Aleksandar Pejović ponovo u Lučanima (@FK Mladost Lučani)
Aleksandar Pejović ponovo u Lučanima (@FK Mladost Lučani)

Pejović se vratio u Lučane da napadne plej-of

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.01.24. | 21:26

Iskusni vezista ponovo u dresu Mladosti

U četvrtak je Aleksandar Pejović sporazumnim raskidom ugovora okončao svoj drugi mandat u Radničkom iz Niša, a dan kasnije, kao što je Mozzart Sport najavio u toj vesti, iskusni vezista po drugi put je zadužio opremu Mladosti iz Lučana.Ž

Izabrane vesti

"Veoma mi je drago što sam se vratio u Mladost gde sam proveo tri lepe godine. Sredina mi je poznata, imam dosta bivših saigrača i prijatelja i drago mi je što sam ponovo tu. Trudiću se da pružim dobre partije kao iz prvog mandata i da pomognem ekipi da nastavi sa dobrim rezultatima iz prvog dela sezone i domogne se plej-ofa", izjavio je 33-godišnji Pejović nakon potpisivanja ugovora.

Prvi put kada je došao u Lučane, leta 2016, Pejović se zadržao tri sezone. Sakupio je 109 nastupa za Mladost, u kojima je postigao 22 gola. Posebno produktivan bio je u sezoni 2018/2019 u kojoj je se upisao u strelce 13 puta u prvenstvo i jednom u kupu, što mu je donelo transfer u Dinamo Minsk. Nije se dugo zadržao u Belorusiji, a po povratku u Srbiju zaigrao je za Nišlije. U sezoni 2020/2021 otišao je u Sarajevo, ali se po njenom završeku vrtatio na Čair, gde je ostao do juče.

U dve od tri sezone kao član Mladosti, Pejović je igrao plej-of i pomogao superligašu iz Lučana da završi kao četvrti i peti na tabeli. Pokušaće to da ponovi i sa ekipom izbori mesto u evropskim kvalifikacijama. Mladost je prvi deo Mozzart Bet Superlige završila na osmom mestu sa 25 bodova iz 19 utakmica, tri manje od Vojvodine i Voždovca, a četiri od Novog Pazara i Čukaričkog koji dele četvrto mesto.



tagovi

Aleksandar PejovićMladost LučaniMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara