potop. Jednostavno ste 3-4 nivoa ispod ovog Zvezdinog tima, da nema gurke bili bi na sredini tabele.
Z

Zoran18

pre 13 dana

A od koga si naucio da tako spinujes .Posecas me na nekoga.Stara zvezdaska taktika,samo obrni naopacke.
G

Gurnem ti ga....

pre 12 dana

zeni, posto tvrdis da ima gurke.
B

Burek

pre 13 dana

Grobari, što vam je toliko bitno ko je sudija kad ste evidentno slabiji od nas (još se igra na Rajku i teško ćete opet imati sreću) ? Kolina da sudi ne može vam pomoći da nas tek tako pobedite, zato ne bulaznite
S

Slavuj

pre 13 dana

@ bukek. Tvoj nick govori o tebi i bez čitanja komentara. Nije bitno to što ste bolji, dokažite to na terenu, pobijedite kvalitetom i neka niko ne pominje suđenje, kao u prošlom derbiju. Jedan ste izgubili, jedan neriješili i još pričate da ste 3,4 puta bolji. Dokažite to. Mi smo se žalili na sudiju i njegove odluke, a vi? Vi ste kukali na sreću, na kvalitet Jovanovića, brojali šanse i kornere,ali ni riječ niste mogli uputiti sudiji. Mi jesmo i vi opet ne pobijedište. Zato je bitno da vi pobijedite kvalitetom ako ste toliko jaki i ništa neće biti sporno. Živi zid na 11,5 metara, crveni karton i nesankcionisanje Hvana kao zadnjeg igrača odbrane, veliki broj faulova, kartoni, nejednak kriterij, malo li je ?
B

Burek

pre 13 dana

A ti mora da si mnogo dobar pevač pa se zato zoveš slavuj ? Za tvoju informaciju, student sam druge godine ETF-a, prema tome itekako vredim
П

Професор Талтомар

pre 12 dana

@Бурек Одлично млади студенту најбољег факултета у земљи. То што смо јачи не умањује чињеницу да нам је начелу клуба ОФК-овац, највећа срамота у историји клуба и да нам никаква помоћ није потребна, али је потребна њему да демонстрира своју (не)моћ и прикрије незнање.
t

tesko ludilo

pre 13 dana

evo ih grobarski sudijski ekspert sve sporne situacije su oni presudili u svoju korist
A

AahahHAhahH

pre 13 dana

Dobio nagradu za psovanje igraca Partizana.
B

Bas tako..

pre 13 dana

Sada nosi glogov kolac...
i

ijaooo

pre 13 dana

evo ga Sakur place ahahhahaha
v

vidi vidi

pre 13 dana

bot armada grobarska uznemirena
R

Robert Lewandowski

pre 13 dana

Nagrada za odlicno sudjenje proslog derbija, sve je uradio po direktivi. U nekoj normalnoj zemlji bi bio suspendovan na godinu dana posle onako loseg sudjenja. Lik nije znao propisno da postavi zivi zid, ne zna da se daje crveni karton kada je neko poslednji igrac odbrane, dao je Severini nepostojeci crveni karton... Dakle, ne zna osnovna pravila fudbalske igre... Ovo samo oslikava kakvo je stanje u Srbiji trenutno...
b

b200

pre 13 dana

pišeš kako tebi odgovara.
@

@robert

pre 13 dana

Tvoje tumacenje pravila fudbalske igre je samo misljenje jednog laika koji nije zadovoljan pomenutim odlukama...to nikako ne znaci da si kompetentan, niti da se uopste razumes u fudbal. 😂🤡
R

Robert Lewandowski

pre 13 dana

Naravno da sam kompetentan, da nisam ne bih ni pisao. Ne pisem ja ovde komentare za 🥪 kao ti.
K

Kiskiskis

pre 13 dana

Da stavimo po strani zivi zid na 11 metara, pa i oprosten crveni karton Hvangu, da oprostimo i pristrasno pokazan crveni karton Severini...plus neki faulcici, ali posle toliko buke na sudjenje, kritike, oni na prvu odaveru opet tog istog coveka 🤣🤣🤣
R

Robert Lewandowski

pre 13 dana

Provokacija, samo su pokazali ko zapravo delegira sudije i u kolikom smo kanalu...
G

Gostgost

pre 13 dana

Nema sta da ostavis po strani, jedina stavka koja je relativno realna je predalek zivi zid. Sve ostalo po pravilima. Samim tim nema razloga da ga ne delegiraju ponovo.
I

Istina je..

pre 13 dana

To je zato sto smo se jako uplasili vase fantasticne igre u prethodnom okrsaju, i vasih 24% poseda na poluvremenu! Hahahahaha! Posebno nas brinu vase sjajne partije protiv Napretka, Spartaka, Vozdovca i Cuke...uhvatili ste ozbiljan zalet 😂😂😂
Z

Zoran18

pre 13 dana

Santrac i ekipa se sprdaju sa Partizanom.Dal ima iko ziv u Partizanu da se oglasi povodo ove skandalozne odluke.Da nismo okuprani i da imaju malo dostojanstva Partizan ne bi izasao na teren.Kao sto je mezimica pretila jesenas zbog Jovanovica.
R

