Komentari na vest

Pavlović stavio Srbiju na čekanje: Rečeno nam je da ne želi sada da odluči

A

Ale

pre oko 2 meseca

Svi mladi igrači koji već duže igraju u nekoj zemlji na Zapadu opredeljuju se za tu selekciju u 90% slučajeva!Ne znaju oni šta je čast,dostojanstvo,patriotizam itd....Kod njih je prisutan samo interes!Pavloviću je izgleda bolje da sedi na klupi Nemačke,nego da dođe u svoju domovinu pa možda i zaigra!Većina njih čeka poslednji momenat da bi odlučili kao što je to uradio Bojan Krkić!On je kao mlad proglašavan za najveći Evropski talenat,da će biti novi Mesi i od toga nije bilo ništa!Španski selektor ga je pozvao u A selekciju,odigrao je 20 minuta i time je sam sebi zatvorio vrata da zaigra za Srbiju u kojoj bi igrao mnogo više!!!
D

Delija33

pre oko 2 meseca

Evo i ja sam srbin iz austrije za koju nikad nebi igrao!! Ma i do 30te da cekam poziv nebi nikad ! Ili jesi ili nisi, tebi ako treba vremena za ovo ti srbin patriota nisi, dzabe i savez i fudbalere koje pratis na instagramu i sto slavis novu godinu u beogradu ponosan srbin nisi ako ti treba vremena da se odlucis tj da cekas poziv nemacke za ep ili posle ep (a imas mogucnost da sa tvojom srbijom ides na ep kao prvi zadnji vezni) nadam se da mu je se samardzic javio da mu objasni neke stvari
A

A gde

pre oko 2 meseca

Ste ranije , nego sad kad je zaigao za prvi tim , nije sad poceo a igra
N

Neki veseli

pre oko 2 meseca

Pa kako da ga pozove ako ne igra. Boze moj, koji ludaci ima kod nas to je nevidjeno.
L

Luja

pre oko 2 meseca

Naigraće se za Nemce koliko i Marin. Ne trebaju nam ovakvi. Teraj to.
A

Ale

pre oko 2 meseca

Tako je,naigraće se isto kao što se Bojan Krkić naigrao za Španiju celih 20 minuta i više nikada nije pozvan da igra za Španiju!Oni su sad mladi,ambiciozni i nadaju se da će igrati za zemlje u kojima su rođeni!Loš primer je Miloš Kerkez koji se rodio u Vrbasu,živeo u Vrbasu i otišao da igra za Mađarsku!Loš primer je i Bajčetić čiji otac je odrastao u Srbiji igrao je sa nekim sadašnjim funkcionerima iz FSS i on lično podržava sina!!!Mislim da ga je otac i savetovao da ne igra za Srbiju ali neće njega zvati da igra ni za Englesku jer oni takve igrače imaju da ih dele Afričkim selekcijama u vidu humanitarne pomoći da bi napredovale u fudbalu!!!🇷🇸
R

Realno...

pre oko 2 meseca

s'kim da igra Baždarom,Mijailovićem....čovek je zdrav,zdravo razmišlja.
I

Iz sljivika

pre oko 2 meseca

Nakon EP Nemačka će krenuti u podmlađivanje reprezentacije(njihove reči) i to je trenutak kada će Pavlović dobiti ili ne poziv za istu. U koliko tada ne dobije poziv odlučiće se za Srbiju. Realno, reprezentacija Nemačke mu donosi veće ugovore u budućnosti, ozbiljnije klubove, dok dolazak pod okrilje Nedimovića i ekipe obećava samo mahinacije.
M

Milos29

pre oko 2 meseca

Kada se ovde neko bude rodio, ceo život proveo u Zvezdi ili Partizanu, a onda odabere da igra za Slovačku ili tako neku drugu zemlju, a ne za Srbiju, a vi kažete bravo majstore, svaka ti čast, ipak si ti poreklom Slovak a ne Srbin, onda ovom dečku možete bilo šta da zamerite. Do tada, šuš. Njegova stvar.
M

Milos29

pre oko 2 meseca

Pa kako nisu prepoznali stav gospodina selektora Stojkovića, to je teško bilo ne zapaziti.
G

