Komentari na vest

Penal majstor Nikola Petrić: Znali smo tačno gde Rikardo šutira, sreća pa je Natho izašao

S

Svejetosreća

pre preko 2 godine

Ajde beži bre kao znao gde će, ni jedan igrač ne puca sve penale u istu stranu, posrećilo ti se i to je to šta praviš čitavu filozofiju od običnog penala, valjda bi ti kao golman trebao da pokušaš da ga pročitaš gde će a ne da se bacaš napamet gde ti trener kaže
D

Dekica

pre preko 2 godine

Obavezno neka se svi golmani pripreme za Penaltizan!
Д

Драган

pre preko 2 godine

А сумњивих звезданестераца нема од како ради вар па вам мука ха ха ха
F

Futur prvi ili potencijal

pre preko 2 godine

Citat iz teksta: "Ali mi je Vukić pred meč rekao: ’Ako ti bude šutirao Gomeš, znaj da ide u tvoju levu stranu, poluvisoko. Prilazi lopti, pa zamahne na svoju levu stranu, sačekaj ga, šutira u tvoje levo, ne zna u drugu stranu’. Tačno je tako i bilo“ Da li je realno da su pre meča toliko sigurni da će penala biti, samo je blaga nepoznanica ko će ga šutirati?
S

Samo realan

pre preko 2 godine

Srpski Donaruma!
G

Gostanko

pre preko 2 godine

Ja ne znam ni zbog cega im je dosudjen penal. Ej ti,da ni snimak nisu pustili niti bilo sta. A za var da ne govorim, sudija ceka da mu potvrde iz neke sobe a snimka nigde xaxaxa. Dok na drugoj strani Zvezdi cist penal ne dosudise,lik spucao Dragovica nogom po faci ma ni var da se pogleda. Strasno je to sto smo se vratili u Toletovo doba.Jos Jojic opet da uhvati loptu u ruku i dosudi penal za svoj tim i isto Toletovo doba.
C

CzBgg

pre preko 2 godine

I Ben je popio kopacku u glavu, takodje bez penala.
V

Visente Del Boske

pre preko 2 godine

Odbrani jedan penal i odma je covek penal majstor ma daj
n

neshha

pre preko 2 godine

Da si pazljivo citao tekst mogao si da vidis da nije odbranio jedan,vec mnogo penala dosad.Znaci da covek posebno vezba,analizira i kao sto je i sam rekao,zasad ga sluzi sreca.
G

Gost458

pre preko 2 godine

Petrić u sledećem prelaznom roku prelazi u Zvezdu
B

Bg

pre preko 2 godine

Ne prelazi jer Zvezda ima tri odlicna golmana. Sva trojica da odu, sutra je tu mali Copic, moze da se dovede i Stankovic, iz inostranstva takodje Rosic, Rockov...
J

Japi

pre preko 2 godine

Bravo dečko, još je sudija gledao da nisi izleteo.
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Jeste dobro branio, ali toliko traljavih suteva igraca Partizana da je to sramota. Imali 20 prilika iz sesnaesterca, a kao da nisu rucali nedelju dana. Niko da zategne po lopti, sve neka traljava plasiranja, imitacija tehnickih suteva. Najozbiljniji udarac je ono djonom od Vujacica. Ovi ostali, Pantic, Terzic, Markovic, Jojic, Jovic, Menig, itd. katastrofa. Mada nije ni cudo, svi zajedno nemaju 200 kg sa sve krevetom.
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Nisi citao tekst od nekidan kad Stanoje kaze ne moze svaka da se dobije, eto nisu dobili ali nisu ni izgubili, jer su toliko jaki. A nisu dobili jer odozgo neko gleda sumnjivo sve, citaj UEFa.