Robert Lewandowski

pre 13 dana

Ma kakav Santrac, on je samo marioneta, zna se ko delegira sudije.
i

ijaoo

pre 13 dana

sto volem kada gtoblje ovako slatko place
M

M024

pre 13 dana

Kradja u najavi! Ilic na centru, a Simovic u VAR sobi! Zvezda je zaključala utakmicu. Partizan ne treba da igra derbi! BOJKOT!
m

merllin_pfc

pre 13 dana

Ma izgleda jos se sijecaju 2017 godine. Sto se sijecaju nego sto boli.
@

@merlinka

pre 13 dana

Ne sJecamo se... Mi se secamo, i to gazenja malog kluba... usput, jedan Simovic je na terenu, drugi u VAR sobi...za svaki slucaj jer smo se jaaaako uplasili da ne primite manje od 3 komada 😂😂😂😂
B

Burek

pre 13 dana

A ko garantuje da ovaj put neće dobro suditi ?

Sakur

pre 13 dana

Covek je odlicno odsudio derbi za zvezdu i naravno da ce da bude nagradjen sa novim derbijem.Nema veze sto je pogresio kod crvenog kartona Partizanu to je sitnica ahahahahahahahhaha

Zoran Berić

pre 13 dana

Onaj sto zivi zid pomjera na 12 metara,pa ovo je smak sveta,sta se radi.
C

CRVENI KAO

pre 13 dana

Kuca, nauci pravila! Znam da ti je tesko zavrsio si osnovnu a tvoj klub jos nije Video titulu, ako ti je lakse zavrsices i srednju mozda sa 1 kupom hahhahahahaah. SUDIJA JE BIO DOBAR!
K

KM12

pre 13 dana

Svi konstatuju da je epski pokrao Partizan iskljucenjem Severine i za nagradu mu daju da sudi derbi opet. Alal vera. Pamticemo ovo vala, nijedno carstvo nije doveka trajalo
2

2008 do 2015

pre 13 dana

kao ni vase
H

Holse

pre 13 dana

Partizan da je pametan da ni ne dodje na utakmicu..ili lepo sa omladincima..i onda u kupu na sve ili ništa ..ovaj derbi u nedelju je skroz nebitan ,po svemu
L

Lektor na strazi

pre 13 dana

U subotu.
R

Raša P

pre 13 dana

Odlično sudio derbi!!!
R

Ris

pre 13 dana

Za svaki slucaj, ako se Jovanovic opet pretvori u hobotnicu!

Bojank91

pre 13 dana

Samo kod nas se detaljno analiziraju i sudije. Korektno je odradio posao iako je mogao i da odloži drugi žuti za Ksandera i da živi zid ne postavi na 11m
m

merllin_pfc

pre 13 dana

Korektno ??? Odmakao zivi zid 11 metara , iskljucio igraca bezpotrebno I direktno uticao na rezultat. De ziv ti nama bio objasni sta bi trebalo da bude ocijenjen od tebe sa NEKOREKTNO?
p

pravda

pre 13 dana

Zato što KK partizan može da ne igra superligu i da se vrati bez problema, Pavel Ilić treba da sudi derbi

PFK NIŠ

pre 13 dana

Ma nema veze, jednog dana sve ce na naplatu...
a

ajdeee

pre 13 dana

placciii
T

Tak Me

pre 13 dana

Daće Bog,daće Bog...ovo zlo mora da plati i da se očisti za sva vremena...žao mi je što smo ista nacija,isti narod a ne narod naših najgorih neprijatelja,ko je njih poznavao ni pakao mu neće teško pasti.
a

auuhh

pre 13 dana

sto volem kada gtoblje ovako slatko place
a

auuhh

pre 13 dana

sto volem kada gtoblje ovako slatko place
a

auuhh

pre 13 dana

sto volem kada gtoblje ovako slatko place
a

auuhh

pre 13 dana

sto volem kada gtoblje ovako slatko place
a

auuhh

pre 13 dana

sto volem kada gtoblje ovako slatko place
a

auuhh

pre 13 dana

sto volem kada gtoblje ovako slatko place
M

Markoniiiii Lo

pre 13 dana

Dal vas je imalo sramota.....Ništa se slučaju ne prepušta....
g

gostima

pre 13 dana

opet sudije na partizanovoj strani
O

ODLICAN IZBOR

pre 13 dana

Odlicno je sudio prosli derbi!
S

Soko

pre 13 dana

Prema zasluzi covek je i nagradjen?
F

Fan Page

pre 13 dana

Obavezno da sudi u sredu i polufinale kupa. Napred CZV !!!
S

Slavuj

pre 13 dana

Ako Partizan preko ovoga pređe i pristane na sudiju za kojeg su i stručnjaci rekli da je imao velike greške , mada je to mogao i namjerno dosuditi i svi su kritikovali sudijsku organizaciju zbog izbora sudije koji je sudio 13 profedionalnih utakmica. Živi zid na 11,5 metara na slobodnom udarcu sa 17 metara ne može biti greška već namjera. Dva žuta kartona za Severinu i gledanje kroz prste Hvanu, malo li je? Ovaj podanički Partizan ćuti i samo reaguje na skandiranje predsjedniku i kada treba zahvaliti na donaciji koja čuva njihove stražnjice u fotelji. Ako budu ćutali znači da se iza toga krije nešto mnogo gore,a to je ne talasajte, nama prvenstvo a za kup ćemo vidjeti. Gade mi se i moji i ovi drugi koji se bahate.