GOROSTAS

pre oko 2 meseca

Dodji u Partizan, odmah ćeš igrati u prvoj mali. Garantovace.
B

Branko b.

pre oko 2 meseca

A sto bi mu bila obaveza da igra za Srbiju.Ne treba momka odmah na stub srama.Srbija je puna svojih vrelkih Srba,pa neka momak igra gde hoce.Njegovo pravo i sloboda volje gde i za koga da igra.Dosta vise dusebriznika
P

Partymaker

pre oko 2 meseca

Između redova, odbio je
C

CZ***

pre oko 2 meseca

Niko ga ne ucenjuje niti bi ga Bajern stavio na klupu kada bi izabrao Srbiju. To su ostrašćene gluposti. Svako bira ono gde je veća šansa za afirmaciju. Recimo, 7 reprezentativaca Engleske su sa Jamajke: Voker, Džejms, Čemberlen, Filips, Ros, Najs, a Sterling je čak i rođen na Jamajci. Kako to da nijedan nije izabrao Jamajku?
Š

Škrabotina

pre oko 2 meseca

Zato što su crnci, pogotovo iz zemlja kolonija, dobrodošli u zapadnu sociopolitičku šemu. Srbi na zapadu još uvek nisu poželjni. Zato naši klinci i okreću ledja 'svojim' zemljama. Bolji primer za nas (na žalost) su kroasaneri koji nisu ispustili nikog osim Pulisica zadnjih 30 godina.
D

Dejani

pre oko 2 meseca

Ja mislim da on sa ovim kupuje vrijeme zbog Bayerna. Mislim da će ga više forsirati u Bayernu dok je potencijalni ‘’njemacki’’ reprezentativac.. Može da bude da je tako, a ne mora da znaci… Ali realno ja bih radije izabrao neku drugu državu nego Srbiju. Pogledajte na yt šta se vrti već po tv i radio studijima i podcastima o fudbalskom savezu.. Samo kukaju i osudjuju… U pitanju je njegova karijera, svakom je prioritet svoj život. Sigurno mu je poznato i da kod nas ide sve preko veze pa mu pruža i to dodatnu nesigurnost… Ne vjerujem da razmišlja da će mu uvijek ići kako je zamislio… npr posle neke povrede ako ga ne forsira Bayern, onda mu ide karijera nizbrdnom putanjom.. Zato mu je važno kako ga klub gleda, kao fudbalera Srbije ili Njemačke…
N

Neka mali ne mora

pre oko 2 meseca

Ih niht fersten ih bin serbisen turist
7

73

pre oko 2 meseca

To se ne "odlucuje"... To se zna!
D

Don Vito Corleone*

pre oko 2 meseca

Taj neće nikada zaigrati za Srbiju! On je Nemac u glavi (posledica etničkiog inženjeringa), a verovatno je biološki nasledno Srbin (prema DNK ), ali genetski inženjering prevladava nad biološkim nasleđem.To se vidi iz svih naroda koji žive na teritoriji bivše SFRJ i kojimgovore srpskim jezikom a izjašnjavaju se drugačije! Prem tome, zaboravite na ovog Pavlovitza. Taj nema nikakvog osećaja prema Srbiji!
А

А шта ме веже за Србистан?

pre oko 2 meseca

И онда дође као нпр. Невен Суботић, даје све од себе, и кроз неколико година виду да се не бирају најбољи, већ они од највећег интереса! Коме? Запитај се још једном.. Види само шта су са Видићем урадили. И он је могао још коју годину да игра за репрезентацију, али је видјео шта се ваља иза брда.. Овај дечко ако хоће иоле успјешну каријеру - што даље од ФСС. Не кажем од Србије, већ ФСС!
A

A ti si

pre oko 2 meseca

Psiholog ili patis od viska intelekta vitomire done kuckanja poruka sampione.
G

Gorks

pre oko 2 meseca

ne znam samo da li vjerujes u to sto pises? Da je Vidic na celu fudbalskog saveza, Pavlovic bi igrao za Srbiju. Ne mozemo vuci katastrofalne greske i ocekivati da nemamo posljedice. Biramo Dzajica, u stvari biramo korupciju i licne interese. Da smo birali Vidica sad bi vec imali sredjen savez, i mali bi mozda razmisljao drugacije. Ovako, sta smo trazili to smo i dobili.
S

Sandman

pre oko 2 meseca

Pavlovic prvo gleda da li ce na njega u Bajernu ozbiljnije racunati u buducnosti ili ne,reprezentacija mu je sporedna stvar da li ce igrati za nas ili za svabe. Da ne igra u Bajernu verovatno bi odabrao Srbiju,ali ovako poznavajuci politiku Bajerna i da tamo ni jedan nas reprezentativac nije igrao i uspeo,tu su sad ucene i ako izabere nas moze da se pozdravi sa Bajernom.
E

Eseks

pre oko 2 meseca

Decko voli i Srbiju i Nemacku,u Bajernu ga sigurno ucenjuju a u Srbiji ga mnogi vec sada nazivaju izdajnikom..Istinu ne znamo niti znamo sta mu je u glavi i samim tim bi trebalo svi da mu pruzimo podrsku,ljubav itd a ne da ga pljujemo kako on sad eto ceka i bira i kako nije patriota..A ovi sto igraju prave su patriote po splavovima i aferama sa zenama i porazima od Bugarske itd al bitno je da podignu sorts i da vole ruzicastu Srbiju
G

Gost...

pre oko 2 meseca

Jos da dodam da je stvarno neumesno porediti Lukica i Grujica. Jedan je odrzao cas fudbala Kazemiru i Brunu pre nedelju dana dok drugi jedva da igra u Portu. Ne mislim da je Lukic sad Andrea Pirlo, ali za njega i te kako ima mesta u reprezentaciji. Manite se navijackih prepucavanja, Lukic je solidan igrac...
G

Gost 0407

pre oko 2 meseca

Soldnima nije mesto u reprezentaciji !
M

Maestro

pre oko 2 meseca

Treba pitati svakog ali ne treba moliti nikog,ako se on oseca kao Svaba sto je potpuno razumljivo onda treba da igra za njih i to je to!
P

Pa dobro

pre oko 2 meseca

Da se ne lažemo, ne verujem ni da bi Samardžić igrao za Srbiju da ima kvalitet i da za je zvao A tim Nemačke

ZetaReticuli

pre oko 2 meseca

Bravo momčino, drži do sebe i ne daj da te gaze, pljuju, ponižavaju naši navijači i eksperti. Probaj tamo gde je bolja sredina, pa ako ne uspeš, dođi kod nas, svakako si tri puta bolji od bilo koje od ovih neznalica koje bi igrale pre tebe zbog menadžerskih kombina. Mi blatimo te momke jer se predomišljaju, isto kao što bi ih blatili da nas izaberu pa odigraju jednu lošu utakmicu. Malo bi trebali i da se zapitamo da li uopšte zaslužujemo da nas neko izabere pre jedne Nemačke (u kojoj je inače rođen).
Z

Zvlat BG@ZetaReticuli

pre oko 2 meseca

@ZetaReticuli – “Želim da se ovo nije dogodilo u moje vreme” (Frod iz “Gospodara prstenova”)! Vidi se da dolaziš iz sazvežđa Zeta Reticuli (sa dva sunca), zato verovatno imaš takav pogled na život i zato na razvalinama sopstvenih zabluda daješ podršku Srbinu da proba tamo gde je je bolja sredina, pa ako ne uspe tamo (Nemačka), onda da dođe kod nas! Bravo! Ti si čovek sa pompeznom retorikom, superiorno inteligentan, kojem ideje dolaze svakodnevno, a neke su baš zabavne! Miris stvarnosti prodire do svakog Srbina! Drugim rečima, probaj u prijateljskoj Nemačkoj, uvek naklonjenoj nama Srbima, pa ako tamo ne uspeš, dođi kod nas! Odnosno, daj šta daš! Molim te, da nametneš sebi jednu auto-cenzuru i da se javno ne ogasavaš u narednih 99 godina!

ZetaReticuli

pre oko 2 meseca

Zvlate, što se ljutiš? Tebe bih voleo da vidim u reprezentaciji, takvi su za nas, ti bi izneo na leđima stotine uvreda i poniženja posle jednog promašaja, ovakvi momčići navikli na red i normalnost nisu za to. Sutra kad se ujutru budeš brijao, pogledaj se u ogledalo i zapitaj da li ljudi odlaze odavde zato što je toliko prelepo, da je već i dosadno, ili zato što ti ova sredina ne dozvoljava da se osetiš kao čovek. A odlaze u Nemačku, ne u Rusiju ili selo odakle tvoj predsednik potiče.
Z

Zvlat BG

pre oko 2 meseca

Kradljivac nika, ne ulazi u polemiku sa njim! Ja reprezentaciju (uglavnom) ne komentarišem!
K

Kakvi smo mi

pre oko 2 meseca

Cigani. Hoćeš da daš 100 dinara, a da dobiješ 100eura. Predočili su njegovim roditeljima da bi ga pozvali u martu da odigra 2 prijateljske i da ga kaparišu. Pa ako veruješ u njega, potpiši da ćeš ga pozvati na Euro, da će imati minimum na Euru 60 minuta ukupno pa će prihvatiti. Nego hajde ti veruj nama, a mi nećemo tebi. Seljačka posla.
t

tebro

pre oko 2 meseca

Seljačka posla su ono što je tebi u glavi. Ne postoji nijedna NIJEDNA reprezentacija na svetu koja nekoj zvezdi a ne klincu garantuje minute, to su seljačka posla i dilovi.
@

@tebro

pre oko 2 meseca

Kao prva stvar ima! Kao druga stvar, u drugim zemljama bolji igrač ima prednost naspram lošijeg igrača, pa onda ko je dobar zna da će igrati, samo kod nas možeš da igraš za Juventus i Milan prvu postavu i da prednost ima lik iz Saudijske Arabije. Samo kod nas možeš imati štoperski tandem koji prima 3 gola u proseku i kojima su vrhunac karijere Salzburg i Fiorentina, a da ti ne igra Nastasić koji je za obojicu Maldini. Samo kod nas mogu prvu postavu igrati Gudelj, Lukić i SMS, prvi koji ne igra, drugi iz krš ekipe Fulama i treći iz Saudijske Arabije, a da ti ne igra prvotimac Bajerna i prvotimac Udinezea, koji će od sledeće sezone biti igrač Intera, Juventusa ili Napolija. Ovo je država i savez nelogičnosti zato svake godine imamo 50k ljudi manje, jer svi odlaze, zato igrači neće da prihvate da igraju. Sve je to sa razlogom i iskreno, niko ni ne treba da igra.
x

xxxl

pre oko 2 meseca

Sad dajem komentar I više ne. Sledeći će biti ako zaigra za nas. Šta nije jasno? Želi da igra za Nemačku, povratkom Krosa i definitivno ne može. Zato čeka kraj EP I podmladjivanje Elfa, a ako ga ispale eto ga kod nas. Takav nam ne treba. Ako mu je Svabija na srcu neka ga tamo.
i

ivangaryy

pre oko 2 meseca

druze razumljivobje da mu je svaba na srcu jer se tamo rodio odrastao, skolovao i igrao za mlade reprezentacije, sto ga nasi nisu ranije zvali nego sad kad je usao u prvi tim bayena ajde da ga zovemo, on ce doci mozda da igra za nas ako ga posle podmladjivanja nemacke reprezentacije ne pozovu on ce docu kod nas
S

Sedorf10

pre oko 2 meseca

Moguce je da bi ga Nemci poslali na klupu do kraja sezone ako bi sada odabrao Srbiju, a on je sada u najosetljivijoj fazi karijere, na prelazu iz juniora u seniore. Ako bi ga sada prikovali za klupu pola godine to bi bila katastrofa za njega. Vec od Septembra on ce biti gotov igrac i moci ce lakse da se odluci. Nadajmo se narvno za Srbiju. Jer da se ne lazemo, zadnji vezni takvih karakteristika nam treba kao hleb nasusni. Pavlovic je bas dobar igrac.
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Nije to Radnik iz Surdulice pa da se seljače.
S

Soy argentino

pre oko 2 meseca

Vrhunski fudbaler volio bih da igra za nas. A i ako ne dodje razumijem ga u potpunosti zbog mafije u nasem savezu.
K

