Komentari na vest

Pavlović oduševio Milera i Gorecku: Ima srca u tim kostima

А

Александар1

pre 6 meseci

У репрезентацији нам треба задњи баш недостаје. Бајчетић такође може да се предомисли. Симић из Милана може да постане озбиљан играч. Недељковић из Звезде личи на озбиљно перспективног играча. Мада, пре пар година смо исто имали перспективне таленте, али нису испунили очекивања...
V

Veljko9

pre 6 meseci

Pavlovic prati FSS na instagramu i nase igrace, zeli da igra za Srbiju 100%, takodje ubediti Dariana Malesa, prati Djokovica, Nedovica i Zvezdu u Evroligi! Ako Ugrinic nece mozda ovaj momak oce a 2001 je godiste, dobicemo uz Samardzica i Ilica jos 2mlada veznjaka koji mogu napraviti karijere.
P

PedjaPFCCCC

pre 6 meseci

Kao prvo Pavlovic nije igrao za Nemacku selekciju u mladjim Kategorijama a nije ni igrao u mladjim Kategorijama Reprezetacije Srbije. Decko je Srbin 100% i prati Fudbalsku Reprezetaciju Srbije na Instagramu. Verovatno mu je Zelja da igra za nas, ali mislim da su vec Nemci pokucali na njegovim Vratima. E sad to je njegova odluka dali zeli da igra za stranu Reprezetaciju,da ima vise uspeha i da igra za verovatno bolje uslove pa i boga mi Love. Ili ipak hoce i zeli da igra za Reprezetaciju i Savez koji je Katastrofa ali jbg to si sto si. I da se odluci ipak za Nemacku njemu to opet niko od nas ne moze i ne sme da prekonosira. Ipak je Rodjen u toj Drzavi i oni su ga otkrili :) E sad sto se tice Bajcetica. Neznam zasto stalno pisete o Bajceticu. On je Decko iz Mesovitog Braka, Tolko kolko je Bajcetic toliko je i Maquieira. Neznam sta vam nije jasno i zasto bi on igrao za Srbiju ako je rodjen u Spaniji, Majka mu Spanjolka, poceo da igra u Spanskim Klubovima i igrao je za Spanskim mladjim Kategorijama...Zasto bi on sedeo na klupu gde nam igra Lukic i Maksimovic ili Gudelj ? Kada u Spanskoj Reprezetaciji stalno menjaju sastav i pruze razlicitim igracima Sansu. Kod nas se napamet zna ko igra a ko ne.
W

Wij

pre 6 meseci

Svaka cast momku. Nevezano za konkretno ovu vest, svidja mi se ova Bajernova garnitura dresova, bas su retro
Ž

Žgane

pre 6 meseci

Piksi je trenerski anafalbeta koji Samardžiću nikad neće dati šansu. J. K. Simić, ovaj mali, Bajčetić bolje da ne izaberu našu selekciju iz razloga što nisu u dilu s kamarilom koja vedri i oblači i recimo Boris Popović, Ugrinović, Maleš i slični nikad neće dobiti poziv pre raznih Dunjićevih Lučića, smešnih Mihajla ilića, Stefana Mitrovića, uskoro K. Belića i drugih igrača koje drži šatro D. Ristić, a ustvari Dejan Grgic, Ramadani, Tezić... Monopol u našem fudbalu drže Ramadani, Terzić, INTERNATIONAL SPORTS OFFICE agencija i nema ovde fudbala dok ovi vode kolo.
T

Tema dilema

pre 6 meseci

Bajcetic se vec odlucio za Spaniju.
G

GostLazar

pre 6 meseci

Od Bajcetica nema nista, staklen je mnogo. Opet se povredio, tesko ce ga Liverpul drzati toliko. Ide na pozajmicu neku, a tesko ce uspeti, nije bas toliki talenat. Sve u svemu, Bojan Krkic 2 i drago mi je jer je odbio Srbiju, a i zbog oca koji ne zna da ga uci da je Srbin koliko i Spanac.
S

SahoPotur

pre 6 meseci

Roditelji iz Bosne, do godine akoBogda u dresu BiH!
T

Tema dilema

pre 6 meseci

Dzabe se nadas, izabrao je Srbiju.
b

bhj

pre 6 meseci

da za Kneževinu Bosnu sa Knezom iz redova Karađorđevića

Mali peca

pre 6 meseci

i sta kao nije srbin
v

vroom

pre 6 meseci

Bas Bog kojeg toliko zazivas u komentaru je verovatno razlog zasto mu je to daleka treca opcija, nije isti njegov i tvoj Bog. Pozdrav.

Marko Pavlovic

pre 6 meseci

Odbrana Pavlović Karlo Pavlović uh uh uh
T

Tema dilema

pre 6 meseci

AP je zadnji/centralni vezni.
P

Pjer

pre 6 meseci

Jel momak igra za Srbiju ili Nemacku, nemam predstavu? Sportski pozdrav

Bojan Urosevic

pre 6 meseci

Igrao za Nemačku U 17
T

Tema dilema

pre 6 meseci

Nije tacno da je igrao za tu selekciju, kad je igrao? Decko se odlucio da igra za Srbiju.
P

PedjaPFCCCC

pre 6 meseci

@Bojan Urosevic pises gluposti raspitaj se prvo. Nije igrao za nijednu Reprezetaciju u mladjim Kategorijama.
B

Babaroga

pre 6 meseci

Bravo momčino!!! Hoćemo ovog dečka u reprezentaciji!!! Da je Pixe normalan zvao bi ga već sada protiv Belgije na prijateljskoj i ubacio ga da igra od starta, al normalno da ga nije zvao. Samo da ne bude kao sa onim momcima iz Jang Bojsa, da ih pozovu kada se već totalno ohlade. Da, obavezno pozvati i Jan Karla Simića
S

Saguenay

pre 6 meseci

Brale kakav Pavlović, Jan Karlo, Samardžić pa čak I mladi Luka Ilić iz Francuske. Za ove momke nema mesta jer Piksi mora da vodi Đuričića, Jovića, Radonjića, Račića...i da im da barem još 20 šansi....
A

Aruna Dindane

pre 6 meseci

Ne treba da igra za nas,ni on,ni Bajcetic pa ni Samardzic nije trebao,pa sta ti mislis da bi se oni probili da su poceli u Srbiji,bi malo sutra pored tatine i mamine dece,na zapadu,a pogotovu u Nemackoj ili znas da igras ili ne,a ovaj momak vredi cim dobija sansu u Bajernu
J

Joksa1986

pre 6 meseci

Aruna Dindane@ kakve veze to ima gdje su se probili i kako su se probili ? Nisu oni mogli birati gdje i kad ce se roditi, sudbina i Bog je tako htio, da li su se probili na onaj ili ovaj nacin veze nema, bitno je sta osjecas ?! Znas li koliko ima tih primjera na svetu, ko zna koliko hiljada , da se rode tamo a igraju ovamo i suprotno, bitanje osjecaj, vaspitanje i zelja a ne ko se i kako se probio... Rakitic rodjen u Mohlin u Svajcarskoj, cak igrao i z amladu U21 Svajcarske, da je tako razmisljao... Milion primjera :)