Korner

pre oko 2 meseca

Ako nece nemira,hvala lepo,ako hoce dobro doso
G

Goust

pre oko 2 meseca

Istina je da ako bi odlucio sad za nas, bio bi zakucan na klupi i do kraja sezone odbacen Kao i drugi stranci koji nisu hteli da igraju za nemce Dobro je sto jos nije pozvan za nemce
F

Firke

pre oko 2 meseca

Ljudi, nismo u poziciji da se lako odričemo mladih igrača, a opet ne treba pristati na ucene. Moramo u budućnosti raditi više na tome da širimo kult reprezentacije, da pravimo dobre rezultate, privučemo publiku na stadione... Od vrtića treba učiti decu da ljube i vole našu majku SRBIJU.
D

Dario1104

pre oko 2 meseca

Pa kako da ih naucis da vole Srbiju, kad je zemlja toliko dobra kao i ljudi u njoj. Gde god se okrenes svi se yale na druge i psuju sve oko sebe. Svuda oko nas djubre i isarani zidovi. Kladinoce , Kafici i Kazina gde god se okrenes svetlucaju ko u Las Vegasu ... U pravu si da treba deca da se uce, ali prvo mi moramo da naucimo neke stvari u zivotu. Ali i nasi uzori i vodje treba isto adekvatno da se ponasaju i pricaju. Nasi politicari ko mafiju da predstavljaju i vode. Zmiji treba glava da se odsece..
T

Troglavi Dzo

pre oko 2 meseca

Na konto tvog komentara, isto tako od malih nogu roditelji treba da vaspitavaju decu da vole i navijaju za lokalne klunove, a ne blizance. E onda bi bili nesto i kao liga i kao reprezentacija.
X

Xcx

pre oko 2 meseca

Koliko su nemci pali kada se ovoliko dvoume oko ovg momka.Mali obecava,moze da bude dobar igrac ali nece biti nivo Mateusa,Svajnstajgera, Krosa, Balaka,Fringsa...Nama sa druge strane ne treba ako nema zelju da igra.
D

Dragojlo

pre oko 2 meseca

Balavac čeka rasplet na klupi Bajerna i da li će biti poslat na pozajmicu u Bundes2 ili ostati u Minhenu i biti pozvan na EURO. Ako ga ispale, treba ga pozvati da odigra 5min za Srbiju i od septembra zaboraviti da postoji.
G

Gost nedragi

pre oko 2 meseca

Sjajan si,sjajan,Dragojlo! Koliko bi,ti,samo voleo da se detetu unisti karijera na samom pocetku,iako on nista! nije ni uradio,ni rekao protiv nase reprezentacije. Cuj,pozvati ga na 5 minuta,pa ga sutnuti zauvek!? Sjajan si,Dragojlo,bas "sjajan"!

за госта недрагог

pre oko 2 meseca

сећаш ли се Кркића,ако си се уопште и родио тад? шта су Шпанци урадили,одиграо десет минута да не може играти за Србију и остао је на том наступу од десет минута
O

Oh yeah

pre oko 2 meseca

I koliko vidim Krkic i dalje voli Španiju. Nas ni ne pominje.
@

@Dragojlo

pre oko 2 meseca

Nemoj biti nervozan. Opusti se, tata ti je balavac.
H

Hulio

pre oko 2 meseca

Video na promeru samardzic ...na 7 utakmica igrao 20 min ukupno...valja italijanima a ne valja Srbiji...koja gubi od madjarske,crne gore,bugarske ....
S

Svašta

pre oko 2 meseca

A u Udinezeu inače dominira? Koliko ima golova i asistencija sve ukupno u zadnje 3 godine?
@

@Hulio Huki

pre oko 2 meseca

Vise od Luke Lukica
D

Dadada123

pre oko 2 meseca

Moze biti da mu je Nemacka prioritet ali ja mislim da ipak ceka kraj sezone jer ga Bajern ucenjuje da mora igrati za njihovu reprezentaciju.Da je sada odabrao nas lagana klupa do kraja sezone.
n

nbgd

pre oko 2 meseca

Slazem se ne bi usao u igru vise nego je projekat za reprezentaciju nemacke i zato ga i Bajern forsira . Ne kazem da nema kvalitet vec da ga vise forsiraju kao domaceg igraca.
M

Minhen

pre oko 2 meseca

Dečko da želi da igra za Srbiju, igrao bi odavno. Uostalom i Nemačka je nikad jadnija, kao i sve evropske reprezentacije i evropski klubski fudbal. Nema Riberija ni Robena na vidiku. Jedino što valja u celoj Evropi su Inter i Siti, ostalo raspad sistema. Puna podrška našim momcima u Nemačkoj. Bićete kao domaćini, pogotovo u Minhenu protiv Slovenije i Danske
a

ae

pre oko 2 meseca

Inter veli 😂 pored Reala😂
M

Minhen

pre oko 2 meseca

Ovi sadašnji u Realu, nisu bleda senka onog Reala od pre 20, 15, 10 pa i 5 godina
T

Triton

pre oko 2 meseca

Koji crni Inter ,prvenstvo im malo jace od pavlake ,a u LS zavrsavaju sutra
J

Ja vam sad kažem ...

pre oko 2 meseca

Inter je po meni najozbiljniji kandidat za LŠ. Oni mogu i sa Realom i sa Sitijem! Inzagji je ubedljivo najpotcenjeniji trener današnjice a njegovi timovi su u kup takmičenjima kao Benitezovi, Murinjovi ili Čolovi nekad, tvrdi, enegični, na rezultat! Živi bili pa videli!
A

Ambrozini

pre oko 2 meseca

@Tritan Tebi Italijansko prvenstvo slabo,hahaha. Prvenstvo koje imalo tri finaliste u evropi prošle godine i koje je osvojilo najviše koeficijent bodova ove godine! Ko sve gleda fudbal...
T

TAKOO JEEE

pre oko 2 meseca

Ovaj nece igrati za nas 100%. Pa svakom je privilegija igrati na Evropskom prvenstvu..Sacekace da prodje ako ga nemci zvanicno ne pozovu na isto i onda ce od jeseni sigurno zaigrati za njih.Taman ce Kros ds se i definitivno oprosti od nacionalnog dresa...Nemci i ovako nemaju neki kvalitet pa vrbuju Turke, Srbe , Balkance , Afrikance....Pavlovic ce sigurno imati mesta kod njih...Zato ga ne treba moliti, ako hoce da igra odlicno a ako nece i ne mora...Samo da ne skupi utakmica kod njih kao Marin sto je...
C

CZ***

pre oko 2 meseca

"Nemci nemaju svojih pa vrbuju Turke...". He, he... Nije tebi lako. A, evo nešto što će te kao fana Engleza zaboleti. Pola engleske reprezentacije su igrači poreklom sa Jamajke. A, Sterling je čak i rođen na Jamajci. Nemačkim navodnim strancima (Sane, Gnabri, Musijala...) je majka Nemica, a nekima otac (Ridiger, Kehrer), dok su engleskim uglavnom oba roditelja poreklom Jamajčani. Kapiraš?
P

Pjer Karden

pre oko 2 meseca

Sa jedne strane ovo je poniženje da jedan klinac stavlja savez na led sa druge strane poznajući ko sedi u savezu mogu da zamislim kako su vodili pregovore pa me i ne čudi ako nam da pedalu.U ovakvim okolnostima pred igrača koga vrbujete morate da stavite jasno šta mu je perspektiva i gde ga vidite a to ovi naši ne umeju.
P

Pelemiš

pre oko 2 meseca

Ovo "neću sad da odlučim" znači "javiću se ako me odbije Nemačka". Moje lično mišljenje je da nam takva "ljubav" ne treba.
T

Televizor

pre oko 2 meseca

Ali to je i Samardzic uradio pa smo ga ipak prihvatili.
P

Pelemiš

pre oko 2 meseca

Isto sam rekao i za njega. Naravno, ne odlučujem ja.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Pa sta ste ocekivali? Nas selektor je lepo rekao da to sto neko igra za bajern ne znaci da treba da igra za srbiju. Bolji su ovi sto greju klupu u sasuolu i portu i sto igraju za fulam, sevilju, hetafe i torino. To su sve giganti za bajern…
D

DD2

pre oko 2 meseca

Dečku očigledno Srbija nije prioritet. Velikoj većini Srba u Nemačkoj, bi Srbija bila izbor broj 1, ovom je Nemačka. Samo na kulturan način ne želi to da kaže. Očekuje poziv Nemačke, ako ga ne budu pozvali, onda će izabrati Srbiju kao drugu opciju
2

2609

pre oko 2 meseca

Ali. brat sa najboljim nickom
R

Robert Lewandowski

pre oko 2 meseca

Očigledno mu je Nemacka prioritet. Nagelsman ga nece sada zvati, sprema ekipu za Euro, pa je zato odlucio da seceka da li ce ga ovaj pozvati nakon toga. Ako ga Nagelsman ne pozove, onda ce igrati za Srbiju, mada ja smatram da ce ga pozvati. Kros ce verovatno igrati samo sada na Euru, Gindogana stizu godine, tako da pretpostavljam da ce dati šansu Pavloviću.
T

Televizor

pre oko 2 meseca

Isto je radio i Samardzic, secate se njegove izjave da se oseca kao Nemac i da zeli za Nemacku da igra, kada je dobio signale da nece dobiti poziv izabrao je nas.
P

Pep

pre oko 2 meseca

Daj Bože da Pavlovic igra za Srbiju
Б

Белграно

pre oko 2 meseca

Не треба никог молити, довиђења пријатно.
V

Veljko9

pre oko 2 meseca

Decko igra za Nemacki klub, ko zna mozda bi ga sklonili kad bi zaigrao za nas
J

Jole al pravi

pre oko 2 meseca

Dal mislis da ikog iz kluba boli p za reprezentaciju, gkedaju svojninteres.. Nece oterati igraca jer igra za neku drugu drzavu.. Bitno im je da ima dobro igra i i ma njihov pasos a ne da se vidi kao stranac..
V

Veljko9

pre oko 2 meseca

Svabe su to, kad je Srbin zadnji put igrao za Bajern
s

ssss91

pre oko 2 meseca

sto bi odlucio za Srbiju pa da gleda kako Sasa Lukic igra u prvoj? isto kao i za Samardzica....
G

Gost....

pre oko 2 meseca

Sasa Lukic jedan od najboljih igraca Fulama u prosle dve utakmice, i to protiv jakih timova, Junajteda i Brajtona. Daleko je on od problema, a i on je svakako vise "osmica" nego zadnji vezni. Sportski pozdrav!
B

Batice

pre oko 2 meseca

Taj Lukić je bio dugo dugo kapiten Torina i jedan od najboljih veznjaka Serije A u tom trenutku. Sada igra vrlo dobro u najjačoj ligi na svetu
s

ssss91

pre oko 2 meseca

brojke mu ipak ne govore u korist. Ni brojke ni igra. To sto ti druze moj pricas da je zadnje dvije utakmice bio najbolji igrac,a nije,a sve i da jeste mnogo je on utakmica odigrao na kojima ama bas nista nije pokazao. Takodje isto mogu reci i za Grujica,koji nema minut u Portu,Mijailovica necu komentarisati,jer on je pozvan samo reda radi kao i Bazdar. Hajde po jedan iz Cz i Par...Nisam navijacki nastrojen kada je reprezentacija u pitanju. Takodje Kostic ce igrati lijevo( forma 0) Tadic,Mitrovic i Sms sve nam je isto,melanholicno i procitano.
G

Gost...

pre oko 2 meseca

Odlicno je igrao i na pocetku sezone Lukic,pre povrede. Marko Silva je cak izjavio nedavno da je u predsezoni Lukic bio najbolji igrac Fulama. Kao sto su drugi rekli, bio je i kapiten Torina pre toga koji je solidna ekipa sasvim i igrao godinama dobro u Seriji A. Ima mnogo losijih igraca u reprezentaciji ali ljudi uporno Lukica kritikuju u komentarima. Momak zasluzuje da bude izmena bar, a verovatno i prvu postavu da igra kad bi imali normalan sistem, a ne ovo sa 3 pozadi. Sportski pozdrav!
A

Alex20

pre oko 2 meseca

Batice@ jedan od najboljih veznjaka serije a😂😂😂😂😂😂😂.Ko sve nece ovde da komentarise ovaj lepi sport fudbal.